FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
senki nem...de mindegy...
(fõleg hogy Kimi párti vagyok)
amúgy sztem Alonso képes rá, és ott hagyja a csapatát

stingray
Hagyjuk bazd+ , szopkodjátok a faszát tovább.

Tûz Csucsu !

lac coo
Pedig minden csapat errõl álmodik, és itt van.... Áll a bál :)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gercse
ez a tuti, így igaz
senki nem várta, hogy majd ilyen jó lesz Hami, és mindenkit meglepett, nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel

Punker
a gond annyi hogy senki nem gondolta rögtön vezetni fogja a VB-t és ezt a csapat most nem tudja eldönteni mit kezdjen vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

INeedspeed
Lehet narkózik:))))

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

stingray
Túl sokan fogjátok pártját Hamiltonnak .
Szerintem meg komoly gondok vannak a kiscsávóval ,még ha tehetséges is .

Tûz Csucsu !

INeedspeed
ezért büntit kéne kapj!nem hülyéz õ téged addig õ sem érdemli ezt meg, oan pofátlan vagy amien nagyképûû

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

BaliBoy
"Nyilván megvolt rá az okuk, hogy megbüntettek. De megismétlem: ez volt az elsõ olyan döntésük, amit nem alapoz meg szabályzat, hiszen sehol sincs leírva, hogy mennyi idõt lehet eltölteni a boxutcában. Most már az összes csapatot árgus szemekkel kell figyelniük, és meg kell büntetni mindenkit, aki egy kicsivel több idõt tölt a boxutcában" - nyilatkozta Alonso.

Azért nem kis réteg bõr van orcáján.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

semmi bajom nem lenne vele a szinén kivûl..

Ezzel van a baj, nem a ,,nigger"-rel... ennyit errõl, pihenünk, te már megkezdted :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Sajtó: Alonso idén távozhat
A spanyol sajtó úgy véli, hogy Fernando Alonso boldogtalan a McLarennél, és fontolóra vette, hogy az évad vége elõtt elhagyja a gárdát. A lavinát Alonso két korábbi kijelentése indította el: "Nem tudom maradok-e.", "Hamilton vagy én."

As: "A kétszeres bajnok egy percig sem bírja tovább a McLarennél. Alonso fenntartja annak lehetõségét, hogy még az évad vége elõtt távozik. Tarthatatlan az állapot a McLarennél."

El Mundo: "A BMW lenne a legjobb kiút a bajnoknak. Ha Fernando múlna egy napig sem maradna a McLarennél. Pénzzel minden megoldható."

A felreppent híreket Norbert Haug így kommentálta: "Nyári színház. Ritka, hogy a legkeményebb ellenfelek egy csapatban vannak. Szerencsések vagyunk, hogy a McLarennél most ilyen helyzet jött létre."

Alonso: Én dobom be utoljára a törülközõt

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nearo
Errõl tud valaki valami konkrétat?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Brio a címvédõ.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aha, mibe van beleszólása Flavio Biatore-nak?
Na majd meglátod, addig gondolkodj azon, hogyha Te lennél Õ, akkor hogy hálálnád meg Dennis-nek a lengéscsillapító betiltását:)))

Addig egy kis olvasnivaló Neked, hogy a jó öreg Flavio-tól mire számíts:)))

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
és a dobogótól..... az öreg Frank-nek is volt régen 1-2 beszólása amíg jöttek az elsõ helyezések.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Most õszintén, nekik mibe van beleszólásuk? max a konstruktõri 3. helyért mehetnek, futamot nem nyernek, dobogn is csak ritkán vannak... elég ha magukkal törõdnek, hogy jobbak legyenek, meg a média is szarik rájuk nagyívben, nem szenzációk semmi szempontból.

ez a három mókus mindig egymás mogyoróját harapdálja:)

érdekes, hogy Frank Williams, Nick Fry vagy Mario Thiessen távoltudja tartani magát a szartól:)

Punker
ellenségem ellensége a barátom, na most nyugodtan mondhatjuk hogy idén az F1-ben Ron a fõellenség :)

Istencsászár
Mert Todt nem azt fogja? Fordíott esetben Dennis nem azt tenné?:) Briósnak meg mind1, ott tenne keresztbe bárkinek ahol csak tud:)

Visszakaphatja amennyiben olyan autót rak alá...

Punker
esetleg szeretne még valaki 1 hét pihit?

azért mert lehet, hogy anélkül is visszamegy...

Punker
de te egy vén.... vagy és ez meg is látszik a mentalitásodon irígykedsz a fiatal kölökre hogy elsõ nekifutásra jól nyomja? ennyire jól? na mindegy majd jövõhéten elmeséled.......

Istencsászár
"Ha elmarasztalják"

Igy kezdted, ez bizony HA :))

azért remélem nem lesz rossz a karácsonyod, ha mégsem vágják ki, hanem egykori ART-os fõnöke (Nicholas Todt) közbenjárásával megkapja Massa ülését...

ez nem HA, mert biztos hogy bemehetnek és Biatore biztos mindent megtesz, hogy visszakapja a tékozló fiút...

itt Biatore mondja majd a végén, hogy: "Dennis, look at me - MUHAHAHAHA!!!"

(mondjuk Biatore-ból kinézem, hogy úgy intézi, hogy a Ferrari és a McLaren is rosszul jöjjön ki az ügybõl...)

Azé ne lepõdj majd meg,ha év végén kivágják Hamit a mekitõl...
Az angyali jelzõdet meg nem is igazán boncolgatnám,mivel sznob is vagy és azzal sem vagy tisztában miben ült õ akkar..
De nem kell vele példálózni,van ott még a tarsolybam 1-2 "esetlen" pilóta..
Csak akkoriban az volt a divat,hogy végigmentek a létrán,Senna,Prost mindenki,az ujjonc egy saller ellenében térhetett jobb belátásra..
Nos nekem az volt a megnyerõbb,nem ez a faszvillogtatás..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Legalább a sajtó ottlesz és mindent megtudhatunk, helyes.

Istencsászár
Ha..Ha...Ha...

MUHAHAHAHA....:DDDDDDD

Punker
senki nem gondolta ennyire durván jó lesz, vezeti a VB-t mégis másodiknak érzi magát Alonso mögött, Ron meg ígyis úgyis patkány.

Na gyerekek, a McLaren-nek GAME OVER...
Ha elmarasztalják, Alonso biztos, hogy visszamegy a Renault-hoz - és mivel minden csapatot meghívtak a tárgyalásra, Biatore mindent megfog tenni, hogy az amúgy sem kebelbarátnak számító Dennisnek keresztbetegyen.

"A tárgyalás pontos dátuma...

A McLaren-Ferrari kémügy tárgyalását a fellebbviteli bíróság szeptember 13-án, Párizsban fogja tartani.

A Motorsport igazgatótanácsa azt is bejelentette, hogy a sajtó, valamint a többi Forma 1-es csapat is részt vehet a megbeszélésen.

Egy hivatalos nyilatkozatban leírtak szerint: „A tisztán látás érdekében a sajtó is helyet kap a tárgyaláson, ezáltal az akkreditációs eljárás részletei is hamarabb kerülhetnek napvilágra."

„Minden 2007-ben versenyzõ csapatnak joga van írásbeli elõterjesztés készítésére, melyet az ICA-nak nyújthatnak be. Ezen kívül hivatalos meghívót kapnak a tárgyalásra, ahol szóban is kiegészíthetik az írásban foglaltakat."

A fellebbviteli tárgyalást a FIA elnöke, Max Mosley hívta össze, miután Luigi Macaluso, az olasz hatóság elnöke levélben elégedetlenségét fejezte ki a WMSC eredeti döntése miatt.

A WMSC akkor beidézte a McLarent, hogy válaszoljanak az ellenük felhozott vádakra. A McLaren végül nem kapott büntetést, mivel nem volt bizonyíték a lopott anyag felhasználására."

azért a kis kerpeni kedvenced elsõ éveihez képest Hamilton minimum három glóriás, aranyszárnyú angyal...

b-type
szarba hozta...biztos megvan a maga nézõpontja is.
A szín kérdésétõl én elhatárolódom, nem struccpolitika :)
Csak én érzelmekben és értelmekben hiszek, nem színben...sajnos kinevelõdhetett valóban egy olyan magatartásforma hogy az zavaró lehetett.
De ehez min. két unevezett csoport kell, és az alapvetõ emberi összeférhetetlenség a kulturákat/hagyományokat tekintve.
Mindenesetre az ember nem bújhat ki a bõrébõl, mint ahogy egy 'csúnya' ember sem. :(

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Minden HÍRadó-ban bemondták:)

Nem a rámenõséggel van a baj,én hidd el jól tudom miaz a verseny szitu,meg azt is az ember,hogy kitud fordulni magából..(közeli példát is tudnék mondani,a nemrégiben zajlott 24 orás gokart-maratonon,mit müveltek az olaszok a dobogóért reménykedve)
Legyen annyira pro,hogy nem hozza szarba a csapatot nyilvánosan,mint ahogy tette ezt Monacoban is,magyarul ne oda szarjon ahonnan eszik,csak ennyi és semmi bajom nem lenne vele a szinén kivûl..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
Hírtv-s riport Alonso már idén lelép, azért a média tudja kavarni a sz@rt keményen.

ja meglátom hogy valaki itt csinálja a flémet stb, kivágom mint a huzat ugye tudjátok?

Lovagolhatsz a szavakon,minden értelem nélkül,nigger ,negro,fekete,nevezheted ahogy akarod,akkor is az aki,a cigányt is nevezheted akár minek,attól még az marad,hiába ugrik meszes gödörbe..
Ez csak az idióta XXI század torzszüleménye,hogy etikátlan nevén nevezni a gyereket

Tehát ha a pilóták rossz tulajdonságáról beszélünk,akkor miért a kivétel??

De nem azt mondta senki sem hogy Alonso a cigány, meg Sumi a náci...

Az öccse ilyen helyzetben van, ezt fõleg nem értem hogy jön ide egyáltalán. Ezen azért akadtam fenn, mert unokaöcsém is sajnos tolószékhez van kötve, családja elõtt kalapom megmelem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

7 év múlva Hamilton <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Sztem sem kerek, Ron Dennis régi arc már ahoz hogy tudja, a versenyzõk mondanak ezt azt a versenyautóban ülve.
Kb. annyira kell komolyan venni mint Talma átnyúlását Assen-ben, kell foglalkozni a problémával..mert különben borul a bili, de tudni kell hogy felfokozott állapotban a versenyzõ.
Azon kivûl õ legalább elnézést kért a csapattól. Lehet hogy sokaknak ez is álságos, de legalább megtette.

Hamilton ha nem rámenõs az a baj cikk, ha rámenõs az a baj.
Zöldfülûként éli meg ezt az évet, keresi a helyét....volt már ilyen másvalakivel is :)
A McLaren sem akarta erre az évre Hamilton-n, nekik meg volt a poszt Alonso-val, Paffett-ben gondolkoztak és Pedro-ban, ..aztán volt egy, látszat vagy valós, tárgyalás a Spyker-l Hamilton-nak, ami után beválasztották Alonso csapattársának.
Sztem különleges helyzetben van Hamilton, lehet hogy nem viselkedik megfelelõen, de szvsz nehéz megmondani hogy mi a helyes viselkedés egy ilyen szituban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gercse
olykor jobbak voltak a gyári Hondánál, és edzéseken Davidson sztem jó, de csak egyéni vélemény, hisz míg nem utolsók, addig nem is olyan rosszak

passatgt
inkább fordítva kéne...

Istencsászár
Mihez képest? utóbbi futamokon sehol sincsenek, Sato 1-2 fellángolásától eltekintve semmit nem mutattak... az autó tavalyi ami már semmire sem elég, ezt már nem fejlesztik, de ha jövõ évit nem tudják megcsinálni akkor megint nem lesznek sehol pedig potencia lenne bennünk, de ha nincs pénz...

Istencsászár
Honda-mérnököket igazol a Red Bull

A Honda megerõsítette, hogy több kulcsfontosságú pozícióban lévõ mérnök döntött úgy, elhagyja a gyengélkedõ japán istállót, számolt be róla a grandprix.com. Ezentúl mindannyian a Red Bull gárdáját erõsítik majd. A "népvándorlás" oka, hogy Dietrich Mateschitz csapatánál alig két hete állt munkába Geoff Willis, aki korábban a Honda technikai igazgatói posztját töltötte be. Egykori munkatársai egy része követte a szakembert, így a Hondának nem elég, hogy egyre kiábrándítóbb teljesítményt nyújtanak a pályán, új mérnöki gárdáról is gondoskodnia kell. Az egyik legnehezebben pótolható szakember az eddigi megbízott technikai igazgató, Gary Savage, aki korábban a McLaren alakulatát erõsítette.

gercse
ahhoz képest elég jók

Punker
"Shanghaj lelátóit elfújta a szél

Viharos erejû szél tombolt Shanghajban, ami a Forma-1-es pályát sem kímélte. A 130 km/h sebességû széllökések négy lelátót tettek használhatatlanná, amit minden valószínûség szerint nem is építenek újjá az október 7-én megrendezésre kerülõ Kínai Nagydíjig, számolt be az esetrõl a Shanghai Daily címû helyi lap. Arról azonban nem érkezett adat, hogy a vihar a kétszázezer férõhely közül hányat rombolt le. "Elképzelhetõ, hogy idén nem állítjuk helyre a lelátókat, hiszen a székek elbontása, a törmelék elszállítsa és az újjáépítés is egyaránt idõigényes. Még ha be is tudnánk fejezni a munkálatokat a Kínai Nagydíjig, akkor sem lenne elég idõnk a biztonsági tesztek elvégzésére" - nyilatkozta Wang Ying, a pálya megbízott igazgatója. Ying azonban hangsúlyozta, hogy a történtek nem befolyásolják a jegyárakat, és azoknak, akik a pálya érintett részén foglaltak helyet, más területeken biztosítanak lehetõséget arra, hogy a helyszínrõl követhessék figyelemmel az eseményeket."

futam közben ilyen kis szellõ de durva lenne...

gercse
:)
viccet félre, talán Hami- ban benne van, csak persze az autó is kell alá mindig(csak úgy mint Schumachernek, bár...)

Külföldi lapértesülések szerint pénzügyi gondokkal küzd a Forma-1 egyik legkisebb költségvetésû csapata, a Super Aguri. A korábbi Forma-1-es pilóta, a japán Suzuki Aguri által vezetett istálló állítólag már a következõ évi fejlesztéseket is félbehagyta, hogy be tudja fejezni az idei szezont. A motorsport-total.com értesülései szerint a csapat problémáját az okozza, hogy az egyik szponzor nem fizetett idõben.

A Super Aguri egyébként ebben az esztendõben összesen 92 millió dollárt költ, ami alig ötöde a legnagyobb istállók költségvetésének, s mintegy hárommillió dollárral elmarad a japán csapat tavalyi büdzséjétõl is. Az istálló motort nem fejleszt, az erõforrásokat a Hondától vásárolja.
F1-live.com

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Rossi?:)

gercse
csak ez még reális lehetett volna, de sajnos visszavonult
(kiv. leszek mikor lesz még egyszer valaki 7x-es bajnok)

lac coo
Ha nem egy csapatnál lennének ....;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!