182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem is -
Skyline #78233 Nem csak az az egy volt...Érdekes hogy nem kapott böntetést,remélem valaki telibeveri vmelyik versenyen...
-
szerintem is érdemelt volna legalább egy áthajtásost, elrontotta a startot és a nagy igyekezetben szépen bekoccolt -
mivel Safety Car alatt előzőtt, így ez elég tiszta helyzet. Hibázott... -
Skyline #78230 Barichello is kaphatott volna vastagon büntetést akkor nem vigyorogna a dobogón...Örökös másodhegedűs csicska... -
szerintem meg jogos a büntetés - mármint Trullié -
krisz940122 #78228 helló.na most akkor mi is lett az eredmény?ki nyert? tudtok egy teljes eredménylistát írni?előre is köszi -
Ez hülyeség! Itt mindenki rinyál mindenért.
Ha ők csinálták volna akkor őket büntetnék. -
Cement, te nagyon nem vagy képben. -
donatus13 #78225 Ez a meclaren nagyon rinyál bénák mint az állat és nem tudnak mást csinálni mint a másikra köpködni de gondolom ők csinálták volna akkor persze szabályos lett volna... -
ja igen most olvastam f1hirek en. -
Mint a régi szép Punkeres időkben
rend is volt... -
megbüntették trullit -
Hamilton hogy hogy 3. lett? -
olvasgattam* -
Idáig csak olvassgatam a "szakértőket", de most pár hónap után én is írok.
Fogd már be, leszarom Hamiltont, az egész f1 egy üzleti politika, hiába vered itt a nyálad, majd "fent" eldöntik, hogy hozza a legtöbb lóvét nekik, leszarják neked vagy bárki másnak mi a jó.
Picsba már... -
sosemt #78218 bocsi elnéztem :D -
en megyek at haverhoz nezni ismetlest :D o lemaradt rola en meg megnezem megecce :) -
Ugyanmár egy közép szerű pilóta..
Kb 10 hasonló képeségű pilóta van jelenleg az f1-ben.. És ez abban a pilanatban ahogy egyenlők az esélyek látszik is.. -
Én a 8. körön keztem el nézni elszundikáltam kicsit:D...Rajtot mindenképp megnézem:D -
annyira jó volt, h asszem megnézem az ismétlést
-
te nem érted?
nem hamiltonrol beszelek te en is hamilton parti vagyok nem tunt meg fel? :D -
sosemt #78212 Idéztél , keresd már elő azt a cikket ahol (gondolom Hamilton) ilyet mond.
Ha megvan linkeld.
köszi -
johnny1030 #78211 Kellene lenni. -
Szerinted van olyan idióta,aki ezt elvállalná?:D -
mas kerdes hogy mit hisz magarol, es hogy milyen stilusban nyilatkozik. tegyuk fel lenne egy versenyzo aki szinte megnyerne az osszes versenyt zsinorban. es megkerdezne egy riporter: "mire szamit a kovetkezo versenyen?" es azt mondana a versenyzo hogy "hat mivel en vagyok a legjobb, szerintem sima győzelem lesz ez is mint az eddigiek, lenyomok mindenkit"
akkor az neked szimpi lenne? bírnád azt a versenyzőt? -
G_ArchAngel #78208 miert nincs minden futam utan itt vmi moderator?
raferne a topicra, vagy egy hazigazda, legalabb torolhetne az anyazasokat...
-
johnny1030 #78207 Kubica és Vettel egyformán hibásak voltak, ha már hibázásról beszélnek. Sima versenybaleset ennyi véleményem szerint. -
cement! ha 1 pilóta nem hiszi azt magáról hogy ő a legjobb akkor nincs helye a forma 1-ben. ne mondja azt senki hogy x y nem hiszi azt mert önmagát csapja be, 1 pilóta csak magával foglalkozzon, azért fizetik. -
hamiltont is utolag basztak meg. ugy vannak vele gondolom hogy utolag videorol reszletesen ki tudjak elemezni, vissza tudjak nezni akarhanyszor lassitva tobb kamerabol es ugy jobb dontest tudnak hozni. szerintem is fair-ebb lenne ha azonnal mondjuk megallasos buntetest adnanak vagy ilyesmi, dehat ez van :\ -
johnny1030 #78204 Ok Ok. De miért nem verseny alatt büntetnek, ha már valaki szabálytalan volt? Anyi pályabíró van mint égen a csillag. Akkor azok miért nem szólnak, hogy szabálytalan volt valaki? -
rosszul emlékszem, hogy Kimi is vb lett 2007-ben?
-
Azt hiszem nálam ez egy kicsit betette a kaput. Még megnézem a köv futamot, és hagyom is az egészet, ha így folytatódik. Nem vagyok kiváncsi a Brawn/Eccleston Bt vagy GP vagy mi a tököm VB-vé avanzsálását nézni. Holnap még Kubicát is megbüntetik és csókolom.
cement: már megbocsáss, de te meg úgy vagy hülye, ahogy vagy. Nem tudom miért kell fikázni mindenkit, aki nem Haminak drukkol. Plussz abban elég sok embernek igaza van, hogy szimpatikus lenne Hami, ha nem lenne annyira elszálva magától. Most igaz, hogy visszavett egy kicsit arcból, de ha nyer 2 futamot, megint felszed vagy 10-15 kilót, mint hörcsög ebéd után. -
sosemt #78201 Véditek mind mert nyaljátok a ferrari seggét. Lehet nyalni csak szart sem ér. Hami vb lett mégha a fia meg is akarta ebben akadályozni. -
királykategória = vicckategória -
hat ezen lehetne vitazni meg jodarabig, de hamiltont tobbszor is megszopattak eleg nevetseges és vitatható dolgok miatt... a lenyeg a vegen csak vilagbajnok lett, megerdemelten. es most ne sirjon senki azert mert kizartak elole valakit, aki vitathatlan szabalytalansagert. -
Tök mindegy, nem?
Itt Buttont megvárták míg tankol, aztán Vettel elé beküldték az Sct. Barrichello végigszerencsétlenkedte az elejét, majd a végét, aztán elmeszelték a Toyotát és utólag megbüntették Vettelt. Lesz ez még vissza is, csak mondjuk ott, ahol kevésbé favorizálják Hamiltont vagy a Brawnt, és inkább Vettelt vagy Massát. -
dav1d #78197 Ki erősített meg mit? wc-s néni a fabódét azt. XD ja és a tied -
vazze, neked fáj, ha valaki Alonsonak szurkol?!? -
johnny1030 #78195 Ok nélkül? Ha valaki kirakja a másikat a fűre mert nem fékez azért az elegendő ok.