182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ő is ütközhetett volna azokkal akiket megelőz, az nem szerencse hogy Kubica Vettel egymásnak ment... az szerencse hogy Massa szervója elszállt és ki kellett állnia, arról senki sem tehet, viszont ahhoz hogy valakinek az ölébe hulljon egy eredmény ott kell lennie szorosan mögötte... Pl Trulli, igaz ő is kapott büntit jogosan, Buemi is azért lett 8. jelenleg 7.! mert megverte a Indiát és Burdét bár Burdénál el lett taktikázva mert szuper lággyal indult és baromi nagy hátránya lett az elején, de a végére visszahozta. -
És ha kiestek előle?Az is hozzátartozik a versenyhez..úgyis lehet nézni hogy ő legalább nem esett ki mint a többi balfasz vagyis jobb volt.
Mindenesetre az igaz hogy szerencse is kellett hozzá..mihez nem kell? Nincs olyan sport szvsz.
Van amihez több kell van amihez kevesebb, az F1 inkább a "kevesebb" kategóriába tartozik, nem úgy mint a foci...ott egy lábról lepattanó véletlenül a kapus mellett beguruló labda is dönthet... -
Jah, nem szerencse hogy kiestek elole, hanem verseny. Vaaaaa lol -
icemankimi #78389 szerintem vagy 8-10 éve lehetett -
Laguna Seca, 6-os kanyar, semmi köze F-1-hez, az autón kívül. A 64 éves Frits Kroymans zúzta le a 99-es Ferrari-ját -
Igazad van.
Mindenkinek megvan a kedvence, de tiszteletben kellene tartania a másik kedvencét.
Gondolatban úgyis mindenki kiéli magát :D -
Mennyetek már a 'csába az ilyen hülye dumával baz, már olyan k'vára elegem van belöle. A kisf kell 'csita'-zni...tudod milyen nehéz ezt tolerálni?..azt hogy vannak olyan bunkó emberek akik ilyeneket leírnak, és neked ezt le kell nyelni, mert te vagy az aki megpróbálja nem elmérgesíteni és kezelni a helyzetet. De néha mint most is elküldenének a halál 'szára a taplóságért amit muszáj vagy ideírni.
..hogy miért nem lehet kicsit odafigyelni a másikra? ..hogy ez amit te ide írsz bazzeg nem általános és nem a te országodban élek hogy ez neked természetes legyen...talán soha nem is jutott eszedbe, így most leírom:
-Nekem szarul esik ha csitázod a jelenlegi kedvenc versenyzőmet.
Kritizáld, elemezd...még örülök is neki, de ne vegyél semmibe.
-
G_ArchAngel #78385 3-4 evvel ezelott egy teszten, Badoer talan -
vass17 #78384 Nem tudom, de számomra érhetelen, hogy tudott eltörni a szénszálas kabin, aminek szinte bármekkora ütközést ki kell birnia marad (lásd Kubica esete. Gondolom nem egy mai konstrukció, ezzel magyarázható. -
EZ FAIL
-
Ez mikor volt?
-
Remélem idén a ferrári lesz a világ bajnok,igaz elég rosszul keztek sajnos:S -
Valameyik ütközés volt, Rubens vagy Kubica-Vettel? mondhatta magában hogy a lükék:) -
Trulli hogy nézett egyik résznél:D -
Vicces ez a Rubens... tényleg azt elfelejtettem írni, hogy nagyon tetszett az új fajta sajtótájékoztató, mindenkitől többször is kérdeztek és közben nekik is mutatták a videókat az akcióikat és érdemes volt nézni a reakciókat ez tetszett nagyon, remélem mostantól így lesz mindig. -
remélem következő versenyen eső lesz és vettel négyszer leköröz mindenkit:D -
"Q. Chris Dyer thought something might have broken at the back of your car. What happened there?
KR: I don't know. I went as normal as always in the corner, and then suddenly I just completely lost the rear. Probably it was my mistake. I wouldn't put it to anything else, but it is funny how there was no warning. Usually you feel something if there is a bit of wheel spin but it just went and there was nothing I could do. I just tried to avoid the wall, but I couldn't."
Q & A with Kimi Raikkonen
Hát úgy néz ki még sem Kimi cseszte el.
Kíváncsi vagyok Rubens "előzése" okozta-e, a rohadék örök második röhögve mondta, hogy nekiment Kiminek is. -
leviking #78375 sry ezt akartam tényleg bocs
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7784&Itemid=82 -
nagyon gyorsan takarodjál el innét a maffiózós linkjeiddel -
leviking #78373 megéri megnézni
Hamilton -
Én itt arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy úgy megszeretted volna Vettelt, ha esetleg a McLarenben kezd, persze ezt nem tudhatom.
A Kimis rész meg szíved joga. -
Te honnan keveredtél ide?!
Tudod mit nem is érdekel, csak húzzál vissza. -
madmanic #78370 olvasva a hozzászólásait, szerintem még ma is..
-
Én sem célozgattam a felmenőidre, kérlek te se tedd.
Csak azt szerettem volna jelezni, hogy a folyamatos flémelés nem ide való.
De úgy látszik hibát követtem el, amikor hozzád szóltam. Nem érdemled meg, hogy foglalkozzak veled. -
sosemt #78368 az ott apád a képen? -
De most tényleg Hamiltont minek kell osztani?!
Akikkel pariban volt azokat leelőzte, ilyen Force India meg mit tudom én, nem tétlenkedett. Az, hogy szerencséje volt és kiesett a fél mezőny előle, azért nem kell belerúgni.
És most már remélem mindenkinek világos, hogy nincs olyan, hogy Ferrari vagy Hamilton felé húzó FIA.
Azt nyomatják aki éppen az érdekükben áll.
Ez a Kubica-Vettel dolog meg nevetséges.
Verseny baleset volt, Kubica hülye volt, mert ha várt volna egy kicsit az egyik egyenesben tisztán megelőzhette volna. Látszott, amikor be ér Vettel mellé, akkor Sebatian a 0 tapadású gumijaival csak sodródik egyenesen a satu fékkel a kanyarba a rázókőn, vezethetetlen volt már az autó. -
most már a bmw is megérdemelné ,hogy bajnok legyen.remélem idén már az lesz.szerintem most jó lett a bmw.már tavaly nagyon próbálgatta a szárnyit.ezért csak azt tudom mondani:HAJRÁ KUBICA .te vagy a legjobb -
Most így belegondolva lehet nem az fog lejönni neked, amire gondoltam... de mindegy is. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=77717]#77717[/URL] -
sosemt #78363 Bizony el ... még fél év és elitta a reflexeit. Hajrá Kimi!!! -
Kiminek mindenki szurkolt anno és most is mert brutális volt ahogy a McLarennel ment, most egy kicsit visszafogottabb már, de még eljő az ő ideje. -
sosemt #78361 Jah amúgy nagyon is igaz !
Kiminek a kutya sem szurkolt most meg hogy (ferrari) megy egyből szurkoltok neki.
Divatdrukker szarok vagytok. -
A kedvenc választása sok szempont alapján lehet.
Én Alonsonak szurkolok, mert megtetszett ahogy vezet és ahogy Vb lett, igaz ma nem sok vizet zavart, de majd fog... Haminak is, pert egy brutális pilóta és én ne az F1be figyeltem fel rá hanem a GP2ben is tátott szájjal néztem mit művel.
WTCCben csakis Zanardinak, mert szimpatikus és emberfeletti ahogy felállt és nyerni tudott, szerintem minden néző könnyeivel küszködött amikor kiszállt az autóból és felállt a dobogóra...
Rallyba McRae:( tavaly a Suzukinak, amúgy Loeb, mert brutális ahogy megy, igaz így nagyon unalmas az egész évek óta:)
Motogpbe Talma és Imre, Barbera, Lüthi, meg ott szinte mindenki, talán Pedrosa nem túl szimpatikus nomeg Simoncelli... -
És ha valaki megcsinálja,hogy egész körben nem használja,csak a végén,szélsőséges esetben nyomhatja 13sec-ig is.Az akksi biztos,hogy bírná,ha fullra lemerülne,akkor a 80ló is folyamatosan csökkenne.Malajziában a célegyenesben jól fog jönni majd. -
Az az egy mozzanat amikor mutatták onboard és az egyenesbe benyomta nagyon jól tükrözte hogy mekkora erő szabadul fel, még talán ő is besokalt egy kicsit olyan hama mögé érkezett, jó lesz ez, versenyről versenyre kiforrottabb lesz a cucc. -
Régen Kimi-nek még szurkoltam is volna,ha nem meklárenbe ül,de abban ült:D Most meg ugyan úgy szurkolok neki,mint Massának. -
Amúgy ebből is látszik,hogy versenyen jól jön a kers,kigyorsításoknál lehet vele előzni. -
Megmondom a frankot nálam a következő volt a szitú..
Ms nek szurkoltam jó pár éve.. Aztán abbahagyta.. Massa annyira nem szimpi ráadásul ki ült MS kocsijába? Kimi igy ő lett MS utodja..
De egyébként amikor a Mclarenebe volt akkor is birtuk az egész családdal apám pl neki szurkolt..
Szóval hülyeség álltalánositani.
A Divat szurkolok mindig az aktuális bajnoknak szurkolnak..
Én nekem kik a kedvenceim?
Nascar: Jeff Gordon. Asszem 2002 ben nyert utoljára bajnokságot.. Futamot pedig 40 futam óta nem nyert
MotoGp: Rossi 2 éven keresztül szenvedett, most ujra bajnok..
F1: Kimi azt tudod.
És sorolhatnám. Szóval:D Érted. -
te se láttad a futamot mi? csak muszáj hülyeségeket beleszólni.... -
2007ben valoszinű hogy Alonso Vb lett volna hogy ha nyomják, illevte ha pl Alonso nem úszik el a vizen, de ez már a múlt... Tanulóéve volt Hamiltonnak ennél jobbat nem is kívnhatott volna, mindenki döbbenten nézte ahogy az első versenyeken zsinórba szórta a dobogókat majd a győzelmeket. A lényeg a tavalyi év volt, amikor is ugyan ez volt hogy na most mutassa meg, megmutatta... idén is megfogja, vagyis ma is mutatta, pedig nem sokan tettek volna arra sem hogy első 8ban végez, én sem, amilyen gyászos volt a Meki sebessége.