182274
  • Black Ghost
    A maláj is marha jó volt mi?
  • b-type
    Kicsit kezd sok lenni az tény, ráadásul SC rajt, azaz a KERS már nem akkora előny a rajtnál.
  • viizo
    én nem bánom hogy most is esős futam várható, lesz még úgyis száraz futam éppen elég az év hátralévő részében :)

így bárki halászhat a zavarosban, én szeretem az ilyen versenyeket, mert még csavarhat egyet (vagy többet :D) a végeredményen.

esőfutam alatt ritkán van olyan, hogy unalom...
  • Black Ghost
    Sőt itt talán dupla nullázás is lehet.
  • desigo
    Pedig eddig,hogy vártuk az esőt
    most meg már túlzásba van víve
  • Black Ghost
    SafetyCar-os start lesz, fasza.
  • sosemt
    Nah a ferrarinak megvan minden esélye a nullázásra :D
  • Barnabyka
    esőőő
  • Black Ghost
    Nem jó ez így, nincs egy normális futam.
    Ráadásul tegnap mindenki száraz pályára állította be az autóját.
  • Istencsászár
    már kezd sok lenni ebből az esőből, az előző F1et és a múlt hétvégi MotoGpt is elmosta az eső, ott ahol 10 évente esik 1 csepp a sivatag közepén...
  • desigo
    Nah csónakos futam lesz...
  • Shiwo
    nah, akkor a kalamajka és az izgalom biztosított :P
  • Black Ghost
    Sanghajban esik
  • Istencsászár
    Néztem kicsit a német RTLt, Mika és Ralf voltak a vendégek, jó kis összeállítások voltak a múltból, jelenből.
  • desigo
    úgyis csak 9-től van rajt...
  • kabel15
    Hogy lehet ekkora csúszás az RTL-en.
    Már 6 perce az F1 nek kéne mennie.
  • G_ArchAngel #79898
    eletemben eloszor erzem jo dolognak, hogy Megane-om van:-)
  • desigo
    Vettelnek milyen szerencséje van,hogy nem szerződött le egyik nagycsapathoz se...
  • campy
    ugy emlékszem Montoya is hasonlóan nagy edzés menő volt 2002-ben 7 db futamon nyerte meg zsinorban az időmérőt és asszem egyik futamon se nyert xD de az akkori időmérő szabály az volt h mindenki tessék lássék mehet és az utolsó pillanatban is lehetett menni gyorskört ekkor jött állandóan Montoya:D,ááh a jó kis pontozás 10 6 4 pontok hmm:) 2003 tól aztz is elkúrták de egyéni vélemény:) erre nem kell komment:) ->NO COMMENT:D
  • kifli
    mind3 renaultos :)
  • Dj Siegfried
    schumacher tolta így anno, igaz? kifáradt 1 körre :D
  • Dj Siegfried
    jah. megtalálták a ferrari kihajintott kers ét a kukában XD
  • a.carkey
    Elég belenézni és tudod, hogy szar. Grat!
  • HöfEE
    grat.
  • desigo

• bardocz
    Kurvára mindegy,hogy melyik csatornán mondja el mi történt...
  • Alexease
    HirTV = LOL!:) Csak neten neztem bele parszor, de szanalmas egy csatorna.
  • Christian88
    Hát ez a Kers még tényleg nagyon új és nincs kiforrva, de szerintem a Mekisek találtak valamit mert én úgy látom nekik valamiért nagyon ól működik.(legalábbis Hamié)De kiváncsi leszek mi lesz jövőre ha mindenkinek be kell szerelni és még jobban használható lesz
  • paj01
    hat a kers lofaszt nemer.. idoben biztos nem segit...
    lehetett latni az edzesen mikor heidfeld ment... a kozepso szektorban 2 tized volt a hatranya, aztan a harmadik szakaszon elpumpalta a kerst az egyenesben es mire beert 3 tized lett a hatranya...
    bar kitudja...lehet annelkul meg lett volna duplaja... de ha az elso ket szakaszban nagyjabol tudta tartani a tavolsagot szinte kers nelkul a kanyargos reszeken akkor elgondolkodtato a dolog...
    szal elony meg nincs belole de viszont ami plusz sulyt jelent azt kb visszahozza.. futamokon meg hasznos lehet.
  • ladarevolution
    Szerintem Rubens fog győzni, szereti ezt a pályát és nem is megy rosszul. Alonso el fog veszni a verseny közepe felé 5-6. helynél jobban nem fog bejönni. (persze ez a Renaultnak köszönhető nem Ő a béna) Vettel és Webber meg Buttonnal lesz csatába, talán Button picivel jobb de mindkét Red Bullt nem hiszem h lenyomná, de egyiket valszeg le fogja.

Szóval szerintem a pontszerzők holnap :-) :
    1.Barrichello, 2.Vettel, 3.Button, 4.Webber, 5.Alonso, 6.Trulli, 7.Raikönnen, 8.Rosberg
  • b-type
    Toyota győzelem :) Hamilton dobogó (legyen már valami haszna a KERS-nek futamon).
    Webber-nek is juthatna már valami.
  • bardocz
    Szalay mondta a HírTV-nk adott interjújába,ahova Palikot hiába hívták,nem ment el,mert tudta,hogy nincs igaza.
  • Gabor_(HSF)
    Hát inkább te néztél mást!
    Alonso kiáll a 12. körben, Vettel a 15.-ben,Webber 16,a többiek 18-22 de ők a keményebb gumival kezdenek..
    Normál esetben Vettel és Alonso a lágy gumival állva haggya a mezőnyt és az első kiiállásig min.10 mp előnnyel jönnek.. ezuk után sorsdöntő szerepe lesz a további taktijának...
    Én igy látom,bár cseh2-öm már legalább 20 éve nincs,de Vettel-Button-Alonso befutót várok holnap...

(persze az még azért kérdés 12-15 kört kibír e a lágy gumi)
  • campy
    nem tudom ezt honnan veszed vagy hol volt ez? én csak azt tudom amiket hallottam a hírekben is...rádióban stb...én így tudtam bocs
  • campy
    igen ezt láttam elég durva...télleg nem kellett volna annak a pályamunkásnak annyira sietni:S elég durva volt látni mindkettejüket vérbefagyva...
  • paj01
    Adrian Newey a red bull tervezo ugye?:) Tud vmit az oreg:)
    Vettel ha nem csinal butasagot nyer.. alonso elfog onnan tunni valszeg, de pontra jo lehet.. brawnok elore jonnek majd..kerdes h mennyire tudjak tartani a tempot az elso kiallasig. Trulli Rosberg kicsit szurke...nem tudom tudnak e kezdeni vmit a poziciojukkal..
    Vegre lesz Kimi Hamilton parharc:) a pontszerzo helyekert:D
  • Jacek
    ugy latom tenyleg a cseh2 nezted:D
    Vettel 3, Webber 4, korrel jon kesobb!!!!! mikor Alfonso a surujeben megy a balnaval. Bari 8 , Button 9 korrel kesobb biztos ok ludast fognak olvasni addig:)

Szerintem le eshetne mi fog tortenni, de holnap kiderul:)
  • G_ArchAngel #79877
    hja, az elso 3 annyira van megtankolva, amig a gumi birja...
    lehet a BGP kevesbe eszi, ezert tudnak par korrel tovabb maradni majd...
  • desigo
    áááááá
    mekkora komoly volt a vége
    Vettel agyon alázta a többieket
    ment 1-1 kört és első
    Alonso is jó még ha könnyű is az autója.A szuper lágy gumi ugyis csak pár kört bír ki a rajt után.Akkor majd meg lesz tankolva...
  • badoer
    Tom Prycet széppen fejbe vágta a porolto bele is halt.Azota nem lehet csak ugy berohangálni a pályára.Emlékszem mikko 2004be Indianapolisi nagydijon Ralf Sumi sulyos balesetet szenvedet Palik kiabálja hászedjekmákionnan ha értene az f1hez tudhatná hogy ezota a baleset ota csak akkor lehet bemenni a pályára ha már a safty car megfogta a mezőnyt