182274
  • M@TriX
    lsd. banner... katt.
  • Máté94
    Engem ez egy kicsit meglepett.:)
  • passatgt
    Rai 14?

Tényleg jók lettek a ferrarik
  • Patrucz
    kiváncsi lennék rá mit rontott ha egyáltalán rontott
  • Máté94
    Massa 16.?:O
  • passatgt
    köszi, de közbe #78823 kb 5 perc után betöltött és megy:)
  • Máté94
    Ez jó lesz?
  • passatgt
    valaki egy stream linket?
  • WNW
    Ja az utolso kanyar elotti egyenesben eleg erdekes hanghatasokat produkalt..
  • Máté94
    Massa kocsijának a váltója elég hülye hangot ad ki.
  • MrTressy
    RTL KLUB beta teszt stream az aláirásomban lévö cimen a lap alján
  • Gabor_(HSF)
    Már vártalak..És megmondom öszintén téged céloztalak meg,mert kiváncsi voltam már a véleményedre..
    Azt tudtam,hogy olvasod a hsz-eket,csak némán hallgatsz.
    Erről csak annyit,hogy szavaimban közel sincs akkora túlzás,mint amekkora Hami sztárolásában,mert hát akár mennyire is fáj,a csillagok elsősorban SUMI Prost Senna,de semmiképpen sem Hami,akit én továbbra is nagyon jó pilótának tartok,de közel sem akkorának,mint amekkorát csinálni akarnak belőle..
    És akkor a tények. előszőr is az F1-ben nagyon régen nem volt ilyen,hogy egy "zöldfülűt" rögtön a legjobb autóba ültessenek,ha ez történt volna Kimivel ,Kubicával meg még sorolhatnék néhány nevet,már többszörös vb-k lennének,Sumi mondjuk meg 36 szoros..
    Aztán, Kovival hasonlitod össze.hát azért kettejük között van egy pár klasszis külömbség.
    Alonso 2007-ben 109 pontal zárt,ugyan úgy mint Hami,annyi külömbséggel,hogy Monaco után az egész Meki csapat ellene dolgozott..ez is tény..
    Massaékat már nem is emlitem,mert annyi kész érvem van,hogy 85 oldalon keresztűl írhatnám..
    Eléggé sznobnak kell lenni ahoz,hogy ezeket ne lehessen elfogadni..
    És miért is kötekszem?
    Hát csak is azért,mert a Hami drukkerek csak azért is erőltetik,már régen szót sem érdemelne az ausztrál nagydij,de csak megy a süketelés..
    Nos hát te neki drukkolsz( szived joga) én nem (az meg az enyém)
    De azt nem fogom elfogadni továbbra sem,hogy Hamilton az Isten az F1-ben.
  • kabel15
    Kezdődik :D
  • b-type
    igen, ezt valahogy én is így gondolom. De akkor abban hibás.
    Abban a rossz helyzetben van, hogy nincs még kész arra hogy komolyan szembeszálljon a rendszerrel :DDD (ez de hülyén hangzik).
    fuckolni tud, de ugye ez kapcsolatfüggő, az igazi ellenkezés az az amikor önfejű..de mivel jól csinálja a dolgokat így mindenki behajol neki.
    De Hamilton-nak voltak rossz döntései amit önállóan hozott meg, és még nem eléggé erős ahoz hogy ezzel együtt leszrja...talán még nem elég erős. De az is lehet hogy pont a mostani eset hozza meg azt hogy ez már másképpen lesz.
    Úgy gondolja hogy neki elég a pályára koncentrálni, a többit meg intézze a csapat, illetve a csapat szakemberei...de majd rájön (vagy pont most jött rá) hogy egy ember hitelét ha lehet ne más határozza meg.
    Én spec. lekakkantom ha a hibáimért tartanom kell a hátam, az én életem, az én jogom a hibáimhoz. De más hibáit már nem mindegy...főleg ha ilyen szinten kihatnak rám mint ahogy ez a dolog most kihagyott a McLaren-re.
    Mi a tökért szóltak rá? ..ha viszont rászóltak és így lett és kavarni akarják, akkor legközelebb intézzék úgy hogy esélye se legyen Lewis-nak interjút adni. De ha mindez megtörtént, akkor legalább legyenek képbe..basszus azért az elvárható hogy ha valaki akarja keverni a kártyákat akkor legalább tudjon játszani...pff
    Legközelebb el kell küldenie a vérbe..talán még többeknek lesz unszimpatikus, de egyszer önmagának kell lennie teljes mértékben..pláne ha a példaképét is nézem.
  • madmanic
    ubazz bocsánat.. hajnalban még nem igen látom a monitort...
  • G_ArchAngel #78818
    "Hamilton hazudik" temat nem lehetne befejezni? Rohadt unalmas ezredszer ugyanazt olvasni, zero uj informacio mellett...
  • madmanic
    persze hogy volt..

mondhtta volna, hogy most mondtam el ezer újságírónak, hogy mi történt,
    bekérhetik a rádióforgalmazást, én nem fogok hazudni..

ennek ellenére hazudott, ami kurva nagy f@szság volt..

mondom ezt meki drukkerként
  • Zóanagyvarázsló
    Volt egy 'nem' szó is a mondatomban.
  • G_ArchAngel #78815
    Nem, hasznalhat buntetes terhe mellett akarmennyit...
  • Minstrel
    ha egy pilóta elhasználja mind a 8 motorját egy évben akkor utána kész, mehet haza? pl. ha mind a 8 tönkremegy
  • Barnabyka
    de mivel az a faszi a csapat része volt, ezért örüljön a mclaren ,h nem zárták ki őket mondjuk a konstruktőrői VBről..Hamilton meg emberből van és az embere egyik legrosszabb tulajdonsága az amikor hazudik, és nekem ne mondja senki ,h nem volt más választása..
  • madmanic
    Ő a fő felelős??

Nem inkább az az ökör, aki megkérte h hazudjon??

Annyiban bűnös, hogy megtette és nem küldte el a vérbe...
  • Zóanagyvarázsló
    Hamilton teljesítménye alapján tényleg megérdemelte volna akár a dobogót is, és valóban nem is ő a fő felelős. Ettől függetlenül szerintem az ilyen ügyeskedést roppant szigorúan büntetni kell, így jogosnak tartom a büntetést.
  • madmanic
    köszönöm
  • madmanic
    egyik linken sem megy, tud valaki másikat pliz?
  • DJS8
    hát rá...
  • DJS8
    angol,élő!
  • Immigrants
    Jah ok kössz akk inkább a képcsöves tv-t választom
  • G_ArchAngel #78805
    Nagyon raferne mar Rosberg-re es a Williams-re egy pole es futamgyozelem...
  • DJS8
    Rosberg nyerte a 3. szabadedzést ...Button csak 9. :(
  • G_ArchAngel #78803
    Nem, ennek is orulni kell, evekkel ezelott orulhettunk, ha vmi osztrak adot valaki felbarkacsolt a netre, most legalabb a BBC (korabban ITV) normalis minosegben adja...

(es nincs reklam, mint ITV-n tavaly!)
  • Immigrants
    Helló magyar nyelven lehet interneten nézni lehetőleg jó felbontással?
  • RATCUSTOM
    köszi, remélem nem hosszú szünetek lesznek, mondjuk vmi piros zászló miatt :D
    am most még nem laptopon nézem, úgyhogy ezt biztos végignézhetem ^^
  • G_ArchAngel #78800
    Felhok el, Nap sut, melegszik a palya...
  • G_ArchAngel #78799
    20p+szunet+20p+szunet+15p asszem, tehat beleferhet, de akkor most kerem kapcsolja ki!
  • a.carkey
    Szerintetek a Williams azért megy - szemmel láthatóan - ennyire semmi üzemanyaggal, mert fontos a szponzoruknak (Petronas), vagy csak valamit kitaláltak?
  • RATCUSTOM
    nem szabadedzésre, hanem időmére gondoltam, ahogy írtam is :P :D
  • G_ArchAngel #78796
    laptopon nincs szamlalo a kozvetites kozepen, legfelul?:-)
    (43 perc van hatra)
  • RATCUSTOM
    egyébként időmérő kb meddig tart?
    mert laptop-ról kell néznem, belefér 1,5 órába?

és utána lemerülök... :/
  • G_ArchAngel #78794
    nem rajtuk mulott, a felhok ott vannak a palya felett...