FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azért, de nehogy Massa hibája legyen a 2005-ös amit most linkeltél.
C. késõn kapcsolt. Sztem Massa befért oda, utánna meg nem akart a fûre kimászni, mert C. úgy gondolta átkormányoz rajta.

Mondjuk azt tudja valaki Massa miért viselt gyászszalagot? Már a futam elõtt is elég bágyadtan nézett ki.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gordon 24
Nem akarok belekezdeni ebbe a vitába de ennek semmi értelme.

1 az amit belinkeltél az egy teljesen tiszta elõzésnek indult, egyszerüen Culthard nagyon helyesen nem engedte. Az utánna lévõ kéz mozdulat irható fel -pontnak massának.

2 a mai. Alonso tulságosan agreszív volt, ugyan ugy mint a multkor Magny Coursban. Ha nagy sarkitani akarom 2 embernek köszönheti azt hogy még mindig esélyes a vb-re. Ha ma Massa nem enged kiesik õ is és Alonso is, Ha a multkor Heidfeld (asszem õ volt) Nem enged mind2 -en kiesnek. Nem gond hogy Alonso megcsinálja ezeket mivel õ egy autóversenyzõ és nem egy puhapöcsú akárki. De ezek után az hogy szándékosággal megvádolja azt akinek tulajdonképpen megköszönheti hogy nem esett ki az elég nagy pofátlanság!

Na kb ennyi!

Üdv.

Downhill!!

Ha valóban ezt mondta Massa, akkor a szájaláshoz kevésbé ért, mint az esõben vezetéshez :)

Ettõl függetlenül sportszerûtlennek tartom Alonso észosztását, de legalább bocsánatot kért.
Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A brazil ezt elfogadta, és kijelentette: "Ami a Fernandóval való társalgást illeti, kissé mérges voltam, de késõbb bocsánatot kért, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Jó, hogy elnézést kért, mivel tudja, hogy nem volt igaza. Nagyon meglepett, hogy azt mondta, szándékosan mentem neki. Sohasem tennék ilyesmit."

Reply: "Sohasem tennék ilyesmit"

És akkor nézzük 2005ös felvételt:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Van egy másik verzió, mondjuk ez kicsit szabadosabb, talán hihetõbb:

A mérlegelésnél pedig Alonso odaszólt Massának, hogy figyelj öreg, már másodszor jössz nekem, mikor elmegyek melletted, megpróálhatnál megtanulni veszíteni, mire Massa kikelt magából, hogy akkor ne elõzz úgy, mint egy kezdõ (!!!). Na erre röhögte ki nagyon Alonso (megjegyzem, a mai elõzés-óra után teljes joggal, Massa szégyellheti magát), a nevetésen meg Massa kikelt magából, és még odamondott párat, amin Alonso csak vihogott..

[Walaki]D`Lair
Ez jóó :D:D Két hülye temperamentumos spanyol vérû...:D:D Ott röhögtem, mondom Massa minnyá lebasz neki egyet :D:D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Azért jajgat, mert nem kap levegõt...

Karamboloztál már, úgy hogy a biztonsági öv fogott meg?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Istencsászár
A spanyol idén harmadszor gyõzött, sikere a vb miatt rettentõen fontos. Látszott is ez örömén és izgatottságán: a dobogóra menet leszúrta Massát, miután az gratulált neki a gyõzelemhez.

A kétszeres bajnok kérdõre vonta a brazilt, miért ment neki, állította, direkt csinálta. Massa erre felkapta a vizet: "Gyõzöl és ilyenekt mondasz? Gyõzöl és ezt mered állítani?". Alonso annyit felelt, "ilyet akkor sem szabad csinálni", mire Massa azzal zárta le a vitát, "inkább tanulj meg vezetni". Alonso néhány perc múlva bocsánatot kért, majd a sajtótájékoztatón újra.

BADE
kár,de gondolom Gyula is nyomta a maga hülyeségét

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

passatgt
idõmérõn nem volt palik

BADE
nincs fent a neten hamilton balesete Palik kommentárral?Kíváncsi lennék mit visítozott a marhája

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Freedom88
itt még legalább a Honda elõl volt:)

T.T.

Istencsászár
Amugy Massa gyengéje az oldaldoboz kiikatása:)

2005 DC VS Massa

passatgt
én meg annyit mondok, még több ilyen futamot:)

ezzel

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

én egy képpel válaszolnék:

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

lac coo
De persze lehet, hogy csak egy szép összeesküvés elméletet gyártok :))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Most gondalataimat Alonsorol egy ikonba sûritem <#levele>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lac coo
Elég szépet kell perecelnem az utcán, hogy ezt a hatást érjem el, 200-al frontálisan a gumifalba... :)))) Jó sokat kell innom ! :))))

Istencsászár
Mondom megütõtte magát ez biztos, sõt az is biztos hogy a biztonsági õv is fájt neki, hisz az tartótta meg mellkasa nagyot kapott, a lábai is... ha megütnek vagy elesel akkor kell egy kis idõ amig a fájdalom elmulik, de ezek nem maradandók pár óra, fél-1 nap alatt már semmi baja az embernek max a foltja marad ot:)

lac coo
Kellett neki, de biztos akart is, hogy az orvos mit állapított meg , és hogy ki adott tanácsot az orvosnak az más kérdés :)))
Ne felejtsd el, nem tudodtt lábra állni, és nem azért nem szállt ki hosszú percekig az autóból mert nem akart ....
Másnap versenyre engedni, azzal hogy semmi baja , elég érdekes .

Istencsászár
Csak azt nem tudodhogy kellett neki vagy akart, szerintem akart, és engedték is, ha nem akar szvsz nem indul, és ha orvosok nem negedik akkor nem indul.

lac coo
Nem errõl beszélek ...

Ha egy BMW-ben, vagy RB-ben ülne nem kellett volna rajthoz állnia....
Ezt nekem senki nem magyarázza meg, hogy nem azért engedték , mert ott van ahol van a pontversenyben és mert análl a csapatnál van ahol van ....
Ez egy nagyon kemény bukás volt, bár nem volt olyan látványos mint Kubicáé .

Istencsászár
Pont most rippeltem kifele, de akkor nem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jajagat, de ki nem egy ilyan utá, persze megütötte magát meg ekkora lassúlás nem kis G hatás volt.

De mivel baja nemlett, és õis versenyezni akart, szarabb lett volna a mai nap nem áll rajthoz, csodákat mûvelt, mint ha Gp2ben lenne:)

Zsolti9014
Grat Alonsónak, megérdemelte.
Viszont Kimit sajnálom, folytatódik a pech-széria. Remélem ez nem állandósul a Ferrarinál.
FORZA FERRARI!! GO KIMI!!!

Hajrá Magyarország!

Már mondtam,a sok probléma,taktikai hiba,saját hiba ellenére,betegen,vagy egészségesen,de Lewis nagyot ment,bár nem látszott a TV-n.
lac coo
Hamilton ....

Nagyon jajgat, tuti üzleti érdekek miatt engedték rajthoz :((((

Istencsászár
Szerintem az Scnél csak poénkodtak már hogy szakadó esõben még az is csúszkál.

passatgt
http://youtube.com/watch?v=6PMG5mm2DoY

Legközelebb német rtl-en nézem, érdemes megnézni, hogy egybõl levágják mirõl van szó, nem úgy mint palikék

pl amikor kicsúszott sutil, palikék rávágták hogy wintelhock, vagy amikor raikonnen nem tudott bekanyarodni a boxba, akkor raikonnen kintmarad megy mégegy kört és még sorolhatnám:D

Egyébként nem értem az SC-t miért mondták, hogy csúszkál, lassan ment, és amikor meglátta, hogy jön mögötte liuzzi gyorsan elhúzott onnan

Istencsászár
2003 Brazil

kb 2.40 után :) temetõ

Nem igaz nem találták el percre pontosan.
13.43-kor azt mondták,hogy 29 percmulva lesz esö.
13 55-kor,hogy 11 perc van a monszunig,majd 03.58-kor,hogy 7 perc,ezzel szemben 14.03-kor megjött az áldás.
14 23-kor josoltak esöt 14.35-re ami érdeklödés hiányában elmaradt.
Viszont a verseny végén,tényleg pontosak voltak.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
atomboy
Vicces nezni az eredmenyjelzo tablat. 3. helyen -5 -os szamu versenyzo.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hót unalmas vót, mi ebbe az izgalmas, ha percre pontosan megmondják, mikor lesz esõ? :DD

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Istencsászár
Legjobb a végén, KIMI!!! KIMI!!! WE NEED.... :)

Istencsászár
Persze, sõt még darus kocsi volt nem?

Emlékeztek,vagy öt éve volt egy esös Brazil GP.ahol ugyan igy leparkoltak páran az egyik kanyarba,köztük Monty,Vill.,Sumi.
passatgt
Ezmiez?
Tudtommal a ferrari nem engedi a csapatrádió bejátszását:)

http://youtube.com/watch?v=pCZLBJfGpeo

Freedom88
én úgy láttam h az elsõ kanyarban esett ki aztán már szállt is ki, mert jött a többi "áldozat"

T.T.

Istencsászár
Hát én csak egy kamera állásra emlékszek az meg ugye nem a célegyenesbeli normális kamera volt, de ugyis megnézem majd, de biztos igyvan!

A lényeg azon volt,hogy Hamilton,már már Schumacheri észjárásról tanubizonyságot téve,nem állittotta le/hagyta le állni a motorját,igy vissza tehették a pályára,mig a többiek vagy sérültek,vagy nem voltak ilyen elörelátoak.
Egyébként 5-en csusztak ki oda,és csak a Britt ment tovább.
Button simán megnézte a gufal tartosságát,az egyik Toro Rosso tesztelte a traktor megbizhatoságát,az amelyik majdnem magával vitte a kavicságyba az SC-t.
Freedom88
ott csúszott ki!

T.T.

Istencsászár
Button a többiektõl függetlenül máshol csúszott ki nem a célegyesben!

akyyy
az egyik kocsinak mintha nem lett volna semmi baja, csak egy másik versenyzõ pont oldalba kapta és igy a kerék kifordult... de lehet az Buttoné volt, már nemtudom. meg az egyik kicsit neki is ment hamiltonnak, csak már akkor lassú volt. viszon t aki a traktornak ment:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Üzenem akik vitatkoztak velem

ad1: Mondtam hogy Hamilton defektet kapott, mit is nyilatkozott a versenyzõ? hogy defektet kapott!!

ad2: Mondtam hogy Button a falba csapodot és sérült a kocsija, mit is mondott a versenyzõ? hogy falba csapódott!!

Mileõtt az embernek estek, jó lenne ha kicsit alacsonyabb fokozaton, mert semmi igazságtalanságot nem mondtam sõt mindenben 100%ig igazam volt, szóval máskor óvatosabban...

féloff
pont spanyolországban leszek alonso szülinapján :)
on

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

na, hát ez egy flúgos futom volt. Massának baromság volt pattognia, Alonso esõben k*rva jó , ezt el kell ismerni. A többiek valahogy nem tudnak elszakadni a betanult ideális ívtõl ami csúszik ilyenkor, Alonso valahogy lazábban kezeli a helyzetet, sztem a vezetési stílus, felfogás különbségébõl fakadhat, tökmindegy miért, tény Massa esõben el lett verve, mint a Hungaroringen tavaly a többiek. A fene esõ várhatott volna :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lac coo
No, kis nyugiszünet volt ? :))))))

lac coo
Volt egy kis idõm , belenéztem az onboard idõmérõbe, azért kapott rendesen Hamilton, hallani lehet mikor már leállt a motor, hogy hosszú ideig ordít a kocsiban a fájdalomtól :(((