182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az igen -
Talán rájönnek így majd a vezetők,hogy valamit nagyon elbasztak. -
Hát a Citroen már tett egy nyilatkozatot hogy amennyiben 2 gyári csapat lesz 2010-ben, akkor kivonulnak a WRC-ből. -
Ez még autó volt,és nem vezette el bárki,és akkor ezeknek még van durvább változatuk,amit még idő előtt betiltottak. -
Dúrva -
Már sajna az a sorozat is vicc,van két gyári csapat,meg pár versenyző,aki ott tud lenni első 8-ban,és annyi. -
Lancia Delta S4
Henri Toivonen egyik pályán 5. vagy 6. időt futott vele 86-ban. -
A Ford majd megveszi a motort a WRCjébe a Ferraritól:D aztán lehet WRC sem lesz addigra, jók a versenyek, mert visszatért Solberg és Grönholm, de Loeb ellen teljesen esélytelen az egész mezőny idén is, és ha a Ford vagy a Citroen is kiszáll akor a WRCnek annyi. -
Hát igen ez elég hülyeség...egyébként melyik autó volt az?Lenne pár tippem de nem akarok hülyeséget mondani. -
Egy motor,ami rallyautóban,F1-ben,és kisebb kategóriákban egyszerre szerepel?Ezt csak én érzem nevetségesnek?Az egy dolog,hogy volt egy ralyautó még 22 éve,ami olyan gyors volt,mint az akkori F1-es kocsik,de be is tiltották. -
Miért menne oda?
Azon túl hogy a hír akár igaz is lehet, hiszen ez az egész nem frankó.
Szal ezen túlnézve sok más haszna is van egy ilyen hír megszellőztetésének, fel lehet mérni milyen lehetőségek adódnak,..mert arra a hírre hogy Hamilton eljöhet a McLaren-től órási lelépési pénz nélkül sok csapat felvette a telefont.
De ez csak egy nagyon gyakorlati haszna a hírnek, és simán el tudom azt is képzelni hogy berágott az apja/menedzsere és elmennek a McLaren-től. Az F1-ből kétséges, de az F1 már nem az ami volt..így az értéke is átalakult, ha Kimi elmehet rally-zni, akkor Hamilton is átugorhat az amcsikhoz, vagy az LM sorozatba, vagy igazából ahova csak kedve van..mindenhol fogadják ami technikai motorsport. -
SzocsA #79303 és hova menne gokartozni????
"Az ügyben megszólalt az F1-főnök Bernie Ecclestone. ”Lewis nagyot csalódott a McLarenben, de az apja még nagyobbat, nem tetszik neki, hogy a fiát csalónak tartják. Nem így nevelte őt, mégis csalózzák, pedig őt is rászedték” – nyilatkozta a Daily Mailnek."
rászeték úr isten már sokan leírták hogy nemet mondhatott volna a kérésre! de lehet hogy a csapat megfenyítette na mindegy!
milyen érdekes hogy csalózzák őkeT!!!!!!!! -
az már kiborult, most nézik a "tartalmát".... -
Ferkáéknál is kiborult a bili. -
-
madmanic #79299 de szigorúan egyforma járókereteket, amit nem fejleszhtetnek, és amikre teszttilalom is van!
győzzön a jobb.. -
:DDD -
Na ne már, hát mik leszek itt Frédi -Béni autók?
Max meg Börnivel együtt fogja meg a járókeretét és csoszogjanak el a temetőbe. -
madmanic #79296 Már megint kezdi.. nemigaz...
-
És ha még a Merci is lelép... -
persze hogy menne, de leginkabb azert, mert ezzel a kocsival nem lesz VB cim kozeleben....:) maradjon csak ;) -
jajj szegény, kiborult?!? hogy sajnálom... -
hát ezen teljesen ki voltam akadva.
-
Hm, Lajos távozhat a Mclarentől? -
csak a nagy kussolás más semmi
-
az a csend a kiírás után :D -
ez a Palik tiszta vicc...
-
Hülyeség, szerintem kurva jó nyomta, szakadtam rajta:DDD -
ítt csúnyán vihogtam :D -
Csak azt nem tudom h a BMW meg a Williams az hogy lehet összetéveszteni xD -
Hát igen Palik a Palikok hülyék xD én is az vok xD -
Csak egy baki a sok közül :) -
Hát már nem fiatal... -
fáj a bokája. Szervó nélkül nehéz lenyomni azt a féket :S -
G_ArchAngel #79280 mondjuk ugy, hogy a jobbik felehez tartozik a mezonynek... -
Azért az elmúlt futamon is Alonso tett arról hogy jó kis showt lássunk, ezzel a tragaccsal meg hordó benzinnel az utánfutón is szopatta a népet, igaz sok esélye nem volt, de látványosan csinálta:) -
Nézzétek Bari lábát, mi az bokalánc(szíj), vagy valami szadó-mazó kellék? -
viizo #79277 a kis elfogult
-
Na ezt azért nem mondanáám=) -
méghogy nem annyira rossz
cc
legjobb...