182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ahha hát ezért motyog és utálja a riportokat :)
A TOP GEAR Magazin interjúja Kimivel:
Kérdés: Mi a legjobb a munkádban?
A vezetés és a versenyzés a győzelemért. Csakis ez, semmi más!
Kérdés: És a legrosszabb?
A nyilvánosság előtt beszélni?! Őszintén szólva ez nem egy erős oldalam...de tudom, hogy ez is a munkám része, így elfogadom. -
Jaja, itt is mesél róla, ezt is érdemes megnézni. -
Szokatlanul laza és vidám az interjún Kimi.
Még optimistán állt neki az idénynek, az időmére előtt készülhetett az interjú Melbourneben. -
Ladaja volt Kiminek
-
neee hamin látszik hogy keresztbetett lábakkal ül és a keze a térdén van (a kis homo)
nem, nem azért kötöttem bele mert nemszeretem hamit, vele semmi bajom nincs :) a csapatát nemszeretem :/ -
Ez is nagyon nagy:D -
-
Legjobb arc. Tok laza, sz@rik mindenre :) Pulzusa szvsz sose ment 50 fole (nick: Iceman) :)) -
megkérdezhetem hogy neked ki a kedvenced? -
kimiblog fordítása:
vasárnap beszivárgott a víz a KERS-be, amely elrontotta a szigetelését, és ki kellett állnom.A rajtnál a KERS elég jól múködött, ahogy ez már múlt vasárnap is láttuk.
na szal csakjólmondtam hogy a víz tette tönkre :P
a másik fele meg azért érdekes mert nemtudtuk lehet-e a rajtnál használni a kerst. Hát lehet :) (vagyis multkor kérdés volt és aztán az lett a válasz hogy nem mert a rajt után nem lehet módosítani a motorvezérlést 90mp-ig asszem) -
-
ja és mindemelett még egyenesember, és nem szokott a dolgokon ferdíteni, ha hibázott nyíltan megmondja, és nem egy szívbajos ember... -
Nem tudom mi van idén a ferrárival...
Akik régen hátul voltak most elölvanak,ferrári meg hátul (sajnos) -
szerintem vicces egy ember :D
interjú, interjú2, interjú 3, képek....
nekem nemvéletlen kedvenc pilótám, szerintem jóarc, azhogy meg mutogatott 250-nél féktávon :D, előzményeket meg nemtudjuk :) -
na emiatt utalom mint a szart mert egy buzifeju kocsog -
Nem erre gondoltam, nem sikerült a Merci motort még sem tökéletesen belepaszírozni a kocsiba. -
karajjj #79378 baze, nem ő tervezte a kocsit -.-
nyugodjál meg, semmilyen összeesküvés nincs a háttérben... -
rövid kipufogóval is aláztak:) -
De a hátul jövőket akadályozza.
Ha ilyen pancserek, hogy benéznek egy ilyen szabályt megérdemlik. Amúgy biztos más van a háttérben amiért ilyen kipufogót használnak, mert Ross Berawn nem hiszem, hogy ilyet elnézne. -
karajjj #79375 ezt értem, de ettől még nem lesz jobb autója a másiknak, se versenyt nem fognak nyerni, de valami aljas módon bíznak benne, hogy hátha elveszik tőlük a győzelmet... -
Van egy szabály, ha nem tartják be akkor jogosan sírnak. Azért nem szabad kilógnia a kipufogónak, hogy ne kavarjon bele a szélárnyékba. -
karajjj #79373 minden kis szarért sínak, pedig kisebb gondjuk is nagyobb ennél...
olyanok mint a politikusok -.-
csak ennyi -
Versenybírók mit vesznek észre? :P idáig nagyon semmit. Utólag kár ezen szenvedni?? Hamilton ügyét sem kellett volna akkor folytatni.. minek.. meg a toyota hátsószárnya is jó úgy, hiszen felrakták már :) -
Laceee #79371 a ferrarinak is kilógott a teszten, azért is sirtak 1-esek, pedig csak teszt volt... -
Most mi fáj? Ha szabálytalan akkor szabálytalan. A Ferrarit is a bemutató után ezzel cseszegették, hogy túlságosan kilóg a kipufogója. Ez van. -
A versenybírók miért nem vették észre akkor?
Utólag már kár ezeken szenvedni... -
karajjj #79368 nem érzed az iróniát... -
ilyen biztosan nem lesz -
karajjj #79366 jövőhéten akkor az lesz a baj, hogy button szemfogának a hegye 5 másodpercen keresztül kilógott a szájából, ami légörvényt kavart és ezért nyert és mivel nincs benne a szabálykönyvben, hogy kilóghat a szájából, ezért szabálytalan... -.- -
Ha szabályos akkor teljesen mindegy mibe köt bele és ki, ha szabálytalan akkor azt ki kell vizsgálni. -
karajjj #79364 hát már komolyan beszarok, tényleg nemtudnak már mibe belekötni? -
Most már van kipufogó ügy is. -
donatus13 #79362 Légyszi linkelje nekem valaki a múltkori malaysias vissza pillantás videót :) köszi -
Persze,könnyebb korrigálni,de ha lecsúszol az útról,szinte rögtön véged.Pályán meg ott a nagy bukótér.Én elismerem természetesen,hogy a pályaversenyzés is nagyon nehéz műfaj,de egy 80-as évekbeli,és 90-es évek elején versenyzett rallypilótát(mert akkor azért még durván nyomták neki) jobban tisztelek,mint egy pályaversenyzőt.Nekem ez jön be jobban,neked meg az,ez leginkább erről szól.És még mindig nehezebbnek tartom azt,hogy elsőre hibátlanul végigmenj egy rallyszakaszon,mint hogy 120. alkalomra ugyan úgy menj egy pályán. -
campy #79360 köszönöm ezt a képet láttam:) nem véletlenül mutatták de én inkább semmit nem mondok:)
#79358 na ez vicces:) -
BigRoy #79359 McRae elképesztően jo rally-s volt, hihetetlen volt olvasi a halálhirét. -
-
Ez jó:) sok milliónak meg tetszett, de ez nem a nemtetszés vagy tetszés kérdése. A helyzet adott volt és így jött ki, ő meg nemtudott semmit sem csinálni. -
... -
campy #79355 ja bocs biztos tisztában vagytok vele hogy a tavalyi Brazíl nagydíjról pofáztam:D