FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

összeesküvéselmélet:

nincs kémbotrány -> Massa-Hamilton csere?:)

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
nem mindekni oan fajta amien te kõkemény istencsapása, aki senkinem sem kegyelmez.....nekem nem mind1 h ki nyer, még ha neked az is, nem fogok megváltozni a kedvedér...."tesó"....!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

BaliBoy
Akkor inkább már Massa mellé Hamiltont. A balszerencsés faszi meg mehet. :P

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

úristen.. Szted? Folyamatosan õt is... :)

Szóval nincs min csodálkoznod

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hát tudjátok meg a drága kis massátok sem jobb bõr.........

Hogy jön ide Massa?? Ki szereti szted itt? :D Talán jobban tennéd ha nyelved neked sem lógna bele egy pilóta hátsó fertájába sem :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Én még nem hallottam 1 rossz szót se schumiról....volt h szidták õt is éveken keresztül,mint alonsot?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Az meg a megszokás miatt :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Zsoltika 007
Relax! Mivel nincs már Schumacher nincs kit ba**tatniuk.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

INeedspeed
épp ez az, mindenki arról nyávog h alonos mien rossz, közbe a forma 1 rõl alig esik szó csak h mien csalonzó ez az alonso meg minde szar....áhh mind1

Zsoltika 007
Az más. :D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

INeedspeed
mikor nincs akkor is megy....

Csak mert okunk van rá.

guardian hero
Meg Alonso apukája biztos erõsebb is Massa apukájánál, igaz? <#idiota>

Szerintem az F1 homoerotikus vonzatait nem itt kéne kitárgyalni, elhisszük és respektáljuk, hogy szereted Alonsot, de nem szeretnénk arról beszélgetni, hogy melyik pilóta "jobb bõr"... (legallábis én nem ilyen szemmel nézek rájuk)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ezért is rühellem Alonso után Massat legjobban a mezõnybõl:)

INeedspeed
Itt szezon kezdete óta folyik az alonso osztás, nincs oan futam h ne baszogassák,eccerûen nem érzik jól magukat az emberek, hát tudjátok meg a drága kis massátok sem jobb bõr.........

guardian hero
Mindketten bunkó paraszt módon viselkedtek, Hamilton és Alonso is. De a legfõbb bûnös Ron Dennis, mert elbaszta a pilóták összeválogatását (ld. 54376), és hagyta idáig fajulni a dolgokat csapaton belül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
"Ha csapatfõnök lennél neked nem az lenne a lényeg hogy a legjobbak legyenek nálad"

Nem. Az csak a Prost-Senna, Hamilton-Alonso féle konfliktusokhoz vezet, inkább elõbb, mint utóbb. A tökéletes felállás: A legjobb pilóta + egy kevésbé ambíciózus, megbízható jómunkásember hátvéd. Schumacher + Irvine ilyen volt. A mostani mezõnyben szerintem Hamilton a legjobb/legígéretesebb pilóta, de mellé semmiképp se Kimit raknám, inkább Webbert mondjuk. Vagy Trullit, Fisichellát, esetleg Buttont.

INeedspeed
HAmilton azt csinált amit akart, a csapat neki köszönheti a 0 konstruktõrit,de nem vitázom mert úgyis alonso a hibás ha a magyarországi miniszterelnök gyurcsány......

persze, Alonso már ártatlan ettõl...

Simán kereket cseréltek volna mindkettõjüknek és nincs gáz

Zsoltika 007
Ha csapatfõnök lennél neked nem az lenne a lényeg hogy a legjobbak legyenek nálad? És amúgy sem Kimi a fõnök. Nem õ dönti el.

+n

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja Räikkönen mellé..."

És Kiminek hiányzik? <#nevetes1>

Hamilton rendre alázza Alonzot, ugyanezt tené vele is...

INeedspeed
köszönd hamiltonnak......

Sajtó: Pódium öröm nélkül – Júdás gyõzelme

Háttérbe szorult a kémbotrány Magyar Nagydíjon. Az idõmérõ edzésen történt incidens játszotta a fõszerepet a médiában és rányomta a bélyegét a sportra, ahogyan Lewis Hamilton gyõzelmére is. A hétvége megosztotta a nemzetközi sajtót.

Bild: "A Formula-1 új sztárja megszerezte harmadik gyõzelmét, amelyet Alonso furkálásának köszönhet. Alonso a parkolási manõver után, pontokat és szimpatizánsokat veszít."

Gazzetta dello Sport: "Hamilton újra meglépett. Nõtt a különbség Räikkönenhez képest. Hamilton segítséget kapott. Hamilton tökéletes. Probléma volt az autójával de nem hibázott. Kimi öröm nélküli pódiuma."

Corriere dello Sport: "Hamilton Alonsoval vitázik majd nyer. Räikkönennek a második hellyel kell megelégednie. Lewis keményen odavág, és Ron Dennisszel vitatkozik, majd megnyeri a versenyt."

Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja Räikkönen mellé..."

The Telegraph: "Hamilton kemény legény."

The Guardian: "Hamilton vezetõ szerepet játszott. Nagy nyomás nehezedett a vállára, és így is gyõzni tudott."

El Mundo Deportivo: "Krízis a McLarennél. A kétszeres bajnok arra utalt, hogy elhagyhatja a csapatát, mert bántja hogy Hamilton azt csinál amit csak akar. Lewis kihasználta az FIA ajándékát. Ez háború. Igazságtalanul vették el Alonso pole pozícióját. Fernando a Hamilton által okozott krízis áldozata lett. A brit a versenybírók támogatásával káoszt okozott."

AS: "Alonso leckéztetett. Megõrizte nyugalmát és negyedik lett, míg Hamilton nyert. Júdás gyõzelme. Fernando az FIA igazságtalan ítélete ellenére is megõrizte nyugalmát."

Marca: "Hamilton nyerni tudott, mert a pálya tisztább felérõl rajtolt. Így bárki gyõzhet. Bizalmas: Alonso ki akarja vásárolni magát a szerzõdésébõl, de nehéz lesz. Édesapja és a menedzsere Briatoréhoz fordult tanácsért. Alonso ultimátumot adott: Hamilton vagy én."

El Periodico: "Gyõzelem az ajándék pole után."

Zsoltika 007
"This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management "
Youtube-on nincs már fent.

BaliBoy
Egyébként milyen f@szásan elterelték a figyelmet a kémügyrõl...

Zsoltika 007
Van vmi link?

gercse
sajnos...

whiskeyman
dettó

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

MaSzKa
nem tom ki hogy van vele, de ez a magyar nagydíj dög unalmas volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kösz. lusta voltam utánakeresni... <#worship>

whiskeyman
1 liter benzin súlya 0,74 kg, ki lehet számolni

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Hamilton... <#ravasz1>

INeedspeed
Ez tetszik, egyre nagyobb a bunyÓ GYEREKEK HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!
Brit sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton kemény szavakkal illette Ron Dennist az idõmérõ alatt.

LH: "Ilyet többet ne merészeljetek tenni velem..."
RD: "Te pedig többet ne merészelj így beszélni velem..."
LH: "Kopj le és pukkadj meg..."

ernando Alonso és Lewis Hamilton szombat óta nem beszéltek egymással. A bajnoki tabella éllovasa nem tudja, hogy neheztel-e rá a csapattársa. Hamilton beismerte, hogy tartott a csapattal való találkozástól, ugyanis nem tudta ki hogyan vélekedik az ügyrõl.

De: "Körbejártam a csapatot, és mindenkinek szerencsét kívántam. Csak egy ember nem reagált, de tettem tovább a dolgom."

Fernando Alonso kellemetlenül érzi magát a McLarennél. A Marca értesülései szerint a spanyol ultimátumot adott a csapatnak: "Hamilton vagy én."

YEAH! BULEEY VAN!:))))))))))))

kb 1 litert eszik a gép kilométerenként....

az a ringen több mint 4 L.. nem tudom mennyi az üzemenyag súlya, de pár kiló hidd el nagyon sokat számít...

[Jakuza]
Akkor javaslom az Angol visszajatszas megtekinteset.
Amikor amikor a nyalokat elvettek az Alonso elol. A mernok kb 5 mp mulva hevesen integetni kezdett neki, hogy induljon mar akkor indult mar csak el amikor Dennis ingerulten kiabalt a mikrofonba.

Szoval ez bizony Alonso sara.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

miilann
még a kerekeket is

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Zsoltika 007
Tudod az F1-ben mindent felfújnak.

BaliBoy
Hát annyit biztos nem mint amekkora mûbalhét csinálnak körülötte.

Zsoltika 007
Bizony számít!

Freedom88
biztos h számit vmennyit

T.T.

Az, hogy Hamilton engedetlen volt egy dolog, erre nem törvényszerû, hogy szabálytalansággal kell válaszolni rá. Ez csak a másikat minõsíti. Alonso kijöhetett volna belõle úgy, hogy lelki fölénybe kerül a csapattársal szemben, ha még így is megveri. No de nem így verte meg, mint tudjuk.

Alonso és a ferrari szerintem lehetetlen küldetés, ugyanis remélem, hogy a Ferkánál számításba veszik a szurkolókat is és itt bizony megbukna a dolog :P

BaliBoy
Egyébként az az egy kör benzin is egy vicc. Számít? Sztem nem.

Count Adyn
Csak halkan merem megjegyezni, hogy az ilyen történetek mindig úgy kezdõdnek hogy valaki visszaüt:) Itt hamilton bökött egyet Alonson, mire kapott egy pofont válaszul:D Csak itt nem áll meg a lánc, annak a bökésnek is lehetett oka, kis törlesztés valamiért, vagy csak pillanatnyilag õ úgy látta logikusabbnak, mint amikor mi leszarjuk a 30 as táblát:)
Az nem lett volna baj ha Alonsoák visszaadják neki, pl most a 2 következõ versenyen ALO következik, de amit csináltak az a nézõkkel szemben nem volt fair. Szóval igazuk van azoknak aki kszerint öljék csak egymást, de lehetõleg a pályán és versenyezve, ne ez a kicsinyes nem engedlek ki ki a boxból mer miattad egy körrel több benyám maradt dolog menjen. Hude sokat irtam, na mind1:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gundark
Nekem tetszett a verseny! :)

Freedom88
én se látnám ott szivesen:)

T.T.

BaliBoy
"Alonso elmenne a Mekitõl, mondjuk a ferkába"

Isten õrizz!!!!

Freedom88
van benne vmi. Én nem csodálkoznék ha Alonso elmenne a Mekitõl, mondjuk a ferkába:D Na jó max vissza a Renaulthoz, Fisco helyére.

T.T.

Szerintem a MacLarennel kapcsolatban a TEAM kifejezes megcsufolasa a rajuk torteno hasznalata.... Amugy szerintem a egymasnak valo keresztbetetel az ideny eleje ota folyik, miota Alonso rajott, hogy a kolok jobb nala.. Ez csak most ert el egy olyan fokot, hogy ennyire nyilvanossag elott tortenik...

Freedom88
pffff
McLaren Team the best!:)

T.T.