182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha meghallgatod a nyilatkozatait most is szereny, es teljesen normalis. megdolgozott a pénzért és a sikerért, megérdemli. nagyon sok versenyző már beleszületett a jóba, ő nagyon nem. apja mindenét beleölte a fia karrierjébe, ez most meghozta a gyümölcsét. nincs ebben semmi de semmi rossz. -
nah ezt megszívta ... -
ez olyan, mintha az ujpestnek meg a fradinak is szurkolnal. -
johnny1030 #78151 Hamilton számomra szimpatikus volt az elején, mert emberi volt. Mostanra a pénz és a siker megváltoztatta. Tény, piszok gyors. Az is tény, hogy Glok és Rosberg az "előszobában" rendre elverték. Az meg hogy ki kit istenít már egy más kérdés. Senki nem jobb vagy rosszabb ember azért mert más szeret. -
G_ArchAngel #78150 en pl. Hamiltonnak IS es Kiminek IS szurkolok, ezert faj igazan, mikor valaki ilyen sotet antidrukkerkent viselkedik... -
kemény két éve?!??! -
remélem nem lesz igazad... -
és lőn igazság :D a király -
johnny1030 #78147 Tudod ezt a bulizós kérdést mindig a szemére vetik, de... Mikor bulizik? A szabad idelyében. Nem megy másnaposan versenyezni, hiszen már az orvosin megbukna. Mindegyikünk ment már fáradtan melózni, és nem biztos, hogy bulizott. Tény nem megy úgy neki, mint a mercivel, de ha régóta nézed a F1-et arra is emlékezhetsz, hogy Hakinen monta neki, hogy nem biztos, hogy a Ferrarival is tud olyan köridőket menni. Nem fekszik neki ez az autó. Vagy nem úgy van beállítva. Az hogy nem megy bele a csatákba, megint egy olyan kérdés, aminek a hátterét nem tudjuk. -
ja szoval mindenki aki hamiltonnak szurkol az divatdrukker? komolyan mondom nagyokat vigyorgok
az a bajod hogy szurja a szemed, hogy jött és majdnem az 1. evben vilagbajnok lett, aztan meg a 2. evben meg megverte a kimidet. -
Az a baj, hogy divatdrukkerségről beszélsz, és kiderül, hogy Hamiltonnak szorítasz, akinek a pályafutása úgy indult, hogy beleült a mezőny legjobb autójába ...
Mellesleg jegyzem, hogy ismét kérlek, hogy fogd vissza magad. -
mas meg hamiltont utalja. legtobben csak azert, mert jott es szetvert mindenkit raadasul neger. azt lehet? az nem baj mi? csak ha kimit nem szereti valaki az a baj. -
Alesit én is szerettem. 1989-ben csak néztem, hogy mit csinált Sennával, de sajna szarul szerződött, és ez tönkretette a karrierjét. Kár érte.
Én Pironi, Prost (és Alboreto, 1985 nehéz év volt), majd 1991-től Hakkinen (még 1993-ban is) - jóban, rosszban. Valahogy Kimit is kedvelem Mika visszavonulása óta, de nem drukkerség szinten, mint anno Mikat, talán csak finn életstílusa miatt. Nagy tehetség még Vettel és Hamilton is, de egyelőre semmi olyan tulajdonságuk sincs, ami miatt igazán kedvencek lehetnének, bár Vettel zseniális szar autókban is. -
Itt a lényeg, utálja ezért egyértelmű, hogy nagyon tisztán látja:)
Ez van fejet kell hajtani a megdönthetetlen érvei miattXD
A Countach is a világ legocsmányabb autója ugye cement:D -
te beszelsz hulyesegeket.
szememre hányod, hogy 2007 óta szurkolok egy olyannak aki 2007 ota van a forma1ben? nem érzékeled a saját baromságod? -
johnny1030 #78141 Ha Alesinek szurkoltál akkor tudod, hogy miért szurkol az ember. Ő 1 futam győzelmet szerzett hosszú pályafutása során. Mégis lehetett szeretni. Ahhoz képest, hogy szeretted, viszont kisbetüvel írod a nevét. :) -
21 eves vagyok, kb 8eves korom ota nezek f1-et. tenyleg nem rég
de bardocz kioktat aki 14-18 kozt van. errol ennyit.
tudom h sok a nagyon jo pilota, de szerintem kimi mar nincs a legjobbak kozt, ennyi. regen jobb volt, kiégett a sok bulizasban... -
WNW #78139 Abba lehetne mar hagyni ezt a F1 halala, meg szegyen, meg a tobbi hulyeseget.. Ha vonatoznak, az a baj.. Ha elozgetes megy, meg tores-zuzas, az... Meg eluzletiesedett.. Nem tudom hol eltek, ez mindig is uzlet volt.. Attol a pillanattol kezdve, hogy valamikor az elso gyarto megjelent az elso kocsiversenyen, ez uzlet, amellett hogy sport is.. Mar a romai birodalomban a kocsihajtas is uzlet volt... Ez igy mukodik, es igy is fog, mashogy nem is tud...
Szabalyvaltozasok.. Mindig is voltak, es mindig is lesznek.. Igy lehet megbontani a beallt erovonalakat, es ujrakeverni a kartyakat, enelkul lehet azon sirni, hogy 100-bol 100-at a Ferrari, vagy a McLaren nyer.. Es minden nagyobb szabalyvaltozassal egyutt jar a trukkozes, es egymas trukkjeinek a levadaszasa.. Ez mindig is igy volt, es igy is lesz.. Ez a dolog termezete.. -
johnny1030 #78138 Biztosan régóta nézel F1-et, ez a korodból is tisztán látszik. A jelenlegi mezőnyből nagyon sok versenyző van egyszinten, de mivel az autójuk kölönbözik nem ér mindenki a dobogóra. Pl.: Alonsó, Kimi, Hamilton, Massa, Kubica, Rosberg, Vettel, Glock, Webber, Button, és akár a tesztek, és a versenyen mutatott teljesítménye alapján Buemi is közel egy szinten van. Tény, hogy tapasztalatuk alapján vannak különbségek. A többieket sem szabad leírni, hiszen mindegyikük azért van a F1-ben mert tud valamit. -
Fogd vissza magad légy oly szíves! -
ja de elotte is szurkoltam... még alesinek :D -
lol de ha azota van forma1ben? :D :DD:D:D:D:D: URISTEN SZANALOM VAGY :D -
Az kemény két év ... -
Nem tud örülni ...
Mihez képest?
Hamiltonhoz képest visszafogott.
A Nigériaiak gólöröméhez képest meg Hamilton visszafogott.
Mindegy. Utálod Kimit, ennyi. Egyel több vagy kevesebb, tök mindegy. -
hat en miota hamilton van neki szurkolok... elotte nem szurkoltam senkinek mert senkit nem birtam annyira... ennyi.
kimi meg nagykepu. jatsza a "huvoset", egy kibaszott alkalommal nem lattam hogy orulne a helyezesenek, ugy viselkedik mint aki azt hiszi magarol hogy ha o elso az a termeszetes, ha nem o az elso akkor az valami felreertes miatt alakult ugy. -
jovan nem kell elhinni. en a verseny elott megmondtam h top5 lesz hamilton. majd az ido igazol ugyis -
divatdrukkerek=évente változtatják a kedvencüket
nagyképű? ez új ... -
G_ArchAngel #78129 latom sotetseg varazslatot mondott rad a Budapest TV samanja...
-
hehh vicces. ha tudnad mit beszelsz :DDDDD
skeezo... divatdrukker a tudod ki... akik kimit majmoljak azok a divatdrukkerek baratom. kimiben nincs semmi amit szeretni lehetne, azon kivul h nagykepu es nem tud annak se orulni ha nyer -mert termeszetesnek veszi- semmi nincs benne. hamilton egy igazi egyeniseg es a jelenlegi mezonyben az egyetlen aki egyszer olyan pályát futhat be mint schumacher.
-
johnny1030 #78127 Be kell látnom, hogy tévedtem Barichelloval kapcsolatban. Nem ő hibázott az első kanyarban, hanem Kovalainen lökte meg egy kicsit és abból indult a "törésteszt". -
bodajoci #78126 Ebből a futamból egyesek mindenben jól jöttek ki, egyesek meg mindenben rosszul, de ahogy olvasom, a sárdobálás folytatódik. Vicc ez a forma1, autóstól, szabályostul, mindenestül, annak ellenére, h végülis sikerült némi akciót belevinni, az nem jelenti azt, h minden verseny ilyen lesz. Volt ilyen régebben is, lehet, h a köv a dögunalom leszen. -
johnny1030 #78125 De ha ez így volt, akkor miért nem akkor szóltak a versenybíróknak? Miért mindig utólag akarnak eredményeket elérni? (függetlenül a mostani eredményektől, és csapatoktól) -
már akinek
-
Véleményem szerint az egész évkezdés az F1 szégyene futamostul, mindenestül. -
V I R G I N = $ -
Ugyan már! Voltak itt már sokkal keményebb dolgok is. -
És mint említettem kezdődik minden ahol tavaly volt!
Komolyan ez már VICC,palikkal az élen!
-
Tényleg nem kéne. De olyat se kéne csinálni, hogy nem megy ki az SC a pályára addig, amíg Button nem volt boxban. -
johnny1030 #78118 Mindentől függetlenül, még kihozhatják 3-nak. 2008-ban Hamiltont ugyan azért amit most a rajtnál Barichello elkövetett, megbüntették. Ha következetesek a szabály alkalmazásban, akkor a most is azt kellene tenni. -
sosemt #78117 Ácsi- ácsi nem a mclaren jelentette fel őt !