FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínûleg pénzkérdés volt, hogy ki lesz a pilóta, Winckelhockot csak a hazai futam miatt dobták be.
Count Adyn
Fene se érti õket😄 Köszi^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
Mért nem jó nekik Winkelhock? Hiszen még vezette is a versenyt... 😊
Egyébként boldog szülinapot!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Igen, de a probléma továbbra is fennáll: a daru a jelenlegi szabályozás alapján nem fér bele. Persze jelen esetben mindegy a dolog, de egy vállvonásnál többre érdemes a dolog. Azok riposztja is érthetõ, akik azóta is azt hallgatják, hogy Schumacher mekkora csaló (sokan leradtak ennél a Schumacher-utálós érvnél), ez legalább némi "rehabilitációt" jelent a számukra is.
INeedspeed
<#merges2><#nyes><#eljen>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ácsi, az az elsõ ilyen eset volt, mivel akkor megmagyarázták, hogy ez u.n. kiskapu, a Hamilton-féle emelésnél jó, hogy csak a vállunkat vontuk meg...

amúgy meg az Kimi VB-jébe, ez meg némi üzemeanyagba került az erõgép részérõl...

http://gaborszantai.co.uk/

Deeeee, az SC mogul csuszot ki, szegeny ott totyogott a celegyenes vegen a vizben, egyszer csak jobbrol elcsuszot mellete Liuzzi... Szerintem Magnussennek (ha jol emlekszem ez a neve a volt DTM-es sracnak) elvitte a serojat Liuzzi menetszele..<#vigyor1>

Count Adyn
"Spyker announced on Thursday that Japanese driver Sakon Yamamoto will replace Christijan Albers as Adrian Sutil’s team mate for the remaining seven races of the 2007 season."
Na a japán visszatér😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Az engem nem igazán érdekelt, csak annyiban hogy Kimi nem nyerte meg a Vbt, mondjuk Kimi is hibás volt benne, de olyan kis különségnél minden szösszenet számított...

Ha valakivel csinálnak olyat ami nem megszokott akkor azzal lehet foglalkozni, de ha már 2.ra teszik akkor szvsz nemkell vele törõdni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor már vissza is lehet emelni, akkor má meg mirõl beszélünk???

Arról, hogy MS-nél mindenki fût fát mondott rá, nem intézték el annyival, mint most te, hogy ,,ezvan"

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szerintem Hamilton pontjait duplázzák meg, Alonsot lõjjék agyon, Norbert Haug 1 évig Norbi Update-n éljen, Ron Dennisnek pedig ültessenek hajhagymát a fejbõre alá...

BaliBoy
Jah igazad van! Szemét, rohadt Ferrari... miért fejlesztenek egyáltalán autót? HOgy utána legyen mit ellopni? Mekkora szemetek ezek. Szerintem is a Ferrarit büntessék meg... <#taps>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

M@TriX
ez elég egyszerû és átlátható lenne szerintem is. ha tovább tud menni menjen, ha nem akkor meg szálljon kifele és kész. ez sokkal tisztább lenne.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én is pont ezt mondtam... ha emlékeztek.

"Képzeljük magunkat az õ helyzetébe: csupán néhány perce csúszott ki a markából a biztosnak látszó gyõzelem, ezt még meg sem tudta emészteni, mégis erõt vesz magán, nyel egy nagyot, és sportszerûen odamegy gratulálni Alonsóhoz - mire megkapja, hogy "szándékosan jöttél nekem." Az vesse rá az elsõ követ, akinek ettõl nem borult volna el az agya. Kívülrõl persze könnyû azt mondani, hogy uralkodnia kellett volna magán, de az önelégült és"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
"..de ez a hivatalos álláspontom a jelen esetben alkalmazott szabályokról és szabályértelmezésekrõl"
😊)))
egyébként én is hasonlóképpen érzek, azaz ha önerõbõl nem tud továbbmenni, akkor a versenyzõ szálljon ki, kormányt tegye vissza, és csináljon amit akar.
De az F' szabályalkotók igyekeznek lefedni minden lehetséges elõfordulást, ezért az õ dolguk és felelõségük sokkal bonyolultabb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Félreértés ne essék, lényegtelen a dolog, kár ezen lovagolni, viszont jó lenne végképp letisztázni (nem nekünk, az illetékeseknek), mit lehet és milyen módon.
A szabályzat alapján nem feltétlen.
van is dokumentum, amibõl tudnak😄DDD

passatgt
téynleg, kicsit elszámoltam magam, arról nem is beszélve hogy lenne 4 hét szabadidejük mclarennek, anynit fejleszthetne amennyit akar😊

[Jakuza]
Miert is ?
A McLaren elonye a konstruktori VB allasaban jelenleg 27 pont.
Tegyek fel a Ferrari 18 pontot kap a hetvegen, ami azt jelentene hogy a McLaren megorizne 9 pontot.

A versenyzoknel Hamilton vezet a Ferrarisok elott 11 ill 18 ponttal.
Tehat tovabbra is vezetni fogja a pontversenyt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Akkor már vissza is lehet emelni, akkor má meg mirõl beszélünk???

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
De akkor már vissza lehetett tolni, ha nem tudnád.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
de így eldõlne a vb gyakorlatilag, mindkettõ

[Jakuza]
Majd kiderul a vegleges dontesbol.
De ha meg is ez a verzio lenne a vegso dontes, az azt jelentene, hogy ismet a FIA-nal nem csinaltak semmit.
Hiszen egy futamrol valo eltiltas kozel sem akkora buntetes, ami ilyen esetben elvarhato lenne, hiszen nem egy futam idejeig tudtak a dokumentumokrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Persze, nyílván nem is kellene a gonosz Ferrarinak az ellopott iratokkal foglalkoznia...

Pont a McLaren a legnagyobb feljelentõbajnok, igaz, õk a szabályellenes alaktrészek ügyében. Teljesen érthetõ, hogy mindkét csapat a megfelelõ jogi úton a saját érdekeit próbálja képviselni.
Annyiban korrigálnék, hogy a daruk tiltása konkrétan arra az esetre vonatkozik, hogy a pályáról kitegyék a versenyzõ kocsiját a feladás elõtt. Ebbõl mondjuk az is következik, hogy a szabályalkotó nem számolt a igénybevételére a versenyzõk visszahelyezéséhez, más funciót szánt nekik, másrészt egy másik szabálypont szerint a versenyzõn kívül csak a hivatalos személyzet érhet hozzá a kocsihoz, meglátásom szerint ebbõl nagyon nehéz lenne lenne levezetni a darut, a szabályalkotó szándéka pedig láthatóan nem az volt. Talán majd pontosítanak ezen is.
Istencsászár
A Ferrari meg a konstruktõri pénzét félti, és már támadja a médián keresztül a McLarent, valahogy sejtettem hogy ez lesz, erre a napra vártak😊)

Amugy felesleges már ezeket a híreket irogatni mert, hamarosan minden ki fog derülni a többi találgatás és maszlag.

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Istencsászár
A kockázat mindig megvan, még sc mgögött is bármi lehet, akármeilyen baleset történik... peche volt ezvan.

Akkor még más szabályok voltak életben.
Közben elolvastam a hivatalos honlapon angolul is a szabályozást, és tényleg így szól a szöveg.

"most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint."

Daruval semmiképp, itt a szabályok világosak: amíg a versenyzõ fel nem adja a versenyt, addig nem is avatkozhatna be. Ettõl függetlenül még a visszatolás is határeset, de azt legalább le lehet vezetni belõle. (Az MNASZ magyar fordítása például eleve másként értelmezi a "re-start" szót.)
[Jakuza]
Lenyegtelen miert csuszott ki, abban a kanyarban csuszott ki es ez a lenyeg, lenyegtelen, hogy volt SC vagy sem, ettol az a kanyar meg veszelyes volt.

[Jakuza]
Azota mar uj szabaly van.
1. Ha lefullad az auto ilyen helyzetben, idegen segitseget nem lehet igenybe venni.

2.
Ami itt a lenyeges.
Abban az esetben ha a tobbi autot veszelyezteti a kicsuszott auto, akkor a palyabirak az autot visszatolhatjak a palyara, de csak akkor ha az a biztonsagosabb megoldas es az auto motorja jar.

Persze ezt a palyabirok donthetik el, es eleg szubjektiv, de ebben az esetben a palyara emelese az autonak daruval lenyegesen veszelyesebb volt, mint ha kiemeltek volna a palyarol.

Istencsászár
Nem a Safety Car mögül csúszott ki hanem még a lejtõ elõtt a felfüggesztés eltört valami ott meghibásodott és azért pörögve csúszott ki, amugy Liuzzi volt ( de ha nem hiszed olvasd el a nyilatkozatokat 😊) )

Istencsászár
Ezvan Sumit is visszatolták, Kimi vesztett egy Vbt, Hamit is nem nyert semmit, csak tapasztalatot.

1-1

nem is érdemes ezzel már foglalkozni, most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint.

[Jakuza]
En mintha ugy emlekeznek meg a darunak is neki ment egy auto mikor kicsuszott vagy rosszul emlekszem ?
Most akkor mi a veszelyesebb, kiemelni azonnal a palyan kivulra az autot, vagy visszaflangalni ugy 20-30 metert egy olyan szakaszon ahol meg a Safety Car mogul is kicsuszik pont abban a kanyarban egy auto a tobbi koze ?

Mersant
nem tudom hogy az idegen segitsegre most milyen szabalyok vonatkoznak, de anno Senna e miatt vesztett el 1 bajnoki cimet, mert visszatoltak, megnyerte a futamot, es a vegen kizartak idegen segitseg hasznalata miatt...ugyhogy nem tartom jogosnak a visszaemelest, ha szerzett pontot ha nem...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Én csak a kérdésre reagáltam, nem feltétel a SC, elég, ha potenciálisan veszélyes helyen áll meg. Átlag esetben nyílván kevésbé veszélyes "daruzni" (így már nem mehetne vissza), talán nem is lenne egyszerû kiszabadítani kézzel a kavicságyból. Schumachernek azonban némi túlzással csak a kezdõlökés kellett, ott valószínûleg az tûnt a gyorsabb és - és feltételezem - a biztonságosabb megoldásnak. Én ezt a futamot pont nem láttam, majd rákeresek az ominózus felvételre YouTube-on.
Istencsászár
A gumifalon belüli rész mindenhol sárga zászl, tök mind1 hol áll meg.

Nem kell hozzá SC, elég, ha veszélyes helyen áll (sárga zászló). Legalábbis a citált szabályrészlet szerint.
Istencsászár
MSnél volt Safety car?

"Fõleg azért, mert anno MS-nél meg közútálat tárgya volt..."

Szerintem elég baj lenne, ha az alapján ítélnénk meg valaminek a jogosságát, hogy a másik szurkolótábor mikor, mitõl hördült fel. "Néhány" ember elfogultsága miatt nem kell viszont annak lenni.Én csak az idézett szabályrészletbõl indultam ki, eddig azért nem szóltam hozzá ehhez a témához, mert nem ismertem a vonatkozó szabályt, feltételezem a az A5-ön korrektül idéztek.

Persze az már tényleg egy érdekes dolog, hogy Schumacher csípõbõl le lett csalózva olyanok által, akik szerint Hamilton visszaemelése teljesen jogos volt. Aki így váltogatja a véleményét, az csak magát minõsíti.
[Jakuza]
Valaha is visszaemletek MS-t a versenybe daruval, ami kozben veszelyeztette a tobbi autoversenyzo epseget ?

A szabályrészlet alapján viszont csak jogtalannak tudom tartani Hamilton visszaemelését a versenybe

Fõleg azért, mert anno MS-nél meg közútálat tárgya volt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sok igazság van benne. Ugyanakkor, ha Alonso nem csinálná a paranoiáját és a harcát "az egész világ ellen" két verseny között is, kevésbé szisszentem volna fel, de már megint az õ egója volt az, amely kiborította a bilit. Emiatt lehet kedvelni vagy nem szeretni Alonsót, indulatok lehetnek (kellenek is), csak ne mindig ugyanaz az a versenyzõ kóstolgassa az összes többit, mert nem szolgálják ki õt a pályán. Mindegy, bocsánatot kért, Massával együtt én is elfogadtam, remélem a jövõt tekintve némileg sikerül lefogynia egóból.

A szabályrészlet alapján viszont csak jogtalannak tudom tartani Hamilton visszaemelését a versenybe, a SC mögötti kör visszavétel lehetõségét pedig egyszerûen rossz szabálynak, hiszen ha veszélyesek a körülmények, akkor ne kerülgesse a fél mezõnyt, és ne száguldozzon jóval gyorsabban, mint a SC. Én bírom Hamiltont, mint magánembert nem zavart különösebben az eset, de ez a hivatalos álláspontom a jelen esetben alkalmazott szabályokról és szabályértelmezésekrõl.
INeedspeed
Jó kis cikk.......

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Aki meg nem olvasta..: Gorbetukor

M@TriX
hogyhogy milyen kép? hát dögös vagy mi, gondoltam a magyar futamra exkluzív csaj kell 😉

Nagyrészt én is így vélem (lásd zárójel), csak, mint érdekességet említettem meg.
Az nem forog, a kerekcsavarral egyutt pakoljak fel.. A hatso meg integralva van a felnibe.. Gondolom az elson azert van res, hogy a feket huto levegot kivezessek...

nearo
Azt már én is figyeltem, és ahogy láttam az bizony nem forog a kerékkel együtt, és hiányzik belõle egy darab.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(