FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

,,Igy is fellehet fogni.........kiköpött antifan vagy....."

Te mintha egész mást olvasnál gyakran... Mi abban az antifanság, aki azt mondja tisztelni kell az ellenfelet, és nem lealacsonyítani. Mond hogy ebben nincs igaza! Akkor te a fairplayt nem ismered...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

oké, nincs pénz, de egyszer ülj le egy ki település fõutcájára és próbáld megtippelni, hogy a kavicsszállító kamionok mennyivel mennák át elõtted...

simán 80-nal mennek a 40-es falvakban, a maguk kis 20-30 tonnájával...
hidd el a helyszínelõknek ilyenkor nincs is több dolguk, mint slaggal leveretni az útról, ami a gyalogosból maradt...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Hány és hány helyre kellene elkerülõ út a kamionok meg a külföldi forgalom elõl( tegnap is volt 1 a hiradóban )? csak 2 szót böfögnek ki nekik: NINCS PÉNZ, (dögölj meg).

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én azt mondom rohadtul igaza van, sõt az úthasználati díj szedése is korrekt lenne - el sem tudod képzelni, hogy egy ilyen kis település büdzséjét mennyire megterheli 3 km út karbantartása, mindamellett, hogy szétmegy az emberek feje, a házak falai repedeznek...

kötelezném a Hungaroring zRT-t egy kerülõút építésére, vagy bevágnék a faluba 2 körforgalmat és 20 km/h-s lassítókat, fekvõrendõröket és trafipaxokat...

rohadjon meg a sok gazdag a köcsög, ne az én településemen száguldozzon - mégsem vért szállítanak, a 10cm-es emelések meg szépen leszakítanák a nem széria szpoilereket...:)

tényleg gyenge, kicsit több dolog történt, mint Lucky és Pösze kergetõzése...

Mondjuk Kerepes polgármestere nagy arc volt, felvázolta, hogy mi lenne, ha pont az F-1 futam elõtt állna keresztbe az úton egy munkagép, ami miatt a németek/angolok/franciák az Õrs Vezér térig állnának sorba, persze a gép "VÉLETLENÜL" állna csak a futamra érkezõk útjába...:DDD

Jah, ez inkább szokásos magyar saját magunknak keresztbetevõ tahóság lenne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

M@TriX
jah én is, de ez az elsõ értékelhetõ összesítõ ha lesz jobb, majd lecserélem...

nem lehetett rossz a saját országodba vezetni a mezõnyt ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

b-type
Nekem úgy maradt meg, hogy Alonso más ívet használt az egyenes szakaszra való ráforduláskor, míg Massa ráment a kerékvetõre (ami mivel festett, vmivel jobban csúszik), és ezért már az egyenes szakaszra mellément Alonso, az elfordulása pedig...bár csak kicsit volt elõrébb, jobb volt mivel nyújtott sikánban kivûlrõl ment Massa mellé, de a következõben már õ volt belül. A nyûjtott sikán közepén koccantak kb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Azért sajnálom, hogy Winkelhockot kihagytátok a visszatekintõbõl. :(
Amúgy, elnézve az Alonso-Massa elõzést, Massa egyszerûen elváltotta magát, amit Alonso kihasznált. Ennyi.

A medve nem játék.

M@TriX
már van ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

a.carkey
És hatalmas folt van a lábán! :)

A medve nem játék.

SpiderWoman tapadva csúszik a bannerben?:)))

a.carkey
Ha már Palik, eszeme jutott egy kép, amit nyáron a Grossglocknerre menet fotóztam ... :D

A medve nem játék.

Palik a TV2 Mokkában nyomult, Kerepes polgármesterével...

A lényeg az volt, hogy a település nem bírja a zajterhelést, mivel már közel évi 200 nap rendezvények vannak és a megnövekedett forgalom miatt az önkormányzat 3 km-nyi útja tönkrement...

Palik erre megígérte, hogy mivel a zajjal nem tudnak semmit tenni, az út javítását/felújítását vállalják...

Mondjuk Kerepes polgármestere nagy arc volt, felvázolta, hogy mi lenne, ha pont az F-1 futam elõtt állna keresztbe az úton egy munkagép, ami miatt a németek/angolok/franciák az Õrs Vezér térig állnának sorba, persze a gép "VÉLETLENÜL" állna csak a futamra érkezõk útjába...:DDD

nem értem miért baj ha valaki tökösen viselkedik, és tökösem vezet!
most menjen oda sírni hogy "bocsmá hogy megelõztelek?"

http://emulehelp.uw.hu

[Jakuza]
Igy van en kifejezettek utalom az ilyen pokhendi alakokat, akik a versenyzotarsaikat semmire se becsuli es megprobalja lejaratni.
Neked ellenben ugy tunik bejon ez a viselkedesmod.
Mindenteren rossz szocializacio.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

INeedspeed
Igy is fellehet fogni.........kiköpött antifan vagy.....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

[Jakuza]
Na alljon meg a menet, azok a dolgok ugyanugy elitelendok.
En nem azt mondtam, hogy ha Massa vagy mas csinalja ugyanezt, akkor az neki elnezhetoek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Ez megérne egy szakértõi kifejtést, de eddig sehol sem láttam olyat, mondjuk Alonsot kéne megkérdezni:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Akkor a többi pilóta meg csapat tök hülye..? :))))
Esküszöm nem fér a fejembe ....Vagy valami olyant tud Alonso esõben amit senki égen-földön. De hogy senki ne jöjjön rá , ha tényleg csúszósabb a gumizott rész .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Massát sem kell félteni vagy te a Sauberes korszakában nem követted õt?

Mondjuk megint az a szitu hogy van valami kis bors is a tésztán és máris megy a felhábortodás, ez SHOW tessék élvezni!

lac coo
Az itteni fórumozók közül sokkal harcolt, valahogy csitult is a "kiezazalonsohamiltonabajnok" hiszti !!! :))))))
De ez magas neked, hagyjuk ....

Istencsászár
Maradjunk annyiben hogy Massa belecsúszott, Alo pedig szabályosan körbeautózta ahogy a multban többen is tettek már ilyet:)

Jó kérdés, én aztse értem hogy hogy nem csúszik le a pályáról amikor a többiek össze vissza szlájdolnak belül:) érdekes dolog, de õt tudja, 2 totál különbözõ közegben is tökéletesen mûködik ( Rönó-M, Meki-B , ás 2 más pálya ) tehát nem lehet kocsira, gumira fogni, ez 1szerûen igy megy ott.

[Jakuza]
Egyaltalan nem!!!
Minden szavabol sut a nagykepuseg. "Vegre megmutathattam azoknak akik leirtak, hogy tevedtek"
Vagy szazfelekeppen ellehet mondani.
Vagy talan veled harcolt vagy az itteni forumozokkal esetleg a tobbi 7 milliard emberrel ?
Nem o belebofogott nagykepuen a kamerakba. Raadasul tipikus bunkosag az, ha nem sportemberhez meltoan viselkedik valaki es a versenytarsait nyilvanvaloan megprobalja beallitani a gyozelme utan beallitani benanak.
Elso szamu szabaly, hogy az ellenfeleket tisztelni kell, meg ha nem is azonos kepesseguek.
Mert ugye utolsok nelkul elsok sincsenek.

Istencsászár
Figyusz, eddig is paraszt bunkó volt, azok szerint akik 2 éve ezt mondják rá akkor minek ezt ismételni, tudja mindenki hogy a másik fél mit gondol róla...

Massáról mindenki tudja hogy eléggé "gyerekes" mikor bántják, hát látszott a fején az interjúnál, mint a kis pistike aki nemkapta meg legot amit kinézett magának és ezt most rossz szándék nélkül... Alo boldog volt, és megjegyzem õ nem látta mitörtént de azt érezte hogy nekimentek, és õ akkor nem tudta hogy ez szándékos volt vagy nem... a hév elkapta ez volt az elsõ reakció, de bocsánatot kért késõbb és ezzel nincs is mirõl beszélni.

Csúnya húzásai a nagyoknak mindig is voltak a multba, nemkell olyan messzrie menni, de nemám.

INeedspeed
nem volt szó semmien magatartásról itt az elõzésrõl volt szó.....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Egy kis OFF ,remélem nem anyázik majd senki miatta!!<#vigyor>
Gratulálunk a hétvégén megrendezett,2.24 órás gokart-maraton,kategoria gyõztes és az összetett 3. helyezett csapatának...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

lac coo
"...nem hagy semmi kiutat..."

lac coo
Az egész világgal harcoltam mondtata, nekem kifejezetten tetszett !
Gondoljátok csak át: Hamilton óta csak a szart kapja a pofájába, mindehol táblák, hogy ki az az Alonso stb ... Mindenki cikizte , hogy egy újonc elõtte jár, a sajtó is ...

Ebbõl a szemszögböl én abszolut megértem, hogy ennyire örült ennek a gyõzelemnek, fõképp hogy kis Ferrari alázás is volt benne!

És tényleg most megmuttata a világnak, hogy azért nem egy gyenge versenyzõ :)))

lac coo
Az hogy próbálja dícsértes, de ha elévág mindenkinek , nem semmi kiutat csak a satuféket vagy a pályaelhagyást akkor nem kell csodálkozni ha oldalba vágják :) Szerintem a mai F1-ben ez értelmetlenül magas kockázat amit csinál .Most is lazán körbeautózhatta volna Massát ha még vár egy.két kanyart, kigyorson esélye nem volt a ferkának, de nem, õ szabályosan olyan helyen olyan tempoval elõz hogy besodrodik a másik elé ....
Bár ezen gondolkodok egy ideje, ha tényleg jobban tapad vízen az autó a nem gumis részen, akkor az hogy lehet, hogy erre még senki nem jött rá ? :))))

[Jakuza]
Ha meg nem megy neki az oklet razza. :DDDD
Azert emlekszunk a tavalyi futamoknal, meg a qualin is embereket szoritott le Alonso a palyaraol, amiert meg is buntettek.
De vegul is nem ez a lenyeg, hogy egymashoz ert e a ket kocsi vagy sem.
A magatartasa egy nagy parasztra vall. Ahelyett hogy orult volna az elso helyenek, a masikkal kezdett egybol piszkalodni.
Itt latszik mekkora egy bekepzelt bunko.
Mar maga a megjegyzese is ezt tukrozi, "az egesz vilaggal harcoltam"
Mintha o lenne egyedul mindenek felett.

b-type
olyan mintha lökhárító nézetbõl versenyezne :)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
bármit csinált volna Massa, szvsz ott már ütköznek.
Magny Cours-ban meg nálam egyáltalán nem fért be amit csinált, ott nem fér el két autó, és az hogy beteszi az orrát még nem jelent elõzést.
Pláne nem egy sikánban..ahol a következõ íven már simán lehet hátrébb mert a másik lesz belsõn...ez lett volna Heidfeld-nél, de nem lett mert két autó nem fér el ott, ezért Heidfeld-nek le kellett mennie a pályáról.
Itt szép lett volna, ha meg tudja csinálni, de nem tudta, nem került Massa elé, de már a rázókõre húzta az autót.
Nekem mindegy, nem problémám a dolog, de ezek absz. nem meggyõzõ elõzések...ebben az van benne hogy a másik oldja meg ahogy tudja szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ott a lényeg, odakeveredik és meg is próbálja nem kezd el vonatozni, és neki mind1 milyen a kanyar, csak görbüljön:D

Istencsászár
Épp ezaz:) ment azzal a sebességgel ezért lett belõle sóderzés, de érthetõ Alonso is ezt tette Franciába, de ott Nick elvette a gázt, mondjuk az pont a fordítotja volt ennek.

lac coo
Csak nem mehetett le a fûre :))))Itt nincs igazság, nem is kell ezeken lovalgolni, ez a tipikus versenybaleset , szvsz ...Persze a francia Heidfeld-Alonso az azért már elég ámokfutás volt :)))))Szerintem Alonso szentül hiszi , ha valamilyen modon bekerül az elõzni kívántak mellé, onnantól már kötelességük tiszta utat hagyni neki :)))))) De komolyan ezt hiszi, így mûködik az elõzés :))))

b-type
sztem nem. :)
Massa ment azzal a sebességgel amivel bement a kanyarba, és jól tette, ha ott nyom egy akkora féket hogy ne ütközzön neki Alonso-nak (bár sztem stabilan már nem tudott volna), akkor az egész mezõnynek leszakad az elsõ vezetõszárnya.
De persze valszeg nem ez járt Massa fejében, abban a helyzetben már semmiképpen sem tudott volna nem útban lenni.
Alonso pedig az érintéstõl ment le az ívrõl szvsz, nem volt két ütközés..vagy egy hosszan tartó ütközés, Alonso behúzott a rázókõre, Massa ott volt, a két autó ütközött, Alonso-nak egyenesebb lett az ív..pont annyira hogy a még hideg gumikon (bár sztem melegen sem) azzal a sebességgel már nem tudott elfordulni.

Istencsászár
Massa meg kigyorsítánál kitolta onnan a soderba, vagyis ment mintha semmi sem lenne ott :)

b-type
Sztem Barcelona-ban Alonso ment neki Massa-nak, egy az egyben rácsukta az autót.
Abban igazad van hogy ebben nem biztos hogy mindenki egyetért (sõt ziher hogy nem :) ), de számomra ez a magyarázat, egy az egybe ráhúzta a rázókõ mellé.
Ezeket a dolgokat nem egészen értem Alonso-nál, a Heidfeld-s esetet meg pláne...azt meg végkép hogy az ilyen necces elõzések után miért csodálkozik ha egymáshoz érnek az autók? :)

Nem tudom mennyire jo választás Vettel a Hungaroringre,a WSbR-n nem mutatott sokat.Nem a kedvence ez a pálya,akkor már Bourdais.
A vicc a dologban az,hogy nehéz megállapitani,mikor ki a ludas.
Minden pilota felelösége,hogy tudja ki hol van körülötte.Szegény lengyelre rázárták a kaput,nem nagyon tehetett semmiröl.
Miért van az,hogy egyes piloták kanyarokon keresztül mennek egymás mellett,és nem ütköznek össze?
Nyilván mert nagyon jol tudják hol van a másik,és meg hagyják a helyet a másiknak,néha a saját kárukra.Ugyanakkor vannak olyan emberek,akik nem hajlandoak figyelembevenni,azt hogy bizony nem egyedül vannak a pályán.
Én megyek az ideális iven,ha te ott vagy beléd megyek.
Az hogy ki is volt a hibás Barcelonában,és most a Nürnburgringen,még a fizetett profik sem értenek benne egyet,viszont mind a kétszer a Brazil ment neki a Spanyolnak,ugy hogy ez utobbi elörébb,és teljesen az ut szélén volt.
Ez a két dolog kisértetiesen emlékeztet 2005 re,mikor is a Ferrari bajnoka elöbb Heidfeldet (Ausztrália),majd Webbert (Törökország),tette ki igy a füre,igaz a Német az esetek után bocsánatot kért.
Persze ez az én véleményem.
lac coo
Majd kivágok egy két jó részt, az idõmérõn elég sokat mutatják, gyomorforgatóan megy :)))))
Csak a köcsög Vegas nem kezeli az XVID hangját, marad a moviemaker, az meg ezer év mire betölti :))))

Istencsászár
Sok jelentõsége nincs, vagy kiesik vagy utolsók közt beér, max annyi hogy szokja a forgalmat és a hajtást, hiszen nem egy BMW az a kocsi... hiába Red Bull, fele annyi powát nemtudnak belõle kihozni mint az anyacsapat.

Istencsászár
Ha van videód róla ne habozz megosztani:), Canadáról csak az Fp2õrõl van onboardom de ott nemutatják õt. Amugy egyetértek, Webber ügyes pilóta, de a fénykora a Jaguárban volt, de remélem hogy minél jobb lesz az Rb3 annál jobban fog menni!

Hümm,ezt gondold át mégegyszer.
Épp Hamilton volt az,akin minden futamon látszott,hogy van benne tüz.
Attila889
Nemtom hogy valaki olvasta-e már ezt a cikket:
Vettel indulhat Speed helyett a Magyar GP-n

Attila889
az is igaz :D
Mindenki egymásért küzd.A kedvencem Hamilton.A gyõzelemért hajt õ is.De viszont nem annyira mint a többiek.Meg barátságosabb fajta emberke. :)
Coulthard se oylan pofozkodós...az agresszív,nem engedõ típus...emlékszam Massa is nehezen bírt vele,meg Schumi is :D

Istencsászár
És kit "szeretsz" akkor már? majdnem mindenki lökött, pofozott, ugatott, bunkózótt:D

Attila889
Én azóta nem szeretem mikor Fischicot kilökte.Még mikor Webber a Williams BMW-nél volt 2005-ben.És a dobogós helyért csatáztak.És Webber ezerrel belement Fischicoba. :(

lac coo
Nekem Webber a kedvencem, onboard cuccokon mindig õt nézem, nagyon állatúl vezet még ha nem is a leggyorsabb .Canadában különösen élvezetes volt nézni mit csinál ....Az utolsó sikánba senki nem merte olyan keresztben rávezetni az autót mint õ, nézni is rossz volt ahogy az autó hátulja megindul ....Persze ezzel nem lesz a leggyorsabb, de mindenképpen élvezetes .