182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nwem olvastál vissza lentebb linkeltem Button titkát, de akkor idézek belőle:
„Amikor egyenesbe érek, akkor sosem a féket, hanem a gázt nyomom, így gyorsabban megy az autó.”
„Sokan elkövetik a hibát, hogy amikor van egy jobbkanyar, balra kanyarodnak, és így lefutnak a pályáról. Én mindig jobbra kanyarodok, amikor jobbkanyar van, mert a betonon sokkal jobban megy az autó.”
„Az ausztrál pályán majdnem megálltam 49-nél, de aztán rádión szóltak, hogy menjek még kettőt, így nyerhettem meg azt a futamot.”
Ettől gyors a Brawn. ők rájöttek ilyen tuprisságokra. És képzeld mik vannak még amiket eltitkolnak
-
"Brawn siker csak a diffuzornak tudható be?"
Igen 10%-ban, a többi 90% az autó tervezése + a Mercedes motor + Brawn + Button és Barrichello! -
madmanic #79472 szabályosnak fogják találni sztem, de
A, FIA javasolni fogja hogy ne használják
B, az összes többi csapat felszerelheti a -nyilván már legyártott- hasonló diffúzorát
kizártnak tartom, hogy az eddigi eredményeket megváltoztassák. -
attila46 #79471 Na ezért ebben van valami....Dávid Sándor -
És akkor még nem beszéltem Hamilton esetéről, akit az egész csapatával együtt kivágtak a harmadik, vagy negyedik helyről egy küzdelmes verseny után, "mert hazudott!" Holott annyi történt, hogy miután mindketten, Trulli is és Hamilton is bizonytalanok voltak abban, hogy mi a teendő, miután Trulli kicsúszott és Hamilton elébe került (ott kellett volna maradnia), Lewis tökölődését látva a csapat egyik, mellesleg 37 éve a McLarennél dolgozó tagja a fülére szólt, hogy engedje el az olaszt. Erre Hamilton elengedte. Trulli meg, akinek szintén fogalma sem volt a szabályról, elment Hamilton mellett. Mindezt legutóbb már leírtam, de kénytelen vagyok megismételni. Mert akkor még Trullit sirattam - mert a versenybíróság tőle vette el a harmadik helyet. Most meg Hamiltont siratom, mert utólag (!), tőle nem a harmadik, meg nem a becsületesen kiküzdött negyedik helyét vették el a bírók - hanem kivágták az egész csapatot a versenyből!
Mert hazudtak! Eltitkolták annak a rádióbeszélgetésnek a szövegét, illetve tényét, amelyben Lewist utasították...
Arról szó sem esik, hogy mindebben Hamiltonnak semmi szerepe nincs, azon kívül, hogy balf*sz módjára fékezett, hogy Trullit visszaengedje a helyére. Az meg, a másik balf*sz, akit senki sem köztelezett arra, hogyha fékeznek előtte akkor feltétlenül előznie kell... elfogadta az invitálást, és (szabálytalanul) visszament az eredeti helyére. Ezzel harmadik lett. Hamilton meg kivágták, mint a... (Huszonegyet)
"Hazugságért". Mintha a rádióbeszélgetések nem lennének nyilvánosak ?! Hiszen még a tévéközvetítésbe is bejátsszák őket! És ha szabad kérdeznem, az igen tisztelt magas bíróság vajon miért nem hallgatja őket?!... Azért, hogy később, mert "hazudnak" neki, kukoricára térdepeltethesse a delikvenseket ?... (Annak idején, még az én elemimben legalábbis a sarokba térdepeltetés, vagy néhány körmös járt a hazugságért. De teljes kizárás?...
Mi a véleményetek....mi lesz a diffúzor ügyből???? Brawn siker csak a diffuzornak tudható be? -
Kimi és a riporter (ez nagyon nagy interjú)
Riporter: Kimi you missed the presentation by Pele!
Kimi: Yep?
Riporter: Would you get over it?
Kimi: Yeah I will, I was having a shit!
Riporter: Okay, thanks for that.
-
Kimi egy nagyon nagy arc, egy igazi egyéniség, nem egy sablon-ember és éppen ezért szeretjük!
Az első győzelem (pódium)
Az első győzelem (interjú)
Az első VB cím (interjú)
Kimi és a fotós
Kimi és a riporternő
Kimi és a kisgyerek
és a legjobb
Kimi és a riporter -
karajjj #79468 egyébként még le sem írtam a véleményemet :DDD -
karajjj #79467 mondtam én egy szóval is ezt?
vagy honnan a kisujjadból szoptad? -
ja, csak te írhatod le a véleményed? bocs. -
karajjj #79465 ez már egyéni szoc problem -
Megy a kampány a döntés előtt, keményen ... :)
Ha visszaemlékeztek, ugyanez ment, mielőtt a Mekit elmeszelték, aztán elvették a pontjaikat, mint a szar. De ugyanígy megmagyaráztak mindent, és kiadtak sok-sok értelmes megállapítást. Kiváncsi leszek! -
nem írom le újra, amit már korábban leírtam ezzel kapcsolatban.
egyébként pedig felőlem satu részegen fetrenghet, amikor csak akar, én csípem a nyilatkozatait, a laza stílusát és az élethez való hozzáállását. ennyi. -
karajjj #79462 mégis belekötöttél... -
Nem izgat, lesz*rom. -
karajjj #79460 jajjj, mert ezt dobta elsőre a youtube....
istenem, ha ennyire izgat, van ez jobb minőségben is ahol már felismerhető, keresd meg és meglátod, hogy ő az -.- -
Én személy szerint nem tenném tűzbe a kezem, hogy az ott Kimi Raikkönen. Felőlem bárki lehet, sztem nem valami jól felismerhető. -
Tegye mindenki szívére a kezét és mondja hogy soha nem tartott még IHB bulit. 

-
karajjj #79457 de itt nem erről volt szó, hanem, hogy ezt mind csak kitalálták...
de ebből látni, hogy ezt pl nagyon nem -
Ezzel egyetértek,had csináljon már azt szabadidejében,amit akar. -
Én sem estem még le sosem yachtról :) -
karajjj #79454 már megbocsáss de én ezt a #79430 számú hsz-re reagáltam csak elfelejtettem rákattintani a válasz erre gombra, de amúgy nemtudom hogy mi köze ennek a vezetéshez, egyébként meg én még nem voltam ennyire benyomva és nem is tervezem... -
Látom ismered a kultúr műsorokat rendesen. Szép önkritika.
-
G_ArchAngel #79452 Erdekes olvasmany a diffuzort ellenzoknek... -
G_ArchAngel #79451 Hulyeseg volt Lipotmezot bezarni, mostanaban mar mindenki netezhet...
-
G_ArchAngel #79450 En voltam mar jobban benyomva ennel is, csak Kimivel ellentetben en nem vagyok celeb, de nagyobb felelosseggel jar a munkam.
Kimi sem vezet berugva, en sem terveztem soha epuleteket ittasan.
Kinek mi koze ahhoz, hogy mit csinalunk szabadidonkben?
Na ugye, akkor lehet a sarokba vonulni es huppogni... -
G_ArchAngel #79449 Te ************, miert jarsz forumra, ha keptelen vagy olvasni es ertelmezni tenyeket? -
-
-
Szerintem most hagyd abba,mert kibaszott hülye vagy,olyanról beszélsz,amiről fingod nincsen.Minek menjen vissza utolsó helyre egy hibás kocsival? -
AS:D:SAD tud élni a gyerek :DDDD -
karajjj #79444 ja hát igen, ez sem igaz...
-
Ismerek egy jó pszichiátert. Megadjam a számát. Talán még segíthet rajtad. :) -
jó humor :D -
ez most nagyon fájt :| -

-
Borg #79439 Durva F1 baleset, Button megsérült -
Button titkai
-
semmivel sem masabb, rafert ;) -
kicsit más ha egy fórumozót szidsz mint ha egy pilóta szurkolóit... -
Miért ő mit csinál, személyeskedik a Kimi szurkolókkal, őrá miért nem reagálsz?