FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

http://gaborszantai.co.uk/

vajon kinél van a két verseny közbeni hiba???

simán -2-4 ponttal állhatna Kimi Hamilton mögött, ha a FIAT nem csak idén kezdte volna az 500-assal a keményebb minõségelenõrzést...

INeedspeed
hát épp ez az nem ment el hanem megölelték 1mást és valamit mondott massa nekem meg van a felvétel hát nem vagyok vak bazzeg......és utánna teregetett alonso amit én sem értek de akkor se õ kezdte

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Téged is ki kéne találni ha nem lennél.Mondjuk egy ferrari gyárban megalkotni téged

Istencsászár
Azért lássátok Ferrariba is van valami jó😊) , kis stílustanulmány

1 Lap Nürburgring

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

otrosinka
jézus........ 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

BaliBoy
Kimi felidegesítésérõl jutott eszembe. 😄 (asszem már volt egyébként)

http://www.youtube.com/watch?v=oFZzlmh2oZg

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Az biztos, és mégsem köcsög a DC😊, de ha neki beszolnak akkor lehet a keze hamarabb jár el, Massa ezt már tudja😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szep mikor a deliek osszejonnek... Bar mondjuk Coulthard a skot onerzetevel, lehet hogy megverte volna ott helyben<#boxer>...

Count Adyn
Jó hát Kimit felidegeleni😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Persze ez az egész erre ment ki, Kimivel valszeg nem csinálta volna, vagy bárki mással, ismeri Massát tudta hogy reagál😊

En mosolyogva is tudom mondani, hogy menj el a kurva nyadba Te geci, ha valakit heccelni akarok, soot, ugy meg jobban lehet vele idegesiteni a masikat...<#eplus2> Szoval a mosoly nem sok mindent jelent, foleg hogy Alonso a 3 centin perepedt szarnyacskajat is gunyosan mosolyogva mutogatta...

Szerintem egyik spanyolul, masik portugalul mondta a magaet, nagyjabol igy es ertik egymast...<#mf1>

b-type
😄D
Ez óriási hülyeség 😊))
Alonso kezdte az egészet,..bár ha nem így látod, is ez mellett szól, hogy Alonso kezdte a kamerának való mutatással (ami még szvsz rendben is volt..nekem még tetszett is), aztán ALonso és Massa összeölelkeztek, és mikor Massa már ment volna el, akkor mondta Alonso hogy nekem jöttél,..eleve Massa hirtelen nem érti hogy mi van, egy pillanattal utána kapja fel a vizet.
Bár én káromkodást nem hallottam, ez még nem jelenti azt hogy nem volt, elég rossz minõségûek a youtube-s felvételek...többek között azért nem volt világos hogy olasszal kevert spanyolt beszélnek, vagy tiszta spanyolt, vagy tiszta olaszt. Mert olasszal (fõleg az északival, amibõl értek én is) viszonylag sokmindent meg lehet érteni spanyolból.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Pöcegödör😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Hát ha Massa és Alonso 2 perces vitája gusztustalansag, akkor ami itt megy most micsoda? -.-

[Jakuza]
LOL.
Latom koltottel magadnak egy nemletezo storyt, hogy Alonso angyalkadat felmentsd a gusztustalansaga alol.
Nem semmi vagy. 😄DDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

passatgt
próbáld meg máshonnan😊
metacafe, dailymotion

BaliBoy
Tetszik ez a reklám. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Sõt, Alonso ott se volt, Massa annyira elmerült skizofréniájában, hogy meg akarta elõzni magát, és nem sikerült neki, és a tükörbe még épp látta Alonso kocsiját, és azt hallucinálta, hogy szidta az anyukája bocskorát, ezért a futam után nekitámadt indulatosan a mit sem sejtõ spanyolnak!

M@TriX
akkor amíg találok valamit, addig reklám 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

INeedspeed
Hát akkor nC nekem sem tetszik de én elfogadom és engem megfogott a vezetési technikája azt h mien ember azt nem vitatom mert sokszor én is másképp szólnák vagy nem szólnák a helyébe,ez van ien õ ha elfogadod jó ha nem akkor örökké pazarlod az erõdet h szidjad közbe neki evvel semmit sem ártassz......

Istencsászár
Mindig ezt csinálják a futamok után persze egy ujabb mindig akad😊

M@TriX
"This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management"

az összes videót levetették a Youtube-ról, hogy kapnák be, nem tudom miben rossz nekik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

INeedspeed
Ez már 100 fajta verzióban van én nem hiszek 1iknek se

INeedspeed
Nem vágom de látom a mimikát és a szájukat és massa kezd el elõsször nekiugrani+

beszélsz spanyolul illetve portugálul? 😊 Mert tudjuk az angol vágod keményen, de mostmár ezeket is? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Massa is Barcelónában nagyon fairplay volt, alonso most azt alkalmazta h ha megdobnak kõvel akkor dobd vissza ugyanazt a követ.

Nem érted b+, hogy az elõzéssel semmi bajunk? Az utána jövõ beszólással

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a sajtó megint alonsonak akar rosszat............

Ez nagyon gyerekesen naivnak hangzott, már bocs 😄D

Csak neked 😊

Az összefoglaló nekem sem mûxik.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

passatgt
nálam nem megy az összefoglaló bannerba, azt írja undefined😊

INeedspeed
mig alonso ugyanezt érezte, hogy massa akarta õt kilökni a belsõ ivrõl!

INeedspeed
valami iesmit stilusban....massa már várta alonsot..jön alonso kezet ráznak gratulál neki alonso jó harc volt stilusban és utánna menne inni valamit és massa meg elkezd mondani neki valamit nekem igy jött le az egész többszörös visszanézés után,

Alonso: Kemény voltá!Jó csata volt
Massa: Áhh mész a faszomba majdnem kilökté te gecci..
Alonso: te jöttél nekem.......és innen folytatódik tovább, ha massa nem szól be akkor szerintem alonso sem.....MAssa is felvolt háborodva,mert õ úgy érezte h alonso akarta külsõ ivrõl kilökni, mig alonso ugyanezt érezte, hogy massa akarta õt kilökni a külsõ ivrõl.Szerintem ezért indultak el az indulatok keményen.......

INeedspeed
csak 1 banális példát mondtam

INeedspeed
Amúgy megnéztem a videót gyerekek és massa szólt be alonsonak nézzétek vissza,a sajtó megint alonsonak akar rosszat............

a.carkey
Winkelhock már nem volt versenyben ...

A medve nem játék.

INeedspeed
Dehogynem....Massa is Barcelónában nagyon fairplay volt, alonso most azt alkalmazta h ha megdobnak kõvel akkor dobd vissza ugyanazt a követ. Ennyi oan nagy izét csináltok belõlle, de ha 2 kanyarral arrébb elõzi meg mégjobban megalázva akkor arról lenne most szó, hogy massának vibrált a kereke és hogy még 1 winkelhock fasz is elmegy mellette.....ez van

a.carkey

A medve nem játék.

Count Adyn
Nah sikerült végigolvasni az utolsó pár oldalt😄
Szerintem nem volt semmi baj azzal az elõzéssel, Alonso betette mint az õrült, Massa meg nem hagyta magát mint az õrült😄 Azt nemvágom hogy miért kell beszólni annak aki gyõzött, ha ezen vesztett volna valamit megérteném, de igy... Na mind1, ugy tünik a spanyol srácban még mindig benne van ez nagy arc, ha jól alakulnak a dolgai😄 Pedig már kezdett egész értelmesnek tünni erre tessék😄

írja az AS címû spanyol sportlap

Foci révén alaposan ismerem õket... Kacsakirályok

a.carkey
fél perc elõnnyel ... 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
A csapatfõnök, Franz Tost egyenesen bolondnak nevezte a két pilótát, mellyel meglehetõsen felbolygatta a Formula-1 mostanában amúgy sem éppen nyugodt világát.

"Nem szeretem az ilyet, de kutyaszorítóban vagyunk. Nem találkoztam még két ilyen bolond versenyzõvel."

A szakember a mai napon újabb nyilatkozatot tett egy svájci lapnak, melyben elárulja, mi is történt a garázsban a kiábrándító futam után.

"Megkérdeztem Speed-et, miért vetett véget a futamának. Õ mosolygott egyet és megkérdezte, miért tartott olyan sokáig a kerékcseréje. Ezután elfordult, mire én megérintettem a vállát, de nemhiszem, hogy ez azt jelentené, hogy tettlegességig fajult a dolog..."

"Mit mondjak? Nem csak a Nürburgringen voltunk elégedetlenek a versenyzõinkkel, hanem mindenhol."

Istencsászár
Ezt év eleje óta minden futam után megirják, majd ha Alonso azt mondta hogy...

M@TriX
hát én errõl még nem mondtam véleményt, de szerintem az elõzés az tiszta munka volt, Massa védte, Alonso nyomult, összeértek, nekem azzal semmi gondom.

Alonso, hogy elkezdett a kameráknak mutogatni, az már nem tetszett, az autón is kis sérülés volt, nem egészen értettem mit fájlalt annyira, nem lekörözésen volt Massa mögött.

A beszólást meg végképp nem értem, hiszen ha engem leelõztek volna ilyen simán igazán morci lennék magamra is. Szóval ha beszólnának nekem amikor pipa vagyok (akár magamra is), biztos én is kifakadnék. Alonso megbillentette a bilit, ami elég bizonytalan lábakon állt. Massa szerintem nem érzett semmit Alonso ellen, de rázúdította a "fájdalmát", amikor még be is szólt neki, szerintem igazságtalanul.

Szóval szerintem aki itt bunkó volt az Alonso, Massara esetleg a túlérzékenységet lehetne felróni, de azt meg nem tenném, mert mindneki olyan amilyen. Azt hogy káromkodott hát ez van, van szókincse...

ez kb. az én véleményem 😉

Alonso: Idegen a saját csapatában?

Az Európai Nagydíjon aratott gyõzelmével - és azzal, hogy két fõ riválisa, Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen nem szerzett pontot - Fernando Alonso ismét a 2007-es Forma-1-es világbajnoki cím fõ esélyesévé lépett elõ. Úgy tûnik azonban, hogy a spanyol versenyzõ továbbra is úgy érzi nem megfelelõ elbánást kap csapatától és csapatfõnökétõl.

„A kétszeres világbajnok kapcsolata a csapatfõnökkel, Ron Dennisszel siralmas." - írja az AS címû spanyol sportlap. Az újság megjegyzi, hogy a nürburgringi verseny után, amikor Dennis Alonso vállára tette a kezét, a versenyzõ hûvösen elfordult csapatfõnökétõl. Az AS úgy tudja, hogy Alonso viszonya a McLarennel hûvösebb, mint a Renault-val valaha volt - beleértve azt is, amikor 2005 végén kiderült a csapat számára, hogy Alonso 2007-tõl a McLarenhez igazol.

A Times címû brit lap hasonló információkkal bír. Állításuk szerint Alonso kapcsolata a monacói „csapatutasítás-gyanú" óta rossz a csapatvezetéssel, mivel a kétszeres világbajnok úgy érzi, hogy azóta Lewis Hamiltonnak kedveznek a stratégiák kialakításánál. „A spanyolnak nem tetszett, ahogy Ron Dennis kezelte a monacói esetet és nem tetszik neki az sem, ahogyan azóta a csapat alakítja a versenystratégiákat." - írja a Times.

A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy Alonso sem tesz meg mindent a viszony rendezéséért: „Nem igazán fáradozik azon, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a csapattal, különösképpen a szerelõivel."

M@TriX
Visszatekintõ videó lecserélve...

ha majd lesz jobb, akkor majd mégjobbra.

Az olaszok elítélik Massa szavait

Olaszország szeszélyes, ám általában hazafias érzelmû sajtója az Európa Nagydíj utáni Massa vs. Alonso szópárbajt követõen a spanyol versenyzõ mellett állt ki.

Fernando Alonsónak röviddel a futam leintése elõtt sikerült megelõznie és ezzel átvennie a vezetõ pozíciót a Ferraris Felipe Massától. Az izgalmaktól legkevésbé sem mentes elõzést követõen az olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport Alonsót - Superman után szabadon - 'Szuper Alonso'-ként emlegette.

'Szuper Alonso megleckéztette Massát' - szól a közleményben, s míg a spanyolt az egekig magasztalták, addig Felipe Massát bizony alaposan megfedték, amiért oly hevesen és trágár szavakat használva reagált ellenfele megnyilvánulására.

A La Gazetta dello Sport megjegyzése szerint: „Senki se menti fel Massát az Alonso kritikájára való, nyomdafestéket nem tûrõ reagálása alól. Ha azonban nem lettek volna problémái a gumival, akkor talán visszatarthatta volna Alonsót, de sajnos bárki megmondhatja, hogy õ bizony nem 'esõmenõ'."

M@TriX
köszi, ezt nem tudtam, így már érthetõ...