182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #79274 Ott a pont!
Briosek hatranya elsosorban nem a diffuzorban keresendo - rendes autot kellett volna epiteni, mert a motor es az egyik pilota nem annyira rossz... -
kár hogy elment ez a jóember a ferkátol (Brawn) -
karajjj #79272 Barichello olyan mint egy ovis :DDDDD -
Gabor_(HSF) #79271 én nem is ezt mondtam..
ferka ,meki, röno,ez a 3 full kers-es csapat -
BMW Kubica no KERS, láttad mit művelt Melbourne-ben? Egyenlőre nincs akkor potencia a KERS-ben.
-
Egyébként nem is értem, hogy egy olyan pályán miért kell 5 órakor futamot rendezni, ahol minden DÉLUTÁN menetrend szerint jön a Monszun.
Börni miért nem kérdezte meg a Malájokat hogy "hé nálatok délután szokott esni az eső", ők meg mondták volna hogy "persze már 100 éve minden nap".
Vicc az egész. -
Gabor_(HSF) #79268 A mondatod első részét aláírom,de a KERS-es csapatok közül ök állnak a legjobban idáig -
ja az volt a legizgibb :D -
De ahogy és amilyen módszerekkel csinálja az már szánalmas "diffúzor banda", a rönyó előtt meg nem csak ez a 3 csapat van, pl: a Red Bull- "RENAULT" -
Az utolsó 45 perc. :) -
Addig amíg nem születik döntés miért is kellene? amúgy pechesek voltak, most hogy térdig ért a pályán a víz simán nyerhettek volna ezzel a két csónakkal, biztosan szelte a habokat:), de lefujták a versenyt... -
pedig szerintem nagyon jó
hiányozna,én nagyon szeretem:) -
Briatore nem tudná már abbahagyni? -
-
MrTressy #79260 Ha igény van rá tudok streamben versenyt ismételni
-
madmanic #79259 Palik a CC n is kicsapta a biztosítékot..
én is levettem a hangot... -
az is jo lehet hogy a posze azt evett:D -
csonka :) -
Egy sonka futamon mi zseniális? -
zseniális futam (most nézem) kötelezővé kéne tenni az esőt minden alkalommal :D -
KNORBI #79254 Tudsz adni pontos címet? -
G_ArchAngel #79253 A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug a téli időszakban többször elmondta, hogy nincs veszélyben a Formula-1-es szereplés, mivel a sport hatalmas reklámértéket képvisel.
Az SWF értesülései szerint azonban a Daimler kritikus részvényesei a Formula-1-es szereplés beszüntetése mellett az elnökségi pénzek-, valamint a Daimler autók fogyasztásának csökkentését követelik.
A Daimler április 8-án közgyűlést tart, ahol a részvényesek hangot adhatnak követeléseinek.
(azt hiszem, baj van...

)
-
én reggel a magocskáról szedtem le -
Torrentoldalakon nezz korbe, ketton biztosan fent van. -
KNORBI #79250 A tegnapi futamot honnan lehet letölteni tudja valaki?
A kommentár magyarul érdekelne. -
innen -
cargame #79248 Szia!
Honnan lehet ezeket a kepeket leszedni ? :) Ha nem titokos :)
Koszi -
és egy gyors autó amivel lehet taktikázni és persze bízni a pilótában hogy képes megcsinálni... -
Ehhez Schumi-Ross Brawn-Jean Todt 3-as kellett anno. -
ezekhez azé sumi is kellett :) -
Ijenek miatt fog hiányozni a Ferkának Brawn. -
Hát igen Barinak ez már a sokadik lehetősége hogy bizonyítson, de képtelen élni vele.
Viszont jó lenne már egy tiszta futam, hogy lássuk a valódi erőviszonyokat. Véleményem szerint szinte senkink sem ott van a helye, mint ahol most áll. -
Barrichello nem remekel túl jól
ott van alatta a hibátlan autó ő meg hibázgat amíg Button hibátlanul végigmegy szerényen
-
ja, a csapat-világbajnoki cím még nincs elveszve :DDD -
icemankimi #79240 1 FUTAMON RAIKKONEN HIBÁZOTT
2 FUTAMON A CSAPAR
EREDMÉNY 0 PONT
Remélem tanulnak a hibákból ez még azt mondom belefért van 2 hetük összekapni magukat és remélem már kínaában pontokat szereznek a ferrarik. -
Prost monacoi baromsága miatt. Ha nem akarja minden áron leállíttatni a futamot (amikor leállították, rá 5 percre az eső is leállt), és Senna nyer, akkor most Prostnak egyel több vébécíme van. -
bodajoci #79238 Volt már olyan. Lauda nyerte Prost előtt anno fél ponttal a vb-t. -
Ha gumiválasztás akkor Glock. -
Viccesek ezek a 0.5-es pont különbségek, milyen lenne ha valaki ennyivel nyerné a VB-t.
Egyéni
1. J. Button 15
2. R. Barrichello 10
3. J. Trulli 8.5
4. T. Glock 8
5. N. Neidfeld 4
Konstruktőri
1. Brawn GP 25
2. Toyota 16.5
3. BMW 4
4. Renault 4
5. Williams 3.5 -