FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ott magadon hagyhatod a szemellenzodet es hangoztathatod a marhasagod errol a kerdesrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A tankos esetet 1000%ig bizonyíthatták, kézzel fogható volt? mi ebben a fura?
nekem az a furcsa, hogy anno egy BAR-Honda nevû csapatot 3 futamról eltiltottak, lenulláztak olyan apró csalás miatt, amit szinte mindenki használt és kézzelfogható elõnyre nem tett szert a japán csapat a használatával...
http://gaborszantai.co.uk/
Ezen van kiakadva a Ferrari ( meg mindenki...), hogy bevalottan , bizonyítottan volt adatlopás, egy ember a szabályzat szerint a csapat, mégsem kaptak semmit 😊)))
Olvasd el mégegyszer a multkori hsz-em ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha ezek nem bûnök, akkor mi a bûn?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lehet kizárással dobálódzni, de semmi értelme, mert semmi sem bizonyított, max spekulációk, elméletek szövõdtek, a lényegi kérdések tisztázódtak vagy bizonyíthatatlanok.
A két bûnössel kellene foglalkozni már mert õk követték el a tetteket és az õ vallomásuk a lényeges, persze mivel rajtuk fogják leverni mind a Ferrari felõl mind a McLaren felõl a dolgokat ott is megy majd a sárdobálódzás. szvsz
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
1. ha kizárnák bármi módon a mekit, akkor sz*r lesz a vb
2. ha nem zárják ki, és Hamilton vagy Alonso lesz világbajnok, akkor érdemtelenül
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
Már rég jártam itt! Van egy Club tribün bérletem, de sajnos nem tudok elmenni a versenyre! Mit tudok csinálni a jegyemmel? Oda tudom adni valakinek? Ha mégis elmennék akkor a Nyugatitól hogy jutok el a Ringre? A sógorommal mentem volna de õ lemondta, egyedül meg nincs sok kedvem menni!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A BBC értesülései szerint a Ferrari nem fellebbezhet a WMSC múlt csütörtöki döntése ellen, így feljelentést tesznek a McLaren-Mercedes ellen.
A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a modenai államügyész hamarosan feljelentést tesz az Ezüstnyilak csapata ellen. A hatoldalas dokumentumot kedden kapja kézhez államügyész.
A Ferrari abban bízik, hogy az újabb nyomozás során sikerül bizonyítékokat találni arra, hogy a McLaren visszaélt a dokumentumokkal. A WMSC ugyanis bizonyítékok hiányában nem szankcionált.
A Ferrari továbbra is úgy véli, hogy a McLaren profitált a 780 oldalas Ferraris dokumentumokból. Példaként a fenéklemezzel kapcsolatos McLaren észrevételt hozta fel a maranellói csapat.
A Ferrari emellett folytatja olaszországi büntetõjogi-, és az angliai polgárjogi eljárásokat. Az FIA hamarosan meghallgatja a két étintett szakembert, Nigel Stepneyt és Mike Coughlant is, akiket hosszú idõre eltilthatnak az autósportban való munkavállalástól.
http://gaborszantai.co.uk/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mar pedig ki tartozik feleloseggel a beosztottjai irant ?
A vezetoseg. Akik mar azzal is buncselekmenyt kovettek el, hogy nem jelentettek a hatosagnak az ipari kemkedest. Sot meg le is tagadtak.
Szoval ezzel ne akard felmenteni oket, mert igenis bunosok.
Iq light leereszkedés megint ellepi a topikot amint beirsz ide, érdekes.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Aminek a buntetese jelen esetunkben: 0 szankcio.
+ 1-2 hete nyíltan letagadták. NO COMMENT
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ket kulon kategoria. Valoban bevett szokasa valt regen, hogy filmre vettek a boxutcaban az ellenfel autojat.
Vagy emlekezzunk amikor nagyon ment a Ferrarinak es a boxuk elott ott allt a Mercedeses ember a filmfelvevojevel, lesve minden mozdulatot.
Ez az idok folyaman elfogadotta valt. Na de azert titkos iratokat lenyulni es letagadni nem ugyanaz.
Ha masert nem, hat ezert a hazugsagert meg kellett volna buntetni az elkovetoket.
Ugye emlekszunk meg Ron Dennis nyilatkozatara, amikor nyiltan letagadta, hogy tudtak a letezeserol, mikozben a FIA ulesen mar beismertek, hogy tudtak Marcius ota a dologrol.
Nem tudtak rola, nem hasznaltak fel, nem szereztek elonyt a vetelytarsakkal szemben. 😄DD 3 hazugsag. 😄
Ja es meg valami a tuzfalas dologrol.
Ami mar nagyon a nevetseges kategoriaba sorolhato es raadasul szinten egy hatalmas ellentmondast hordoz magaban.
Ha nem lattak a dokumentumokat, akkor miert telepitettek tuzfalat ?
Hiszen azt allitottak, azert telepitettek, hogy ne kuldje nekik az iratokat az a "bizonyos" uriember. 😄
Kerdem en, ha nem kuldtek ilyesmit addig nekik, akkor minek kellett a tuzfal kesobb ? 😛PP
Ja es a mar tobbszor emlitett dolog, ha ilyesmit felfedeztek miert nem jelentettek az illetekeseknek ?
Levonva a konzekvenciakat ezekbol:
Lattak a dokumentumokat,felhasznaltak oket, elonyt szereztek a rivalisokkal szemben.
Aminek a buntetese jelen esetunkben: 0 szankcio.
A cikk vége (a Ferrari magának, illetve a megbízhatatlanságának köszönheti a hátrányát) ugyan tartalmaz igazságokat, de ismerve az ezredmásodpercek jelentõségét, ez bizony álnaív kijelentés, a fenéklemez kapcsán sem nyialtkozhatta volna le épeszû vezetõ, hogy ez komolyan vissza fogja vetni a csapatot. Továbbá úgy rémlik, a McLaren által a Ferrarival kötött egyezményt kihagyták, pedig sok kis eset felemlegetése közé befért volna ez az idei pikáns részlet is.
Egy szó, mint száz, szabálytalan alkatrészek használata, ügyeskedés mindig is volt (eszembe sem jutott volna utólag pontokat levonni a Renault-tól), lehet vitatkozni az esetek súlyosságának mértékén, de ez már hozzátartozik a sporthoz. Ehhez persze valóban hozzájárult az FIA súlyos kérdéseket érintõ struccpolitikája is (ebben egyet tudok érteni a szerzõvel), a klasszikus ipari kémkedést viszont kár lenne legalizálni, és sokakhoz hasonlóan úgy érzem, ha nem egy a verseny, és egyáltalán a F1 szempontjából fontos csapatról lenne szó, más döntés született volna. Jelen információk alapján igazságos döntés nem is születhetett volna. Bár a tûzfalas magyarázkodás annyira komikus volt, hogy már csak amiatt kiszabtam volna valami büntetést...
Röpke 3150 ajró a jegy hétvégére a paddock clubba.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.