FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár szerintem Hamilton sem jött ki rosszul, ha a rajt jól sikerül akkor az elsõ jobbos kanyarban bevághat Alonso elé, aztán majd csak a díjkiosztón látja újra...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Csalozó egy dickhead és még pofátlanul azt hazudja, hogy a szerelõk nem engedték el...
"megnyugodtam"......
majd holknap verseny elött után re
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
2. Football Manager
3. FORMA1
4. Ferrari F2005
5. XBOX360
6. 1:18 Model Cars
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Windows: Vista (Longhorn)
9. Real Madrid Fan Club
10. SilkRoad Online
ottvagyunk
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kétségtelen, hogy a direkt állami támogatás elmaradt.
lenne versenyenként 20 hsz:_D
csak a mol
Egyszerûen tetû volt Alonso. Elõször nem is hittem el, hogy ezt tette, de minden erre utal
,,lehet hogy teli volt a pálya és azért nemment?"
Baromság...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
T.T.
látom nemérted az egészet
hagyuk inkább ezt a témár
szerintem az idõmérõ az nemnagyon szol bele az ienekbe vagy mégis?
meghát boxucca és csapattaktikolásnak is ellehetne könyveklni
amugymeg nagy meklárenesek
oan okasak vagytok szígyátok álonzót
de mit mondtak neki rádióba?
lehet hogy teli volt a pálya és azért nemment?
oan okosak tudtok lenni válaszoljatok léccives
Majd. Pl Monzában... :-) Ott legalább meglátszik :-)))
És akkor nem kell semmit tönkrebaszni
Azt hittem idáig ilyen csak filmekben van (pl a Mint a villám-ahol feltartották Cruise-t), dehogy egy saját csapattársal tegye meg ...ááá erre nincs szó...egy gerinctelen valami.
What about the forests?
legalább 1 versenyen nemhallom a hangját😄
ott van a 2. heylen akkormeg miért sír a szátok?:S
hh?
eltörte a nyakát vagy mi?😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem kell, de ha RonDennis úgy dönt, hát kell.
mese szólaljál:SSSSSSSSSSSSSSSSS
neklegyélhülye és olvasgassál híreket is ne csak a hiradós fasságnak higgyél pls!!!!
Más elektronikát kell rátenni. Amivel kicsit kevesebb a teljesítménye. Vagy alulról nem húz annyira kigyorsításkor.
Vagy nem tom... Nem értek hozzá...
Te a BMW-nél vagy motorfejlesztõ?
azt élõbe kell megnézni
németben is pofáznak hülyeségeket tuti. De azt nagyrészt nemértem😄(ienkor hála😄)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"