FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs kémbotrány -> Massa-Hamilton csere?:)
http://gaborszantai.co.uk/
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szóval nincs min csodálkoznod
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hogy jön ide Massa?? Ki szereti szted itt? :D Talán jobban tennéd ha nyelved neked sem lógna bele egy pilóta hátsó fertájába sem :DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerintem az F1 homoerotikus vonzatait nem itt kéne kitárgyalni, elhisszük és respektáljuk, hogy szereted Alonsot, de nem szeretnénk arról beszélgetni, hogy melyik pilóta "jobb bõr"... (legallábis én nem ilyen szemmel nézek rájuk)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem. Az csak a Prost-Senna, Hamilton-Alonso féle konfliktusokhoz vezet, inkább elõbb, mint utóbb. A tökéletes felállás: A legjobb pilóta + egy kevésbé ambíciózus, megbízható jómunkásember hátvéd. Schumacher + Irvine ilyen volt. A mostani mezõnyben szerintem Hamilton a legjobb/legígéretesebb pilóta, de mellé semmiképp se Kimit raknám, inkább Webbert mondjuk. Vagy Trullit, Fisichellát, esetleg Buttont.
Simán kereket cseréltek volna mindkettõjüknek és nincs gáz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És Kiminek hiányzik? <#nevetes1>#nevetes1>
Hamilton rendre alázza Alonzot, ugyanezt tené vele is...
Háttérbe szorult a kémbotrány Magyar Nagydíjon. Az idõmérõ edzésen történt incidens játszotta a fõszerepet a médiában és rányomta a bélyegét a sportra, ahogyan Lewis Hamilton gyõzelmére is. A hétvége megosztotta a nemzetközi sajtót.
Bild: "A Formula-1 új sztárja megszerezte harmadik gyõzelmét, amelyet Alonso furkálásának köszönhet. Alonso a parkolási manõver után, pontokat és szimpatizánsokat veszít."
Gazzetta dello Sport: "Hamilton újra meglépett. Nõtt a különbség Räikkönenhez képest. Hamilton segítséget kapott. Hamilton tökéletes. Probléma volt az autójával de nem hibázott. Kimi öröm nélküli pódiuma."
Corriere dello Sport: "Hamilton Alonsoval vitázik majd nyer. Räikkönennek a második hellyel kell megelégednie. Lewis keményen odavág, és Ron Dennisszel vitatkozik, majd megnyeri a versenyt."
Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja Räikkönen mellé..."
The Telegraph: "Hamilton kemény legény."
The Guardian: "Hamilton vezetõ szerepet játszott. Nagy nyomás nehezedett a vállára, és így is gyõzni tudott."
El Mundo Deportivo: "Krízis a McLarennél. A kétszeres bajnok arra utalt, hogy elhagyhatja a csapatát, mert bántja hogy Hamilton azt csinál amit csak akar. Lewis kihasználta az FIA ajándékát. Ez háború. Igazságtalanul vették el Alonso pole pozícióját. Fernando a Hamilton által okozott krízis áldozata lett. A brit a versenybírók támogatásával káoszt okozott."
AS: "Alonso leckéztetett. Megõrizte nyugalmát és negyedik lett, míg Hamilton nyert. Júdás gyõzelme. Fernando az FIA igazságtalan ítélete ellenére is megõrizte nyugalmát."
Marca: "Hamilton nyerni tudott, mert a pálya tisztább felérõl rajtolt. Így bárki gyõzhet. Bizalmas: Alonso ki akarja vásárolni magát a szerzõdésébõl, de nehéz lesz. Édesapja és a menedzsere Briatoréhoz fordult tanácsért. Alonso ultimátumot adott: Hamilton vagy én."
El Periodico: "Gyõzelem az ajándék pole után."
Youtube-on nincs már fent.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Brit sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton kemény szavakkal illette Ron Dennist az idõmérõ alatt.
LH: "Ilyet többet ne merészeljetek tenni velem..."
RD: "Te pedig többet ne merészelj így beszélni velem..."
LH: "Kopj le és pukkadj meg..."
ernando Alonso és Lewis Hamilton szombat óta nem beszéltek egymással. A bajnoki tabella éllovasa nem tudja, hogy neheztel-e rá a csapattársa. Hamilton beismerte, hogy tartott a csapattal való találkozástól, ugyanis nem tudta ki hogyan vélekedik az ügyrõl.
De: "Körbejártam a csapatot, és mindenkinek szerencsét kívántam. Csak egy ember nem reagált, de tettem tovább a dolgom."
Fernando Alonso kellemetlenül érzi magát a McLarennél. A Marca értesülései szerint a spanyol ultimátumot adott a csapatnak: "Hamilton vagy én."
YEAH! BULEEY VAN!:))))))))))))
az a ringen több mint 4 L.. nem tudom mennyi az üzemenyag súlya, de pár kiló hidd el nagyon sokat számít...
Amikor amikor a nyalokat elvettek az Alonso elol. A mernok kb 5 mp mulva hevesen integetni kezdett neki, hogy induljon mar akkor indult mar csak el amikor Dennis ingerulten kiabalt a mikrofonba.
Szoval ez bizony Alonso sara.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Alonso és a ferrari szerintem lehetetlen küldetés, ugyanis remélem, hogy a Ferkánál számításba veszik a szurkolókat is és itt bizony megbukna a dolog :P
Az nem lett volna baj ha Alonsoák visszaadják neki, pl most a 2 következõ versenyen ALO következik, de amit csináltak az a nézõkkel szemben nem volt fair. Szóval igazuk van azoknak aki kszerint öljék csak egymást, de lehetõleg a pályán és versenyezve, ne ez a kicsinyes nem engedlek ki ki a boxból mer miattad egy körrel több benyám maradt dolog menjen. Hude sokat irtam, na mind1:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Isten õrizz!!!!
T.T.