182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #79874 vagy nem, mert pl. Kiminek konnyebb anyagokbol van az autoja, hogy tudjanak a sullyal jatszani, de sebaj... -
G_ArchAngel #79873 Ja, oke...
Azt hittem csak az en TV-men monitoromon kb. azonos Vettel/Alonso/Webber ideje es sulya, de akkor biztos mast neztem, rossz az internetem
akkor valoban nem fer fel a dobogora, mert a tobbiek autoja sokkal kevesebbet fogyaszt es nem Alonso utan fognak kijonni...aha, mar ertem... -
Nem szamit hany kilos mert ugy lovik be! aki nehezebb szopik mert kevesebb ballaszt sulyt tudnak berakni(nincs annyi jatek). -
hmm o a konnyu kocsival olyan gyors mint az eleje!!! ha megtankoljak 5-6 tizeddel lassabb lesz mint a tobbiek ugyan annyi uzemanyaggal...........
Nem ertem mit nem ertesz:) eleve hogy log meg? ha nem gyorsabb? utanna a 10 korben kiall!! vissza a surujebe!! es akkor mar lassu lesz mert nem 10 korre tankolnak neki, vagy 6x fog kiallni?:) -
Ezert kerdeztem, mert nem tudom;)
De ha az auto+pilota sulya mindig allando, es mindenkinel be van love 605kg-ra, akkor az afolotti reszt lehet szamolni tiszta uzemanyagnak:) Megneztem egy tablazatot a lehetseges kiallasokrol, es ha az pontos, akkor valoban igy van.
Igazabol mindegy, az F1 akkor jo, ha kaosz van, legalabb tortenik valami:))) -
G_ArchAngel #79869 az auto + pilota allando, nem?
azert merlegelnek, mert az ala nem lehet menni - talan 605 kg? -
Gondolom, ezek mar a versenysulyok? Vagyis, aki a 3. reszben futott, annak ennyi maradt, aki korabban kiesett ennyire tankoltak?
Jo lenne emelle egy pilota testsuly-lista is:) Bar nem hinnem, hogy tobb tiz kilo kulonbseg lenne ket versenyzo kozott;) -
G_ArchAngel #79867 miert, O nem lesz konnyebb, mikor a tobbiek bemennek tankolni?
MS csinalta regebben, hogy konnyu autoval meglogott, eztan probalta megtartani a helyet...
Hidd el, legkevesbe sem erdekel, hogy Alonso hanyadik lesz, de van annyira jo pilota, hogy tudjon elni a lehetosegekkel - raadasul Alonso mellett nem szoktak csak ugy elmenni, hacsak nincs vmi baja az autojanak, gumijanak... -
sosemt #79866 valóban :D -
megis hogy? mert lassu mint a dog ha megtankoljak majd!! gondolod majd nem mennek el mellette? -
G_ArchAngel #79864 Alonso, ha lerajtolja a Vettelt es kiautozik 4-5 mp-t, akkor eselyes dobogora - szerintem... -
G_ArchAngel #79863 a Winkler-Valyi-Csikos harmastol megneznek/hallgatnek egy F1 kommentalast:-) -
Üzemanyag-fogyasztás: 2,55 kg/ kör
Benzinkorrekció: kb. 0,43 sec/ 10 kg -
nem egeszen igy van:) mivel kiesett az ures tankos reszben ot annyira tankoljak amennyire akarjak:) -
Az első etapban?!Nehezebb nem volt a kocsija,de jobb,és könnyebb autóval sem tudná elverni Alonsot. -
növekvő sorrendbe rendezve (szerintem így átláthatóbb)
2. Alonso 637.0kg
1. Vettel 644.0kg
3. Webber 646.5kg
19. Sutil 648.0kg
7. Rosberg 650.5kg
14. Glock 652.0kg
5. Button 659.0kg
18. Kubica 659.0kg
4. Barichello 661.0kg
6. Trulli 664.5kg
10. Buemi 673.0kg
8. Raikkonen 673.5kg
11. Heidfeld 679.0kg
9. Hamilton 679.0kg
20. Fisichella 679.5kg
15. Nakajima 682.7kg
13. Massa 690.0kg
16. Bourdais 690.0kg
12. Kovalainen 697.0kg
17. Piquet 697.9kg
-
sosemt #79858 Hát jaja , alonso jön be 5 kör után benzinért :D utána leesik az eső és bukta az egészet. -
Bmx01 #79857 hát holnap lesznek érdekes dolgok sztem ..... -
sosemt #79856 + nem is kapta meg az új elemeket + béna -
Piquet 697.9kg persze hogy lassabb ha 60 kilóval több a súly -
sosemt #79854 Rönó először nyilatkozik hogy mennyire de kurvajók , aztán alonso a legkönyebb a mezőnyben
-
Akkor te sem hallgattad meg,mint mondott Szalay...Egyáltalán nem baszott ki vele,azokkal a versenyzőkkel basztak ki a versenybírák,akik befejezték a szakaszt.És ez nem csak Szalayt zavarta. -
OFF:
Na ide megint fel tudok sorakozni :)))...Várhegyi úr egész jól közvetíti a kűzdősportokat (a technikai sportoknál mindenesetre ezerkilóméterekkel magasabb szinten), de a MotoGp közvetítések alatt a kb. bányászbéka segge ahol keresni kell a színvonalat.
Az idő pakolt rá némi hasznosat...hiszen már jó pár éve szomorít, de az angol/olasz kommentátorokhoz képest említésre sem méltó.
Nálam itthon Knézy Jenő és Sipos János aki közvetíteni tud, és szakmailag is megfelel egy kommentátori székbe. ..és néha a Tenisz is nagyon jó színvonalon van közvetítve. Várhegyi úrat nem tudom közvetítői polcra helyezni.
Számomra dűhítő és szörnyű...az meg hogy most a MotoGp Eurosportos itthoni közvetítése megszünt hamar átcipelték az smsm játékukat az SBK-ba az meg pláne leverte a lécet..
ON: -
Húú..nem árt az erős idegzet hozzá(R.I.P.) -
MrTressy #79850 Hupsz elirtam Brawn Gp természetesen :) -
campy #79849 Dakar nem rossz valóban Szalaytól kaptam is aláírást bár elég szemét volt a Palikkal azért haragudtam rá (én bírom a Palik Lacit) és hát azért mégis csak a Magyar a Magyar ellen b/szott ki de mérges voltam...
Jó elismerem ahol egyformák az autók tudása az télleg izgalmasabb mondjuk mert a vezetpi tudás elég nagy mértékben számít...de vhogy mégiscsak a Forma 1 a legjobb mondom ízlések és pofonok...de mondjuk a motoGP izgalmas és sokkal több előzés van mint bmely sorozatban:D GO TALMA!:) -
bodajoci #79848 Várhegyi egy farok, fogalma sincs a dolgokról, csak nyomja a hülye üres szövegét, amin aludni lehet, superbike-ot, meg motogp-t is inkább angolul néztem mindig, csak ezt az idiótát ne kelljen hallgatnom, sokkal több infót lehetett megtudni még az angolból is, meg azok legalább szívből közvetítenek, ha kell üvöltöttek is:-) -
nemhinném, nem fekszik neki a Forma 1es autó, vagy a csapat nem képes kiszolgálni az ő stílusát vagy egyszerűen csak nincs meg az összhang, azért voltak villantásai tavaly, de akkor mindig történt vele valami és vagy kiesett vagy megbüntették vagy a techinka halt le stb...
F3 bajnok és 4szer CC bajnok -
Champ Car évekig néztem az Eurosporton, sokkal jobb volt mint a Forma 1. Motogp, WTCC, WRC, IRC, Superbike, F1, Dakar amiket élőbe nézek mindig ( term a Rallykat nem szokták élőbe de volt rá 1-2 példa pl az IRCben tavaly ) Le Mans 24 egy kuriózum, szerencsée az eurosport sok sok órán át közvetíti, akkor egész nap megy a tévé és ha nem is nézem mindig hallagatom:) vannak benne izgalmak, látványosságok bőven. -
HUmanHunter #79845 az Brawn GP nem Brand gp :D -
MrTressy #79844 Össze dobott 4VB-t CCben csak tudhat valamit.Csak sztm az autó már nem annyira fekszik neki.Egy Brand Gp-s kocsival sztm böven tudna annyit mint Button vagy Barichello -
campy #79843 ahha akkor jó...én csak F1-et néztem semmi mást...2007 óta a Talma miatt 125 cc-t néztem azóta már a 250-est is:D régebben picit belenéztem a GP2-be meg láttam Forma 3-as futamot is régebben de egyik sem fogott meg
Indycarról, Nascarról(körbe körbe) meg a Le mansi 24 órás futamokról ne is beszéljünk elég unalmasak...de az F1 nem dehát ízlések és pofonok -
campy #79842 nahát Alonso varázsolt vmit, Massa kiesése csalódás és érthetetlen számomra...miért a KERS-re fogják? csak nehezíti az autót...Vettel és Webber csodálatos talán még nem dőlt el a vb;) Brawn-ok rafináltak nem írnám le őket...Hamilton mindent megkap Kovalainen ahogy mondtátok le van szarva, de teljes mértékben:S én még azért Raikkonenre leszek kíváncsi de mostmár nem mondok semmit várjuk a súly adatokat:D -
"láttátok ti versenyezni a Champ Car sorozatban"
igen láttuk, Eurosporton ment évekig -
campy #79840 hát én Bourdaisben semmit nem látok nem tudom ti mit...láttátok ti versenyezni a Champ Car sorozatban? hmm melyik csatornán ment anno?...bocs én nem láttam én csak azt látom h szar avval a Toro Rossoval és Buemi is alázza szépen:):D -
campy #79839 elmész a te a fenébe...nagyon okos vagy igen... -
Benne lehet ez is, kvalin jó szokott lenni, versenyen gyenge, azért szorítok neki hogy legalább egy teljes versenykört tudjon menni. -
A Palik-Gyula kettős akkor is pancser, komolyan felüdülés ha Wéber-t hallom közvetíteni mert legalább ő figyeli is a futamot nem csak nézi. Én még Várhegyi Ferencet tudnám elképzelni itt, számomra ő az igazi szakkommentátor. -
A súlyokat kb. mikorra adják ki???? -
Nézegettem régi videókat,amin Palik még Dávid Sándorral közvetít,azt az embert hogyan engedték oda?Mást még nem hallottam tőle,minthogy elfogyott a bezin.Ha megy valaki még 8 kört,nála akkor is elfogyott a benzin.Ilyen erővel nagyapámat is odaengedhetnék basszus,és akkor van aki Palik meg Gyula miatt hisztizik.