182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
személyeskedéssel inkább húzz el a gumiba... -
Te beszélsz a bunkó imádatról, akinek olyan topikja van hogy:
-
FANKLÚPP!!4
meg:
-Beavis& Butt-head lenyomja...
Na ki imádja a bunkókat Mr. fő Szalacsifan?
-
ha meg maradtak volna akkor hátul kullognának kb... -
édes istenem! te mindent elhiszel, amit írnak?!? -
Na akkor bizonytísd az urban legendeket. A háromnegyede az írásodnak kamu, nem tudom neked ettől miért jobb, hogy valaki jogtalan vádakkal illetsz és hazudozol.
Schumacher egyik Vb címe után a komplett szállodai szobáját kidobálta az utcára a sokdaik emeletről a testvérével. És?
Massa nem engedte el, Massát megelőzte. Annyira elakarta engedni massa, hogy amikor Kimi a 2. boxkiállásán volt és Massa elé jött ki végül, nos ezalatt a leggyorsabb köreit futotta Felipe, nagyon elakarta engedni.
Kimi ott erőből nyerte meg a versenyt.
Nem őstehetség? Valószínűleg 21 együléses versenyzés után ezért kapott ülést, és ezért szerződtette a McLaren is az 1. éve után és valószínűleg ezért szerződtette a Ferrari is Schumacher helyére.
Ezen rágódj kicsit.
Egy piéótát lehet nem szeretni nekem is vannak unszimpatikusak, de valótlan ostabaságokat még sem találok ki róluk. -
Ahhoz képest, hogy nem szereti a nyilvánosságot, kb. havonta volt valamilyen balhéja. Pár éve a nemi szervét lóbálta az egyik klubban. És mi történik? A tömeg imádja, mert egy bunkó. Fellök egy híres fotóriportert. Mi történik? Imádják! Pályabírókat lökdös; részegen leesik a jachtjáról; Massa elengedi, és úgy lesz vb; nem megy el Schumacher búcsúztatójára, mert szarni volt; nem megy el a csapattársa esküvőjére, mert más dolga volt; nem fog kezet Schumacherrel, miután megnyerte a vb-t (2003), és a tömeg imádja. Balhézik egy monacói szállodában, ami után a Ferrari majdnem kitette. Mi történik? Imádják! Nős ember létére kikezd egy pincérnővel, aki "bosszúból" elkéri a személyi igazolványát. Mi történik? Imádják!
És Hamilton a bunkó, a beképzelt, a majom, stb. Miért van az, hogy Magyarországon ekkora kultusza van a bunkóknak? Maunika, Balázs, Joshi Bharat, Győzike, Majka, stb. Nem is csodálkozom, hogy ennyien istenítik Kimit, aki valójában csak arrogáns, és nem is egy őstehetség, finoman szólva.
Ja, és NEM Hamiltonnak szurkolok, úgy mondom mindezt.
(a megtörtént eseteknek pedig utána lehet nyugodtan nézni a neten, akár képek formájában is) -
Úgy néz ki nem rúgtak ki senkit. -
icemankimi #79427 remélem hamiltonékat jól megbüntetik 29-én megérdemlik.
-
G_ArchAngel #79426 A Ferrari-krizisgyulesrol meg semmi hir?
Kivancsi leszek kiket fog Monti kicsapni a teambol... -
Én azon sem csodálkoznék ha lenne neki egy "B-terv" kasznija. -
Nézd itt kimondatlanul is Briatore-ra gondol, és az ő nyilatkozataihoz képest ez egy ártalmatlan csipkelődés. -
Már csak én kellenék oda hogy lefejezzem. -
itt -
A Honda F1-es részlegének vezetője:
:) -
Azért várjuk meg a végső döntést, mert a végén lehet, hogy a nyúl (többi csapat) viszi majd a vadászpuskát és a Brawnnak kell átterveznie az egész autóját. -
hát ilyen árfolyamok mellett valóban nem mindegy :D -
nem tetszik a hangnem? hát, az ő mondata sem túl korrekt... -
Brawn tiszta a lelkiismeretem.
Ez tetszik:
„Nem tetszik az a hangnem, amit egyes csapatvezetők megengednek maguknak, amikor vélemény formálnak ezekről a kérdésekről. De hát nem csodálkozom, mert alulképzettek és alulinformáltak.” -
BTN!
Nem 1 euróért vagy 1 dollárért adta el a Honda a csapatát, hanem 1 fontért ... :D -
:D -
Már bocs, de azért Hamilton sem volt valami qurvára laza a belinkelt dupla interjún, sőt inkább zavarta, hogy faggatják (ellenben Kimivel ...) ... -
engem az érdekel h milyen szponzorok mennek majd a brawn gp-hez...
azon se lepödnék meg ha a "hazug" csokifiú miatt a Voda kihátrálna a mercitől... -
beázott nemég :/
-
Kimi helyében előbb felgyújtottam volna a Ferrarit, aztán mentem volna fagyizni! :)
idén (se) nagyon követem az F1et, csak pont annyira h lássam, ferrari sehol, merci sehol, renault sehol... brawn GP WTF???! ;) -
am ha így végigolvasom még1x a hsz-ed akkor azjönle belőle hogy te valamelyik korház pszichiátriai osztályáról írsz nekünk :D
"aszittem lokopom a tvt amikor mutattak"
ezt te komolyan is gondoltad? :D
msárészt látszott hogy ott is zavarta a kamera mégcsak bele sem nézett -.-" -
Te nagyon beteg vagy na meg persze informálatlan:)
Inkább kezd el bezúzni a Countachokat, még túl sok csúfitja az utcák összképét:) -
természetesen mindenki másképp viselkedik "civilben", de Kimi már kicsit átesett a ló túloldalára... Palik jegyezte meg ezt még jól , amikor kivételesen valamikor örült a dobogónak, h most először látja mosolyogni, de az anyja is.... persze északi, finn, meg minden, értem... de ennyire? ennyire északi ne legyen már....
régen én is elég fanatikus F1 buzi voltam, Häkkinen 4ever!, ő volt a csöndes győztes, de akkor Kimi mi?
de mondjuk ne is olyan legyen mint a Montoya.... valahol a 2ő között... a még normális sávban....:)
de ne vitatkozzunk ilyenen...
ki lesz a köv. futamon a második???
az első már le van osztva XDDDD -
kb 20 hsz-el ezelőtt irtam be, de azt nemvette észre...
azmeghogy fagyizott, hátistenem, gondolom nemazért fagyizott hogy megmutassa a tv-be hogy ő delaza fagyiteszik. (Amit először felraktak fagyizós videót már töröltették is a youtuberól) -
olvasni azért még tudsz ugye?
"vasárnap beszivárgott a víz a KERS-be, amely elrontotta a szigetelését, és ki kellett állnom."
14. volt mert a csapat elbaszta neki, ilyen kérdésekbe nem sok beleszólása van hogy most befejezze-e a versenyt vagy ne. Ha mégse a kers ment tönkre (nem ennek a csapatnak szokása hazudni, főleg nem kiminek), a csapat látta hogy pontokat úgysem tud majd szerezni a motort meg kímélni akarták, és inkább aztmondták neki hogy hagyja abba. -
Laceee #79405 ha olvasnál F1 híreket akkor tudnád, hogy miért szállt ki ...nem azért mert úgy tartotta kedve... -
mit lamazol meg kocsogozol hulyegyerek? szanalom.
mind1 szeresd a buzigyereket aki kiszall mikor leintik a futamot es elmegy jegkremet nyalni. ezert nagypofaju. mert latja hogy ha ujrainditjak a futamot sem fog pontot szerezni ezert inkabb kiszall es nyalja a vanilias magnumot. aszittem lokopom a tvt amikor mutattak... ennyi -
Ő a legjobb spanja a Ferrarinál, Gino Rosato:) -
Vettelel tollasozni szoktak, meg akívan snowboardozik, és híres a partykról is :D
Szerintem magánembernek egészen más mint amilyenek a kamerák előtt látod. -
jooo szal aki nemtud nyilatkozni de rohadtjól vezet az inkább ne mennyen f1-es versenyzőnek, na te aztán tényleg okos vagy. Nem teszi a hidegvérűt az északiak ilyenek. Nemtudom miért probléma az hogy az ismerőseivel tud igazán ellazulni, és nem vigyorog a tv-be folyamat . Miből gondolod hogy természetesnek veszi ha megnyer egy futamot? meg felsőrendűnek érzi magát? Épphogy nemkezdi el magát sztárolni ott mindenki előtt. Csak átveszi a díjat, és mintha misem történt volna folytatja a dolgát. Ugyanezvan ha kiesik a versenyből, akkor nemkez el sírni és veri magát a földhöz. Mellesleg F1-ben a legjobb barátja Vettel, már egy jóideje jóban vannak (futamokon kívül is találkoznak) na ő pont az ellentéte és mégis jolkijönnek.Ráadásul vettel még nem ért el nagyobb sikereket ráadásul nem valami nagy csapatban versenyzett, ha kimi felsőbrendűnek érezné magát szóba sem állt volna vele. Eddig egy emberől halottam hogy roszat nyilatkozott, RÓLA.

-
Hehhe neked komplexusaid vannak komolyan mondom.
És ez nagyon irónikus, hogy egy Hamilton drukker mondja azt, hogy azért nem szereti Kimit mert nagy arca van.
Ezek alapján tényleg nagyon nem vagy képben, bocs.
Nekem kötelező szeretni, de oltári nagy hülyeségeket sem kéne kitalálni rá. -
kimi olyan a kamerák előtt mint egy élőhalott.... iszonyat...
persze jó sofőr, meg minden, de mint ember, szörnyű lehet... -
de mint mondja ez a munkaja resze. aki nem birja a riportereket az ne menjen f1 versenyzonek... ennyi. jarjon viselkedestanarhoz ha magatol nem kepes ertelmes valaszokat adni. de igenis nagy arca van, pont amiatt mert teszi a hidegverut, nem tud annak se oszinten orulni ha megnyeri a versenyt, termeszetesnek veszi. latszik hogy "felsobbrendunek" erzi magat -
nemattol laza, és ő pont az akinek nincs nagy arca, mindig kusba van, nemszereti a nyilvánosságot, meg gondolom unja a hülye kérdéseket. -
4:05-tnél :D -
leirtam mar hogy hamilton.
nem tudom hogy lehet egy akkora arcu embert szeretni mint kimi, attol faszagyerek hogy mutogatja a kozepso ujjat, meg bemondja h szarni volt?