182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
attila46 #79074 Ami a körülményeket illeti ,teljesen igazatok van....,engem csak az háborit fel ,hogy pl engem sokan lefikáznak a véleményem és holmi helyesírási hibák miatt!Holott én soha nem fikázok senkit(pályán kivül)!!
Az hogy ba?meg vagy ilyesmi ..nem személyreszóló!! -
egy nagy nulla volt onnantól, én át is kapcsoltam a Superbike-ra (=idegbajt is kaptam mikor hallom hogy a MotoGp-s sms játékukat átköltöztették a &@# pff) na mindegy..a lényeg hogy onnan nekem egy nagy semmi volt az F1, és inkább néztem a kedvenceimet. :) -
Palik 4 prez. Miatta érdemes nézni az F1-et :DDD Komolyan, sokkal viccesebb mint azok a műsorok, amik direkt a humorra alapoznak :) Nem a leghozzáértőbb, de legalább szórakoztató. Viszont azt nem értem, hogy a Gyuszi miért nem védi meg magát a tirpák beszólásokkal szemben. Végülis mindegy, szórakoztató. -
A hétvége egyetlen önálló döntése után. :)
Nem is értem. Ha én hülye vagyok ahhoz amit csinálok, már repülök. Ráférne egy összetartó tréning a Ferrarira, mert ez a teljesítmény eddig zéró.
Az egy dolog, hogy az autó nem az igazi, de az, hogy kiteszik Kimit super eső gumival száraz pályára, na az már vérlázító. Ha valaki hülye, ne a nullára tegyen, hanem nézze meg mások hová tesznek és inkább tartsa a tétet (ami egy 3.-4. hely is lehetett volna). -
johnny1030 #79070 Gyanítom Kiminek nem tetszett annyira, hogy megint nem lehetett a pályán. Még jó, hogy nyugis a srác. -
Kimi nagyon tetszett XD
A többiek még kint áztak a kocsiban, vagy mellette, ő meg már gatyára vetkőzve jégkrémet majszol
-
Palik az egy külön faktor, jót visítottam rajta a szánalmas 45 perces parkolás alatt.
Maga az közvetítése tényleg nem ér már sokat, de visítós beszólásai vannak és nem elfogult egyik irányba sem.
Ez Winklerről és Gyula GP-ről nem mondható el. -
nézd a német rtl-en -
johnny1030 #79066 Palikot és a Gyulát már lecserélhetnék, valimi normális kommentátorra. Ezek nem semmik. Paliktól már megszoktam, hogy ő más futamot közvetit mint ami megy, de ez a Gyula még rajta is túl tesz. -
ice(cream)man :) -
Azért szerintem az sem volt hülyeség, hogy kezdett sötétedni... -
johnny1030 #79063 Az igaz, hogy csillapodott az eső, de ha átfolyások, vagy nagyobb tócsák vannak a pályán, akkor az életveszélyes játék lett volna. Azért ne legyen senkinek semmi baja, hogy mi jót szórakozzunk. A fényviszonyokat pedig csak sejtjük a kamerák képei alapján. Ha a vízes útról visszacsillog a fény, gyakorlatilag becsukott szemmel is mehetnének ugyan az lenne a vége. Szerintem ez volt a jó döntés, ilyen helyzetben. -
Azt kellett volna, és azt is hogy ne kószáljanak össze vissza üljenek a seggükön az autóba, ha nem is végig, de félkor be kellett volna mindenki parancsolni a rajtrácsra és a vasakba... az egész egy téblábolás volt, pedig simán el lehetett volna őket engedni mert az eső ha nem is állt meg, annyira nem esett... azt sem értem igazán hogy az SCt mérg csak próba szinten sem küldték ki a pályára hogy megnézze mi a helyzet, érthetetlen... egy jó 15 perces sprint lehetett volna a végén olyan esőben amiben szoktak ők menni minden gond nélkül. -
johnny1030 #79061 Hamilton marad állítólag. Na meg akkor sok lóvét vissza kellene fizetnie, annak egy nagy részét meg már elköltötte a barátnőjére. :) -
úgy, hogy finn:) -
Glock is ott volt aki a következő évben bajnok lett, vagy Di Grassi aki szintén egy nagyon jó pilóta. -
johnny1030 #79058 Gyanítom, hogy Montezimolo megint vesz egy új TV-t. :) Azt azért nem értem, hogy Domenicalit és a technikai igazgatót miért nem rúgja ki páros lábbal. Ekkora hibákat, sorozatosan, nem lehet elkövetni. Ha Intermedia gumival kiküldik Kimit, akkor is necces lett volna, ahhoz későn jött az eső. -
huh én inkább Glock-t, Hamilton is két helyet bukott azzal hogy félbeszakították a futamot, de azt a futamot akkor és ott jól tették hogy leállították, ...de újra el kellett volna rajtoltani ahogy a körülmények javultak (szvsz). Gondolom nem könnyű már újra felvenni a fonalat, ha már valki leállt és levette a sisakot is..azaz 'lélekben' már lekattant a versenyről.
De Glock megnyerhette volna ezt a futamot ha újraindítják. Kovalainen pff..remélem jövőre jön Rosberg a helyére..már ha Hamilton még itt lesz a McLaren-nél. -
Ez azért tönkre tett.
Egyébként mindig is csodáltam Kimiben, hogy tudja ilyen nyugodtan elviselni a sorozatos műszaki hibákat. -
öreg pilóták is csúszta ki...
de tény hogy tapasztalatlan még, de mindemelett az egyik legjobb pita, tavaj bebizonyította hogy esőben is jólmegy -
karajjj #79054 úristen, mehetnél teis az rtlklubra szekérteni... -
Egyébként helyesen írva, baszd meg:)
attila46:
Te egy igazi szakértő vagy, kösz most már mindenki megvilágosodott :D -
G_ArchAngel #79052 a versenybaleset az O hibaja is volt, a kicsuszas szinten - vannak, akik korbevittek az autot ugyanazaon a palyan, ahol O nem tudta...
sokat kell meg tanulnia es 1-2 even belul VB lehet... -
donatus13 #79051 Na meg a bazd meg (bazdmeg) megbaszhatta stb elhagyása:) -
donatus13 #79050 Első, első... majd ha egy verseny végig megy akkor meglátjuk mit tudnak ezt a két versenyt szerintem nem nyerték volna meg ha végig megy , és mindenki ép marad. -
attila46 #79049 Héééééééééé!!Vaze!!HA Braun-t irok akkor nem értitek??Nem mindenki gyors és tökéletes gépelő!!Ja ,hogy a Brawn ,bazd meg ,ha nem lett volna akkor csak 4 szeres vagy 3 szoros michael schumacher.....
SUMIT mindenki elismeri,én is .............ő Karaly ,de megbaszhatta volna ,ha nem lett volna Brawn!!!Versenyek nagy része ki lett matekozva..
Brawn.igen ő !!!Ő Csinálta....Sumi tehetsége kellett hozzá és Brawn zsenialitássa!!Nézzétek meg 2 év alatt Brawn nélkül ,hol tartanak???
Most jól irtam????
Ez a lényeg??
-
az a 2-ből zéró kicsit megtévesztő, egyik sem az ő hibája volt, 1 versenybalest, és 1 térdigérő vízben való kicsúszás -
pista89 #79047 Mekkora vicc volt a mai futam...:D
Raikönnen még fagyizott :D:D
Button ismét első
-
G_ArchAngel #79046 Miert Alonso mennyivel tobbet hozott ki a McLaren-nel azert jobb Renault-bol, mint Hamilton a sokkal szarabb McLarenbol?
Semmivel...?
Vettel egyelore 2-bol zero...
Nekem is O az egyik kedvencem, de egyelore ugyanannyi pontja van, mint Nekem vagy a kutyamnak...:-) -
donatus13 #79045 Valószínűleg annyit mint te biztos konyít hozzá. -
szerintem tudta hogy ez már nem indul újra XD
sajna ez az egy jött be neki a htvégén
-
én nem szerettem alonsot soha de amit most csinált hát szép volt :D
webberel jót eljátszott :D
És mindent majdnem az egyik legnehezebb autóval, ami mégcsak nem is sikerült jól :)
kár hogy jött az eső, vagyis az kár hogy ennyi jött, egy esős futamot megnéztem volna végig(!) -
Gabor_(HSF) #79042 Na akkor itt a pont..
De annyit még ha már szóba hoztad:Rosberg,Piquet ez két olyan név ami engem igazól.ugye utobbiról nincs is mit beszélni,Rosberg még talán lehetne jó is,de sajnos csak pár körig,versenytempója nincs,még igy sem,hogy jó autó van alatta..
Kubica egy más kérdés ő a kissebb osztályokban túlsúlyos és magas is volt,ráadásúl nem is kapott sosem igazán jó technikát..
Mivel teljesen más szemszögből nézzük a versenyzőket,igy részemről a vitát le is zárom,az idő majd megmutatja melyikünknek van,volt igaza.
De annyit még az én itélkezésemről:nálam,a fejlesztésben való részvétel,a jó beállitások,a helyzethez való alkalmazkodás,a versenytempó és a gyorsaság alkotja igy egyben,a jó pilótáraól való nézetem..
Nos ebben Vettel és Alonso magasan élen jár a mostaniak között..
Az hogy Hami gyors és általában megvan a versenytempója az nálam még kevés.majd amikor képes lesz egy szar verdából is annyi +-t kihozni,mint Sumu Vettel vagy Alonso,újra tárgyaljuk az ügyet.. -
bodajoci #79041 A ferrari egy vicc taktikailag, palikot meg fel kéne rúgni a holdig, annyira fogalma sincs a forma 1-ről
-
karajjj #79040 nyelvtankönyv baze... -
ldavid #79039 a jégkrémes-kólás jelenet tényleg komoly volt.. xD -
Afelől nem kell aggódni, hogy Kimi dobogóra áll, majd a Ferrari közbe lép, ha fenn állna a veszély, egy hihetetlenül zseniális húzással...
Komolyan csóró Kimi kiküldik extrémmel 40 fokos száraz pályára 4 kör után slickre kopik a gumija és akkor meg jön az eső...
Vicces, Barrichello aki 2 körrel utána jött a boxba még ő is slicket kapott és láss csodát hiába jött 2 körrel később vissza esős gumikért nem esett vissza a 14. helyre.
A csúcs az volt, hogy a rongyos gumikon hagyták kint szenvedni Kimit.
Anglia jutott erről eszembe ahol 2. helyen hagyták Kimin a kopott intert aztán ot is addig vártak amíg 14. helyi vissza nem csúszott.
Csak ott nem ment tönkre a KERS. -
Ja, és ne felejtsük el, hogy hamarosan tárgyalják a diffúzor ügyet, úgyhogy még az is megeshet, hogy nulla pontos a Brawn ... -
Vicc volt a Ferrari húzása. Jól ment Kimi, erre szétcseszték a versenyét. Na mindegy, ez van, bár immáron sokadszorra.
Azon viszont röhögtem, ahogy ott állt rövidgatyában, jégkrémmel a kezében, míg a többiek bent ültek az autókban, hogy 45 perc múlva mindenki kiszállhasson. :)
-
BRAWN!
Mindjárt kiderül, hogy Sumi balfasz volt és brawn vezette helyette a kocsit, nem?
Kétsgételen, hogy nagy taktikus, sőt az egyik legokosabb, de baromságokat ne írkálj már, főleg, hogy még anevét sem tudod normálisan leírni...