FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a MacLarennel kapcsolatban a TEAM kifejezes megcsufolasa a rajuk torteno hasznalata.... Amugy szerintem a egymasnak valo keresztbetetel az ideny eleje ota folyik, miota Alonso rajott, hogy a kolok jobb nala.. Ez csak most ert el egy olyan fokot, hogy ennyire nyilvanossag elott tortenik...

Freedom88
pffff
McLaren Team the best!:)

T.T.

Látom nem érted még mindíg... <#sniffles>

LETT VOLNA MÁS MEGOLDÁS HA HAMILTON "KEZDTE" HA ALONSO!!

A CSAPAT SZÍVOTT, MERT ALONSO ANNYIRA NEM ÖNÁLLÓ, HOGY BESZÓL RÁDIÓN HOGY ITT A HAVER MÖGÖTTEM, VALAMIT KEZDENI KELLENE TIK TAK...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Freedom88
Nem a megzavarás a lényeg! Hanem az hogy nem követte amit a csapatfõnök mondott neki. Többszöri utasitásra se cselekedte azt. Munkahelyeden megcsinálnád h amit kér a fõnök és nem csinálod, páros lábbal rúgnak ki.
Hamilton megcsinálta és végül tök jól kijött belõle. Lett egy futamgyõzelme, Alonso meg kevés pontot szerzett. Mivel Alonso már csak látványosan tudta visszaadni. A rádióbeszélgetést nem hallottuk, csak utána derült ki. Szóval Hamilton kezdte az egészet...

T.T.

Raadasul amikor az az ominozus Hamilton fele nem elengedes volt, Alonso volt a lasubb, Hami elhuzott mint a raketa, Alonsot meg meg Kimi is megelozte.. Szep moka lett volna, ha Alonso kullog elol, a nyakan Hamilton, az O nyakan meg Kimi.. Tiszta jozan, es taktikus benzinegetes lett volna....

BaliBoy
Nem tudom, hogy a kedves kommentátorok meddig ízzadtak amíg sikerült elõrukkolniuk vmi oltári nagy baromsággal, de úgy látom megérte mert néhányan beszlopálták.
Csak az a baj vele, hogy oltári nagy baromság! Ki mehetett mindkettõ tankolni, hogy a végére még visszamehessenek gyors kört futni? Ki! Alonso feltartotta Hamiltont? Fel! Akkor mégis mivel akarjátok besározni Hamiltont? Hogy nem engedte el Alonsot a pályán? Na bummm... Bent volt Alonso a boxban? Bent! Õ még tudott menni gyors kört? Hát jah..
Ennyi!!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zsoltika 007
Button, Webber, Heidfeld már bizonyított. Õk szerintem jól mennének. Rosberg nem stabil. Kubicát nem tudom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem láttad az esetet, ugye? És jó sokszor meghalgattad a baromságot, amit a Wéber-team ötlött ki a nagyszerû eszével...

MÉgeccer:

Ha Hamilton így "meg tudja zavarni" egy csapat mûködését, akkor halkan megkérdezném, miért vannak ott az okosok?

Annyi lett volna, hogy szólnak Alonsonak, hogy jó gumit kaptál b@szd meg, de takarodj ki a boxból, mert a csapattársad borította a menetrendet, lassan gurulj ki a boxutcából, ugyanúgy tiszta pályád lesz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Azért kiváncsi lennék hogy az élmenõ versenyautókkal mirre lenne képes Heidfeld, Rosberg, Kubica , Webber, Button

a.carkey
Az a Zollner ráadásul ahogy kinéz?! Hogy valaki kinézetre és hangra is hülye legyen? Ritka.

A medve nem játék.

Ahogy olvasgatom pl az NS en a hozzászólásokat a többség szépen rá is harapott, már többen köpködik Hamiltont mint Alonsot. Egyébként Wébert megtarthatnák kommentátorként, elég értelmes dolgokat szokott mondani és pártatlan is, csakhát akkor nem lenne kit szivatnia Paliknak

<#taps>
a.carkey
Szerintem Kimi "foglalta szavakba" legjobban a mai F1 lényegét:

"Unalmasan alakult a futam, csak mentem hátul és vártam, hogy történjen valami. Semmi nem történt, így ott végeztem, ahol kezdtem."

A medve nem játék.

MEdievil
"Cirkusz az is ha részegen höbörögnek a pilóták..valszeg lenne aki annak is örülne."
lehet hülye vagyok de perpill még ez is izgalmasabbnak hangzik mint ami most folyik az f1ben <#gonosz3>
Nem lehetne visszahozni valahogy a 90 körüli versenyek hangulatát legalább? <#rinya>

F

Freedom88
Ja, csak kár h Hamilton volt a hunyó az egészbe. Viselkedik mint egy jófiú és a "nagyobb" vitte el a balhét. Újabb eset, h Hamiltonra nem sok szabály érvényes.

T.T.

DjDano
Azért a média jelentõsen felfújja ám a dolgokat, vagy nézzük meg milyen Hamilton elleni úszítóhadjáratot vágott le az RTL Klub a "szakértõikkel" együtt. Az sem zavarat õket , hogy a közvélemény 99%-a és a szakértõk is (nem beszélve a versenybíróságról) Alonsot okolta! Teszem hozzá joggal.

volt anno egy Senna Prost párharc is
ott voltak ennél durvább dolgok

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

laca133
hát kimi szerett inni szóval örülne neki azis biztos xDD
b-type
Valóban a 'cirkusz' szóba elég sok minden belefér...Cirkusz az is ha részegen höbörögnek a pilóták..valszeg lenne aki annak is örülne.
Ezért engem spec. különösebben nem is foglalkoztat hogy mi a magyar szinonimája a Formula One-nak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valamiért Száguldo Cirkusz az F1 magyar szinonimája,azt hiszem most volt száguldás,és cirkusz is.
A megfogalmazás nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna (1.mondat) :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bercy
Hát szvsz a F1-el manapság elég nagy gondok vannak. Ezalatt nem a rendszeres botrányokat értem hanem, hogy a versenyek se izgalmasak. Rendszeresen a boxban dõlnek el a dolgok és semmi akciót nem látni a pályán. Gyökeres szabálymódosításokra lenne szükség.
Ha megnézünk pár wtcc futamot akkor azon nem nagyon fogunk unatkozni. Rengeteg elõzés, amiben persze nagy jelentõsége van a handicap rendszernak (ez szintén megoyztja sok ember véleményét) de én mégis szivesebben nézem, mert izgalmas.
1. Nem az, hogy nem merik hanem normálisabb embernek ez eszébe se jutna ilyesmi.

2. Ez így minden csak nem verseny.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

b-type
Igen ez kõkemény verseny,...és ne is legyen több.
Én speciel semmi mást nem szeretnék látni a pályán csak kõkemény versenyt.
Úgy gondolom hogy a cirkusznak is megvan a maga helye.
Régebben ez sokkal emberebb verseny volt, és az emberebb nem azt takarja hogy ha nem tudom a pályán megverni,..vagy tartok töle hogy nem tudom a pályán megverni, akkor keresztbe teszek neki, hogy ki se tudjon hajtani.
Én ez így gondolom.
Alonso ma nem rajtol jól (sõt) és sokat hibázott, ez a verseny számára jobban is végzõdhetett volna ha nem veszít pozíciót, nem hibázik ennyit a pályán, és meg tudja elõzni Ralf-t.
Így is 4. lett ami szvsz szép eredmény.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

laca133
xDD Senki sem ment még el.
[Jakuza]
Es vajon miert utaljak ?
Mert emberileg egy nulla, azert. Kimi-t pl miert nem utaljak annyira ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kocsiba szállok,cirka 4 óra múlva ott vagyok,a reggeli mûszak kezdésre vissza is érek.
Király.
Akkor Montoya sem utazott még el?
DDDDDDDDDDDDDD
laca133
Gyerekek aki még nem kapott autógrammot kedvenc pilótájától az jöjjön ki ferihegyre mert a csomagosok sztrájkolnak és emiatt itt ragadtak xDD
Alonso fejét elsösorban azok követelik akik,Hümm,.... utálják,és szivesebben látnák a Ferrarit,Renaultot,BMW-t VB cimet nyerni.
Nem tudom,a többi 21 pilotábol hanyan merték volna ezt megtenni,és itt elsösorban a merték-en van a hangsuly.
Ne essék félreértés,nem erkölcsileg szeretném védeni a tegnapi eseményeket,de nekem tetszett volna,ha estleg Spa-ban meg Ham. adta volna vissza a kölcsönt.
Tévedés ne essék,a jelenlegi rendszerben,mint ahogy a mai eredmény is mutatja,maga az idömérö,már a kökemény verseny,igy a két fiu cselekményét felfoghatjuk ugy is mint egy oda vissz elözést,amibe beleszolt egy lekörözött versenyzö.
[Jakuza]
Igazad van.
Raadasul szarabnal szarabb szabalyokkal tuzdelik tele szinte evrol evre.
Rossz pontrendszer, rossz kvali.
A 8 hengeres motorok bevezetese is elozes szempontjabol ugy erzem hibas dontes volt. A gumiszabaly egy hulyeseg es sorolhatnam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat a csibeszseget es a sportszerutlenseget , ne vegyuk mar egy kalap ala.

dienesoft
Errõl jut eszembe: elõre ki kéne osztani a várható nyerteseknek a pezsgõt, jól beb*sznának, onnéntól lenne csipészség meg vakmerõség a pályán az biztos <#idiota>.

lac coo
És szerinted tökös , vagány dolog, ami tegnap történt?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

dienesoft
A Forma1 is kezd CSAK a pénzrõl szólni.

BaliBoy
Szerintem ez már ki lett tárgyalva. Természetesen legyen küzdelem és ne az elengedõsdi menjen, de mindezt, amit Te "csibészségnek" hívsz a pályán csinálják és ne a boxban, meg a színfalak mögött. Úgyhogy ezen okok miatt elitélendõ ami történt és nagyon jól tette a FIA, hogy ezt nem nézte jó szemmel.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Félig meddig vitainditonak szánom.
Nagyon sok embernek baja van a Hamilton-Alonso féle csapaton belüli rivalizálással.
Nekem nincs.
Inkább nézem ezt,mint azt a bizonyos félre állos-elengedös F1-et.
Ha Ron bármelyik pilotáját favorizálná,már régen eldölt volna a VB.

(nekem továbbra is az a véleményem,hogy ami a hétvégén történt az a McLaren,Hamilton-és Alonso belügye,semmi köze ehez az FIA-nak.)

(( lassan az egész F1 kezd kihalni,semmi csibészség,semmi emberiesség,igaza van Kiminek,mikor azt mondja,hogy a vezetésen kivül mindent utál az F1-ben.
Valyon hány autost tudna a rendör meg büntetni,ha betü,és veszzö,meg pontok szerint betartana minden KRESz szabályt.))
dienesoft
Én -hami nick kubica mark david- párti vagyok :D

MaSzKa
ezek a srácok legalább nem keverik a szart az f1-ben

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
én -nick kimi kubica nico vettel- párti vagyok

otrosinka
Ami a mekinél megvan....de ott meg alá ássa a csapatot is lassan a két pilótájuk ( fõleg alonso-ra értem ), között lévõ rivalizálás.
persze nem csak ez...de õk még mindíg jobban vannak , mint a ferrari.
kémbotrány ide vagy oda....

(mj: alonso, kubica, kimi párti vok ezért picit óvatosan írok, nhogy megsértsem magam)

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

ez csak nekem jött le hibásan?

kell nekik Ross Brawn és Stepney helyett egy új minõségellenõrzési vezetõ...

http://gaborszantai.co.uk/

otrosinka
Kicsit úgy érzem, hogy a ferrari mintha nem lenne még 100%-os.
Az oké, hogy pilóta váltás, távozás stb.....de az ilyen nüanszokkal ártanak maguknak a legtöbbet.talán a pilóták dominanciája sem tül egészséges....valakinek segíteni kéne a másiknak csak csapatjáték valamien szinten....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

ezek ugy néznek ki, mint akik komoly táplálkozási gondokkal küzdenek
on

mindkettõjüknek volt nemsokkal utána hozzászólása...

nearo
És mi van akkor, ha pl nincs rá ideje, hogy átolvasson néhány száz hsz-t csak azért, hogy megnézze, hogy szerepelt e már az adott hír a topicban?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kis butus...

kiállítottad magadról a bizonyítványt: "de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak""

mflex
Mivel ez egy fórum és egy fórumon "beszélgetni" szoktak ,NEM CSAK HÍREKET KI,AZTÁN IDE BEMÁSOLNI szoktak, éppen ezért kicsit sem értem, hogy mire jó ez..

Akkor én tudomásul veszem , hogy te csak máshonnan "ellopott" híreket tudod ide bemásolni, érdemben meg hozzászólni azt nem nagyon megy!

Attól, hogy elõbb regeltél ,mint én vagy bárki más nem jogosít fel arra , hogy játszd a fõnõköt? Miket beszélek az eszed!

Na léptem is ilyen agyamentekkel nem vitatkozok a fórumon, mert pont ez nem tartozik ide<#idiota>, de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak"!

What about the forests?

A fekete tangas helyet ugy hivjak piros lampas haz, es nem Hungaroring.. Eltevedtel egy kicsit..:)

MaSzKa
massa ma szar volt ennyi

kimi meg jó volt