182274
  • G_ArchAngel #79234
    Azt is megneveztek, hogy milyen sportban?:-)
  • zsutyesz
    Megvettem reggel az F1 Racinget, címlap:
    "KI LESZ A KÖVETKEZŐ VILÁGBAJNOK? Ferrari Dream Team
    Felipe és Kimi elmondja, hogy győzik le Lewist, és persze egymást is."

Háttőőő, eddig jól állnak :)
  • Black Ghost
    És ők is:

• Black Ghost
    És örvendeztek vala neki:

• Black Ghost
  • desigo

• Gabor_(HSF)
    2006 McLaren Mercedes MP4-21 F1
    Engine & Transmission
    Manufacturer & Designation: Mercedes-Benz FO 108S
    Type: V8
    Displacement cu in (cc): 146 (2398)
    Power bhp (kW) at RPM: > 700(522) / 19,000
    Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a.
    Redline at RPM: n.a.
    Transmission: 7-Speed Plus Reverse
  • Kit--Kat
    És igaz, mennyivel gyönyörűbbek is voltak.
    Hiába posszant el majdnem minden 2. futamon, ennek a Merci motornak gyönyörű hangja volt.
  • Gabor_(HSF)
    akkor még v10 esek voltak,azt kár nézned
  • Kit--Kat
    ŐŐ másként nem nagyon lehetne magyarázni azon felül, hogy persze ez egy új motor volt, az utolsó amit azóta is használnak, de biztos jól jött a leszabályozás.
    Ugye 2007ben lett a motor befagyasztás, most már minden homályos de nekem ez rémlik.
  • Gabor_(HSF)
    nem probléma,nem emlékezhetünk mindenre..(látod én is tévedhetek)a lényeg itt csak az,hogy nincs akkora fordulat leszabályozás 2007-től ami alátámasztaná a merci motorok megbizhatóságát
  • Kit--Kat
    Na én is belenézek egy 2005ösbe.
  • Gabor_(HSF)
    nekem ugy rémlik..
    de visszanézek 2006 os és 2007 es futamot,mert hogy a merci nem pörgött 19 et 2006 ban az bizti
  • Kit--Kat
    Ja de bocs látom tényleg írtam a 18000ret igaz tévedtem elnézést.
    Pedig emlékeztem, hogy több lépcsőben volt a korlátozás, nem értem, hogy nézhettem be.
    Szóval bocs!
  • Kit--Kat
    #79199 Ha itt nekem megtalálod, hogy konkrét számot írtam le akkor bocsánatot kérek a tévedéssel, de én úgy látom te dobálóztál pontatlan adatokkal.
  • Kit--Kat
    Na ne kezdjük már, én nem mondtam mennyire, csak azt, hogy leszabályozták.
    2007 előtt elforogtak a motorok 20000 környékéig, voltak urban legendek, hogy a Honda motor 20000 felé megy, meg még 1-2 motor, de 19700-ig bizton elmentek a jobbak.
    2007-re hozták ezt a 19000res plafont utána leszabályozott a az elektronika.
    Most ki ne találd, hogy ennek ellenére elforogtak 19000 felé a leszabályozás ellenére.
  • Gabor_(HSF)
    te 1000ret tévedtél én pedig 500 at.. kinek is kell a bocs?
  • G_ArchAngel #79217
    az egyik legjobb, az teny, ezt nem vitatom, de semmi tobb az az egyik a sok jo kozul...
  • Gabor_(HSF)
    itt 19 ezer áll!ennél többet előző évben sem forogtak..
    azért hozzá teszem nem egyszer láttam belső kamerán 19k felett
  • Kit--Kat
    Erre valami???
    Bocs benéztem, vagy ilyesmi?!
  • Gabor_(HSF)
    O most igazán boldoggá tettél..
    Már csak az Alonso rajongót kérem ki magamnak,egyrészt mert soha sem csiptem,sőt régebben kimondottan utáltam és soha nem fogok szurkolni neki..
    Viszont a mezőny egyik legjobb pilótájának tartom
  • Kit--Kat
    És ehhez mit szólsz?
    Na voltak és kész, mondtam, emlékszem, ideges is voltam amikor a lerohadós Merci motorokat megmentették a kötelező leszabályozással.
  • G_ArchAngel #79212
    Orulj neki, hogy legalabb MS-t elismerem es Vettelnek drukkolok - a hispant soha nem fogom tobbnek tekinteni egy jo pilotanal.
    Semmi sem indokolja, hogy az elvakult rajongokon es a spanyol median kivul akarki is tobbet lasson benne.
  • Gabor_(HSF)
    oké
  • G_ArchAngel #79210
    teljesen mindegy, semmit nem vitt oda, csak demoralizaciot es rossz hangulatot...
  • G_ArchAngel #79209
  • desigo
    6 tizedet...
  • Gabor_(HSF)
    nem voltak
  • Gabor_(HSF)
    Egyem meg azt az okos fejed..
    Gyere haza Angliából,károsan "6" rád
    6 tizedről beszéltem.. és csak figyelni kellett volna a 2007 teszteket
  • Kit--Kat
    Tutira korlátozva voltak már akkor is, erre megesküdnék.

#79201 - Hát ha Rosberg odamenne akkor tuti vége lenne a nagy barátságnak:)
  • G_ArchAngel #79204
    Aha, 6mp-et, aztan azt otthagyta, elfelejtette elvinni a Renaulthoz:-)))
    Draga Gaborom, azt a 6 tizedmasodpercet - kapaszkodj! - Nigel Stepney es Mike Coughlan (es Pedro de la Rosa) vitte a McLaren-hez, a kis spanyolnak annyi koze volt hozza, mint Nekem a Angelina Jolie-hoz...
    Neked kiesett a 2007-es ev teljesen?:-)))

• Gabor_(HSF)
    idéntől van 18k
  • Gabor_(HSF)
    2007-ben?akkor 19500 forogtak,az akkori legtöbbet
  • b-type
    Kovalainen kb. semennyire nem motíválta Hamilton-t, biztos kijönnek de az egy más oldal.
    Hamitlon-t ha valami motiválta tavaly, az a riválisokkal való vívás és önmaga. Kovalainen nem igen, nézd meg pl. Glock-t...na ő motiválva van mint malac, Trulli nem gyenge csapattárs az időmérői meg különösen jók.
    Rosberg kell ide szvsz..amugy is jóba vannak.
  • Kit--Kat
    Vagyis a fordulatszám maxban meghatázása 18000ren.
  • Kit--Kat
    Valójában a Merci motoroknak a fordulatszám csökkentés hozta meg azt az áldásos dolgot, hogy nem robbannak le minden 2. hétvégén.
  • MR ME
    mer Alonso egy isten
  • Gabor_(HSF)
    Tudod ott a bibi,hogy mindenki elismerte,hogy Alonso 6 tizedet javitott a kocsin,nos a másik dolog a megbizhatóság..ehez valóban semmi köze,hacsak annyi nem,hogy mivel a meki immár elég gyors volt ahoz,hogy ne kelljen folyamatosan csúcson járatni..
    Aztán ahoz sem kell tul sok szakértelem,hogy a jóvel gyengébb Renaultot,tavaly év végére már futamgyözelemhez is vitte,de hát ez is történelem..
    Hidd el eszem ágába sincs gyözködni senkit,ez az én szimpla véleményem,senkitől sem várom el,hogy 1-et értsen velem,mint ahogy azt se várja senki,hogy én ennek az ellenkezőét elfogadjam..
  • G_ArchAngel #79196
    Nem ertelek.
    Szerinted azert nem jo Kova, mert nem jelent eleg motivaciot, csak annyit, hogy VB lett mellette Lewis - mit lehet ennel tobbet elerni az F1-ben?
  • b-type
    Gondolom nem volt senki szabad olyan akiben meg is vannak a kellő tulajdonságok, azt meg nem tudhatták előre hogy Kovalainen nem lesz jó.