FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez csak egy elméleti fejtegetés volt.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az világos, hogy Alonso megszivatta Hamiltont és az utolsó gyors köre nem jött létr. De a csapat azt állította, hogy Hamilton ezt kiérdemelte valamivel Alonsotol, illetve valami extra kört vett el tõle, no ezt nem vágom mi volt ez a javíthatatlan , mindent romba döntõ edgedetlenség?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez nem volt jó hiszen, azt mondták hogy nem járt el helyesen Hamilton.
Tehát valszeg fordítva volt tervezve, én nem vágom miért.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De állt a balhé, hogy a cspata másodikjaként van jelen a pályán ...
Nem flémelni akarok ,de asszem megbocsátható nekem, ha a McLarennek nem fogadom el azonnal minden magyarázatát 😊)))
Nagyon persze nem, de akkor vana legjobban felgumizva a pálya.
Én azt nem értem hogy ez miért Alonso-nak járna???
Hamilton kiesett NürburgRing-n, mert defekt miatt összetörte az autóját.
Tehát Alonso úgy mehetett ahogy akart, a csapattársa képben sem volt (az edzést le is állították).
Akkor most miért Alonso-nak járna az a lehetõség hogy utolsóként fussa a gyors kört??
Ha azt a 20+10mp-t a pályán tölti talán kevesebb maradt volna az autójában az utolsó mért köre megkezdésére...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De !
Amit én nem értek igazán, az, hogy elõl haladó csapattárs mi a fészkes fenétõl fogyasztana egy körrel több üzemanyagot , ugyannyi megfutott kör melett, mint a tõle akár 50-100 méterre leszakadt, szintén zavartalanul autózó második autó ????
Sõt ha szörszálat akarnék hasogatni, akkor azt mondanám, hogy épp a nehezebb , jobban megtankolt autó akadályozza a második, könnyebb autót, ...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Édesanyád azt mondja Vasárnap, h menj le kenyérét, de még 11:50kor, de te 12:10kor mész amikor már bezárt a bolt. Akkor most mivan? ki volt a hibás?
az már más kérdés hogy a tesód nembiztos hogy hátbaver miatta
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha valaki szájbarágósan elmagyarázza , miért-hogyan számít ez a boxból kijövet dolog , akkor elhiszek mindent 😊))
Az idõmérõ 3. szakaszára gondolsz, hogy ott kellett volna egy körrel elõbb kijönni , vagy mi ???? Összeségében az etapban megfutott körök száma számít nem?
Tényleg érdekel a dolog !
Végülis érthetõ hogy ezen kell flózni, mert a mai délutánom nem lett jobb a dög unalmas futamtól amin 1 szép elõzés volt az is Alonsotol, azon kívül még kettõ valami.
Az ilyen pályákon lehet tesztelni a dolgokat hogy milyen a mai technika ( lószar ), se elõre se hátra... ha nem esik az esõ, ha nincs sc, akkor nincs izgalom, nincs futam.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nyitott vagyok bármilyen ésszerû, logikus gyakorlati magyarázatra, hogy mi a fenéért olyan fontos a 2 mp a boxból kijövet és hyog ki jön ki elsõnek ????
Mert nekem péntek óta nem sikerült rájönnöm 😊))))
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
"Vagy Hamilton, vagy én" - idézte a Marca a 26 éves pilótát.
A McLaren két versenyzõje közötti - amúgy sem baráti - viszony a hétvégi Magyar Nagydíjon mérgesedett el.
Alonso a BBC-nek ismét megerõsítette korábbi kijelentését, hogy nem úgy kezelik a csapatnál, ahogy kellene. Arra a kérdésre, hogy marad-e a McLarennél, így válaszolt: "Majd meglátjuk."
Remélem lapátra teszik ezt a majmot, pont a hétévgi balhé az igazi bizonyítáka annak, hogy nincs megkülönböztetés a csapaton belül
Nem úgy megy ám, hogy utolsó futam lemegy és azonnal felteszik a japán gumikat😊
Elõlett készítve a felfüggesztés azoknak a kerekeknek, nem csak felszórták õket😊
http://gaborszantai.co.uk/
De ez nekem így kamu szagú kicsit... Lemarad , vagy már eleve lassabban indul el a boxkijáratnál és máris nem tartja fel az elõtte lévõ csapattárs .
Ez a duma nálam megbukott, más magyarázat ?
(ugye egyformát nem vihetnek)
Most a cél az volt,hogy Alonso megy elöre,kvázi némileg gyorsabban,és egy körrel több üzemanyag fogyasztást produkál,hogy igy egyforma sulyal fussák az utolso köreiket.
Most Hamilton viselkedése miatt ez az egy kör maradt Alonso autojában.
Ha valaki le tudja ezt érthetõen írni azt megköszönném !
Mert hogy ezt varrták Hamillton nyakába az ok, de én rohadjak meg ha értem !
nem csodálkoznék, ha akkor kezdte volna a kémkedést, mikor kiderült, hogy nem kapja meg Brawn pozicióját - és ez bizony õsszel volt...
Ugye tavaly a Renault vert mindenkit, a Meki meg shol sem volt.
Ugyan az a két auto,csak a gumik cserélödtek át,és tavaly az elsö teszten a meki 1,5 másodpercel gyorsabb volt a Japán termékeken,tehát nem kellett ehez Ferrari szervizkönyv.
Ez igaz volt szezon elején, de most már van 😊
(Tisztára, mint a Driven címû filmben, ott addig ment jól az újonc, amíg hirtelen esélyes nem lett, utána leblokkolt... Hamilton az elõzõ futamra esélyesként ment, és minden baj érte, ennek ellenére végig küzdött, nem adta fel... most pedig újra nyert, tehát nem törte meg a kudarcélmény, és a csapaton belüli feszültséget is jól bírja. Szerintem zseniális tehetség.)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
jól jött Denniséknek a Ferrari barkácskönyv, hogy azonnal megismerjék a Bridgestone know-how-ját és ne szenvedjenek, mint Biatore-ék😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ettõl függetlenül nem tartom kiemelkedõ pilótának...
Amúgy nem csodálkoznék, ha a Hungaroring-gel nem hosszabítanának szerzõdést, vagy csak akkor, ha tesznek bele 2 elõzési pontot - Monaco-nak van egy varázsa, ami miatt ez elnézhetõ, de a mogyoródi katlannak semmi elõnye sincs...
#54402 G_ArchAngel: Nem is tudom ki jött fel Silverstoneban 17 helyet?
<#nezze>#nezze> Ennyire látványosan nem kéne utálnod!
Mi van? F1-es autóban nõtt fel?? Ez hogy?
Neki GP2-bõl kellett átszoknia, az könnyebb? Kérdés Ferrariról Lamborghinire nehezebb áttérni, vagy Audi TT-rõl Ferrarira? Hülye példa, de hasonló
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Más kérdés, hogy ezek szerint Ron Dennis nem bízott eléggé Hamiltonban, hiába ismeri gyerekkora óta, rosszul ítélte meg a képességeit.
egy ferkával saját eröböl 12. ,nevetséges."
Mondjuk múltkor meg úgy ment át a mezõnyön mint kés a vajon. Nem mondom hogy más nem tudta volna, csak arra célzok, hogy most az autója sem stimmelt sztem, ez a 12. lehetetlen fõleg hogy a múltkor mennyivel jobban ment
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack