182274
  • RATCUSTOM
    időjósok megint alkottak? :D

mert még mindig nincs eső...
  • a.carkey
    Hoho! Rubens +5 hely a startnál váltó csere miatt.
  • RATCUSTOM
    ez élő vagy a 2. edzésnek az ismétlése?
  • BaliBoy
    http://www.justin.tv/dragons_bar
  • CHEAPBOY
    Enjoy boys:) Ez is BBC.
  • CHEAPBOY
    http://www.rojadirecta.com/justin/dragons_bar
  • RATCUSTOM
    justin.tv csak nálam nem működik?:O
  • a.carkey
    Na, a buzi FIA megint alkotott. Nincs más, ahol nézni lehetne?
  • b-type
    Trulli büntetése röhej volt, nem is értem miért ragaszkodnak egy szabályhoz amikor a körülmények lehetnek szélsőségesek.
    pl. egyáltalán nem mindegy hogy a SC alatt feltorlódott ezőnyben kapja Trulli az áthajtásos (a futam ezen szakaszában már gyakorlatilag időbüntetés) büntetést, vagy egy 'élő' verseny alatt.
    Trulli visszasorolása a 12 helyre röhej.
    Ez jó hogy megváltozott...de(!) a probléma forrása nem szünt meg, csak most mégsem az lett.

A Hamilton-s ügyben én csak egy bazi nagy amatörséget látok,...Hamilton hazudott? Persze. Azt mondták neki.
    Nyílván nem ő beszélte rá Dave Ryan-t a tagadásra, hisz előtte adott interjút ahol elmondta az egészet ahogy volt.
    Ezt mondták neki ezt tette. Jó nagy hülyeség volt, nem tudom hogyan lehetett azt hinni hogy majd valahogy nem hallják meg a rádiófelvételen a nyílvánvalót.
    Na mindegy, de ahogy Trulli büntetését, úgy ezt is hülyeségnek tartom...a pályán megszerzett pozíciójukat nem trükközésnek köszönhették, azt szépen megdolgozták ahogy kell.
    Érdekes módon egy olyan pozíciót akartak trükközéssel megszerezni, ami már az ővék volt Trulli kicsúszásával. Ott aki CW-hez akart szaladni ahelyett hogy önálló döntést hozott volna, na azt kell kirugni a búsba.
    Hamilton a pályán megtette amit kellett, a csapat kiállások alatt megetette amit kellett,..akkor nem értem miért kell ezt semmibevenni.
  • desigo
    Meg fog csappanni rendesen a Hamilton szurkolók száma...
  • b-type
    Gabor_(HSF)#78780:
    "..de egy szó sem arról,hogy ezzel az atutóval csak az nem tudott volna vb-t nyerni,akinek se keze se lába,bal szemére siket,a jobbra meg nem hall.."

-Nem is értem Kovalainen hogy is végezhetett jóval kevesebb büntetéssel mint Hamilton és jóval kevesebb csapatbakival mint Massa, összeségében a 7. helyen év végén.
    Keze is van, hall is..stb.
    (ja hogy a qual.-n 3 körrel nehezebb volt..) :))

Ezt már akartam írni, de aztán hagytam a rákba, de ha már írok akor leírom azt is :)
    ..ha szted a Hamltion fanok képtelenek lezárni, és nem látnak tovább az orruknál (#78693), akkor talán nem kellene ilyenekkel provokálni őket mint a fennti, illetve az akkor leírt "Tőr-Zúz" nyílvánvaló túlzások.
  • dav1d
    Sebastian Vettel: (3) "A malajziai hőség mindig meglepetésként éri az embert, még ha néhány napot itt is tölt, mielőtt beül az autóba. Nagyon meleg van az overallban, és függetlenül attól, hogy milyen keményen készültél, az első etap mindig kellemetlen meglepetés, bár utána könnyen hozzá lehet szokni. Amikor visszatérsz a boxba, az az érzésed, mintha zuhanyoztál volna. Szerencsére tartok ott egy zacskó szárazjeget, amit a golyóim mellé teszek, hogy legalább azokat hűthessem. A mai nap jól sikerült, simán ment a gyakorlás. Bejeztük a programunkat, sok kört tettünk meg, és rengeteg információt gyűjtöttünk a gumikról. Egyik autóval sem akadt jelentős probléma, úgyhogy jó napot zártunk."
  • G_ArchAngel #78781
    Ha a McLaren nem szorakozik Raikkonen-nel, akkor meg 1x VB lennel...
    A sportban nincs HA... - ennyi!
  • Gabor_(HSF)
    És erre ma meg (ill mostmár tegnap) egy "S" nevü TV csatornán,meg leadnak egy háromilliókétszázhúszonöt órás dokumentumfilmet,amiben taglalják,Hami az év sportolója,meg az év újjonca 2007-ben,meg hogy ez a kiválló csapat mennyire megérdemelte a vb cimet..
    Hát komolyan mondom okádék ez az Angol nyomulás,tele pökhendi és öntelt nyilatkozatokkal,de egy szó sem arról,hogy ezzel az atutóval csak az nem tudott volna vb-t nyerni,akinek se keze se lába,bal szemére siket,a jobbra meg nem hall..
  • oneal1
    amúgy azon gondolkodtam, hogy azok akik most nem használják a KERS-t, most kis előnyben vannak vagy lehetnek, de jövőre szerintem nem kis hátrány lesz nekik. Akik már most használják sokkal tovább fejlesztik addigra.

Jövőre is érdekes lesz a dolog:D
  • oneal1
    dettó én is.

• Solten
  • solo
    Én tőből kib@sznám őket az f1 ből: C A bantuval az élen.
  • nearo
    Csak gyakorolja a féktávot, hogy a versenyen ne rontsa el =)
  • bardocz
    Vettel a jobb lábát rárakja a gázra,és arra rakja rá még a bal lábát is,így mehet olyan gyorsan:D
  • Gabor_(HSF)
    Hallkan jegyzem meg a RB-a nincs KERS,esetleg Vettelben,de az genetikai
  • kabel15
    köszönöm!
  • RATCUSTOM
    8-tól
    itt
  • Istencsászár
    A célegyenes ráfordító és az előtte lev egyenesről van szó.
  • Istencsászár
    Most nézem az edzést, Vettel gyorskörön, de előtte is szélárnyék + KERS mögé mellé ér belső íven akar nagyot fékezni, de nem tud 4 keréken csúszik ki, éphogy megtudja fogni, Nicket meg Hamit is majdnem elsodorta:D már nagyon készül a versenyre.
  • kabel15
    Hello!

Mikor lesz a szabadedzés? És hol lehet majd nézni?
  • Solten
    En mar nem tudom kovetni, meklarennel mindenki egymasra mutogat, osszevissza hazudoznak :)
  • Solten
    Erdekes dolgok ezek.. :) Egy itteni brit lapot lapozgattam reggel, amiben Whitmarsh azt allitja, Lajos nem hazudott... :)
  • Bandee1987
    Jó, fasz vagyok, sry, a fejemben mindig Ron Dennis a Mclaren főnök :))))
    Akkor egy Ron Dennis - Martin Whitmarsh közös elqrós beszédet kérnék (csakhogy a régmúltra is emlékezzünk :))
  • passatgt
    "Itt jön a képbe Fernando Alonso, akit a spanyol lapok idéznek: a kétszeres világbajnok szerint nem először fordult elő, hogy a McLaren vezetői nem mondtak igazat a fegyelmi bizottság tagjai előtt.

„A 2007-es Magyar Nagydíjra emlékeztet engem ez az ügy. Ott vesztettem el a világbajnokságot. Nem először hazudnak, és előbb vagy utóbb meg kellett büntetni őket” – jelentette ki spanyol újságírók előtt Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája.

Alonso a McLaren versenyzőjeként a két évvel ezelőtti magyar verseny időmérő edzésének a végén a boxutcában feltartotta Hamiltont, ezért aztán a versenybírók öt hellyel megbüntették a spanyolt. A futamot Hamilton megnyerte, Alonso a negyedik helyen végzett.

„Magyarországon egy nagyon pocsék, rossz trükk áldozata lettem, annak köszönhetően vesztettem el a világbajnokságot egyetlen ponttal. Ha akkor nem szórakoznak velem, most háromszoros világbajnok lennék. Amúgy a döntéssel és az egész üggyel különösebben nem foglalkozom, mert nem érint” – mondta Alonso."
  • Istencsászár
    Főleg hogy Ron már visszavonult és sok köze nincs az eseményekhez...
  • badoer
    Mclaren buntetest erdemel uj pilota páros palik lászlo es baumgartner zsolt
  • mflex #78761
  • Gabor_(HSF)
    Most miért kell igy fikázni ezt a nagyszerű csapatot?
    Várjátok meg,mig istenicsászárunk elmondja a tutit
  • desigo
    Dennis a komisz xD
  • Bandee1987
    Ron Dennis készülhet egy öszödi beszédre :)
  • Minstrel
    Lajoska, jó kis robot legyél, mert kirúgunk a csapatból
  • gordon 24
    Mondjuk nem csak a csapat gáz:D
  • gordon 24
    Ez a helyes meglátás:D És milyen igaz.
  • Punker
    mclaren-nél van más választás? az utóbbi 10 évben nem véletlenül menekült onnan minden pilóta.