FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2., Sokat nyert a Ferrari és Renault önerõbõl, most jön a McLaren kis segítséggel (Coughlan/Stepney)
3., Igen, jelenleg a Vodafone-nak köszönhetõen a McLaren, több, mint 500millát költhet, a következõ Ferrari/Toyota már egy 100-assal levan maradva...
a legdurvább, hogy +400milla körönként csak 3-4 másodpercet jelent:)
(nem a Toyotának)
http://gaborszantai.co.uk/
A nagy csalásokkal és átb@szásokkal?
Ez F1 szerinted?
Ez egy nevetséges politika az erõsebb kutya b..szik példája alapján megy minden, ugye Te sem gondolod komolyan, ha nyer Massa,Kimi,Alonso vagy bárki más ,azt legfõképpen a vezetõi tudásának köszönheti...legalábbis én már ezt nem hiszem. annak köszönheti, hogy jobb autó van a pics@ja alatt , mert több pénzt tudnak a szponzoroktól beszedni...ez a lényeg a szponzorok..nem a vezetói tudás.
Csak példaként a nagy kedvencem Sumi amig a Ferrarinál volt a Voda volt a fõ szponzor, amint lelépett máris segget nyalt Mclarennek, mert nem hittek abban, hogy a két lofaxjóska (kimi massa), ugyanannyi qrva telefont elbír majd adni a nevével, éppen ezért Mclarene lett belõle,mert õk is tudták, hogy jobban szuperál az autó ,mint a ferka, mármint az év elejére értem...
Ez nem F1!!!!
átvagyunk cseszve , de nagyon!
What about the forests?
Már megértettem mire mondtad :) Persze nem akartam túldicsérni, mert kirúgták. Elsõsorban a nézõk nyomása miatt tették valószínû, de ha pofátlanabbak akkor nyugodtan végigmehettek volna (mert a touron végülis nem bukott le és tiszta volt).
ON
UI: többet nem offolok :)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Persze, joggal lehet szidni a csapatokat és a csapatorvosokat, én is így vagyok vele.
Sajnálni mégsem tudom (nem is akarom) a versenyzõket, a szerencsésebbje nem kevés pénzt tehet zsebre. A saját felelõsségükre vállalják ezt, azt kapják, amit megérdemelnek. Én kerékpárt már elvbõl nem isnézek, némi túlzással kevesebb múlik a "pilótán", mint az F-1-ben.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy ilyen ügy elsimítása után, itt már bármi lehet, csak éppen nem fogom elhinni, hogy a gyõztes tényleg megérdemelten nyert-e...
Ez egy mocskos világ és már mocskosabb nem is lehet.
Én azt csinálnám, hogy minden autó egyforma teljesítménnyel és azonos paraméterekkel, manuális váltóval (mert az automata az nem való versenyautóba, amióta behozták nem értek vele egyet) kipörgésgátló stb humbuk lófaxok nélkül..
És akkor ülj bele majom és mutasd meg mit tudsz.
What about the forests?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én nem hiszek nekik Viszont egy dologban biztos vagyok:
Ha 2 évvel ezelõtt történt volna ez mondjuk renault vs Ferrari esetben (ugy hogy a renault a szenvedõ fél meg Alonso) te nyomtad volna elsõre teli szájjal, hogy szedjék el a ferrari összes pontját... és hogy kivételeznek a Ferrarival.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Véleményem szerint.
Különben azt lenne a helyzet mint ami már fejtegetve volt. Nehéz lenne olyan büntetést találni ami mindenkinek megfelelõ....
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Akkor mi a különbség?
A McLaren sem egy emberbõl áll.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon nem fair így ez a döntés.
"Az FIA Motorsport Világtanácsa bûnösnek találta a McLaren-Mercedes istállót a Ferraris dokumentumok illegális birtoklásában, de mivel nem bizonyítható, hogy ezeket felhasználták, a bizottság nem szabott ki büntetést."
Ha jól emlékszem azt nyilátkozta vki, hogy a dokumentumok között versenystratégiák, beállítások stb. részletek is voltak? Ezeket a "továbbiakban" sem lehet akkor bizonyítani? Ez FAIR??? <#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
kb. mint Vino' egyszemélyes vérátömlesztése (bár ez nem nyert még bizonyítást..de az 'a' teszten megbukott és otthagyta a körversenyt õ is).
Szal a Merga ügy nincs még lezárva, nekem saras ez a téma továbbra is a Merga-nál,..szereztem már meg én is más cégek árajánlatát, naná hogy nem néztem bele, és nem annak alapján áraztam az enyémet :))
Bebizonyítani bajos lenne, egy az egyben semmit nem használtam fel, csak az enyém mindenhol jobb volt egy kicsit.
De nekem is megfelel ez így, ...egyedül a konstruktöri pontokat érezném frankónak megnyírbálni. Okosat én sem tudnék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Analógia: Tour de France, Rasmussen esete, felháborító volt a 10 ezer dolcsis büntetés amikor nyilvánvaló volt a csalás ténye. Itt szintén vagy semmi büntetés vagy kizárás. Azért a csapatnak tisztelet, mert megtette amit kellett és kirúgták.
"The council has decided to review the situation should there seem to be a case where such information has been used, the team will be invited back to another extraordinary meeting to face a new charge of breaching the regulations."
"But if it is found in the future that the Ferrari information has been used to the detriment of the championship, we reserve the right to invite Vodafone McLaren Mercedes back in front of the WMSC where it will face the possibility of exclusion from not only the 2007 championship but also the 2008 championship."
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Az FIA Motorsport Világtanácsa -bizonyítékok hiányában - nem szabott ki büntetést a McLaren-Mercedes istálló a csütörtöki meghallgatás után.
Na jöhetnek az ugyis felhasználta stb írások:), de ha felhasználták volna akkor az FIA az autón megtalálta volna vagy mittudomén, no mind1, az egyik fél szerint ugyis csaló szar szemét maradt ezek után is, de végre vége.
Hajrá Meki irány a VB!
Mellesleg, Hamiltont ki kellett volna venni, amikor kicsúszott, mert saját maga árán esélye sem volt, hogy visszamenjen. Az összes többi meg világnézet kérdése, hogy ki miként vélekedik a dologról. Az, hogy egy szabály alkalmaznak, még nem feltétlenül helyes. Lásd SC, és Hamilton esete az esõvel ill. a száraz gumikkal. Így akit leköröznek, még jól is járhat.
A medve nem játék.
Egyébként boldog szülinapot!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amúgy meg az Kimi VB-jébe, ez meg némi üzemeanyagba került az erõgép részérõl...
Na a japán visszatér:D
Ha valakivel csinálnak olyat ami nem megszokott akkor azzal lehet foglalkozni, de ha már 2.ra teszik akkor szvsz nemkell vele törõdni.
Arról, hogy MS-nél mindenki fût fát mondott rá, nem intézték el annyival, mint most te, hogy ,,ezvan"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
"Képzeljük magunkat az õ helyzetébe: csupán néhány perce csúszott ki a markából a biztosnak látszó gyõzelem, ezt még meg sem tudta emészteni, mégis erõt vesz magán, nyel egy nagyot, és sportszerûen odamegy gratulálni Alonsóhoz - mire megkapja, hogy "szándékosan jöttél nekem." Az vesse rá az elsõ követ, akinek ettõl nem borult volna el az agya. Kívülrõl persze könnyû azt mondani, hogy uralkodnia kellett volna magán, de az önelégült és"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.