FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
osztom... csak sajnos eza ha ahogy montad alonzonak kedvez:SSSSSSs

Yo, Bitch!

"Sehol nincs aztan mindig a korulmmenyeknek koszonheti hogy nyer.
Vagy pedig kiesnek elole."

Tényleg gyakran volt korábban szerencséje, talán most is, de azzal nyer különbözõ körülmények között, hogy jól tudja aoptálni azokat, Massának akár votl problémája akár nem, Alonso nagyobb esõmenõ. Nem tragédia, ha nem a csapattaktika dönt. Persze a verseny utáni attrakciójával emberként még mélyebbre ásta magát a szememben a spanyol. A vesztesre mutogatni egy iylen felfokozott hétvégén cukkolás, ez pedig az én fogalmaim szerint nem sportszerû.
nearo
Azt a kutya meg a macska, micsoda futam volt... kár, hogy Lajos nem tudott ott lenni az elején...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Azert a Ferrai kicsit utananezhetne a dolgokna a megbizhatosag dolgaban, mert a mostani Kimi kieses, Massa visszalassulasa a verseny feletol, es a korabbi problemak is a McLaren malmara hajtjak a vizet eleg jol...

Massa nem az esoben vesztette el a versenyt (az elejen siman verte esoben Alonsot), hanem a verseny kozepen a kerekcsere utan.. Addig siman felhuzta az elonyet 10 masodpercre, es megfutotta verseny leggyorsabb koreit (Alonsoval egyforma benzinmennyiseg mellett).. Aztan a kerekcsere utan nem birta tartani az addig huzott tempot, igy jot fel ra Alonso kb. 4 masodpercre, es ekor jott az eso.. A koztes gumival meg lathatoan nem tapad a Ferrari a vegen (minden kigyorsitasnal szitalt), meg a mogotte jovo lekorozott Renaultok is jottek fel ra..
Amugy meg a vitanal Alonso szolt be, mikor befaradt a helyisegbe.. A riportokra mar szoltak is nekik a fonokok, hogy vegyen vissza, mert bocsanatot is kert...

Én a Live -timinget néztem,a körök kétharmadában Hamilton volt a leggyorsabb.Az elején a McLarennel karöltve elbxták a kerékcserét,jo huzás volt de nem jött be.
ÉS.
Ha nem sir a Ferrari a végén,hogy a picit gyorsabb Hamilton feltarja Massát,még pontot is szerez.
Hümmm????????
Istencsászár
Na, Palik kitett magáért? igen!, Wéber kell ide?:D NEM! Palik tökéletesen adta le a csatákat, ordított ahogy kell, persze 1-2 baki volt de korrigált!

Amugy apró momentumok voltak amiket szivesen látnék mindig, egy kis pimaszág mikor Kovát és Briost mutatták, mikor Alonso mutatta, ettõl lesz feelingesebb.

Este MogoGP ne feledjétek!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ajjaj... Világhatalom lennénk mára.....:)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

annyi parasztja lett volna Dózsának, mint ahányan ideírnak, megnyert volna minden csatát...

(akinek nem inge...)

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Másnak tán nem esett az esõ, csak Kimi felett volt felhõ ....? ;)
Ugyanazon az esõt csúszkált mindenki mint amin Kimi, más jobban megoldotta ....

DjDano
Ha nincs az esõ porig alázza Kimi a mezõnyt, szerintem a motorhiba se jött volna elõ...

lac coo
Alonso most nagyon leoltotta Massát, aki sajnos nem nagyon bírja az efféle dolgokat :))))Azt hittem sírva fakad szegény ..
Pedig semmi oka a bánatra nagyon jól ment , egyszerûen gyorsabb a Mercedes+Alonso esõben .

[Jakuza]
Latom az utanad erkezo felfogta a mondandom ertelmet.
Probald az o hozzaszolasat elolvasni parszor, hatha leesik, na persze ha mukodik nalad a gravitacio, bar nem ugy tunik. :DDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
Alonsonak gratulálok, de Hamilton szart sem ért el a futamon..

inkább Graulálnék webbernek és Coulthardnak. Hamilton a saját hülyeségének köszönheti, hogy esett kelt egész versenyen.

Raikönnent pedig követi a szerencséje... Massa mewg No comment.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kirol
Amikor bementek a mérlegelésre Massa miket mondott Alonsonak?

Nagyon nagy futam volt, régen nem láttam ilyet, csak kár, hogy nem Massa nyert. :(

desigo
Ez nem igaz
Milyen stílusban megy itt az észosztás?
a.carkey
Németország már csak ilyen. 2000-ben egy ex-Merci alkalmazott rohant be a pályára, nyert Barrichello, a semmibõl ...

A medve nem játék.

danikarate
JA én is ennek örültem volna a legjobban

buldozer99
Kár h kimi kiesett!

Azért Alonso nagyot ment,és Hamilton is szép dolgokat csinált!
Grat Meki!

Go Ferrari!

Forca Barca

jo futam volt.en ferraris druker vagyok de alonsot nem bantom.ez van jobban jott ki neki.majd ket het mulva visszalehet vagni:)
zolo
Alonso honnan is jött? Valami Minardi rémlik... :DDDD
Massa?Sauber?Minardihoz képest álom.....

http://flickr.com/photos/zolika90/

5w0rdf15h
így van nem érte volna utol Massat soha ha nem kezd el esni az esõ sõt ha Kimi alatt nem durran el az autó 3. hely marad neki, csak sajna sok a "ha" és ezek általába mindig alonsonak kedveznek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

examinee
Értelek mostmár bocsi: szval Alonsó nemjó pilóta és csak ugy véletlenül volt ezerszer gyorsabb esõbe mint Massa. Értem már!
Trulli is jó esõmenõ de neki nem volt most szerencséje õ nem mákker mert kicsit le volt maradva. Nade nem annyira mint Alonso ahogy te írod "sehol se volt" pfffffffffffffffff:) komolytalan vagy.

DjDano
A legigazságosabb az lett volna ha Alonso és Massa összecsattan és kiesik... vita lezárva! :))

Massa eddig milyen verdákban ült?
Alonso segge alá tolják a verdákat még jó hogy 2-szeres világbajnos

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

examinee
Ez az elõzés teljesen sprotszerû volt, és pont emiatt 2* világbajnok mert így megeszik egy Massát 1,5 kör alatt.

pontosan

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mr Manson
mert "alonsó" beszolt neki! unfer ... de ez van. Jó verseny volt! Hamilton ha nem hibázik állandóan akkor pontot szerez!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

prezi
még egy obszcén megjegyzés, káromkodás = 1 hét pihenõ :)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

[Jakuza]
Nem o maga mivel nem ment ki a boxba. Rafoghatod nyugodtan az esore, minden hiaba, hiszen akkor is mar Massa Alonso elott volt.
Tehat nem is tudom te mirol beszelsz, amikjor olyan marhasagokrol beszelsz, hogy mekkorat ment az Alonso.
Igaz koze nem lett volna a versenyhez, ha nem "ismet" szamara szerencsesen alakulnak a dolgok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

5w0rdf15h
szót nem szólnál ha nem alonsot szidnák

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DjDano
Remélem Kimi visszavonulása után nem úgy fogunk rá emlékezni, hogy kicsit nagyobb szerencsével 5x-ös világbajnok lehetett volna de nem nyert egyet se :((

akyyy
naná hát massais neki esett:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

examinee
Na és akkor nem az esõ miatt rontotta el Kimi?? dehogynem akkor uyganolyan makker a Massa is mint Alonso...
Össze vissza beszélsz.

desigo
De undorító itt ez a köpködés
és sajna Punker nincs itt,hogy jutalmazza...
examinee
Ez is normális elõzés volt! Massának nem kelett volna ráhuzni a kormányt, hanem inkább ívrehuzni..

[Jakuza]
LOL. Befurakodott ele a boxba ?:D Na vazz en biztos mas versenyt neztem.
Kimi elrontotta a bemenetelt es kint kellett maradnia a palyan.
Nem motorhiba, nem extrem korulmenyek, hanem vezetoi hiba elozte meg.
Nem kiesett elole az eselyes a 10. helyre, nem kezdett el esni az utolso 2 percben, nem kapott utolso korben defektet a fel palyaval elotte vezeto sofor.

a_n_d_r_e_w
Hehe, ebbõl kijönne egy új Palik mix :))
Kimi :(((
Szvsz se Alonso se Massa nem érdemelte volna meg az elsõ helyet, dehát így jött ki a lépés
Webber, Coulthard rulz :))

One Vision. One Purpose.

Skynet85
Nah ez meg a másik mit keresett az elején massa a boxban??? mikor kimi volt az elsõ vszeg nem õõ modta a boxnak bocs fiúk csuszkálok még 1 kört a semmiért... itt jön ki, hogy ki kinek a rokonja, kegyeltje...

a.carkey
Akármi is történt, akárhogy is volt, de KIMI a lappok nagy szopás fájáról úgy esett le kiskorában, hogy az összes ágba beleakadt, lehorzsolta magát és földet ért. Aztán a nagyanyja, mikor látta, hogy sír a fa alatt újból feltette rá, mert azt hitte, hogy azért sír, mert vissza akart menni. De lassan véget ér az újabb esés, és ha a nagyanyja ismét a fa alá megy, és visszarakja, ráállok a fejére nem egy, hanem két SCANIA kamionnal ...

A medve nem játék.

atomboy
Regebben szamitott.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Banyapapa
igen,ez télleg fura volt,meg heidfeld kapott valamit mikor kitolta sumit?

desigo
Nem számít bele az ha áll a verseny és az elején 20 percig ez ment...
UnknownAsshole
Úgyis mindenkinek más a véleménye, most egész délután veszekedni fogtok ?
Hemi volt a legjobb :-)
Én nem vitatom Alonso képeségeit, mert tényleg jó pilóta, de hogy ennyire összejátszanak neki mindig a körülmények, Kiminek meg állandóan leáll az autója, egyszerûen ez g u s z t u s t a l a n

atomboy
El meg az un. 2 oras szabaly? Emlekeim szerint a futam kezdete utan 2 ora utan le kell fujni, akarhany kor van meg hatra.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Ma jó volt a közvetités régen röhögtem ennyit :))) kár hogy Massának betett végére az esö Kimivel meg a techika szúrt ki...

DjDano
Azt elfelejtetted hogy Massa 3 helyrõl idult és az esõ utáni boxkiálláskor került az elsõ helyre, ráadásul Kimi volt elöl és bepofátlakondott elé a boxba

atee20
Mclaren úgyis beszarik 1szer mind2 versenyzõ alatt csak ki kell várni...mondjuk a Hungariringen kapna mindekettõ körhátrányt..de ne csak Farraritól hanem a spykerektõl.:))))
az lenne a nemmindegy