182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bullitt #78194 Az jogos volt, számtalan szakértő is megmondta, hogy a szabályok világosan kimondják mi van ilyenkor. Ez van, kész. -
pfffff mivel kiszoritotta kimi a palyarol... de utana meg visszaengedte, majd az egyenes vegen szabalyosan megelozte. es megis megbasztak erte... az volt a bunda nem ez -
sosemt #78192 Maga elé engedte. És megerősítették hogy jól csinálta. Szal jogos a kurva anyád az. -
dav1d #78191 olvass vissza honnan indult az egész, ja tőled, akkor kuss -
Nyugi már!
-
dav1d #78189 kanyarlevágásért jogos... -
en vagyok faraszto? csitazol itt. lehet h en utalom kimit de te sem vagy kulonb semmivel komam. -
gondolj vissza tavaly meg tavalyelőtt mennyiszer büntették meg ok nélkül hamiltont... amikor utólag elvették a győzelmét asszem spa-ban... az milyen volt? -
Szabi1991 #78186 úgylegyen 
-
dav1d #78185 azért bízzunk benne hogy a csitának utolsó dobogó idén 
-
dav1d #78184
fárasztó vagy
-

-
ez a mondat arra hasonlít, hogy "jöhecc mehecc de ijen raj sose lehecc!!!"
-
-
Ez értelmetlen, különösen, hogy a Rubens nagy túrót sem kapott, pedig kocc 4 autóval, majd kocc Kimivel. Plusz a Gomb féle SC eset, meg az elengedett diffúzor. Nem kéne. Jók lesznek segítség nélkül is, max, így magukra haragítanak mindenkit. -
Bullitt #78179 Továbbra is azt mondom, hogy a FOTA-nak kellene irányítani és nem az FIA-nak. -
johnny1030 #78178 Na ez durva. -
Hamiltonnál nem is, de Alonsonál sokkal szimpibb az tény. Kell ő is ide, csak szedje össze magát picit. -
Hülyék......
Már lassan azért is büntetik az embert ha védekezni próbál
-
Veszélyes a VIRGINre. Ha majd a Ferrari lesz veszélyes rá, őket büntizik. -
sosemt #78174 Sírjatok csak gyökerek Hamilton a 3ik akármit tesztek. Akinek nem tetszik ne nézze :)
go Lewis go Mclaren -
Az volt inkább durva, hogy kb. 20 percenként írták ki ki hogy áll, alig ismételtek, és amit adtak, az is szinte semmi volt. Pedig a F1 az egyik legjobban bekamerázott sport. -
szerintem Kimi egy nagyon jó pilóta (talán egy kicsit visszaesett a motiváltsága), és sokkal szimpatikusabb is Hamiltonnál, még a hideg, finn stílusával is. -
Bullitt #78171 Újabb értelmes döntések születnek FIA-nál, most Vettelt BÜNTETTÉK MEG. Érdekes, hogy Barichello simán kilökhetett mindenkit a versenyben, mégsem kapott semmi büntit... -
ezzazz végre
ez általában így szokott lenni amióta ő a formula1ben van
amikor olyan helyezést ér el ami neki nemtetszik akkor hisztériázik és oda kerül ahova akar,nevetséges és gusztustalan,ezért nézik egyre kevesebben a formula1et
amióta ez a kis majom ittvan azóta minden versenyen botrány van mert ő hisztériázik
GUSZTUSTALAN -
johnny1030 #78169 Ahhoz, hogy valaki az egyik legjobb autóba ülhessen több kell mint érdem. A többiek akik kis csapatnál kezdik, kiszokták érdemelni. Nagyon nagy mázlija van. -
mert ennyi lóvét még senki nem fizetett nekik egy döntésért.
-
Én??? Amikor te írtad le, hogy aki Kimit bármennyire is tolerálja, az divatdrukker. -
dav1d #78166
-
A mai versennyel kapcsolatban, szerintem olyan még nem volt a Forma1 történetében, hogy verseny közben egy "incidenst" követően bevágják a versenybírák reakcióját az élő közvetítésbe. -
az, hogy beleült, az ő érdeme. persze szerencse is kellett hozzá, hogy ron dennis pont ott legyen és észrevegye, de ha nem olyan jó go-kartban mint amilyen volt akkor nem ülhetett volna bele a mclarenbe. -
Egyébként most bebizonyosodott, hogy egy jó autóval sok pilóta tudna maradandót alkotni, mint anno Schumacher (Ferrari), Alonso (Renault), Raikkonen, Massa (Ferrari), Hamilton (McLaren) vagy jelenleg Button (Brawn GP). Viszont egy gyengébb autóval csak a legjobbak tudnak bizonyítani mint pl. a Ferrari korszak idején Alonso, a Renault korszak idején Schumacher, a tavalyi évben Rosberg, Vettel, idén Hamilton, Alonso. -
G_ArchAngel #78162 Olvasd el Raikkonen biografiajat, nala csorobb haterrel egy pilota sem rendelkezik... -
johnny1030 #78161 Úgy ahogy mondod. Teljesen egyet értünk. -
bazz behugyozok rajtad esküszöm.
nem voltam a hamilton család ismerőse, így nem ismertem gyermek korában a srácot. nem követtem figyelemmel 16évvel ezelőtt a rádió-távirányítású autóversenyeket sem, így akkor sem tudtam rá felfigyelni. sőt, egy angol bajnoki go-kart futamon sem voltam kint 14éve, így tényleg nem tudtam észrevenni a srácot. forma1-et nezek baszdki fogd mar fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2007 ota van, azota szurkolok, uvoltve, ugralva, toporzekolva szoktam neki szoritani amikor szoros helyzetben van. akkor is szeretem, amikor nem nyer, vagy nem ér célba
komolyan mondom nagyon nagy hulyesegeket beszelsz. -
Szabi1991 #78159 2001 óta kiminek drukkolok, akkor most divatdrukker vagyok ? :/
nem is tudtam :-( -
lehet, h nem született bele, de hogy beleült, az tuti! -
johnny1030 #78157 Nekem még is az Alonsoval szembeni, és a versenytásakkal szembeni tisztelet hiányzik. Az hogy nem született bele a jóba sok versenyzöre elmondható még. A mai F1 már nem a befizetős F1. Zsoltikánk befizette magát mégse ment semmire. Hiába van valakinek pénze, ha tehetsége kevés, vagy ne adj isten fél. -
Kimi egyike a legjobbaknak a mai mezőnyben, ugyebár annak idején a McLarennél elég sokat szenvedett az autó miatt, míg Schumacher a Ferrarival agyonvert mindenkit, mert szerintem kijelnthetjük, hogy 2000 - 2006 között a Ferrarié volt a "tökéletes" autó + Ross Brawn, Jean Todt. 2007-ben jött Kimi, elment Brawn és ez a technikán, taktikán meg is látszódott + megkapta Massa-t csapattársnak aki úgyszintén óriásit fejlődött + Hamilton és a McLaren, de végül sikerült megnyernie a VB-t, így mondhatni elérte a maximumot amit egy versenyző elérhet.
PS: Még valami a pénz és a hírnév alapjaiban változtatja meg az embert! -
Volt egy csóka, aki többszáz fontot tett a srácra - majd tavaly hatalmasat kaszált vele -, hogy 1x az világbajnok lesz, mindezt amikor a srác még szinte karonülő volt. Nos, ő nem divatdrukker.
Gábor szorít Vettelnek, de lehet, hogy nem szorítana neki, ha teszem azt Vettel a McLarenben mutatkozik be és ott szerzi meg első győzelmét.
Kit-Kat már akkor szorított Kiminek, amikor az alatt folyamatosan leállt az autó.
stb, stb.
Nos, itt kezdődnek a dolok.
Amikor Jacques Villeneuve befutott a F1be jópár Cart év után, azonnal a korszak talán legjobb autójába ült, és csak a saját csapattársa volt ellenfele, úgy igazán (MS akkor váltott csapatot, a Meki egy trágya volt, stb.) Frank akkor lekommunikálta vele, hogy hajrá, de nekünk Damon nagyon fontos, de tiéd a jövő. Nos, Ron ugyanezt szerintem nem kommunikálta le Hamiltonnal, aminek következtében az egész McLaren elbukta a vébét és csak a szerencsén múlt, hogy egyáltalán a pilóták megtarthatták a pontjaikat.
Jacques 1998-ban a Megachrome motorral ugyan még be-be futott dobogós helyen, de köze sem volt a győzelemhez. Aztán úgy tűnt el, ahogy jött. Persze ehhez közre játszott a szar Williams is, míg Hamiltonnál stabil a McLaren, meg saját nevelés, stb, de bármi megtörténhet.
Ezek után azt írod, hogy aki Kimért szorít az "divatdrukker", miután a szerencsétlen végig szopta az egész McLarenes karrierjét, az általa is működtetett csapat végül nélküle ért célba, bár Kimi is célba ért előtt, nos ez kicsit kiveri a biztosítékot.