182274
  • madmanic
    9
  • G_ArchAngel #78872
    9.
  • dav1d
    Most Alonso 8 vagy 9?
  • WNW
    Gondolom valamiert kivettek a TV-sek a Kers grafikat.. Ebbol vontak le azt a kovetkeztetest a mi dicso riportereik, hogy a kocsiban sincs benne.. Csak ahhoz uj kocsitest is kene... Bonyolult dolog ez ahhoz, csak hogy ugy kikapdossak, berakosgassak...
  • DJS8
    jeeeeeee BUTTON MEGINT 1.!!!!!!!!!!!!!!
  • ldavid
    én már őt megszoktam, de a múltheti fószer az rettenetes volt
  • cement
    megallt a szive olyan lassu :D
    a mostani csavo az jo volt nagyon
  • karajjj
    a multkori futamon is akkora faszságokat hordtak össze, pl a virgin meg a brawn csapat viszonyáról, meg eleve mintha teljesen laikusok lennének...
  • ldavid
    de utálom azt a vénembert

balázska tényleg elég szerencsétlen néha

még arra leszek kíváncsi, a következő versenyen ki lesz a szinkrontolmács - a Pozsgaival amúgy mi lett?
  • baaka
    de akkor most a holnapi négy úgy lesz hogy button,truli,glock,rosberg
    ugye ???a büntik miatt...
  • paj01
    Gyulam meg Pailk Laci is tud hülyesegeket összehordani azert... pl ma volt, hogy "massa kiesett... de kozben jon az egyik ferrari"..:D de ok mokasak legalabb..:) a szakertok azok jokat szoktak mondani mar ha hadja oket ez a fasz... masik kedvencem meg a david sandor... az meg letunt korok tapasztalataibol probal kovetkezteteseket levonni es szinten baromsagokat hord ossze...
  • G_ArchAngel #78862
    "A sepangi pályán a plusz teljesítmény csak száraz pályaviszonyok mellett jelent előnyt, és a meteorológusok esőt jósolnak, mégis négy csapat használja majd a hibrid rendszert. A McLaren-Mercedes, a Ferrari, a Renault versenyzői és Heidfeld."

formula.hu
  • cement
    háhá akkor ebben nézd meg, az autómániában... abban még gyatrább, az autókhoz annyit ért mint én a befőttfőzéshez
  • Peppus
    Vagy majd jön megint a barátokköztös gyerek :D
  • paj01
    hmm.. ferraribol kivettek a kerst? Gyula baratomnak is feltunt, hogy hianyzik a kis ceruzaelem a kijelzőről... de ha kivettek akkor meg mitol lassu a ferka?:)

Egyebkent titetket nem idegesit az a gyoker gyulai balazs? annyira rossz musorvezeto, hogy mar faj... beleugat fassagokat a szakertok mondokajaba..nem tud kerdezni..osszefegestelen baromsagokat hoz fel és neha elnyom egy-egy huszad rangu hulladek poent... idegbajt kapok ettol a palitol.. kerem vissza Barnat..:D
  • Peppus
    Ferrari tényleg úgy csinál, mintha valami kezdő csapat lenne. a McLaren hazudozik összevissza, A Renault ugyanolyan szar mint volt, nem is érdemlik meg , hogy legyen idén esélyük komolyan mondom.
  • karajjj
    Button megint ^^,
  • Gyocsika
    A szinkron tolmácsnak érdekes hangja van.... :D:D
  • WNW
    Az a vicc, hogy Kimi is jarhatott volna ugy ahogy Massa, mert ha jol emlekszem Ot se kuldtek ki a vegen.. Nem is tudom, hogy hogy gondoltak, hogy egy kimenetelbol megoldjak a masodik etapban a dolgokat....
  • bardocz
    Vettel meg Trulli durva időt ment.Massa esete megy egy vicc.
  • Peppus
    Rosberg már megint hol van..Ezért utálom a szabadedzéseket, semmit sem lehet következtetni belőle :S
  • M@TriX
    amúgy Bari megszívta, mert beállt a 3. parkolóba, de közben bejött Trulli ;) és 4. lett.
  • Bmx01
    vettel-el jó kibasztak + int :(
  • M@TriX
    akkor nem frissítettél... ;)
  • donatus13
    Tetszik ez a felállás úgy érzem, jó versenynek nézünk elébe.
  • M@TriX
    valszeg jól megtankolták, ketten is mögé kerülnek, Vettel és talán Bari is, de utóbbi csak +5-öt kap, így lehet pont nem mögé hanem elé kerül majd.
  • HUmanHunter
    Alonso mér csak 10.? 6 perccel a vége előtt joinoltam online tv re és nem ment gyors kört.
  • Istencsászár
    Massa

"A puha gumival mentem ki, és a köridõm nem volt olyan jó, de azt gondoltuk, hogy elegendõ lesz a továbbjutáshoz, ezért a boxban maradtam. Nem akartunk egy újabb szett gumit elhasználni. Szerencsére a hosszabb etapok során jól megy az autó, így bizakodó vagyok a versenyt illetõen."

szép, ez aztán a taktika, nem vették még észre hogy itt most ezredek tizedek döntenek annyira szoros a mezőny?
  • ÁjjLe BoBBi
    ...és már az autók is tetszenek...
  • ÁjjLe BoBBi
    jó ez a 2009es szezon. x)
  • passatgt
    mediaplayerbe nem is töltötte be, csak vlc-ben kb 5 perc után
  • MrTressy
    Azt mondjuk nem tudom miért nekem azonnal dobja
  • passatgt
    látom, azt nézem, köszi, csak kb 5 perc volt még betöltött:)
  • passatgt
    már csak egy jó eső kéne a 3. etapra
  • MrTressy
    #78823 az megy és magyar :P
  • passatgt
    Content from this channel removed at the request of the copyright holder. This channel will be accessible again in 3 hours.

;)
  • attila46
    NA Skacok!!!Ez már igazi Sport!!!A ferráristákat nagyon sajnálom,ez van fiúk..
    Hamilton ügy meg végre valós formát öntött...,a pilóta mindig követi a csapat utasitásokat..,minden csapatban.
    Hopp.KIMI rallyzik
  • tomi555
    Ferrari ezt megint eltaktikázta:( Azt hitték Massa biztonságban van és nem hozták ki mért körre...
  • WNW
    A Ferrarik nem tudom mit csinaltak, a vegere ki se jottek.. Az elejen megfutottak ezt a 2 idot, aztan bevonultak a boxba, es uldogeltek.. Meg se probaltak gyorsabb koroket futni..................
  • Patrucz
    ez most a ferrarinak nem nagyon megy de remélem hamarosan belejönnek