FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kimi-nek szerintem mástól van ki a t*ke...

Eljött egy autóból, ami megbízható lett, és beült egy olyanba, ami versenyen csak õt hagyja cserben...

A másik amit sokan mondanak, de süket fülekre talál - és ettõl van a finn legjobban beborulva: nem lehet elõzni azonos teljesítményû autót...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Akkor miért mák amikor Alonso alatt volt a bomba biztos Rönó, mondjuk neki van ebben az évben a legnagyobb mákja hogy ilyen jó helyet szerzett magának, mert ha a Rönónál lenne akkor csak szotyizna.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila889
szerintem ugyanolyan jó lenne. 😊
A Renault lassú szerintem.Igaz ezzel az ING-s festéssel jól néz ki meg minden,de inkbáb a sebesség a tényezõ.Most vagy a Renault a fos ebben az évben,vagy pedig a pilótái nem nyómják ki a szúszt belõle

Istencsászár
Nem csak neki, Kimi arca mindent elárult a mostani 7végén... megfáradt ember aki hiába adja a maximumot nemhogy közeledne hanem távolodik a Vb címtõl köszönhetõen az újonc Hamiltonnak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila889
Szerintem nem mák.Sokat segített a Vodafone a Mclarenen.Vagy nem is tudom mi.De sztem ebben a szponzor a lényeges.Ha hülyeség akkor javíts ki 😄

INeedspeed
kiváncsi vagyok mit tudna kezdeni hamilton 1 michelines autóval és egy renaultal....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Mákot haggyuk, Hamiltonnak is mákja van mert nem robbant le még 1szer sem a kocsija, ez mák? igen vagy nem?

INeedspeed
én is csak fotókon láttam, alonso nem illik a mercibe. ez tény!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Attila889
az igaz.Én is meglepõdtem rajta.De mikor megjelent az Autó-Motor F1 adatokkal és láttam a fejét,már láttam hogy ez jó pilóta lesz.És télleg jó pilóta.Hihetetlenül jó versenyzõ.Simán Schumi nyomaiba tud lépni ha így folytatja 😊(Szerintem)

Attila889
szerintem nem a Mclaren volt a hibás.Akárki is mondja 😊
Én szeretem a Mclarent,és tudom hogy a Forma1 sötét csapatja.Nehéz kapcsolatot kialakitani,stb...mindenki olyan komor ott.Nem olyan az a csapat mint Pl.:Renault. Hogy a csapatvezetõ nevet,vagy mosoloyg.Tiszta komoly feje van mindig.Én még sose láttam mosolyogni.

mert ott Õ volt a kedvenc, itt Ron Dennis valamennyire egyensúlyt teremtett vagy legalább annak a látszatát...

és ismét leírom: senki nem számított arra, hogy Hamilton 0 év F-1-es tapasztalattal az idegeire megy a 2× VB-nek...

Attila889
meg ha már itt tartunk akkor én azt mondom hogy õ rontott el mindent.Nem világbajnok módjára viselkedett.Azért kezdte el utálni Hamiltont mert õ vezeti a VB-t...pff sztem ez hülyeség.Nem mindig õ lesz a VB-s ebbe belekéne törödnie.Ha most vsszamegy a Renaulthoz akkor ott még 1-2 év és utána újból belejön a dolgoba.Eddig csak mákjai voltak a VB-ben.

INeedspeed
Szerintem fáj a fasza bele h ien gecci vele a meki,de tény h nem tudott beilleszkedni

Attila889
Szerintem meg az a baj hogy nem tartott jó kapcsolatot a Mclarennél,és ez neki rossz hatással van.A Renaultnál jók votlak a kapcsolatai.

INeedspeed
Jól teszi, azt csinál amit akar,nem engedi h a csapat manipulálja, nem ért 1et pár dologgal a csapaton belül. És tovább áll, ez van.......

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
senki nem...de mindegy...
(fõleg hogy Kimi párti vagyok)
amúgy sztem Alonso képes rá, és ott hagyja a csapatát

stingray
Hagyjuk bazd+ , szopkodjátok a faszát tovább.

Tűz Csucsu !

lac coo
Pedig minden csapat errõl álmodik, és itt van.... Áll a bál 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gercse
ez a tuti, így igaz
senki nem várta, hogy majd ilyen jó lesz Hami, és mindenkit meglepett, nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel

Punker
a gond annyi hogy senki nem gondolta rögtön vezetni fogja a VB-t és ezt a csapat most nem tudja eldönteni mit kezdjen vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

INeedspeed
Lehet narkózik😊)))

stingray
Túl sokan fogjátok pártját Hamiltonnak .
Szerintem meg komoly gondok vannak a kiscsávóval ,még ha tehetséges is .

Tűz Csucsu !

INeedspeed
ezért büntit kéne kapj!nem hülyéz õ téged addig õ sem érdemli ezt meg, oan pofátlan vagy amien nagyképûû

BaliBoy
"Nyilván megvolt rá az okuk, hogy megbüntettek. De megismétlem: ez volt az elsõ olyan döntésük, amit nem alapoz meg szabályzat, hiszen sehol sincs leírva, hogy mennyi idõt lehet eltölteni a boxutcában. Most már az összes csapatot árgus szemekkel kell figyelniük, és meg kell büntetni mindenkit, aki egy kicsivel több idõt tölt a boxutcában" - nyilatkozta Alonso.

Azért nem kis réteg bõr van orcáján.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

semmi bajom nem lenne vele a szinén kivûl..

Ezzel van a baj, nem a ,,nigger"-rel... ennyit errõl, pihenünk, te már megkezdted 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Sajtó: Alonso idén távozhat
A spanyol sajtó úgy véli, hogy Fernando Alonso boldogtalan a McLarennél, és fontolóra vette, hogy az évad vége elõtt elhagyja a gárdát. A lavinát Alonso két korábbi kijelentése indította el: "Nem tudom maradok-e.", "Hamilton vagy én."

As: "A kétszeres bajnok egy percig sem bírja tovább a McLarennél. Alonso fenntartja annak lehetõségét, hogy még az évad vége elõtt távozik. Tarthatatlan az állapot a McLarennél."

El Mundo: "A BMW lenne a legjobb kiút a bajnoknak. Ha Fernando múlna egy napig sem maradna a McLarennél. Pénzzel minden megoldható."

A felreppent híreket Norbert Haug így kommentálta: "Nyári színház. Ritka, hogy a legkeményebb ellenfelek egy csapatban vannak. Szerencsések vagyunk, hogy a McLarennél most ilyen helyzet jött létre."

Alonso: Én dobom be utoljára a törülközõt

nearo
Errõl tud valaki valami konkrétat?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Brio a címvédõ.

Aha, mibe van beleszólása Flavio Biatore-nak?
Na majd meglátod, addig gondolkodj azon, hogyha Te lennél Õ, akkor hogy hálálnád meg Dennis-nek a lengéscsillapító betiltását😊))

Addig egy kis olvasnivaló Neked, hogy a jó öreg Flavio-tól mire számíts😊))

Punker
és a dobogótól..... az öreg Frank-nek is volt régen 1-2 beszólása amíg jöttek az elsõ helyezések.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Most õszintén, nekik mibe van beleszólásuk? max a konstruktõri 3. helyért mehetnek, futamot nem nyernek, dobogn is csak ritkán vannak... elég ha magukkal törõdnek, hogy jobbak legyenek, meg a média is szarik rájuk nagyívben, nem szenzációk semmi szempontból.

ez a három mókus mindig egymás mogyoróját harapdálja😊

érdekes, hogy Frank Williams, Nick Fry vagy Mario Thiessen távoltudja tartani magát a szartól😊

Punker
ellenségem ellensége a barátom, na most nyugodtan mondhatjuk hogy idén az F1-ben Ron a fõellenség 😊

Istencsászár
Mert Todt nem azt fogja? Fordíott esetben Dennis nem azt tenné?😊 Briósnak meg mind1, ott tenne keresztbe bárkinek ahol csak tud😊

Visszakaphatja amennyiben olyan autót rak alá...

Punker
esetleg szeretne még valaki 1 hét pihit?

azért mert lehet, hogy anélkül is visszamegy...

Punker
de te egy vén.... vagy és ez meg is látszik a mentalitásodon irígykedsz a fiatal kölökre hogy elsõ nekifutásra jól nyomja? ennyire jól? na mindegy majd jövõhéten elmeséled.......

Istencsászár
"Ha elmarasztalják"

Igy kezdted, ez bizony HA 😊)

azért remélem nem lesz rossz a karácsonyod, ha mégsem vágják ki, hanem egykori ART-os fõnöke (Nicholas Todt) közbenjárásával megkapja Massa ülését...

ez nem HA, mert biztos hogy bemehetnek és Biatore biztos mindent megtesz, hogy visszakapja a tékozló fiút...

itt Biatore mondja majd a végén, hogy: "Dennis, look at me - MUHAHAHAHA!!!"

(mondjuk Biatore-ból kinézem, hogy úgy intézi, hogy a Ferrari és a McLaren is rosszul jöjjön ki az ügybõl...)

Azé ne lepõdj majd meg,ha év végén kivágják Hamit a mekitõl...
Az angyali jelzõdet meg nem is igazán boncolgatnám,mivel sznob is vagy és azzal sem vagy tisztában miben ült õ akkar..
De nem kell vele példálózni,van ott még a tarsolybam 1-2 "esetlen" pilóta..
Csak akkoriban az volt a divat,hogy végigmentek a létrán,Senna,Prost mindenki,az ujjonc egy saller ellenében térhetett jobb belátásra..
Nos nekem az volt a megnyerõbb,nem ez a faszvillogtatás..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Legalább a sajtó ottlesz és mindent megtudhatunk, helyes.

Istencsászár
Ha..Ha...Ha...

MUHAHAHAHA....😄DDDDDD

Punker
senki nem gondolta ennyire durván jó lesz, vezeti a VB-t mégis másodiknak érzi magát Alonso mögött, Ron meg ígyis úgyis patkány.

Na gyerekek, a McLaren-nek GAME OVER...
Ha elmarasztalják, Alonso biztos, hogy visszamegy a Renault-hoz - és mivel minden csapatot meghívtak a tárgyalásra, Biatore mindent megfog tenni, hogy az amúgy sem kebelbarátnak számító Dennisnek keresztbetegyen.

"A tárgyalás pontos dátuma...

A McLaren-Ferrari kémügy tárgyalását a fellebbviteli bíróság szeptember 13-án, Párizsban fogja tartani.

A Motorsport igazgatótanácsa azt is bejelentette, hogy a sajtó, valamint a többi Forma 1-es csapat is részt vehet a megbeszélésen.

Egy hivatalos nyilatkozatban leírtak szerint: „A tisztán látás érdekében a sajtó is helyet kap a tárgyaláson, ezáltal az akkreditációs eljárás részletei is hamarabb kerülhetnek napvilágra."

„Minden 2007-ben versenyzõ csapatnak joga van írásbeli elõterjesztés készítésére, melyet az ICA-nak nyújthatnak be. Ezen kívül hivatalos meghívót kapnak a tárgyalásra, ahol szóban is kiegészíthetik az írásban foglaltakat."

A fellebbviteli tárgyalást a FIA elnöke, Max Mosley hívta össze, miután Luigi Macaluso, az olasz hatóság elnöke levélben elégedetlenségét fejezte ki a WMSC eredeti döntése miatt.

A WMSC akkor beidézte a McLarent, hogy válaszoljanak az ellenük felhozott vádakra. A McLaren végül nem kapott büntetést, mivel nem volt bizonyíték a lopott anyag felhasználására."

azért a kis kerpeni kedvenced elsõ éveihez képest Hamilton minimum három glóriás, aranyszárnyú angyal...

b-type
szarba hozta...biztos megvan a maga nézõpontja is.
A szín kérdésétõl én elhatárolódom, nem struccpolitika 😊
Csak én érzelmekben és értelmekben hiszek, nem színben...sajnos kinevelõdhetett valóban egy olyan magatartásforma hogy az zavaró lehetett.
De ehez min. két unevezett csoport kell, és az alapvetõ emberi összeférhetetlenség a kulturákat/hagyományokat tekintve.
Mindenesetre az ember nem bújhat ki a bõrébõl, mint ahogy egy 'csúnya' ember sem. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Minden HÍRadó-ban bemondták😊

Nem a rámenõséggel van a baj,én hidd el jól tudom miaz a verseny szitu,meg azt is az ember,hogy kitud fordulni magából..(közeli példát is tudnék mondani,a nemrégiben zajlott 24 orás gokart-maratonon,mit müveltek az olaszok a dobogóért reménykedve)
Legyen annyira pro,hogy nem hozza szarba a csapatot nyilvánosan,mint ahogy tette ezt Monacoban is,magyarul ne oda szarjon ahonnan eszik,csak ennyi és semmi bajom nem lenne vele a szinén kivûl..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu