FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Ezt én sem nagyon értem. (tûzfal)
Sztem nem jól lett lefordítva, vagy vm ilyesmi. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ez a tûzfalas duma nagyon vicces 😊 Stepney spammeli az aranyat érõ adatokat, ezek meg beüzemelnek egy tûzfalat <#hehe>

A meki csapatfõnöke egy régi nyilatkozatában említette, hogy soha nem tenne ilyet, nem használná fel más csapatok információit, mert a saját csapata az élete...stb. Véleméynem szerint pont ezért használná fel, de ez csak egy mellékes szösszenet volt.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ennyi erõvel ez is ugatás barátom, nem vagy különb az itteni pórnépnél (engem is beleértve persze)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

[Jakuza]
Igen ezek a nyomos indokok.
Ezek utan lehet hinni nekik, hogy nem hasznaltak fel, ha mar a birtoklasarol is tudtak, viszont az hazugsaggal elkendoztek ?

Hiszen:

1.
"A tegnapi tárgyaláson a McLaren fõnökei kivétel nélkül elismerték, hogy a fõ tervezõjük március óta - és már az Ausztrál Nagydíj elõtt is - birtokolt dokumentumokat Nigel Stepney-tõl."
"A McLaren megerõsítette, hogy tûzfalat kellett installálnia azért, hogy megakadályozza további dokumentumok beáramlását Stepney-tõl. "

Megis azt nyilatkoztak meg nem oly regen, hogy nem tudtak rola.
Ab ovo > Hazudtak.

2.
Ha jol emlekszem ezt nem jelentettek az illetekes hatosagok fele.Ami pedig bunpartolasnak minosul.

Tehat itt felmerul egy kerdes. Miert tagadtak le ?
Ugy gondolom egyszeru a valasz, mert az adatokat felhasznaltak.
Ezt bizonyitja a padlolemezes feljelentes tenye is.

Ezek utan mindekeppen meglepo a dontes.
Ilyenrol amugy sem hallottam meg, ha valakit bunosnek talalnak valamiben akkor felmentenek. Megrovas,felfuggesztett buntetes vagy mas szankcioval szoktak uilyenkor mindenkit sulytani, de hogy felmentsek oket, ha egyszer bunosnek talaljak oket olyanrol meg nem hallottam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jacek
En mint 1x eve meki szurkolo!!Marmint volt mert ennek a csapatnak en nem szurkolok tobbet(jo erro Alfonzo szerzodtetese is tehet)! Nem mintha a tobbi jobb lenne foleg a ferrari! De ez azert mar durva! Igazabol az egesz F1 egy csodtomeg...

a.carkey
Mondjuk az a szöveg, hogy "néhány héttel Melbourne után" június 9-én az szerintem kicsit "gyanús". Nem így szólhatott. Valahogy úgy, hogy pár nappal Montreal elõtt vagy pár hónappal Melbourne után. Idõrendileg nem stimmel.

A medve nem játék.

a.carkey
A legnagyobb gond az, hogy ha nem derül ki, még most is kuksolnak, a Ferrarinak meg már 30 pontos hátránya lenne/pilóta ...

Az biztos, hogy Meki ide, Meki oda, nem kéne velük kibaszni idén, mert akkor le van futva a VB, de, hogy tökön kéne cseszni a McLarent jövõre - pl. nem indulhat az elsõ 3 futamon (amivel vsz baszhatnák is a VB-t ...) - az a minimum lenne. 10x meggondolná minden csapat, hogy kémkedjen.

Anno a 87-es F1 címû francia sorozatban is volt egy ilyen kémkedési per. Ott a két csapat egybeolvadt ... 😊

A medve nem játék.

b-type
Ez brutális.
Leginkább két dolog, egyfelõl a precedens teremtés valósága...mert ez kõkomoly probléma sztem is.
gyakorlatilag nem lesz jogalap büntetni az adatlopást, csak ha bizonyíthatóan...azaz láthatóan felhasználták.

Másfelõl az említett állítólagos Melbourne egyezmény után ez az egész kegyetlen gáz a McLaren-re nézve.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

rendben a McLaren a kedvenced, véded, de most már az ezüsfüggönyt felkellene húzni és belebámulni a nagy VALÓSÁGBA...

1., LOPTAK
2., TUDTAK RÓLA
3., FELHASZNÁLTÁK
4., A FENTIEKRÕL HAZUDTAK

Nem kell terelni, mert a McLaren is elismerte, akármilyen stílusban is mosogatod õket tisztára...
A LÉNYEG: BÛNÖSÖK és NEM KAPTAK BÜNTETÉST!

Ha nem fogod fel, akkor azt is elmagyarázom Neked, hogy az elsüllyedt Titanic nem álcázott tengeralattjáró, hanem VALÓJÁBAN ELSÜLLYEDT!

Érted?

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár

Lehet be kéne vezetnem a ugató metert, mert most is kilengett a cuccos.

Na pá, erre nincs szükség ha nem lehet érdemben beszélni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nem gondolok semmit, mert Todt most is keményen elszólogatta magát, tehát az egyik jómadár ugat a másiknak és fordítva. Mivel a lényegi dolgokat senki sem ismeri nem gondolok semmit, csak abból élek amit õk mondanak, mert mindenki a saját igazát mondja, amibe van 70% hazugság meg fröcsögés és 30 % valóság. Mondjuk ez engem nem érdekel, ez mindig is igyvolt, a sértett fél bevan sértõdve a másik meg veri a mellét. Engem az FIA 30 kérdése, a meghallgatások érdekelnek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a stílusod már az olaszliszkai romákéhoz hasonlít, akik miután megölték a tanárt, megvádolták a hatóságot, mert velük kapcsolatban a "lincselés" szót használta...

szerintem a McLaren jelentse fel a Ferrarit, mert színes dokumentumokat drágább másolni, mint a monochrome-ot...

Ha Kimi és Felipe alá egy jobb kocsit raknak akkor nem kéne siránkozni és nem lenne ekkora lemaradás.

Khm, amikor a Ferrarit jelentgették föl biztos nem ezt mondtad....
Persze most is a Ferrari fröcsög

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

oké, de Ferrari csinált egy jó autót, majd a McLaren megtorpedózta, mivel nekik nem sikerült a padlólemez (mert ugye nekik is volt!) - lehet azért nem tudják megverni a pályán a McLarent, mert tud minden lépésükrõl?

ugye nem gondolod, hogy megsemmisítették a doksikat?😊

Istencsászár
Mit várt Todt? hogy parkoló pályára teszik a Mekit? 2 napja fröcsög az FIA ellen, aminek van alapja, mert elhallgatásért valami járt volna, mondjuk pénz bírság. Miért szállnának ki? mert nem tudják megverni az ellenfelet? no persze... pont õk azok akik nem szívják fel magukat mondjuk ilyenek után. Ha Kimi és Felipe alá egy jobb kocsit raknak akkor nem kéne siránkozni és nem lenne ekkora lemaradás.

a.carkey
Pedig mennyire védték egyesek a Mekit, hogy nem márciusban, hanem csak áprilisban tudott a tervekrõl ...

Más.

Szvsz amíg a Ferrarinak van esélye a VB címre normális úton, normális úton fogják megpróbálni. Ahogy elmegy a hajó, vagy ha épelméjû ember sem fog abban bízni a csapatnál, hogy megnyer(het)ik a VB-t, na akkor fognak kiszállni. Monzáig biztos nem szállnak ki!

A medve nem játék.

BaliBoy
"A tegnapi tárgyaláson a McLaren fõnökei kivétel nélkül elismerték, hogy a fõ tervezõjük március óta - és már az Ausztrál Nagydíj elõtt is - birtokolt dokumentumokat Nigel Stepney-tõl."

"Néhány héttel a Melbourne-i verseny után a McLaren csapat fõnöke azt javasolta, hogy állapodjunk meg abban, hogy jobb viszonyt alakítunk ki a két csapat között és a jövõben nem áruljuk be egymást a felettes sporthatóságnál.

+ mindezt kiegészítve a padlólemezes esettel.

Ha mindez igaz akkor ettõl a pillanattól kezdve hihetetlenül megutáltam a meklárent és igazi ellendrukkerként fogok feléjük viszonyúlni. Ez már igazi aljasság. Szorítani fogok, hogy ne sikerüljön nekik semmi. Peddig eddig nem volt velük semmi bajom.

Egyébként meg. Ha a Ferrari igazán kiakar baxni a FIA-val és az egész F1-el, akkor azt mondja, hogy viszlát. MEg kell fenyegetni az egész r*hadt bandát, hogy õk ki szállnajk ebbõl az idénybõl a történtek miatt. Na akkor lenne csak igazán koppp. Nem a mekláren kizárása miatt fulladna dögunalomba az F1, hanem azért mert a Ferrari kiszáll. Teljesen jogosan.

Jean Todt közleménye:

„Komolyan dühös vagyok amiatt, ami tegnap történt. Egyrészrõl az ítélet az volt, hogy bûnösök, másrészrõl azonban nem szankcionálták ezt. Nem értem.

A tegnapi tárgyaláson a McLaren fõnökei kivétel nélkül elismerték, hogy a fõ tervezõjük március óta - és már az Ausztrál Nagydíj elõtt is - birtokolt dokumentumokat Nigel Stepney-tõl.

Ezen adatok némelyikét arra használták fel, hogy elõkészítsék azt a beadványt a FIA felé, amelyben bizonyos szabályok tisztázását kérték, miközben a Melbourne-i hétvégén a McLaren csapatfõnöke és legközelebbi kollégái olyan megjegyzéseket tettek, amelyekben kétségeiket fejezték ki 'néhány autó' szabályosságát illetõen."

Ebbõl az következik, hogy néhány információt igenis felhasználtak azért, hogy elõnybe kerüljenek velünk szemben: nem úgy, hogy javították a saját autójuk teljesítményét, hanem, hogy korlátozták a miénket.

Fontos aláhúzni, hogy az az információ, amelyet arra használtak, hogy kárt okozzanak a Ferrarinak a FIA-n keresztül csak egy része annak az információnak, amely a McLaren birtokában volt.

A McLaren úgy próbálta igazolni ezt a tettét, hogy arra hivatkozott néhány jogi rendszerben a besúgók védettséget élveznek.

De meg kell jegyezni, hogy általában egy informátor vagy besúgó az illetékes hatósághoz megy, hogy valamit leleplezzen, miközben ebben az esetben a Ferrari fõ ellenfele - és ezt nem mi mondjuk, hanem a FIA - nagyon ügyelt arra, hogy nehogy megemlítse milyen módon jutott ezekhez az információkhoz.

Menjünk tovább! A McLaren megerõsítette, hogy tûzfalat kellett installálnia azért, hogy megakadályozza további dokumentumok beáramlását Stepney-tõl. Továbbá megkérték Coughlan-t, hogy mondja meg ugyanennek a Stepney-nek, hogy álljon le az információk küldésével.

Kár, hogy ezt megelõzõen Coughlan arra kérte Stepney-t, hogy adjon információt a fékrendszerünkrõl, aztán elment vele ebédelni Spanyolországba, majd nyugodtan hazatért 780 oldalnyi tervvel, diagrammal, adattal és sok minden mással, amely - amint az a FIA közleményében is olvasható - alkalmas volt arra, hogy megtervezzenek, fejlesszenek és versenyeztessenek egy 2007-es Forma-1-es versenyautót.

Amint azt a tegnapi döntésben is megerõsítették a szabálysértés ekkor már megtörtént, hiszen már ezen információk szimpla birtoklása is az, amely egy olyan sportban, mint a Forma-1 óriási elõnyt jelent.

A Ferrarinak az a véleménye, hogy olyan ez, mint amikor úgy játszunk pókert, hogy a riválisod már ismeri a lapjaidat.

Felfoghatatlan, hogy a birtoklás tényén kívül azt is bizonyítani kellene, hogy látható módon felhasználták ezeket az információkat a McLaren autójában.

Pedig az a tény, hogy az elérhetõ információk alapján a FIA bûnösnek találta a McLarent, megmutatja, hogy a szabálysértés önmagában ezen információk birtoklása és szükségtelen bármi mást bizonyítani. A bizonyíték ott van és a FIA ezért döntött úgy, hogy bûnösök. Emiatt nehéz megértenem, hogy mi értelme van az ítéletnek (annak, hogy nem büntették meg õket - a ford.).

Továbbá el kell mondanom, hogy a FIA azon kérését, hogy bizonyítsuk azt, hogy az információt ténylegesen felhasználták az autójukban, a Ferrari számára lehetetlen teljesíteni, hiszen természetesen nincs betekintésünk a McLaren autójába.

Néhány héttel a Melbourne-i verseny után a McLaren csapat fõnöke azt javasolta, hogy állapodjunk meg abban, hogy jobb viszonyt alakítunk ki a két csapat között és a jövõben nem áruljuk be egymást a felettes sporthatóságnál.

Én akkor azt mondtam neki, hogy nem hiszek neki, mert a múltban gyakran láthattuk, hogy a McLaren figyelmen kívül hagyott bizonyos megállapodásokat. De véleményt cseréltünk és hittem a jó szándékukban, így június 9-én aláírtam a megállapodást.

Azóta és már korábban is a McLaren tökéletesen tisztában volt azon e-mailekkel, amiket az informátoruk küldött a mi cégünktõl és azzal is, hogy a fõ tervezõjük kapcsolatban maradt vele és hogy továbbra is kapott és birtokolt jelentõs mennyiségû technikai információt, amely a mi tulajdonunkat képezi.

Tehát egyrészrõl odajönnek és azt mondják: 'bízzunk egymásban', másrészrõl olyan komoly tényeket rejtenek el elõlünk, amelyekrõl fent szóltam és semmilyen erõfeszítést nem tesznek annak érdekében, hogy értesítsenek bennünket, pedig ezt kellett volna tenniük a megállapodásunk értelmében.

Végül pedig meg kell jegyeznem, hogy a tegnapi meghallgatás nem egy bírósági tárgyalás volt, hanem egy találkozó a FIA Világtanácsa elõtt, amelyen csak a McLarent kérték meg, hogy válaszoljon a vádakra, mi pedig csak megfigyelõkként voltunk jelen.

Így nem volt lehetõségünk arra, hogy aktív szerepet játszunk, amint szerettünk volna. Csak pár kérdést tehettem fel és néhányra válaszolhattam, de ez nem volt alkalmas arra, hogy elõterjesszük az álláspontunkat és a dokumentumokat, amelyek ezt igazolják.

Ez a döntés nagy csalódás és nagyon meglepõ. Elfogadhatatlan, hogy egy ilyen fontos ügyben ilyen precedenst teremtsenek, amelyben az, hogy kimondják, hogy valaki bûnös a sport alapvetõ elveinek megsértésében nem von maga után automatikusan büntetést.

A magunk részünkrõl tovább fogjuk vinni a jog eljárásokat, amelyek már jelenleg is zajlanak Olaszországban és Angliában és nem zárjuk ki, hogy további lépéseket is teszünk."

[Jakuza]
Akkor ne is kotozkodj, mert nem a gyonas a lenyeg, hanem a buncselekmeny elhallgatasa. Csak peldakent akartam szamara felhozni, hogy a buncselekmeny elhallgatasa is buntetest von maga utan.
Raadasul a papokat a gyontatasi titok is elobbre helyezi.
A Mercedesnel ugyanigy elhallgattak egy buncselekmenyt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

OFF:

"Itt egy gyontato paprol volt pl szo."

Nem kötözködésképpen, de éppenséggel pont nincsen a gyóntatásnak köze a sztorihoz, csak simán a feletteseként hallgatta el a történteket. Ez persze a kémügyhöz éppen megfelelõ analógia.
Én voltam a lusta mert nem néztem utánna, de ezt legalább most már tudom 😉

[Jakuza]
Off
Kaphatsz erte 1-1,5 evet 😄 Volt ra mar pelda, buncselekmeny eltitkolasa miatt.
Egy pelda:
http://emil.alarmix.org/szemle/2001/09/20010904.html

Itt egy gyontato paprol volt pl szo.

Off
Lehet igazad van, de ettõl függetlenül leültetnek ilyen esetben? Mondjuk ha gyilkosságra igaz ez akkor a bankrablásra is feltehetõen.
Ha tévedtem akkor sorry <#nezze>
On

[Jakuza]
Ez tevedes, a birosagon nem vagy koteles ellene tanuskodni, de a rendorsegen jelentened kell csaladtagtol fuggetlenul a buncselekmenyt.

Nem 😊

Családtagra nem vagy köteles terhelõ vallomást tenni hazánkban 😛

manutdzoli
Kár hogy jövõre se lesz San Marinoban verseny!A szingapúrira kíváncsi vagyok!Go FERRARI!!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Ezzel csak arra céloztam, hogy Palik játssza el minden szezonnál, hogy milyen tyû, de szoros, had menjenek az emberek a Hungaroringre.
Majd elválik, mennyire lesz izgalmas a szezon vége, szerintem jelenleg - túl - nagy az elõnye a stabil McLarennek, ha szegény Hamilton (akinek érkezése tényleg jót tett a spotágnak) most is dobogóra állt volna, a Ferrari az eddigiek alapján le is húzhatta volna a rolót erre a szezonra.
gordon 24
Jövõre nem mennek magny coursba nem? Állandóan errõl van szó.

Downhill!!

és tényleg lesz esti(ottani idõ szerint) verseny?

a.carkey
Nem úgy volt, hogy Bahreinnel kezdõdik?

A medve nem játék.

Punker
A Forma-1 2008-as versenynaptára

1. Ausztrál Nagydíj, Melbourne - március 16.
2. Malajziai Nagydíj, Sepang- március 23.
3. Bahreini Nagydíj, Sakhir - április 6.
4. Spanyol Nagydíj, Barcelona - április 27.
5. Török Nagydíj, Isztambul - május 11.
6. Monacói Nagydíj, Monte Carlo - május 25.
7. Kanadai Nagydíj, Montreal - június 8.*
8. Francia Nagydíj, Magny-Cours - június 22.
9. Brit Nagydíj, Silverstone - július 6.
10. Német Nagydíj, Hockenheim - július 20.
11. Magyar Nagydíj, Hungaroring - augusztus 3.
12. Európa Nagydíj, Valencia - augusztus 24.**
13. Olasz Nagydíj, Monza - szeptember 7.
14. Belga Nagydíj, Spa - szeptember 14.
15. Szingapúri Nagydíj, Szingapúr - szeptember 28.**
16. Kínai Nagydíj, Sanghaj - október 12.
17. Japán Nagydíj, Fuji - október 19.
18. Brazil Nagydíj, Interlagos - november 2.

* Véglegesítésre vár
** Pálya homologizáció függvénye

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

passatgt
a közvetítés mindenhol ugyan az😊

hát az te vagy+nem nézem a a plikot inkáb a németet nézem mert többet mutatnak

Mr Manson
erre nem vennék mérget

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BaliBoy
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk. <#crazya>

én alonsos vagyok
õ nyeri a vb
[Jakuza]
Hello, ha apad betor a bankba es te latod otthon a sok penzt az asztalon, de nem jelented a rendorsegen, akkor bunreszesseg miatt ugyanugy lecsuknak.

"És mindnki tudja hogy kémkedés van minden csapatnál."

A hétvégéken készített fotók enyhén más kategóriát képviselnek. Különben ha a szomszéd adót csal, de én bukok le, hivatkozhatok erre?

"És az is, hogy soha nem volt ilyen izgalamas idény mint most+(ekkora tehetségekel pl:hamilton)."

Egyéni megítélés kérdése (persze Palik sokat ismételgeti), már nagyrészt lefutottnak tûnik számomra, tehát a körmömet sem tudom rajta lerágni.
Count Adyn
Hello, "Az FIA Motorsport Világtanácsa egyelõre nem büntette meg a bizalmas Ferrari-dokumentumok birtoklásában bûnösnek talált McLarent, de amint bizonyítékot talál az adatok felhasználására"

Az, hogy kevés bizonyíték volt, hogy megbüntessék, nem azt jelenti, hogy bebizonyították, hogy ártatlan.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hello a merciröl bebizonyititták, hogy NEM használták fel a "lopot tech anyagokat" hiszen aki meg szereszte az a hondához akkart átmenni jövöre. És az is, hogy soha nem volt ilyen izgalamas idény mint most+(ekkora tehetségekel pl:hamilton). És mindnki tudja hogy kémkedés van minden csapatnál.

Hat ez a mosolyka kicsit elcsuszott...

Ami ugyan u<#mf1><#mf1>gy mukodik, mint az ossze motorsport, es tobbi profi sport..

mflex
Na még az faxa lenne, ha kötelezõ volna nézni ezek után...

What about the forests?

a.carkey
[Jakuza]
Es mennyivel igalmasabb is a MotoGP mostanaban. 😄

desigo
Nem kötelezõ nézni.
Van jópár más motorsport...
mflex
"egy szavad nem lehet...."

nincs is ,lexarom a F1-et, semmi értelme nincs, hogy valakinek is drukkoljak, holott a "háttérben" már lehet minden rég eldõlt..

Gazdasági vállalkozásnak meg egyenesen ocsmány..

Kapják be 😄DD

What about the forests?

BaliBoy
Talán életében elõször mondot értelmeset Briatore. 😄D

A Renault vezetõje, Flavio Briatore megdöbbentõnek találja a
felemás döntést, pilátusinak tartja a FIA viselkedését.

"Nem értem a történteket! Elõször is, a Motorsport Világtanácsot
csak akkor hívják össze, ha van valami bizonyíték. Ha nincs, az
ember inkább elkerüli az ilyen ülést. Szóval nem értem: ha a FIA
elismeri, hogy a McLaren birtokában voltak a bizalmas
Ferrari-dokumentumok, akkor miért nincs büntetés? Ez a döntés
Poncius Pilátuséra emlékeztet."

jön a válasz, hogy ,,mocskos Ferrari így akart volna nyerni, szánalmas banda" stb.