182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Vedd már észre, hogy ezeket azért írom, mert már rohadtul unalmas, hogy Hamiltonnak van 2-3 balfasz mozzanata eddig, és ezeket minden egyes ilyen vita alkalmával elkell olvasni valakitől, hogy mekkora szemét, szar, köcsög... Mindenkinek van rossz döntése, mindenki tud bénázni. -
És Rosberg is ugyebár aki szintén teljesen vak és idióta, persze ez is el lett felejtve... -
G_ArchAngel #78676 Most pilotatol, csapattol figgetlenul kerdezem itt a sokatlatott forumszakertoket:
- ha ezek a gyerekek nem hibaznanak, akkor lenne mirol beszelni?
- lenne izgalom a versenyek alatt?
- robotoknak kellene vezetniuk az autokat? -
A kétes szituáció volt?
Kimi megcsúszott? Megcsúszott!
Sutil megcsúszott? Megcsúszott!
A kanyar ívén csapta el Sutilt Kimi? Nem!
Innentől nincs miről beszélni, nem volt kétes szituáció, Kimi elmondta, hogy hibázott és nem hazudott, nem is lett belőle ügy.
Az meg, hogy szánalmaskodsz mint egy 4 éves gyerek, ok hogy a lelki békédnek jó tesz, csak hát nem is tudom, mind1 biztos ennek megfelelő környezetben nevelkedtél, szóval nem tehetsz róla:)
-
Hát bazz,aki annyira nincs tisztában a kreszel sem,hogy a piros lámpánál meg kell állni,és nem veszi észre,hogy két autó vészesen lelassít,majd megáll,és még mindig nem fékez,annak nem is való autó. -
énmeg azt nemszeretem ha valaki bizonyos tényeket kifelejt "véletlen" csak hogy neki legyen igaza, és nem képes beismerni ha épp a kedvence hibázott/hazudott
[ez konkrétan nem rád vonatkozik
]
-
Hát 2007-ben az szép volt amikor a kocsija mindig meg ált a Brazil nagy díjon:D -
Enc0re #78671 Nem tudok mit csinálni vele, jobban nem lehet kifejezni -
Enc0re #78670 Negro nélkül is ellennénk -
Igy van:)
#78666:Ilyenért büntetnek... -
Vettel is belerongyolt nemolyan régen Safety car alatt valakibe.. Ő is tud alkotni, de ezek természetes dolgok. Csak az húz fel amikor undorral írnak itt többen Hamiltonról. Ő legalább élvezetessé teszi a futamokat. Ha nem lenne miről beszélgetnénk itt? :) -
énse gondolom szar pilótának ne érts félre (ferrari fan) -
Enc0re #78666 nemérdekel hogy kimi béna, de hamilton akkor is egy cigányszar
-
Räikkönennel az a baj monták a tv-ben is, hogy be áll valahova és nem akkar elözni.De azzért azt nem mondanám hogy szar pilota.Shumi sem véletlen monta hogy ö legyen helyete... -
paj01 #78664 monaco...jah az kurva nagy volt..:)
annak ellenere h kiesett a versenybol nekem 2008 ban az volt a legszebb mutatvanya.:D
emlexem coulthard elozo nap ugyanott dobta el a verdat..:)
kivulrol kurva jol nezett ki ahogy gepeszkedett, meg jo is lett volna ha nincs ott szegeny Sutil....:) -
Meg azért Hamilton minden versenyen ott van a dobogó körül. Kimi meg akkor amikor pont ott csapja az autót a falnak :) -
Hamiltont nem nagyon kedveli senki...
(Én észre vételem,fére értés miat írom.Ezzel senkit sem akkarok meg bántani) -
megfogják itt egyes emberek hidd el...
gondolom kimi azér nem kapott még büntit mert szar pilóta
-
Tavaly Monacoban azért alkotott. Ezt mindenki elfelejti. De azt, hogy Hamilton belement szegénykébe azt minden egyes vita alkalmával felhozza valamelyik nagyokos. -
Érdekes Räikkönen körül még soha az életben nem volt egy kétes szituáció sem, egészen a 9éves pályafutása alatt.
Soha nem büntették meg.
Hamiltonnak meg már az első évében volt.
Azért ezt nem lehet megmagyarázni. -
*valakit (tudom durva példa de ígyvan)
de lehetne egy autóbaleset is ottsem direkt karambolozol -
paj01 #78657 fuji...:P
egyebkent annyira jo h mindenki szanalmasozza a FIA t meg huzze le a sportot... ennek ellenere meg is nezi.. sot beszelunk rola:) negativ reklam is reklam..:) tudjak ezek mit kell csinalni h mindig ott legyenek az ujsagokban... -
ki írta hogy szántszándékkal csinálja? ez olyan hogyha valaki véletlen megöl akkor is felelősségre vonnak...
-
Montreal??
Spa (ott nem volt baleset de nem rajta mult)
Az az uj pálya nem tudom most ( rajt után had szoljon majdnem 10 autó minusz)
Glock Monza??
Mit mondjak még?? És nem is néztem utánna:D -
sorold, nem emlékszek -
Te nézed az f1-et ugye?? Mertha nézed és láttad a tavalyi évet akkor ezt a hozzászólást nem értem:D -
"Most,hogy Hami tőr-zuz"
:DDDDDDDDD direkt és szánt szándékkel, előre megfontoltan és kitervelten, előre kiszemelt célszemélyeket. Nem emlékszek olyan esetre amikor valakit kilökött volna, az lehet hogy hogy odatette magát 1-2szer ahogy kell és ahogy szokás mindenhol máshol ami nem F1, de más nem volt... majd ha úgy letartolja Kimiéket mint a Kokca tette, vagy ugy kiejt x autót aztán még egyet majdnem mint ahogy Bari tette na akkora jöhetsz ezzel a baromsággal, mert lesz valóságalapja. -
Gabor_(HSF) #78651 Nálad is tisztán látszik,hogy szabályok a büntetések szted akkor jogtalan,ha az a kedvenceddel történik,mint akár a fórumozók 80%-a, akik szemellenzővel itélik meg a szitukat..
Az irónai az,hogy pont Senna-hoz hasonlitod az eseményeket,csak éppen azt hagytad ki,hogy pont az ő vezetési stilusa miatt szigoritottak a szabályokon és esett áldozatúl Sumi,akitől 2-3 vb cimet vettek el a büntetések miatt..
Tehát amit még elnéztek Sennanal,azt Sumi egyszer tehette meg Hillel,aztán Vilnövnél már bünti,meg az 5 mm-es padlólemez és sorolhatnám.
Most,hogy Hami tőr-zuz,ez mindazoknak tetszik akik szimpatizálnak vele,de ez nem pályára való,valahól meg kell huzni a határt..
Nem akarom tovább ragozni,mert aki nem ült valamilyen versenytechnikában az úgy sem érti meg és csak flémet kelt. -
icemankimi #78650 hol lehet reggel nézni a neten majd a szabadezdést? -
Akkor nem szóltam :) -
Ha neked címezném akkor azt észrevennéd;) -
ezt úgy átlagban találtad ki vagy leplezetten nekem címezted ?? -
Akinek most sem egyértelmű, hogy miért kapott Hamilton büntetsét, azt sajnálom. -
madmanic #78645 gonosz..
-
-
Akkor te tavaly sírtál mint egy kis baba mi ?? -
Kár szenvedni már az ítéleten
várni kell új esős versenyt...
már csak két nap
Jó,hogy nem a nagy nevek körözgetnek elől kis csapatok
Legalább ők küzdenek,csatáznak
Kubica is,hogy bevállalta
Vettel is jól tolta
-
Te jó ég legközelebb rövidebben... -
úgyse tudod meggyőzni,ne is próbáld ő csak egy elvakult afrodrukker és az is fog maradni... -
[URL=http://www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=3544]"Aki hazudik az csal.
Aki hazudik az lop.
Hazudni csalni csúnya dolog!"[/URL]
Ez jutott eszembe a hsz-edről