182274
  • Gabor_(HSF)
    Nem kell foglalkozni vele! sztem az annya is letagadja,egy született büdöstojás,de legalább tök hülye ehez a sporthoz..
  • Barnabyka
    1.Vettel 2. Alonso 3. Webber 4-5.Brawn Gp ....
  • bordy
    kimit jól meg púpolták. kb 2sec-ellasabb volt a q3-ban mint a első 2 részben. hamilton is ugyan így. többieknek kb ugyan az volt mind 3 részben az idejük.
  • zsutyesz
    Alonso
  • G_ArchAngel #79830
    Mondjuk Kova nem kapta meg az uj aero-csomagot (vagyis csak reszeket belole), ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy Hamilton nyakan lenne azzal is...

Massa-ra kivancsi leszek, BMW-re szinten...
  • werkfilm
    majd túraautóban érvényesülnek :]
  • Istencsászár
    Vettel zseniális, Alonsot jó látni ( szvsz a boxból fog rajtolni hogy legyen benyája az elinduláshoz ), Webber kiváló.

Csak nem megint szegény Kova kiesett a q3ból? :( ha nem hagyják érvényeslni ahogy szegény Piquet sem :( szemét csapatok, háttérbe szorítják az titánokat...
  • Alexease
    Az ilyen emberek miatt olyan a topic amilyen. Szanalmas. Lehet, hogy alreg vagy generalt mubalhe...
  • G_ArchAngel #79826
    Mindenkibe belekot ez a kis idiota troll, majd talan bannoljak, nem kell neki valaszolni...
  • Firerock
    most te tényleg Burdét szidod?egy kicsit többet teljesített már az életben és a motorsport terén mint a jelenlegi mezőnyből bárki...
  • Black Ghost
    Vettel egy állat, Alo szerintem könnyű és lággyal fog indulni mert az csak 6-8 körig jó.
  • HunnernesKonge
    Ezzel a kommenttel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt
  • Firerock
    piké se sokáig lessz az f1-ben én úgy érzem:d
  • Firerock
    am a mekinél meginn csak a feka kapja meg az új Aerodinamikai elemeket
    Kova egy stock kocsival fog végigmenni egész évben és csodálkoztok hogy hamilton hogy "elveri" a csapattársát
  • sosemt
    Szerintem a pilóták közül fettel eredményét burdé és piké kivételével mindenki meg tudná ismételni. Szánalmas hogy egyből istenítik.. A kocsi számít nem az a német csúnya faszfeje. (ráadásul sumi is hasonlóan szép figura :D)
  • Black Ghost
    Senna szokása volt hogy egy kört mennt az időmérőn.
  • bordy
    ejha, kíváncsi vagyok arra a renaultraa hogy mennyi benya van abban. pique a q2-be se jutott be. ehhez képest alonso 2. helyről indul.
  • Firerock
    hát az egyik legjobb dobogó amit kívánhatok:D
    Esetleg az első 2hely cserélődhetne:D
  • G_ArchAngel #79816
    Atyaeg, mit fognak kapni Button-ek Biatore-tol!:-)))
  • sosemt
    Meki sztem fullra van nyomva benzinnel.

Vettel az új Ayrton Senna?? Miért? Mert jó kocsiban ül? Szánalmas....
  • G_ArchAngel #79814
    "arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is..."

Villeneuve
  • Punker
    Vettel bazzeeeee
  • Firerock
    ÁLONSZÓÓÓ:D
  • Black Ghost
    Pl: Mansel Indycar bajnok lett.
  • Black Ghost
    Ez egy kicsit szélsőséges hasonlat.
  • G_ArchAngel #79809
    Kisgyerek, latom csak olvasni sikerul, gondolkodni nem...

mindenketto labdajatek, csapatjatek, mindket csapat vilagbajnok, a legjobbak sajat teruletukon - a brazil sem nyerne vizben, mintahogy arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is...
  • Black Ghost
    Én csak arra akartam utalni, hogy mekkora szakadék van az F1 és más sorozatok pilótáinak képességei között, és a Champcar-ra ez többszörösen igaz. Hiszen a lebonyolítás rendszer, az autók, a pályák, mind hasonlóak.
  • sosemt
    A ladának 4 kereke van, a biciklinek meg 2 . Érveljünk szarul.
  • G_ArchAngel #79806
    Bourdais kivalo pitota, de nem jo F1-es pilota.
    Ennyi erovel a magyar vizilabda valogatott szar, mert hiaba labdaval jatszanak, a brazil labdarugok levernek oket a gyepen...
  • sosemt
    Most magyarázd be hogy Bourdais jó pilóta
  • G_ArchAngel #79804
    FIgyelj mar, ha en mondjunk szep, dijnyertes csaladi hazakat tervezek, de szarok a raktarhazaim, akkor semmit nem erek?
    Pedig mindkettohoz ugyanazok az alapok kellenek...
  • Black Ghost
    Bourdais egy vicc, és ő a Champcar bajnok. Ha ilyen kvalitású pilóták mentek ebben a sorozatban akkor nem is kár hogy megszűnt.
  • sosemt
    Buemi meg szarba gyalázza Bourdais-t. Nincs neki ott helye, és mindig megmagyarázza.
  • sosemt
    kovinak megint nem adja :C
  • Máté94
    Piquet üdvözöld Bruno Sennát!
  • Black Ghost
    A BMW szörnyen rossz.
  • G_ArchAngel #79798
    Glock-nak 5 helyes rajtbuntetes valtocsere miatt...?
  • MrTressy
    RTL Klub stream, az aláirásomban szereplö cimen
  • RATCUSTOM
    köszi
  • desigo
    live timing