FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
szemöldökkirály <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dienesoft
Hát arra elég nehezen :D Unfairnando már annál inkább :)

a_n_d_r_e_w
nade te kérdezted, hogy õ honnan vette ;)

One Vision. One Purpose.

gercse
hát a Fairnando-ra biztos nem kerül sor soha :D

tényleg, milyen jó LENNE ha Fairnando Alonso név terjedne el a médiában, év beceneeve lenne, de erre nem kerül sor soha sztem :DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gercse
:D

Attila889
én nem az RTL-tõl vettem amúgy :D
Autó-Motor újság :)

Attila889
jah az igaz mert 3 év szerzõdése van a Mclarennél.

http://gaborszantai.co.uk/

fõleg, ha év végen egy bíróság reset-eli a McLaren eredményjelzõjét - na, akkor majd milyen jól fog dönteni:)))

DjDano
Az RTL-es idióták, már keresztre feszítettél Hamiltont, az se zavarta õket hogy egy világ másképp gondolja. Kb annyit ér a szavuk, mint a Blikk szennylap :)

gercse
jajj, még jó hogy minden élcsapatra igaz..., ilyet bárki mondhat bármikor, sablon, eléggé...

Istencsászár
Norbert Haug

„XXX csak és kizárólag akkor elégedett maximálisan, ha elöl áll. Ezért neki is érdeke, hogy nálunk versenyezzen. Nem azért szerzõdtettük le az aktuális XXX-et, hogy a késõbbiekben hátrányos helyzetbe hozzuk."

Maximálisan igaz állítás, bármely élcsapat pilótáira, asszem ennél több nemkell.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Jah. Félfüllel én is hallottam. A holnapi fókuszban lesz. Nem hiszem, hogy túl sok valóság alapja lenne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
ezt honnan veszed?:) egyik se megy el, leglábbis jelen állás szerint. Alonso szerzõdése köti, csak akkor fog menni ha egy másik csapatnál a technikai háttér megfelelõ lesz vagy ha ki nem vágják:), de hogy Hami menne... hova az istenbe? nemfog csapatot váltani hülye lenne...

Nyári szüneti uborkaszezon....

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a_n_d_r_e_w
ha jól hallottam ez az RTL-es "szakértõk" véleménye, most este mondták be...

One Vision. One Purpose.

Attila889
ezt honnan veszed?Alonso megy el..Hamilton marad mert szoros a kapcsolata Ron Dennisel :)
Mármint én így tudom :D

DjDano
Miért lenne elküldve? Egy "arany tojást tojó tyúkot" te elküldenél?

Shiwo
látva eddigi teljesítményét, nem hinném, hogy problémát okozna majd neki az elhelyezkedés, amennyiben a McLaren tõle vállik meg, és nem Alonsotól....de ha Hami megnyeri a bajnokságot, nem hiszem, hogy õt tennék ki..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Most hamilton hová megy mert el lesz küldve az év végén
MEdievil
"olyan az egész McLaren lassan, mint egy Borg kocka...:)"
Végülis tényleg, a Ferrarit már sikerült asszimilálni <#idiota>

F

b-type
Ez sztem is így vhogy van frankón. Jó ha egy csapat csapatként/egy egységként viselkedik, a csapatot érintõ kérdésekben.
..a csapatot.
(hagy legyen már 4 :DD)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hat igen, Alonso mar akkor is Alonso volt...De a Ferrari igy legalabb megmenekult tole..<#vigyor1>

Szerintetek Massa meg Alonso szivesen egymas melle ulne, a nemet, Hamilton meg Alonso a magyar futam elott, kozben, meg utan tortentek fenyeben..?! Jo kis tomegbunyo lett volna mosolygas helyett..<#mf1>

Istencsászár
Jól tette hogy nem ment oda, akkor is jól döntött ahogy az idei szerzõdésével is, ebben leglább nincs belekötni való mert eddig hibátlan:)

Attila889
Legalább jó hogy Alonso nem megy a Ferrarihoz.Az se az õ csapata lenne :)
Az övé a szar Renault.Viszont szegény Fiscicot sajnálom hogy megy :(
Pedig nem egyszer látta Briattore hogy versenyzik.Mert az anno Benettonál(Renault)-nál sokat versenyzett Fisichella.

késõbb is meg lehet csinálni, pl az évzáró brazil nagydijon.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

[Jakuza]
Igy van az lenne az elso egy autoversenyben hogy a soküsok elektronikai segedeszkozt megvonjak az autokbol.
Manapsag azt latjuk hogy a pilotaknak mar kozel 5%-ra redukalodott le a szerepe, tobbi az auton mulik.
Tekergetik a gombokat a kormanyon a tobbit elintezi az auto helyettuk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BaliBoy
uhhh. Tisztára megijedtem..... De szerencsére a cikk megnyugtatott. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Abban egyetértek veled, hogy a pilótáknak tényleg semmi közük nincs hozzá, de vannak olyan dolgok amelyek jelképes értékkel is bírnak és valószínû ez is ilyen.

Nincsenek pilóták, meg Todt. Itt csapat van és van egy úgynevezett csapat hozzáállás, amivel vagy egyet lehet érteni, vagy nem. A fõnök igenis megmondhatja, hogy milyen hozzáállást szeretne látni a pilótáktól. Persze, mint láthatjuk nem kötelesek betartani, csak válalni kell a következményeket utánna. Ez minden csapatsportban így mûködik.

gercse
nem is vártam jobb választ...(de nem offolok)

Istencsászár
LOOOOOOOOL

Na pihi, fatal error.

gercse
nem lehet tudni...
ok, Hamilton és Massa sztem jóban vannak,
de hogy nézne ki mondjuk az, hogy együtt pózolnak vidáman, év végén meg kiderül, hogy a meki felhasználta a Ferrari adatait..., kicsit furán venné ki magát..., a másik meg, hogy sztem Alonso-val mostanság nem mindenki mutatkozna szívesen, a Ferrarisok meg pláne...

Istencsászár
Remélem a médiában készített fótókat is cenzúrázni fogja Todt úr nemhogy véltelenül egy Meki és Ferka legyen a képen 1szerre:))))

Attól hogy Dennis meg Todt fárasztják egymást nem jelenti azt hogy a pilóták ádáz ellenségek és utálják egymást.

gercse
mi nem tudjuk, hogy milyen a viszony a meki és a Ferrari között, ha valóban rossz, akkor semmit nem érnek a pontjaid, mert teljesen érthetõ a Ferrari hozzáállása (ha tényleg nagyon rossz a viszony most)

Istencsászár
1, Todt-ot a kutya sem hívta oda
2, itt a pilótákról van csak szó only
4, a pilótá nem tehetnek semmirõl
5, a két csapat belharcát nem kellene a pilótákra kiterjeszteni
3, a képgyüjteményebe jóljött volna egy ilyen kép, mert minden évbõl vannak ilyenek kb

Na igen csak az a gond hogy mind 2 versenyzö magát szeretné asszimiláltatni...és a 2 együtt nem megy :)

Es dobalja serenyen... Figyeljetek meg, ha nem jon ossze neki az F1-es VB cim, beprobalkozik a dartos VB-vel..:)

hidd el, Massa darts-táblájának közepén egy spanyol, sûrûszemöldökû gyerek portréja vigyorog:)

Attila889
és mivan ha Raikkenen és Massa seincsenek jóban?<#idiota>

a McLaren-nél ez jó is lehetett, mert ott a versenyzõk nagyon nem szólhatnak bele a fejlesztésbe - a sok okos bio-CPU a Paragon-ba beérkezett adatokból éípti az autót...

olyan az egész McLaren lassan, mint egy Borg kocka...:)

guardian hero
Egyébként lehet, hogy tényleg ilyesmirõl van szó, mert amíg Schumacher oda nem került, a Ferrari volt az egyik legmegbízhatatlanabb kocsi emlékeim szerint. Massa talán elleste valamennyire a mestertõl, hogy hogy kell bánni az olasz szerelõkkel, de Kiminek nem volt erre módja, meg õ amúgy is egész más alkat (csak rakjanak a segge alá egy kocsit, õ csak versenyezni akar, semmi más nem érdekli).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

szerintem is...

bár azt értem, hogy Kimi nem egy Schumacher-motiválóerejével bíró típus, na de ezek a szerelõcsapatok egymással nemszoktak rivalizálni?

vagy a nagy német vezér nélkül kijött a tipikus olasz mentalitás: "elég lesz ennyire meghúzni, úgysem esik le..."

Jo a cikk.

én nem csodákozom, gondolom JT szemében a Ron Dennis jelenleg a Sátán földi reinkarnációja...:)

Ez szomorú, de emberileg érthetõ döntés volt.

Gondoljunk csak bele az igazságtól abszolúte függetlenül. A ferrari vezetõsége abban a hitben él (szvsz van alapja rá), hogy a meki igen sokat profitált abból az anyagból amiért õk keményen megdolgoztak(és költöttek rá rendesen), és jelen pillanatban szerintük ezért vezetik a VB-t. Ilyenkor borzasztóan dühítene engem is, ha az illetõk a pofámba mosolyognának.