182274
  • a.carkey
    Bakker, mennyit javult a Ferrari. Nemtudom kikapták-e a KERS-t, de fél mp hátrányból kreáltak két tized előnyt. :)
  • Kit--Kat
    Kimi első, az jó, remélem nem fog kigyulladni a versenyen a cockpitje....
    Persze, hogy jogtalan, annyira jogos vettelnek, mint Kubicanak, az ok, hogy versenyeztek...
    Szét kopott gumin csóró Vettel nem tudott mit csinálni, Kubinak ezt bele kellett volna kalkulálni.

• a.carkey
    Hm, eltűnt a különbség, így saccra, sőt ... :D
  • a.carkey
    Na, Massa vezet.
  • a.carkey
    Na, már csak egy tizednyi a különbség a Sebastian és Kimi között. Ez azért bíztató, különösen, hogy Kimi autója kigyulladt az első edzésen.
  • icemankimi
    Raikkonen megérkezett a ferrarihoz azt hittem nem lesz már soha technikai giba az autójában mert a mercinél elég sok volt neki csak 2 vb címet vett el tőle a merci. :(
    Remélem a futamon pontokat fog szerezni.
  • Mersant
    hat Barrichello eleg gatyan megy...
  • zsutyesz
    103 új üzenet?
  • a.carkey
    Biztató, hogy már csak 3 tized a különbség a legjobb 6 között.
  • a.carkey
    Mi a gedváért gyulladt ki az autója? Mi faszt művelnek a Ferrarival?
  • a.carkey
    Na, fasza! Olvasom a chaten, hogy persze megint technikai problémák a Ferrarinál, természetesen lehet tippelni, hogy már megint kinél ...
  • CHEAPBOY
    Szerintem nem, s remélem vissza is vonják emiatt a 10 rajthelyes büntetést.
  • attila46
    Igazatok van !!Én soha senkinek a csapatát ,versenyzőjét nem szidtam.....lehet kritika volt ,de semmi nemű bántó jelzővel nem illettem .Mint már az előzőekben jeleztem ,birom Hamiltont ,de nem vagyok fan...bárki győzelmének őrülők , a jó versenyeket szeretem és ezért nézem.Van egy két arc aki folyamatossan szitja a levegőt ......,persze megjegyezném a Hamilton unszimpatizánsok nagy része Ferrári rajongó(ha tévednék elnézést)!!

Kicsit komédia már az egész és mi úgy is csak azt tudjuk meg amit kiadnak közleményben.

Vettel büntetésésvel ki ért egyet???Jogos??
  • CHEAPBOY
    http://www.justin.tv/viplounge2

Itt mennek a szabadedzések. BBC kommentálással.
  • desigo
    Azért az szánalom,hogy még mindig csak a pilóták szidása megy

inkább az izgalmakat,előzéseket tárgyalnátok emberi hangon...
  • Kit--Kat
    Pont te meg sem szólalhatnál amilyen gusztustalan Räikkönen mocskolódásokat csinálsz.
  • Gabor_(HSF)
    Én hami-ról a véleményem írtam és kritizáltam,ami sztem szivem joga,de nem illetem semmilyen sértő jelzővel,legalábbis mostanában
  • Peppus
    Én sem küldtelek el téged szerintem :) meg senki mást sem.
  • Gabor_(HSF)
    Te ma leköcsögözted az én kedvencemet!És elküldtelek a picsába? NEM.. Hát erről van szó
  • Peppus
    De nem is beszél senki róluk úgy mint egyesek Hamiltonról. Nem kell szeretni, de azért picit túlzás, hogy egyesek milyen paraszt módon írnak róla. Számodra nem lenne dühítő ha az egyik kedvencedről ilyen hangnemben beszélnék? Te mit tennél?
  • Gabor_(HSF)
    Nem az a lényeg hibázik valaki vagy sem,hiszen mindenki követ el hibákat,ki alattomosat ki nem.
    Vettel Kubica elkurta? ja, 2 momdatban túlbeszéltük.Barichello balfasz volt? ja az is megvolt max 4 hsz,-ben..
    De hogy napok óta arról megy a vita,ó! ez a szent ember semmiről sem tehet és milyen ártatlan,meg ügyes és csak fossa mindenki a szót..
    Felesleges! ezt is elkurta kész ennyi,miért kell regényt írni a védelmére?Csak ennyi a bajom a Hami fanokkal,képtelenek lezárni,az orruk hegyéig se látva keresik a menedéket
  • kifli
    pont ezaz mégcsak nemis versenyhelyzet volt
  • Istencsászár
    Ó te jó ég, nem a pályán előzés közbe történt...
  • krisztianp16

#78689:Persze hogy az is a pálya része...
    És igazat adok neked,én is ezt akkartam írni
  • Count Adyn
    El kell hogy szomorítsalak, de a boxutca is a pálya része:D Bár szerintem még édesanyád is letagadnád csak hogy legyen mibe kapaszkodni a meki védelmébe:D
  • Istencsászár
    Azt kértem hogy írjon olyat ahol tört és zúzott, eddig ilyen példa még nem jött elő, max a box, de az meg nem a pályán történt.
  • kifli
    nemértem mért akarod mindig másra terelni a figyelmet...
    most épp nem Roseberg van terítéken ennyi.

Spai előzés... azt kérték írjon hibát azt nem hogy milyet.

G_ArchAngel: most nem arrol folyik a vita (szerintem) hogy ki miért hibázik, hanem arról a gerinctelenségről amit utána művel a csapat, nem attól lesz izgi a verseny hogy ellopják egymás terveit/hazudnak, de ha valaki hibázott akk ismerje már el, és ez nem feltétlen lajcsikára vonatkozik, hanem az egész mekire
  • Gabor_(HSF)
    Nem is tudom melyik a nagyobb,AZ OSTOBASÁGOD vagy az ELFOGULTSÁGOD..
    Mind1. mind2őből vam bőven,sztem maradj a legonál, ott még van esélyed
  • Kit--Kat
    Ezért be kell mártani egy másik versenyzőt, abszolút jogos gratulálok.

Nyilván sok volt az a hiba amit 2 év alatt össze hozott a többi pilótához képest.

És itt aki felhozza azért hozza fel, mert sok kétes dolog volt körülötte és ez is egy hazugságra épülő ügy ami szintén kétes.
  • Firerock
  • gordon 24
    Igen nagy hiba volt! És igen halálbüntit érte.. Nem fair pilóta, és ha most akár hülyének is nézel és esetlegesen személyeskedni kezd akárki is, akkor is az volt!

Meg is büntették érte szerencsére!
  • Firerock
    de neki nem eddig 3, hanem minden versenyen van 3 balfasz mozdulata amikkel másokat sodor vezsélybe...nem ide való ő neki valami zárt kasznis kéne vagy roncsderbi
  • Istencsászár
    Erre te beírod a Spai előzést, gratulálok:) az mekkora hiba volt, halálbüntetést érte.
  • gordon 24
    Figyi amikor valaki megkérdezi, hogy mondj olyan hibákat amiket elkövetett (mert azt állitja nem emlékszik [amit kétlek]) Akkor mit írjak?? Azt amit nem csinált vagy azt amit valóban elbaszott?
  • gordon 24
    Nem erről van szó!

Igazából ezért nem is szeretek itt beszélgetni..

Annyi az egész hogy el kell fogadni dolgokat..

Tehát van egy kedvenc.. Pl Hamilton vagy Raikonnen stb..
    Lehet kedvenc lehet az embernek a mindene az adott pilota.. De ha hülye, vagy hibázik, vagy hazudik akkor megtette és pont.

Nem kell neki állni barom állszent hülyeségekkel megvédeni őt. Rontott rontott pont.

Ennyi a lényeg, ettől függetlenül lehet szeretni vagy kedvelni stb.
  • Peppus
    Vedd már észre, hogy ezeket azért írom, mert már rohadtul unalmas, hogy Hamiltonnak van 2-3 balfasz mozzanata eddig, és ezeket minden egyes ilyen vita alkalmával elkell olvasni valakitől, hogy mekkora szemét, szar, köcsög... Mindenkinek van rossz döntése, mindenki tud bénázni.
  • Istencsászár
    És Rosberg is ugyebár aki szintén teljesen vak és idióta, persze ez is el lett felejtve...
  • G_ArchAngel #78676
    Most pilotatol, csapattol figgetlenul kerdezem itt a sokatlatott forumszakertoket:
    - ha ezek a gyerekek nem hibaznanak, akkor lenne mirol beszelni?
    - lenne izgalom a versenyek alatt?
    - robotoknak kellene vezetniuk az autokat?
  • Kit--Kat
    A kétes szituáció volt?
    Kimi megcsúszott? Megcsúszott!
    Sutil megcsúszott? Megcsúszott!
    A kanyar ívén csapta el Sutilt Kimi? Nem!
    Innentől nincs miről beszélni, nem volt kétes szituáció, Kimi elmondta, hogy hibázott és nem hazudott, nem is lett belőle ügy.

Az meg, hogy szánalmaskodsz mint egy 4 éves gyerek, ok hogy a lelki békédnek jó tesz, csak hát nem is tudom, mind1 biztos ennek megfelelő környezetben nevelkedtél, szóval nem tehetsz róla:)

• bardocz
    Hát bazz,aki annyira nincs tisztában a kreszel sem,hogy a piros lámpánál meg kell állni,és nem veszi észre,hogy két autó vészesen lelassít,majd megáll,és még mindig nem fékez,annak nem is való autó.