182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #79834 Nem kell foglalkozni vele! sztem az annya is letagadja,egy született büdöstojás,de legalább tök hülye ehez a sporthoz.. -
1.Vettel 2. Alonso 3. Webber 4-5.Brawn Gp .... -
kimit jól meg púpolták. kb 2sec-ellasabb volt a q3-ban mint a első 2 részben. hamilton is ugyan így. többieknek kb ugyan az volt mind 3 részben az idejük. -
Alonso 
-
G_ArchAngel #79830 Mondjuk Kova nem kapta meg az uj aero-csomagot (vagyis csak reszeket belole), ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy Hamilton nyakan lenne azzal is...
Massa-ra kivancsi leszek, BMW-re szinten... -
majd túraautóban érvényesülnek :] -
Vettel zseniális, Alonsot jó látni ( szvsz a boxból fog rajtolni hogy legyen benyája az elinduláshoz ), Webber kiváló.
Csak nem megint szegény Kova kiesett a q3ból? :( ha nem hagyják érvényeslni ahogy szegény Piquet sem :( szemét csapatok, háttérbe szorítják az titánokat... -
Az ilyen emberek miatt olyan a topic amilyen. Szanalmas. Lehet, hogy alreg vagy generalt mubalhe... -
G_ArchAngel #79826 Mindenkibe belekot ez a kis idiota troll, majd talan bannoljak, nem kell neki valaszolni... -
most te tényleg Burdét szidod?egy kicsit többet teljesített már az életben és a motorsport terén mint a jelenlegi mezőnyből bárki... -
Vettel egy állat, Alo szerintem könnyű és lággyal fog indulni mert az csak 6-8 körig jó. -
Ezzel a kommenttel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt
-
piké se sokáig lessz az f1-ben én úgy érzem:d -
am a mekinél meginn csak a feka kapja meg az új Aerodinamikai elemeket
Kova egy stock kocsival fog végigmenni egész évben és csodálkoztok hogy hamilton hogy "elveri" a csapattársát -
sosemt #79820 Szerintem a pilóták közül fettel eredményét burdé és piké kivételével mindenki meg tudná ismételni. Szánalmas hogy egyből istenítik.. A kocsi számít nem az a német csúnya faszfeje. (ráadásul sumi is hasonlóan szép figura :D) -
Senna szokása volt hogy egy kört mennt az időmérőn. -
ejha, kíváncsi vagyok arra a renaultraa hogy mennyi benya van abban. pique a q2-be se jutott be. ehhez képest alonso 2. helyről indul. -
hát az egyik legjobb dobogó amit kívánhatok:D
Esetleg az első 2hely cserélődhetne:D -
G_ArchAngel #79816 Atyaeg, mit fognak kapni Button-ek Biatore-tol!:-))) -
sosemt #79815 Meki sztem fullra van nyomva benzinnel.
Vettel az új Ayrton Senna?? Miért? Mert jó kocsiban ül? Szánalmas.... -
G_ArchAngel #79814 "arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is..."
Villeneuve -
Vettel bazzeeeee -
ÁLONSZÓÓÓ:D -
Pl: Mansel Indycar bajnok lett. -
Ez egy kicsit szélsőséges hasonlat. -
G_ArchAngel #79809 Kisgyerek, latom csak olvasni sikerul, gondolkodni nem...
mindenketto labdajatek, csapatjatek, mindket csapat vilagbajnok, a legjobbak sajat teruletukon - a brazil sem nyerne vizben, mintahogy arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is... -
Én csak arra akartam utalni, hogy mekkora szakadék van az F1 és más sorozatok pilótáinak képességei között, és a Champcar-ra ez többszörösen igaz. Hiszen a lebonyolítás rendszer, az autók, a pályák, mind hasonlóak. -
sosemt #79807 A ladának 4 kereke van, a biciklinek meg 2 . Érveljünk szarul. 
-
G_ArchAngel #79806 Bourdais kivalo pitota, de nem jo F1-es pilota.
Ennyi erovel a magyar vizilabda valogatott szar, mert hiaba labdaval jatszanak, a brazil labdarugok levernek oket a gyepen... -
sosemt #79805 Most magyarázd be hogy Bourdais jó pilóta
-
G_ArchAngel #79804 FIgyelj mar, ha en mondjunk szep, dijnyertes csaladi hazakat tervezek, de szarok a raktarhazaim, akkor semmit nem erek?
Pedig mindkettohoz ugyanazok az alapok kellenek... -
Bourdais egy vicc, és ő a Champcar bajnok. Ha ilyen kvalitású pilóták mentek ebben a sorozatban akkor nem is kár hogy megszűnt. -
sosemt #79802 Buemi meg szarba gyalázza Bourdais-t. Nincs neki ott helye, és mindig megmagyarázza. -
sosemt #79801 kovinak megint nem adja :C -
Piquet üdvözöld Bruno Sennát! -
A BMW szörnyen rossz.
-
G_ArchAngel #79798 Glock-nak 5 helyes rajtbuntetes valtocsere miatt...? -
MrTressy #79797 RTL Klub stream, az aláirásomban szereplö cimen -
köszi
-
live timing