182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
campy #79354 hát sok millió embernek nem tetszett mikor belassult a Lajoska előtt az utolsó 2 kanyarnak nevezhető helyzetben...igaz akkora már nagyon esett, de ez az elengedés...egyéni vélemény. Sokan már halálos fenyegetéseket is küldtek Glocknak, én azért itt nem tartok:D -
az :( -
karajjj #79352 szörnyű... :D -
de kapott egy zsák pénzt érte :P még futam közben :D -
tavaly nem ment neki Hammiltonnak az utolsó kör utolsó kanyarjában :( -
(dugja csak a kurvákat és takarodjon az f1 közeléből:)
-
Glockra haragudni? Mit csinált? -
campy #79347 üdv...jo kis futam én még ilyet nem láttam hogy felezik a pontokat wow:D nem hát mivel 90-ben születtem és 91-ben volt az utolsó felezés és csak 97 óta nézem az F1-et:D totál káosz volt minden Buttonnak grat megint bár kicsit mázlija volt mert még ki kellett volna menni a kevés üzemanyaga miatt, Glock parádés volt (bár még mindig haragszom rá), Heidfeld is állat jó taktikus esőben:D (gondoljatok a tavalyi Belga futamra) és külön kiemelem Rosberget aki remekül rajtolt és vezetett is jo ideig csak neki mindig balszerencséje van holott az egyik kedvencem:(, Alonso is amig meg ki nem ment a pályáról remekül tartotta magát, (KERS-t zseniálisan használta) Webber és Hamilton csatája élvezetes volt, Vettelt sajnáltam, a Ferrarinál pedig Domenicali monnyon le:( -
Fel is lökhette volna mint a fotóst :D kedves ember ez a Kimi.. -
karajjj #79345 jajj ez de komoly volt, mikor kiderült :D -
na ez a nemsemmi :D:D 
(dugja csak a kurvákat és takarodjon az f1 közeléből:) -
link -
Az 1000 lóvas motor csak tesztpadon volt, autóba sosem építették be, a legerősebb Quattro 800le, de ez is csak teszteken ment és mivel kezelhetetlennek tartották futamon nem indult.
-
Na baz+... no leuti a gyereket, ranez majd megy tovabb... mintamutter... -
elképesztő ez az ember :D -
XD -
Crumeron #79338 Az auid quattro 1000ló volt:D
-
Ezt ismerem, az egyenes fogazású fogaskerekek hangja meg valami brutális,ha esetleg akartok még ilyen hallani, akkor ez a tuti. -
jaja, de néha nem árt egy kis kalandozás más témában...
de én be is fejeztem
ON -
ebbe még innen is beleszédültem:) brutális amit leművelt! -
amúgy van rally topik:) -
lampard99 #79333 mit tudtok audiról tényleg be szál az f1? -
Gabor_(HSF) #79332 Ez a feltevésed viccnek is rossz!
A pályaversenyzésben pont az az egyik legnehezebb,amit te egyszerűnek írtál le..
Monoton körözgetés,milémeterre vett féktávokkal,úgy hogy nem látsz ki a kocsiból,minden csak érzésből és akkora a kanyarsebesség,amit fel sem tudsz fogni..
Persze a rally sem gyerekjáték,de mégis sokkal könnyebb korrigálni(egy bizonyos határig)ha rontottál..
Nem lehet összehasonlítani a kettőt,mert más-más embert kiván,én azt mondanám egyformán kemények külömböző nehézséggel.. -
azért a WRC-ket is ki lehetett hajtani :))...hatalmas:
lejjebb a cikkben az első videó nagyon komoly -
Ez is csúnyán tapadhatott. -
kicsit tapad az útra -
nem semmi,EZT érdemes megnézni ! -
az csak játékautó
ez a volt a komolyság: Pikes Peak
itt nem hibázhatsz egyet sem
Ari vatanen pikes peak -
Te tisztában vagy egy Group B autó teljesítményével?
6-700 lóerő, nem 300.
210 -nél megfogni a kocsit ,na ez a durva. -
Pályaversenyben ha azt vesszük semmi nehéz,gyakorolsz 50-100 kört,és a pálya semmi újat nem fog nyújtani,onnantól tudd kezelni a kocsit.Rallyban meg elsőre kell végigmenned gyorsan,nincsen bukótér,meg gumifal,ami megmenti az életed,és ha délután azon a szakaszon mész,ahol mentél délelőtt,akkor is új lesz,mert teljesen megváltozik. -
paj01 #79324 rally... hat nem gyenge amit ott is muvelnek. azt mondjak az okosak h az a legnehezebb az autosportok kozul. talan ra is szokok ha kimi jol szerepel majd benne:) -
Ráadásul amit te linkeltél,azon a kocsi nincs is meghajtva.Ma már ilyennel senki sem fog gyorsan menni,ahhoz túl drága. -
az autó... -
Loeb-nek ez a szakasza bőven elmarad,egy Vatanen,Toivonen,vagy Röhl féle szakasztól.Semmi keresztbemenés,durva kigyorsítás,egyedül a ködben gyors volt.De 20 éve ezzel a sebességgel sehol nem lett volna. -
lampard99 #79320 ha az durva akkorez?
és egy kiskimi -
Akkor jól emlékeztem a pályára,csak nem akartam hülyeséget mondani.Szerintem a többi autót is legyorsulta volna. -
6.-at és Estorilban. Mansel mondta hogy az ö Williams-t tuti legyorsulná. -
jézusom, nevetségesek azok a lassítók...az egész szakasz így értelmét veszti... -
Ilyennek kéne még ma is lennie a rallynak. -
A nyomatékuk meglenne az F1-hez, 2,3 alatt 100-on (murván).
Egy kis Group B sound