182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #78872 9 -
G_ArchAngel #78872 9. -
dav1d #78871 Most Alonso 8 vagy 9?
-
WNW #78870 Gondolom valamiert kivettek a TV-sek a Kers grafikat.. Ebbol vontak le azt a kovetkeztetest a mi dicso riportereik, hogy a kocsiban sincs benne.. Csak ahhoz uj kocsitest is kene... Bonyolult dolog ez ahhoz, csak hogy ugy kikapdossak, berakosgassak... -
jeeeeeee BUTTON MEGINT 1.!!!!!!!!!!!!!! -
ldavid #78868 én már őt megszoktam, de a múltheti fószer az rettenetes volt -
megallt a szive olyan lassu :D
a mostani csavo az jo volt nagyon -
karajjj #78866 a multkori futamon is akkora faszságokat hordtak össze, pl a virgin meg a brawn csapat viszonyáról, meg eleve mintha teljesen laikusok lennének... -
ldavid #78865 de utálom azt a vénembert
balázska tényleg elég szerencsétlen néha
még arra leszek kíváncsi, a következő versenyen ki lesz a szinkrontolmács - a Pozsgaival amúgy mi lett? -
de akkor most a holnapi négy úgy lesz hogy button,truli,glock,rosberg
ugye ???a büntik miatt... -
paj01 #78863 Gyulam meg Pailk Laci is tud hülyesegeket összehordani azert... pl ma volt, hogy "massa kiesett... de kozben jon az egyik ferrari"..:D de ok mokasak legalabb..:) a szakertok azok jokat szoktak mondani mar ha hadja oket ez a fasz... masik kedvencem meg a david sandor... az meg letunt korok tapasztalataibol probal kovetkezteteseket levonni es szinten baromsagokat hord ossze... -
G_ArchAngel #78862 "A sepangi pályán a plusz teljesítmény csak száraz pályaviszonyok mellett jelent előnyt, és a meteorológusok esőt jósolnak, mégis négy csapat használja majd a hibrid rendszert. A McLaren-Mercedes, a Ferrari, a Renault versenyzői és Heidfeld."
formula.hu -
háhá akkor ebben nézd meg, az autómániában... abban még gyatrább, az autókhoz annyit ért mint én a befőttfőzéshez -
Vagy majd jön megint a barátokköztös gyerek :D -
paj01 #78859 hmm.. ferraribol kivettek a kerst? Gyula baratomnak is feltunt, hogy hianyzik a kis ceruzaelem a kijelzőről... de ha kivettek akkor meg mitol lassu a ferka?:)
Egyebkent titetket nem idegesit az a gyoker gyulai balazs? annyira rossz musorvezeto, hogy mar faj... beleugat fassagokat a szakertok mondokajaba..nem tud kerdezni..osszefegestelen baromsagokat hoz fel és neha elnyom egy-egy huszad rangu hulladek poent... idegbajt kapok ettol a palitol.. kerem vissza Barnat..:D -
Ferrari tényleg úgy csinál, mintha valami kezdő csapat lenne. a McLaren hazudozik összevissza, A Renault ugyanolyan szar mint volt, nem is érdemlik meg , hogy legyen idén esélyük komolyan mondom. -
karajjj #78857 Button megint ^^, -
A szinkron tolmácsnak érdekes hangja van.... :D:D -
WNW #78855 Az a vicc, hogy Kimi is jarhatott volna ugy ahogy Massa, mert ha jol emlekszem Ot se kuldtek ki a vegen.. Nem is tudom, hogy hogy gondoltak, hogy egy kimenetelbol megoldjak a masodik etapban a dolgokat.... -
Vettel meg Trulli durva időt ment.Massa esete megy egy vicc. -
Rosberg már megint hol van..Ezért utálom a szabadedzéseket, semmit sem lehet következtetni belőle :S -
amúgy Bari megszívta, mert beállt a 3. parkolóba, de közben bejött Trulli ;) és 4. lett. -
Bmx01 #78851 vettel-el jó kibasztak + int :( -
akkor nem frissítettél... ;) -
donatus13 #78849 Tetszik ez a felállás úgy érzem, jó versenynek nézünk elébe. -
valszeg jól megtankolták, ketten is mögé kerülnek, Vettel és talán Bari is, de utóbbi csak +5-öt kap, így lehet pont nem mögé hanem elé kerül majd. -
HUmanHunter #78847 Alonso mér csak 10.? 6 perccel a vége előtt joinoltam online tv re és nem ment gyors kört. -
Massa
"A puha gumival mentem ki, és a köridõm nem volt olyan jó, de azt gondoltuk, hogy elegendõ lesz a továbbjutáshoz, ezért a boxban maradtam. Nem akartunk egy újabb szett gumit elhasználni. Szerencsére a hosszabb etapok során jól megy az autó, így bizakodó vagyok a versenyt illetõen."
szép, ez aztán a taktika, nem vették még észre hogy itt most ezredek tizedek döntenek annyira szoros a mezőny? -
...és már az autók is tetszenek...
:Ð -
jó ez a 2009es szezon. x) -
mediaplayerbe nem is töltötte be, csak vlc-ben kb 5 perc után -
MrTressy #78842 Azt mondjuk nem tudom miért nekem azonnal dobja -
látom, azt nézem, köszi, csak kb 5 perc volt még betöltött:) -
már csak egy jó eső kéne a 3. etapra -
MrTressy #78839 #78823 az megy és magyar :P -
Content from this channel removed at the request of the copyright holder. This channel will be accessible again in 3 hours.
;) -
attila46 #78837 NA Skacok!!!Ez már igazi Sport!!!A ferráristákat nagyon sajnálom,ez van fiúk..
Hamilton ügy meg végre valós formát öntött...,a pilóta mindig követi a csapat utasitásokat..,minden csapatban.
Hopp.KIMI rallyzik -
tomi555 #78836 Ferrari ezt megint eltaktikázta:( Azt hitték Massa biztonságban van és nem hozták ki mért körre... -
WNW #78835 A Ferrarik nem tudom mit csinaltak, a vegere ki se jottek.. Az elejen megfutottak ezt a 2 idot, aztan bevonultak a boxba, es uldogeltek.. Meg se probaltak gyorsabb koroket futni.................. -
ez most a ferrarinak nem nagyon megy de remélem hamarosan belejönnek