182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Borg #79759 Azzal inkább Barichellora gondolt szerintem.
Lassan tényleg az jön, hogy a nagyöregeket ki kell bazni az F1-ből, mert nevetséges amit megengednek maguknak. És nem a rönyó az első "nagy" csapat, ami azt képzeli magáról hogy a győzelem már alanyi jogon jár nekik... ha valami nem megy, akkor egyből jön a lejáratás, meg a pénzért mutyizás, hogy újra ők legyenek az élen... -
G_ArchAngel #79758 Button lenne a pokolian lassu sofor?
Ha ilyen leszek, akkor inkabb nem akarok megoregedni, 60 evesen lojjetek le! -
2. edzésen már nincs ekkora meglepetés.... -
Borg #79756 Flavionak elgurult a gyógyszere
Ez a faszi is egyre szánalmasabb :D -
új dupla diffúzor, átdolgoztt első szárny és még 1-2 aero elem... -
így jár aki most kel fel, de aki még el akarja csípni a végét watchit :) -
sKeezo #79753 vagy loptak 1-2 ötletet a brawn-tól -
Berakták az eddig műhelyben tartogatott difúzort
-
McLaren looooool
mitől javultak ezek fel
BMW meg mit csinál?bealudtak -
Hamilton -
valami linket tudtok adni ahol lehet nézni a szabadedzést reggel? -
Lancia Stratoshoz pont berakhatták volna a fekete-piros Pirelli-s festést,nem pedig az Alitalia-s zöld-piros-fehéret:D -
Ahogy Istencsászár is írta Pirelli a hivatalos beszállító...mondjuk ahogy áll a WRC, sajnos nem oszt nem szoroz,..mert hamarosan lehalhat az egész :( -
Pirellin megy mindenki. -
Bocs: BFgoodrich :) -
Miért idén WRC-ben nem BFgoodridge-l meg a Citroen?
Mert ha igen akkor az Michelin. -
...az csak nekik pénzért lenne jó. :)
Aztán mit csinált a Michelin? (az Indianapolis-i balhén kivül)
Lenyomott egy hangzatos nagy dumát arról hogy ők vetélytárs nélkül nem akarnak az F1-ben maradni, meg hasonló akkor szimpatikusan hangzó dumák.
...aztán azt láttad hogy kiseggeltek a MotoGp-ből is, aztán kiseggeltek a WRC-ből is.
-
Aztán Börni vagy valamelyik nagy ember berágna és megkérdezné a Michelin-t lenne-e egyedüli gumiszállító a forma 1-ben =D -
jaja, Alonso szerint elkeffentették azt levettem,...és lehetséges tök igaza van.
De azért a Bridgestone is ott van már egy ideje a placcon, nem igen vágom hogy követhetnének el sorozatos szarvashibákat. Sőt ez nálam nem igen életszerű. -
Sziasztok!
Szeretnék kérni megint egy linket ahol tudom nézni a szabadedzéseket. :D
Illetve mikor is lesznek? xD
Előre is kössz! -
nem csak a nagy külömbségekkel van baja
"A Bridgestone az idei esztendőben is négy különböző száraz aszfaltra alkalmas gumit készített..."
"Kínában például a szuperlágyhoz a közepes specifikáció társul."
szerintem az a problémája hogy ezt a 2 gumit hozzák el, még van 2 másik keményebb fajta és gondolom ide az kellene. -
áhh akármennyire unszimpatikus ez az ember ezen a mondatán én jót kacagtam:))) -
"Ha nagyobb felhajtást akarunk, akkor sorsolhatnánk is, és aki a tizenhármas számot húzza, az esőgumit kap."
-
Pedig nem a Bridgestone-n múlik, detto az FIA döntése volt hogy nagyobb különbség legyen a lágy és a kemény között (szperlágy és lágy, kemény és szuperkemény
..stb) hogy ne döntőbb legyen a futamra ki hogyan használja ki a kötelező gumiválasztást.
Aztán a megjelenített/elért különbség sem volt elég, ezért még nagyobb különbséget írtak elő...ezért van a jelenlegi helyzet.
De egyébként okés Alonso nyilatkozata, csak nem értem Vettel-t és Kubica-t miért keveri ide...a MotoGp-ben ..sőt a motorsportban tök egyértelmű, hogy körönként egy másodpercet lehet bukni az elmelegedett/elkopott gumik miatt..és aztán minden körben további félmásodpercet kb.
-
Alonso: A Bridgestone gumiválasztása nevetséges :))
Egy kis hasonlítási alap lehet mennyit számít, vagy nem számít a Kers...
"Felipe Massa és Kimi Räikkönen azonban Kínában egész biztosan nem fogja használni a KERS-t, amit Stefano Domenicali csapatfőnök árult el egy sajtótájékoztatón csütörtökön, adta hírül az autosport.com." -
-
G_ArchAngel #79733 Be volt mar parszor linkelve, nem olyat adott be, mint amit most elfogadtak...
Biatore frocsogott, de Pat Symonds elismerte, hogy luzerek voltak... -
Ti tényleg ennyire tudtok csak gondolkodni?Vagy szerintetek ugyan úgy tervezte meg az összes csapat?Gondolkozzatok!Kurva fárasztó,tudom,de hasznos.Egyértelmű,hogy teljesen más dolgot talált ki Brawn,Toyota,Williams,mint a többiek,ezért az övéké szabályos. -
campy #79731 én ugy hallottam hogy a Red Bull is megtette ugyanezt amit a Renault és nekik is azt mondták nem szabályos...döntsék már el akkor most mi van!! ja bocs már eldöntötték szabályos:O:O és gondoljatok bele toronymagasan a Red Bull lehetett volna a legjobb csapat a mezőnyben ha nekik be lett volna szerelve a cucc?:O -
Nem tudom pontosan milyen diffúzortervet adott be a Reanult, de ha tényleg hasonló, akkor valóban. -
madmanic #79729 Mindenki erre számított, hogy nem csinálnak segget a szájukból, de ezzel itt az újabb "kiskapu"!
most mindenki azt nyilatkozza, hogy sajnos le kell gyártaniuk az új diffúzorokat hatalmas pénzekért -nem mintha már nem lenne kész, csak nem tesztelhették-
DE:
"sajnos" az új diffűzor miatt új padlólemez kellett, az miatt meg új felfüggesztés, fordítva jobban mutat az a motor, arra új borítás kell stb.
lesz itt még óvás basszus... nyomorék FIA -
dav1d #79728 Ebbe csak az szemétség hogy a renault-nak azt mondta a FIA hogy nem legális, holott ők is észre vették a kiskaput
és ezt most rendesen beszopták mert legális
-
Gyors lezavarták ezt hogy mindenki fogja be a következő hetekben legyen miről dumálni és legyen mit tárgyalni => Hamilton :)) -
és az index olvasók is így döntöttek 
Amúgy örülök, hogy ez lett, kiváncsi leszek sikerül-e a többi csapatnak felzárkózni a "diffúzorbrigádhoz" -
viizo #79725 teljesen korrekt az ítélet.
az a5.hu-n persze a hardcore nagycsapat fanok támadják az ítéletet, legszívesebben ásnák az FIA sírját. természetesen annak ellenére, hogy független szakemberek szerint is ez volt a helyes döntés. uff. -
SzocsA #79724 már mindenkinek megvan a dupla diffúzorja!
ez várható volt! hogy így döntenek! -
Érik egy 1991-es szezon. Kiváncsi leszek feltámad-e a Ferrari, legalább úgy, mint Nigel. Monaco lesz a mérce. -
Nah akkor innentől a többi csapat is kísérletezhet...
korrekt ítélet... -
Hivatalosan is legálisak a diffúzorok
formula1.com
f1hirek.hu -
Nem hivatalos legális ...
... legális