FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként boldog szülinapot!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
amúgy meg az Kimi VB-jébe, ez meg némi üzemeanyagba került az erõgép részérõl...
http://gaborszantai.co.uk/
Na a japán visszatér😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha valakivel csinálnak olyat ami nem megszokott akkor azzal lehet foglalkozni, de ha már 2.ra teszik akkor szvsz nemkell vele törõdni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Arról, hogy MS-nél mindenki fût fát mondott rá, nem intézték el annyival, mint most te, hogy ,,ezvan"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Képzeljük magunkat az õ helyzetébe: csupán néhány perce csúszott ki a markából a biztosnak látszó gyõzelem, ezt még meg sem tudta emészteni, mégis erõt vesz magán, nyel egy nagyot, és sportszerûen odamegy gratulálni Alonsóhoz - mire megkapja, hogy "szándékosan jöttél nekem." Az vesse rá az elsõ követ, akinek ettõl nem borult volna el az agya. Kívülrõl persze könnyû azt mondani, hogy uralkodnia kellett volna magán, de az önelégült és"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
😊)))
egyébként én is hasonlóképpen érzek, azaz ha önerõbõl nem tud továbbmenni, akkor a versenyzõ szálljon ki, kormányt tegye vissza, és csináljon amit akar.
De az F' szabályalkotók igyekeznek lefedni minden lehetséges elõfordulást, ezért az õ dolguk és felelõségük sokkal bonyolultabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A McLaren elonye a konstruktori VB allasaban jelenleg 27 pont.
Tegyek fel a Ferrari 18 pontot kap a hetvegen, ami azt jelentene hogy a McLaren megorizne 9 pontot.
A versenyzoknel Hamilton vezet a Ferrarisok elott 11 ill 18 ponttal.
Tehat tovabbra is vezetni fogja a pontversenyt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ha meg is ez a verzio lenne a vegso dontes, az azt jelentene, hogy ismet a FIA-nal nem csinaltak semmit.
Hiszen egy futamrol valo eltiltas kozel sem akkora buntetes, ami ilyen esetben elvarhato lenne, hiszen nem egy futam idejeig tudtak a dokumentumokrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pont a McLaren a legnagyobb feljelentõbajnok, igaz, õk a szabályellenes alaktrészek ügyében. Teljesen érthetõ, hogy mindkét csapat a megfelelõ jogi úton a saját érdekeit próbálja képviselni.
Amugy felesleges már ezeket a híreket irogatni mert, hamarosan minden ki fog derülni a többi találgatás és maszlag.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Közben elolvastam a hivatalos honlapon angolul is a szabályozást, és tényleg így szól a szöveg.
"most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint."
Daruval semmiképp, itt a szabályok világosak: amíg a versenyzõ fel nem adja a versenyt, addig nem is avatkozhatna be. Ettõl függetlenül még a visszatolás is határeset, de azt legalább le lehet vezetni belõle. (Az MNASZ magyar fordítása például eleve másként értelmezi a "re-start" szót.)
1. Ha lefullad az auto ilyen helyzetben, idegen segitseget nem lehet igenybe venni.
2.
Ami itt a lenyeges.
Abban az esetben ha a tobbi autot veszelyezteti a kicsuszott auto, akkor a palyabirak az autot visszatolhatjak a palyara, de csak akkor ha az a biztonsagosabb megoldas es az auto motorja jar.
Persze ezt a palyabirok donthetik el, es eleg szubjektiv, de ebben az esetben a palyara emelese az autonak daruval lenyegesen veszelyesebb volt, mint ha kiemeltek volna a palyarol.
1-1
nem is érdemes ezzel már foglalkozni, most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint.
Most akkor mi a veszelyesebb, kiemelni azonnal a palyan kivulra az autot, vagy visszaflangalni ugy 20-30 metert egy olyan szakaszon ahol meg a Safety Car mogul is kicsuszik pont abban a kanyarban egy auto a tobbi koze ?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Szerintem elég baj lenne, ha az alapján ítélnénk meg valaminek a jogosságát, hogy a másik szurkolótábor mikor, mitõl hördült fel. "Néhány" ember elfogultsága miatt nem kell viszont annak lenni.Én csak az idézett szabályrészletbõl indultam ki, eddig azért nem szóltam hozzá ehhez a témához, mert nem ismertem a vonatkozó szabályt, feltételezem a az A5-ön korrektül idéztek.
Persze az már tényleg egy érdekes dolog, hogy Schumacher csípõbõl le lett csalózva olyanok által, akik szerint Hamilton visszaemelése teljesen jogos volt. Aki így váltogatja a véleményét, az csak magát minõsíti.
Fõleg azért, mert anno MS-nél meg közútálat tárgya volt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A szabályrészlet alapján viszont csak jogtalannak tudom tartani Hamilton visszaemelését a versenybe, a SC mögötti kör visszavétel lehetõségét pedig egyszerûen rossz szabálynak, hiszen ha veszélyesek a körülmények, akkor ne kerülgesse a fél mezõnyt, és ne száguldozzon jóval gyorsabban, mint a SC. Én bírom Hamiltont, mint magánembert nem zavart különösebben az eset, de ez a hivatalos álláspontom a jelen esetben alkalmazott szabályokról és szabályértelmezésekrõl.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..