182274
  • madmanic
    nekem a viselkedésével van bajom nem a képességeivel! ( meg nem is a szurkolóival )

tavaly halál nyugis volt most megint kezdi...

• Kit--Kat
    Mondjuk ezt hungaroringi lavinát Hamilton indította el, azzal, hogy nem volt hajlandó Alonso előtt bemenni a boxba ezzel Alonso előtt megtenni az utolsó gyors körét ami az előre leosztott menetrend szerint most ő rá esett volna.

Én azt mondom Hamiltont sem kell félteni.

Máshonnan nézve meg megkapta a Renault is 2006-ban Kínában amikor elnézték a boxkiállását és a taktikáját, hogy a renault azt akarja veszítsen.

Alonso már csak ilyen, szerintem sok mindent megbánt már, a McLarenes viselkedését nem, de fejlődő képes, lassan be nő a fejelágya.

Vettelt nem kell túlmisztifikálni, egyértelműen ott van már a legjobbak között, de nem hinném, hogy klasszis különbség lenne közte és mondjuk Alons-Kimi páros közt.

Alesit is annó a Tyrelles első éve után hűde nagy hiper bajnokzseninek kiáltották ki főleg azután a futam után amikor szanaszéjjel szopatta Sennat. Aztán tudjuk milyen karriert futott be.

Egy szónak is száz a vége: Vettelben benne van 3 vb cím ha minden összejön majd neki és jobban tud igazolni mint Webber, de nem földönkívüli, ahhoz azért még többet kell letennie.

• a.carkey
    De most őszintén: nem teljesen mindegy? Szerintem ha az egyiknek Hamilton, a másiknak Massa kell, akkor legyen boldog vele, és szvsz qurvára abba kéne már hagyni az állandó basztatásokat, mert értleme semmi néha ennek a topicnak ha lassan csak erről szól az egész.

Istencsászár Hamiltont szereti, más mást. Ez van.
    Tök mindegy miről morogtok. Csak magatokat húzzátok fel, és baszkuráljátok egymást a semmiért. Akik ide írnak, évek óta ide írnak, ismerhetitek egymást, utálhatjátok a másik kedvencét, de az, hogy mindenki elmondja kedvencéről és a gyűlölménjéről ugyanazt százszor attól most - azonk kívül, hogy elcsesztetek az időtökből erre nem kevés időt - kinek lesz jobb? Több pénzetek lesz? Nem kell kávé reggel? Jobb a baszogatás, mint a sör? Vagy mi? Befolyásoltok vele bármit is?

Az orrunk előtt basszák szét az egész F1et, lassan már olyanok az autók, mint egy kakaóscsiga, és mindenkinek a legnagyobb gondja, hogy ki mint írja le ugyanazt kb. 1000. alkalommal az aktuális patásördögről.

Ha kimegyünk egy-egy versenyre, akkor sem esünk neki ha valaki Hamilton ill. ha valaki teszem azt Alonsos spanyol zászlóval mászkál a helyszínen. Kb. ez kéne itt is. Mindenki lök faszságokat, én is, más is. Picit vagy nagyon mindenki elfogult. De nem tök mindegy? Az életem nem múlik ezen, a tiétek sem, úgyhogy szerintem itt legyen vége a köpködésnek. Persze ha nem unjátok, akkor hajrá! De próbáljátok már meg kerülni a személyeskedést, mert tökre nem itt a helye.

Inkább örüljünk, hogy végre nem feltétlenül kell korán kelni ha Ázsiai futamot akar nézni az ember ... :D
  • Gabor_(HSF)
    Imádom ezt ..hebegteg habogtok össze-vissza és fogalmatok sincs az egészről..
    Természetes is a felháborodása..leigazól egy szar versenyképtelen csapathoz,autót farag nekik,erre hálából,mikor rájönnek,hogy a csapattársa kezdő létére is várakozáson felüli,rögtön megfurják..aranyos nem?
    Az is igaz Alonso sem egy szűz lélek én is utáltam,de a képességeit vitatni elég abszurt.
  • Peppus
    "Nem is tudom melyik a nagyobb,AZ OSTOBASÁGOD vagy az ELFOGULTSÁGOD..
    Mind1. mind2őből vam bőven,sztem maradj a legonál, ott még van esélyed "

Ismerős sorok nem? :)
  • Istencsászár
    Hamilton

Season Series Team Name No. Races Poles Wins Pts Final Placing
    2000 World Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 0 n/a DNF
    European Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 9 5 75 1st
    Formula A World Cup TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 1 n/a 1st
    2001 Formula Super A World Championship TeamMBM.com (Parolin/Parilla) 15 10 0 0 28 15th
    2002 Formula Renault UK Manor Motorsport 25 13 3 3 274 3rd
    2003 Formula Renault UK Manor Motorsport 3 15 11 10 419 1st
    2004 Formula 3 Euroseries Manor Motorsport 35 20 1 1 69 5th
    2005 Formula 3 Euroseries ASM Formule 3 1 20 11 15 172 1st
    2006 GP2 Series ART Grand Prix 2 21 1 5 114 1st
    2007 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 2 17 6 4 109 2nd
    2008 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 22 18 7 5 98 1st

Vettel

Season Series Team Name Races Poles Wins Points Final Placing
    2003 German Formula BMW Eifelland Racing 19 5 5 216 2nd
    2004 German Formula BMW ADAC Berlin-Brandenburg 20 14 18 387 1st
    2005 Spanish Formula 3 Racing Engineering 1 0 0 8 15th
    2005 Formula 3 Euroseries ASL Mücke Motorsport 20 0 0 57 5th
    2006 Formula 3 Euroseries ASM Formule 3 20 1 4 75 2nd
    2006 World Series by Renault Carlin Motorsport 3 1 1 28 15th
    2007 World Series by Renault Carlin Motorsport 7 1 1 74 5th
    2007 Formula One BMW Sauber
    Toro Rosso 8 0 0 6 14th
    2008 Formula One Toro Rosso 18 1 1 35 8th
  • Gabor_(HSF)
    Te sok mindent nem hiszel, én pedig sokmindent látok..
    Nem akarom vitatni a szakértelmed,mivel nem ismerlek,de én sem vagyok kutyaütő ezt bizton állithatom..
    Montoya vagy Hami esetében a te legfőbb érved max. az,hogy neked tetszik.Ez azért kevés! Mig előbbi csak egy szimpla sofőr,(ezt ha meg akarnád cáfolni hazudnod kellene)Hami esetében már több esélyed van,de ha azt nézzük az F1 előtt kikkel versenyzett és miben,igy már nem is akkora kunszt..
    Nekem az a meglátásom,te az a fajta fanatikus vagy,aki el akar hitetni magával olyasmit,aminek semmi alapja..
    Persze ez meg az én véleményem!
    De hát ha tényekről beszélgetünk.. Alonso esete a mekinél,eléggé kézenfekvő,ezen nem lehet mit magyarázni,csak ámitod magad!
    Abban viszont biztos lehetsz,hogy Vettel ugyan azzal az autóval 1 mp verne rá és erre komolyabb fogadást is kötnék..
    Alonsoval történteket vizsgáljuk,itt is egyszerű a képlet,pariban volt vele ez nem vitás,de egy ujjoncról beszélünk,tele tűzzel és bizinyitási vággyal,az meg aztán hogy néz ki,egy Angol csapatban egy jó Angol pilóta és nem ő a bajnok?
    A McLaren már bebizonyitotta mekkora egy fasszopó csapat Prost és Senna idejében,mikor is kaján vigyorral tüörték ell Senna torpedoját Prost ellen,csak hogy Senna lehessen a vb..
    Cóval nekem papolhatsz it fairplay-ről,meg Hami zsenialitásáról,én látom amit látok,te meg mondod amit mondasz..
    végszóra! egy undóritó unfair játékos megtalálta a csapatát ennyi...
  • madmanic
    noch dazu, amikor csak lehet vissza vissza köp egy jó turhásat a mekire..

Mondj még valakit aki ilyen trágya módon viselkedik a volt csapatával??

• madmanic
    figy, alonso akkora pofával érkezett a mekihez hogy a paddockot át kellett építeni..

aztán kiderült, hogy nem lesz tükörfényesre nyalva a segge, értsd: nem lesz első számú pilóta.

már a harmadik futam után húzta a száját, ráadásul Hamilton elég gyakran beleverte az orrocskáját a rázókövekbe..

és ez kurvára nem tetszett ennek a bohócnak, egész évben gyalázkodott, játszotta a sértettet..

akkor a ringen ácsorog, hogy hamilton ne tudjon gyors kört futni, ott a futam után rúgtam volna ki, de még a kormány is a kezében maradt volna...

azon csodálkoztam, hogy ezek után valaki még szerződést adott neki..

nem hamiltos seggnyalásról van szó, hanem ha pl fiscó lett volna a csapattársa ezekért akkor is rühelleném mint a híg f@st..

semmi keresni valója az F1 ben. nyilván ezzel nem sokan értenek egyet, ez a SAJÁT véleményem

• Firerock
    ööö
    a saját csapatát szopatja?ki is árulta be a saját csapattársát/csapatát és kapott büntetést az egész csapat??
    mennyetek és nyaljátok egymás seggit a Hamirajongó kis barátoddal
  • attila46
    A Piquet gyerek,talán a leggyengébb a mezeőnyben,mellette lehet király Alonso.Mindenesetre én nagyra tartom Alonsot is,de sok mindent nem hiszek el tőle.A Mcinél nem ment a szekér mert Lewis ,nagyon erős Újonc volt.
    Most kiváncsi vagyok Lewis fel e fog tudni állni egy elboszt autóval,mert ez a bizonyitás még visza van tőle.........egy szar szekér fejlesztése..űjra a csúcsra.
  • Gaba9
    Na ja .. én is kíváncsian várom mi lesz holnap ...
  • madmanic
    gerinces alonso barátunk megint megragadta az alkalmat hogy lehányhassa a mekit..

szánalom..

arról ugasson inkább, hogy melyik csapatból nem rúgták volna autóstól ki már a boxutcából, csak mert meg van sértve a saját CSAPATÁT szopatja le..

kíváncsi leszek, ha egy tehetséges pilóta kerül mellé -remélem hamarosan- és elkeni a pici száját megint milyen hiszti lesz..

aztán pár év múlva meg a rönót fogja ugyanígy szidni..

undorító ez a csávó
  • Kit--Kat
    Helyre igazítás: Kimi már rég túl volt, Hamiltonon, amikor benézte a kopott gumikkal a box utcába vezető kanyart.
    Nem kötözködésként, csak ez az igazság;)

Az egyértelmű, hogy Hamilton sokkal jobb mint Kovalainen, viszont szerintem a valóságban közel sem annyival mint ami tavaly kirajzolódott.
  • M@TriX
    holnap verseny, aztán már azzal foglalkozik már majd a média. ;)
  • passatgt
    mi az hogy nincs?

port.hu pl
  • Gaba9
    Egyetértek veled! de volt már h te csináltál valamit és mikor meg kellett magyarázni akkor mást is belevontál vagy egyből mondtad h igen basszátok meg bocsi (és közben esetleg más miatt csináltad amit csináltál)
    Én neki drukkolok (leszarom ha ez ciki) de mondom egyetértek veled lúzer banda az ott ez van .. de unalmas már hogy állandóan erről van szó.
    Bocs ha "sértő" lettem volna stílusban valahol...
  • b-type
    :)
    Nem kell hogy Hamilton legyen az isten..ez tényleg mindenki szív/észügye.
    Azt viszont egyáltalán nem hiszem hogy Alonso ellen dolgozott valaha is a McLaren. Azt igen hogy nem érezte jól magát...de hogy egy csapat a versenyzője ellen dolgozzon azt nem tudom elképzelni.
    -Ezt nem hogy tényként nem tudom elfogadni, de még csak alá sem lehet támasztani...talán csak azzal hogy onnan Hamilton elverte.
    -Hozzáteszem hogy addig is pontegyenlőség volt, ami minimum elgondolkodtató hogy a 2× VB nem tudott 5 futam alatt előnyt szerezni az 5. futamát teljesítő kategóriaújonccal szemben.
    -Az év végi pontegyenlőséghez azért az kellett hogy Hamilton az utolsó két futamon 2 azaz kettő pontot szerzett, a Kínai nagydíjjon vezető helyről esett ki csapattaktika miatt (vagy mindegy mi miatt, mert vezetett mint malac amíg a gumija ki nem szakadt), a Brazilon meg ott az a rejtélyes váltódadogás.

Az hogy ebbe az autóba ülhetett egyáltalán nem véletlen, az általad felsorolt versenyzőknek köze nem volt olyan eredeményekhez amire alapozva megkaphatta ezt az autót..MS esetében még nem is volt divat. Kubica még elképzelhető, viszont Kimi döbbenetesen kevés tapasztalattal jött ide. Hiába az hogy mind jó versenyző..MS-t kivéve, mert ő egy magasabb szint. Az előélet nem garantálja a sikert, Piquet-nél lehet látni, viszont ha valamire akarnak alapozni, akkor Hamilton jó autót kapott...és ki is autózta.
    Hamilton drukkerek nem is tudom mit erőltethetnek, én pl. az vagyok, viszont nem hinném hogy erőltetek valamit..talán azt lehet annak venni hogy most válaszolok neked. De egyébként ahogy írtad valóban többször inkább csak olvasom. Egyébként sem vagyunk sokan...és igen sokat nyelünk, az előző oldal 'bantúzásától' az azt megelőző oldal 'cigányszaráig'...szal talán így is zavaró a jelenlét, de én nem így látom. :)
    Nem könnyű neki szurkolni, de nem is várom el hogy az legyen...Biaggi-nak sem volt mindig könnyű as MotoGp-ben, vagy akár most a WSBK-ban, ez nem változtat semmit.
  • Istencsászár
    Különsebben nem érdekel Hamilton, nem neki szurkolok, de remélem hogy jó lesz a Meki és a dobogóért fog közdeni mert hiányzik onnan. Ha Kova annyira jó lenne akkor tavaly nem az utolsó hlyen végzett volna a Vb esélyes között... még Alonso is megelőzte, pedig alatta messze nem volt VB esélyes autó.

Attól hogy az erősorrend felborul még ez nem fog változni.
  • kifli
    senki nem kérdőjelezi meg hami tehetségét, épp te csinálod ezt kovával, miért kell megkérdőjelezned kovalainen tehetségét?
    Te egyszerűen nem vagy képes elfogadni hogy nem hamailton a legjobb pilóta. Honnan tudod hogy nem fog a helyzet változni? Nemtudom nézed-e az f1-et (nemvagyok benne biztos, lehet csak kötekedni jársz ide) de most eléggé felborult az erősorrend és lehet ez az autó jobban bejön valamelyik pilótának, valamelyiknek meg nem.
  • SzocsA
    15:00
    Futball ÉLŐ: Bundesliga
    TV fórum - 2 hozzászólás
    2009. március 6. 18:59
    : Helloka.Az ISTENI KLINSIT ZAVARJÁK MÁR EL!!! TIMBA.

17:30
    Futball (felvételről): Bundesliga itt valami kézilabda megy ez helyett !

19:30
    Futball ÉLŐ: La Liga

22:00
    Forma 1 (felvételről): Forma-1 - Maláj Nagydíj; Sepang
    (Időmérő edzés)
  • SzocsA
    nincs!
  • passatgt
    tv műsor?:/
  • M@TriX
    nekem speciel nem azzal van a bajom, hogy hazudott. Mint írtam is lentebb engem az zavar, hogy 10 perces bocsánatkérő riportot nyomatott, de minden bocsánatkérése után, volt egy "de", meg kente a szart mindneki másra.

"Egy egyszerű "Bocsánatot kérek minden F1 rajongótól." számomra elegánsabb lett volna és nem degradálta volna le magát a szememben ennyire."

hazugságot én bírom, de a mismásolást azt nem.
  • Count Adyn
    jahogy még a jövőbe is látsz, hát most igy micsnaljak veled?:D
  • SzocsA
    sport klub mikor ismétli meg az időmérőt és a futamot majd????
  • N o N a m e
  • Istencsászár
    Mindig arra megy ki a dolog hogy Hamiton tehetségét megkérdőjelezze valaki, tavalyi évben Kova a közelében sem volt úgy az évad 90%án, idénre ez nem fog változni, Kova gyengébb mint Hamilton, ez nem kérdés ez tény.
  • kifli
    meki köpködés azért megy mert valahogy csak róluk derülnek ki ilyen dolgok, de a tavalyi évből nem vontak le következtetést, rohadtul unszimpatikus volt nekem tavaly az hogy a csapattársak(!) egymást(!) tartották fel, és mellé még lopott a csapat és mint kiderült tavaly is hazudtak, idén meg mivel kezdik az évet? egy kövér kis hazudozással, jó nyilván nincs olyan ember aki ne hazudott volna, de nem mindegy hogy most a sportbíróságnak hazudsz-e vagy egy hajléktalannak hogy most apród.
    Egyátalan már az rossz ha egy csapatot behívnak a sportfelügyelők elbeszélgetni, anélkül hogy a pilóta hibázott volna.
  • Peppus
    Alonsot amúgy ki a franc kérdezte? mit kell ennek mindig beleokoskodnia mindenbe. Rohadtul fájhat neki az az elcseszett VB cím, de arról nem a Meki tehet, hanem ő..
  • kifli
    senki nem mondja hogy jobb kovalainen mint hami, te tényleg nagyonláma vagy vagy direkt nemérted -.-"

de akk most addig nem reagálhatok a kommentjeidre amíg nem lesz 1 szinten kova meg hami? meg a nemértem hogy de idekeveredett piké és alonso?
    Jol mondták előttem irány legozni...

Hami ideje:1:34.905
    Kovi ideje:1:34.924
    Ezt akárhogy is nézem szépen tartja kovalainen azt a szintet amit hami hoz (az a 0.02mp nem külömbség fogjuk arra az 1kg pluszra)
  • Count Adyn
    :)))
  • attila46
    Ez a Massa sztori kamu,az kurva élet!!Szóval,most ha finom akarok lenni akkor b....tok meg,szinte mindenki hazudik ,csak valami kiderül valami nem..és ennyi!Most meg óv a BMW,megint a difuzorok,hát ez már beszarás ....tényleg.Pedig szabályosak lesznek ha beledöglik a többi csapat akkor is.Szerintem már tervezik az új ferkát...biztos!!
    Merciköpködés az még mindig megy ....,biztos ,hogy nem egy méltányos dolog hazudni,de néha kell ...VAn köztettek olyan aki még nem hazudott??????????Sumi is hazudott és........(Monaco célegyenes elötti viszafordittó autó megáll,mindenki gyors körön ...akadály))
    Szóval mindenki induljon ki abból,hogy ez egy csapatutasitás volt........engedd visza,hallgasd el....(Barichello..engedd el Michaelt)
    stb.Szerintetek Lewis hogy érzi magát......,te hogy éreznéd...
    De csak szidjátok........
  • Firerock
    no comment...igaza van
    a Mclaren egy ilyen csapat.Alonsonak szerencséje volt hogy el tudott menekülni onnan. Én aszittem Ron Dennis miatt volt ilyen de már belátom hogy nem...
  • Istencsászár
    Kova fényévekre volt tavaly, idén sem jobb... az látszik hogy a szarból ő is ennyit tud kihozni, megverni még igy sem tudta hiszen mögötte van, aztán ott volt egy olyan hogy (sőt) nincs sőt... versenyen hami feljött a 4. helyig, Kova kihollott hála Barinak, de nemhinném hogy ezt hozta volna egy jobb rajtpozícióból, de holnap kiderül, meg a következő versenyen meg aztán, és ha tényleg jobban teljesít akkor idevaló lesz a SŐT meg az hogy hozz a szintet... versenyeken kell brillírozni, Pikének is ezt kellene csinálnia, de nem tud semmit, ő még kvalin sem... ott van Vettel alapből jobb mint Webber, ott van Glock aki hozza Trulli szintjét, nem veri még meg, de közel van kvalin és veresenyen is egyaránt az öreghez, majd ha ezeket hozza Kova és persze Piké akkor beszélhetünk, addig nem.
  • bardocz
    "kétszeres exbajnok"

Miért,már nem az?
  • Bandee1987
    Alonso: A Mclaren 2007-ben, Budapesten is hazudott
  • a.carkey
    Gondolom szuperlágy gumival rajtolnak, aztán vagy esik, vagy nem.
  • bardocz
    De amit büntetést kapnak majd,azt biztos könnyebben kifizetik,mint innen bárki a 2000 eurót.
  • passatgt
    szóval kapnak 2000 eurós pénzbüntetést