FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:))))
egyébként én is hasonlóképpen érzek, azaz ha önerõbõl nem tud továbbmenni, akkor a versenyzõ szálljon ki, kormányt tegye vissza, és csináljon amit akar.
De az F' szabályalkotók igyekeznek lefedni minden lehetséges elõfordulást, ezért az õ dolguk és felelõségük sokkal bonyolultabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
A McLaren elonye a konstruktori VB allasaban jelenleg 27 pont.
Tegyek fel a Ferrari 18 pontot kap a hetvegen, ami azt jelentene hogy a McLaren megorizne 9 pontot.
A versenyzoknel Hamilton vezet a Ferrarisok elott 11 ill 18 ponttal.
Tehat tovabbra is vezetni fogja a pontversenyt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ha meg is ez a verzio lenne a vegso dontes, az azt jelentene, hogy ismet a FIA-nal nem csinaltak semmit.
Hiszen egy futamrol valo eltiltas kozel sem akkora buntetes, ami ilyen esetben elvarhato lenne, hiszen nem egy futam idejeig tudtak a dokumentumokrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pont a McLaren a legnagyobb feljelentõbajnok, igaz, õk a szabályellenes alaktrészek ügyében. Teljesen érthetõ, hogy mindkét csapat a megfelelõ jogi úton a saját érdekeit próbálja képviselni.
Amugy felesleges már ezeket a híreket irogatni mert, hamarosan minden ki fog derülni a többi találgatás és maszlag.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Közben elolvastam a hivatalos honlapon angolul is a szabályozást, és tényleg így szól a szöveg.
"most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint."
Daruval semmiképp, itt a szabályok világosak: amíg a versenyzõ fel nem adja a versenyt, addig nem is avatkozhatna be. Ettõl függetlenül még a visszatolás is határeset, de azt legalább le lehet vezetni belõle. (Az MNASZ magyar fordítása például eleve másként értelmezi a "re-start" szót.)
1. Ha lefullad az auto ilyen helyzetben, idegen segitseget nem lehet igenybe venni.
2.
Ami itt a lenyeges.
Abban az esetben ha a tobbi autot veszelyezteti a kicsuszott auto, akkor a palyabirak az autot visszatolhatjak a palyara, de csak akkor ha az a biztonsagosabb megoldas es az auto motorja jar.
Persze ezt a palyabirok donthetik el, es eleg szubjektiv, de ebben az esetben a palyara emelese az autonak daruval lenyegesen veszelyesebb volt, mint ha kiemeltek volna a palyarol.
1-1
nem is érdemes ezzel már foglalkozni, most már mindenkit pakolhatnak vissza ezekszerint.
Most akkor mi a veszelyesebb, kiemelni azonnal a palyan kivulra az autot, vagy visszaflangalni ugy 20-30 metert egy olyan szakaszon ahol meg a Safety Car mogul is kicsuszik pont abban a kanyarban egy auto a tobbi koze ?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Szerintem elég baj lenne, ha az alapján ítélnénk meg valaminek a jogosságát, hogy a másik szurkolótábor mikor, mitõl hördült fel. "Néhány" ember elfogultsága miatt nem kell viszont annak lenni.Én csak az idézett szabályrészletbõl indultam ki, eddig azért nem szóltam hozzá ehhez a témához, mert nem ismertem a vonatkozó szabályt, feltételezem a az A5-ön korrektül idéztek.
Persze az már tényleg egy érdekes dolog, hogy Schumacher csípõbõl le lett csalózva olyanok által, akik szerint Hamilton visszaemelése teljesen jogos volt. Aki így váltogatja a véleményét, az csak magát minõsíti.
Fõleg azért, mert anno MS-nél meg közútálat tárgya volt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A szabályrészlet alapján viszont csak jogtalannak tudom tartani Hamilton visszaemelését a versenybe, a SC mögötti kör visszavétel lehetõségét pedig egyszerûen rossz szabálynak, hiszen ha veszélyesek a körülmények, akkor ne kerülgesse a fél mezõnyt, és ne száguldozzon jóval gyorsabban, mint a SC. Én bírom Hamiltont, mint magánembert nem zavart különösebben az eset, de ez a hivatalos álláspontom a jelen esetben alkalmazott szabályokról és szabályértelmezésekrõl.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
One Vision. One Purpose.
lehet az esõ miatt szedték le, de hogy minek azt nem értem
elõször azthittem hogy letörött, de mindkét kocsin, ugyanúgy letörött az egy kicsit lehetetlen:)
persze amikor mutatta a kamera palikék még véletlen se vették volna észre
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az okosok szerint a McLaren nem a Ferrari dokumentumokba fog belebukni, hanem az alvázügybe - azt máshogy nem lehetett észrevenni, csak ha tudnak róla, s ez kollektíven a csapatot érinti, mert nem Coghlan, hanem Dennis tette meg a feljelentést a FIA-nál...
Sajnálom Lewist, de Ron Dennis megérdemli, és ez Todtnak és Biatorenak is komoly figyelmeztetés lesz, hogy jobb, ha mindenki saját háza táján seper...:)
A következõ szlogennel:
Kimi Raikkonen: Ne vezess! Igyál!
Amúgy a bannerben a csaj nagyon komoly!
Milyen kép ez?
lenntebb Istencsászár barátunk csinált egy videót, az .wmv-ben van, azt már kitehetd fullba is és még szép is lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.