182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A maláj is marha jó volt mi?
-
Kicsit kezd sok lenni az tény, ráadásul SC rajt, azaz a KERS már nem akkora előny a rajtnál. -
viizo #79912 én nem bánom hogy most is esős futam várható, lesz még úgyis száraz futam éppen elég az év hátralévő részében :)
így bárki halászhat a zavarosban, én szeretem az ilyen versenyeket, mert még csavarhat egyet (vagy többet :D) a végeredményen.
esőfutam alatt ritkán van olyan, hogy unalom... -
Sőt itt talán dupla nullázás is lehet. -
Pedig eddig,hogy vártuk az esőt
most meg már túlzásba van víve -
SafetyCar-os start lesz, fasza. -
sosemt #79908 Nah a ferrarinak megvan minden esélye a nullázásra :D -
esőőő
-
Nem jó ez így, nincs egy normális futam.
Ráadásul tegnap mindenki száraz pályára állította be az autóját. -
már kezd sok lenni ebből az esőből, az előző F1et és a múlt hétvégi MotoGpt is elmosta az eső, ott ahol 10 évente esik 1 csepp a sivatag közepén... -
Nah csónakos futam lesz... -
nah, akkor a kalamajka és az izgalom biztosított :P -
Sanghajban esik -
Néztem kicsit a német RTLt, Mika és Ralf voltak a vendégek, jó kis összeállítások voltak a múltból, jelenből. -
úgyis csak 9-től van rajt... -
Hogy lehet ekkora csúszás az RTL-en.
Már 6 perce az F1 nek kéne mennie. -
G_ArchAngel #79898 eletemben eloszor erzem jo dolognak, hogy Megane-om van:-) -
Vettelnek milyen szerencséje van,hogy nem szerződött le egyik nagycsapathoz se... -
campy #79896 ugy emlékszem Montoya is hasonlóan nagy edzés menő volt 2002-ben 7 db futamon nyerte meg zsinorban az időmérőt és asszem egyik futamon se nyert xD de az akkori időmérő szabály az volt h mindenki tessék lássék mehet és az utolsó pillanatban is lehetett menni gyorskört ekkor jött állandóan Montoya:D,ááh a jó kis pontozás 10 6 4 pontok hmm:) 2003 tól aztz is elkúrták de egyéni vélemény:) erre nem kell komment:) ->NO COMMENT:D
-
mind3 renaultos :) -
Dj Siegfried #79894 schumacher tolta így anno, igaz? kifáradt 1 körre :D -
Dj Siegfried #79893 jah. megtalálták a ferrari kihajintott kers ét a kukában XD -
Elég belenézni és tudod, hogy szar. Grat! -
grat. -
-
Kurvára mindegy,hogy melyik csatornán mondja el mi történt... -
HirTV = LOL!:) Csak neten neztem bele parszor, de szanalmas egy csatorna. -
Hát ez a Kers még tényleg nagyon új és nincs kiforrva, de szerintem a Mekisek találtak valamit mert én úgy látom nekik valamiért nagyon ól működik.(legalábbis Hamié)De kiváncsi leszek mi lesz jövőre ha mindenkinek be kell szerelni és még jobban használható lesz -
paj01 #79886 hat a kers lofaszt nemer.. idoben biztos nem segit...
lehetett latni az edzesen mikor heidfeld ment... a kozepso szektorban 2 tized volt a hatranya, aztan a harmadik szakaszon elpumpalta a kerst az egyenesben es mire beert 3 tized lett a hatranya...
bar kitudja...lehet annelkul meg lett volna duplaja... de ha az elso ket szakaszban nagyjabol tudta tartani a tavolsagot szinte kers nelkul a kanyargos reszeken akkor elgondolkodtato a dolog...
szal elony meg nincs belole de viszont ami plusz sulyt jelent azt kb visszahozza.. futamokon meg hasznos lehet. -
Szerintem Rubens fog győzni, szereti ezt a pályát és nem is megy rosszul. Alonso el fog veszni a verseny közepe felé 5-6. helynél jobban nem fog bejönni. (persze ez a Renaultnak köszönhető nem Ő a béna) Vettel és Webber meg Buttonnal lesz csatába, talán Button picivel jobb de mindkét Red Bullt nem hiszem h lenyomná, de egyiket valszeg le fogja.
Szóval szerintem a pontszerzők holnap :-) :
1.Barrichello, 2.Vettel, 3.Button, 4.Webber, 5.Alonso, 6.Trulli, 7.Raikönnen, 8.Rosberg -
Toyota győzelem :) Hamilton dobogó (legyen már valami haszna a KERS-nek futamon).
Webber-nek is juthatna már valami. -
Szalay mondta a HírTV-nk adott interjújába,ahova Palikot hiába hívták,nem ment el,mert tudta,hogy nincs igaza. -
Gabor_(HSF) #79882 Hát inkább te néztél mást!
Alonso kiáll a 12. körben, Vettel a 15.-ben,Webber 16,a többiek 18-22 de ők a keményebb gumival kezdenek..
Normál esetben Vettel és Alonso a lágy gumival állva haggya a mezőnyt és az első kiiállásig min.10 mp előnnyel jönnek.. ezuk után sorsdöntő szerepe lesz a további taktijának...
Én igy látom,bár cseh2-öm már legalább 20 éve nincs,de Vettel-Button-Alonso befutót várok holnap...
(persze az még azért kérdés 12-15 kört kibír e a lágy gumi) -
campy #79881 nem tudom ezt honnan veszed vagy hol volt ez? én csak azt tudom amiket hallottam a hírekben is...rádióban stb...én így tudtam bocs -
campy #79880 igen ezt láttam elég durva...télleg nem kellett volna annak a pályamunkásnak annyira sietni:S elég durva volt látni mindkettejüket vérbefagyva... -
paj01 #79879 Adrian Newey a red bull tervezo ugye?:) Tud vmit az oreg:)
Vettel ha nem csinal butasagot nyer.. alonso elfog onnan tunni valszeg, de pontra jo lehet.. brawnok elore jonnek majd..kerdes h mennyire tudjak tartani a tempot az elso kiallasig. Trulli Rosberg kicsit szurke...nem tudom tudnak e kezdeni vmit a poziciojukkal..
Vegre lesz Kimi Hamilton parharc:) a pontszerzo helyekert:D -
ugy latom tenyleg a cseh2 nezted:D
Vettel 3, Webber 4, korrel jon kesobb!!!!! mikor Alfonso a surujeben megy a balnaval. Bari 8 , Button 9 korrel kesobb biztos ok ludast fognak olvasni addig:)
Szerintem le eshetne mi fog tortenni, de holnap kiderul:) -
G_ArchAngel #79877 hja, az elso 3 annyira van megtankolva, amig a gumi birja...
lehet a BGP kevesbe eszi, ezert tudnak par korrel tovabb maradni majd... -
áááááá
mekkora komoly volt a vége
Vettel agyon alázta a többieket
ment 1-1 kört és első
Alonso is jó még ha könnyű is az autója.A szuper lágy gumi ugyis csak pár kört bír ki a rajt után.Akkor majd meg lesz tankolva... -
badoer #79875 Tom Prycet széppen fejbe vágta a porolto bele is halt.Azota nem lehet csak ugy berohangálni a pályára.Emlékszem mikko 2004be Indianapolisi nagydijon Ralf Sumi sulyos balesetet szenvedet Palik kiabálja hászedjekmákionnan ha értene az f1hez tudhatná hogy ezota a baleset ota csak akkor lehet bemenni a pályára ha már a safty car megfogta a mezőnyt