182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #80114 Sőt az igazi élmény ,még a kommunizmus fénykorából,mikor is 800 km-s árbócót kellett állítanom és egy egész antenna erdőt telepiteni,hogy az osztrákokat fogni lehessen,kellően "mákos" minőségben..(legalább is Pesten) -
Gabor_(HSF) #80113 Az EuroSporton volt igazi F1 közvetités,igaz egy kukkott se értettem belőle,de mégis beszarás volt -
Anno inkabb mar atkapcsoltam a nemet RTL-re mert nem birtam ezt a ket idiotat :) -
Nekem Alonso teljesítményével semmi bajom... nagyjából kihozta a kocsiból azt, amit lehetett, ment egy szép versenyt. És valóban, ha nincs az elején a sok sc, meg nem forog meg, akkor talán jobb is lehetett volna. Most így alakult. -
Nalunk erdekek (penz?!:D) fuzodnek a kozvetiteshez (szokas szerint), ez van, olyan amilyen. Van egy szakember-szeruseg (Czolner), aki a "tenyeket mondja" (amit lat a TV-ben es olvass a LiveTiming-en), es van egy showman (Palik), aki csinalja a "musort".
Sajnos kis orszag vagyunk, keves penzzel, korrupcioval, minimalis mediaertekkel, erdekekkel, beljerjes mediaval stb.
Ha fontos lenne, megerne a nezoket minosegileg kiszolgalni, akkor folyamatosan keresgelnenek, cserelgetnek a parosokat, pajazatot irnanak ki, meghallgatasok lennenek probakozvetitesekkel, net-es szavazassal stb.
De ilyen nalunk nem lesz...:) -
Ezt nezem. Halisten Palikmentes, a riporter(ek) meg ugy kozvetit(enek) mintha az elet(uk)e mulna rajta, nem alszom el mint az elobbinel (volt ra pelda). -
WNW #80108 A Ferrari talan annyira nincs elveszve, mint ahogy latszik.. Pl. most Massa, amig ment, nem ment rosszul... A vegere 4-8 kozott siman bent lehetett volna... No persze az elejere egyelore eselyuk nincs, es a megbizhatosaguk haaat.... Viszont gondolom otthon nem a seggukon ulnek, hanem ujtervezik az a kocsit.. Mert nekik a kocsit teljesen at kell firkalni, olyan a hatso kialakitas, hogy nem tudnak csak ugy diffuzorokat raaggatni, mint a McLaren, meg a Renault....... -
ez a Kubica Káme tetszett. -
Nemtom'... Eddig egy "kabel" vetett gatat a kerek szabad vandorlasanak. Majd megint jol fejbekolint egy nezot vagy palyabirot es utana lesz egy szabaly hogy 10 cm atmeroju drotkotellel rogzitsek. -
Gabor_(HSF) #80105 Mielőtt Alonsora kitérnék,rohadt pipa vagyok,mert képtelen vegyok felfogni,milyen érdek füződik ahoz,hogy eddig benttartsák a SC-t a rajt előtt..
Szerencsére (részemről) ezzel a húzással csak Alonso versenyét tették tönkre,de nem sok hiányzott,hogy a RB-t is hazavágják..(ami viszont már sziven ütött volna,legalább is Vettel miatt)
Nos a futamról..nálam Webber okozott kellemes meglepetést,hogy viszonylag tudott menni Vettellel,igaz a körönkénti 1 mp amit kapott tőle,az ezen a futamon még igy is elég volt egy 2. helyre(szerencséjére)
Akkor Alonso...
Ha figyelmesen nézted a futamot,láthattad nagyon jó versenytepója volt,még igy is,hogy rögtön a rajt után 30mp és 18 kocsi hátránya volt..
De mégis a 2. kiállása előtt már Barichello mögött az 5. helyen volt és rővid időn belül a kiállása után már Hami-vel csatázott a 6. helyért..
Ha nem faroll akkorát a 4. hely boritékolható lehetett volna,még annak ellenére is,hogy kibaszott vele a SC..
A többiek azt hozták amire számitani lehetett,akik jól mentek az részemről várható vólt,mig akik szarul,az is..
Egyedül Hami esése-kelése volt számomra némi meglepetés.. -
Érdemes letölteni és megnézni, ha más nem csak összehasonlítás végett : BBC Sport : F1.Chinese.GP.2009.Qualifying.DaRmEtH -
Palik: Hamilton nagyon agresszívan ment ma, de közben kétszer leforgatta a Hajszálhíján c. filmet!
hát ezen besírtam XDD -
hat a kerekek azok repkednek.... de hogyhogy? 
-
badoer #80101 Piké meg menjen el kekszet kapálni:)
-
Hehh, neztem is furcsan, brit himnusz, wtf?? -
Palik beszólásain meg baromságain szétröhögtem magam... :D
Redbull
Brawn szép
Meki végre mutatott valamit...
Ferrari... röhej, amit művelnek
Sutilért kár volt...
BMW nem alakított nagyot... azért Kubica megmosolyogtatott az akciójával =)
STR megint hozott egy pontot Buemivel... Bourdais tavaly év elején jónak tűnt, de valahogy nem megy neki a szekér
Toyota Glockal jót ment, de nem tudom mit műveltek Trullival... ennyire gyenge nem lehet esőben
Williams... Rosberg szép volt az inter gumival, amúgy nc :)
Rönyó... Alo szépen átment a mezőny hátsó felén, de sokkal több nem volt abban a kocsiban... Piké meg menjen el kekszet kapálni
Valaki mondta itt korábban, hogy Kimi ismét megmutatta mit tud... nézze meg Trullit is, szarul ment ezen a futamon, holott az előző kettőn megmutatta, hogy ő is ott van. Rossz kocsit tettek a segge alá, ahogy Kiminek is, és nem tudnak vele mit csinálni. -
Vettel
Feltunt "egy aprosag", korabban nagy hangsulyt fektettek arra hogy a kerek ne nagyon szaguldozzon el baleset eseten a jarmutol, az idei futamokon szepen repkednek... -
bodajoci #80097 Vettelnek örülök, de a Ferrari az hatalmas szánalom, nameg ez a 2 hülye már megint, főleg a palik, mikor elkezdi, h kikönyökölt Massa motorja...Há bammeg aki kicsit is gépész, vagy autóversenyző, az hogy mondhat ilyet??? Simán visszaváltogatott Massa, hátha újra beugrik a motor, de az csak szépen leforgott minden fokozatban, hát én már hallottam kikönyökölni motort, de abból nagyon durva hangok jönnek ki, meg lebök elég hamar. De ez csak 1, a sok baromságból. Azért az meg elég érdekes, h folyamatosan verik a kölcsön motoros gépek a kölcsönöző csapatokat. Lsd BrawnMeki-Meki, RedbullRönó-Rönó, TRFerrari-Ferrari, kivétel a Toyota talán, de asse mindig. -
McCartman #80096 és a 270 fokos dőlésszögű kanyar?
-
Kevered a zsebhokival.
-
Palik ma felülmúlta önmagát! Simán megmondta h hajtókaros Massa ferkája. Tarkólövés játszik! -
Nadal vs Verdasco volt -
off
Egyetértek!
iszonyat megterheli a szervezetet a sok mozgás
mostani döntő se lesz semmi...
hajrá Djoko... -
SzocsA #80091 ja és utánna másnap már játszotta a döntőt ami 4 órás valahány perces volt és 35 fokban!!! -
SzocsA #80090 az 5óra 17 percig tartott! nem
vagy melyik volt az a meccs
az igen! -
Teniszeztél már valaha? rettentő nagy fizikai kondíciót és állóképességek kíván, baromi fárasztó tud lenni és a meccsek nem 1 órásak... hanem sok órán át tarthat pl a multkori Ausztrál Openen Nadal döntőbe jutása egy emberfeletti meccs volt az utolsó labdáig küzdöttek, az ember nem hitte el hogy honnan van ereje egy ujabb és újabb remek szervára, vagy olyan futásokra a labdáért ami vissza sem lehet adni... -
SzocsA #80088 massa kocsija hogy lehetett 700 kg mikor hamilon előtt jött ki tankolni és nem volt bent a kers! -
aha, ok -
SzocsA #80086 figyelj itt minden megtörténhet hogy későbbre rakták a futamot! lehet itt is kifogják a nagy egy évben egyszer esős időszakot!!! 

röhögnék ha esne az eső!
a ferrari átment a minardi szintjére ahogy mondtátok a stratégia tiszta káosz!
főleg hogy a két zseni elment! a fiatalok nem nőttek fel ehhez a szerephez!
ezt a szezon szerintem már elszállt! az lesz a durva ha nem szereznek majd egyetlen egy árva pontot sem és akkor majd megkapják a box hátulját! erre nagy az esély!
és vettel lesz schumacher 2 őőőőőőő -
Férfi tenisz mióta sport? Az a csajoknak való. Férfi tenisz az szabadidős tevékenység, nem sport.... -
Drukkolok Vettelnek, remélem ők kapja meg. -
Én is furcsálltam a Red Bullnál az angol himnuszt... -
Miért csökkenne? elég nagy nevek közt szerepel, de nem a mostani teljesítményét díjazzák, amiről ő nem tehet meg hát az év csak most kezdődött el, hanem a Vb címét vagyis a tavalyi évet az eredményeit amit letett az F1ben eleddig, ahogy Nadalnak a AU open menetelét vagy Phelpsnek az olimpiai szereplését, Rossinak a visszatérését, Ronaldonak az aranylabda? meg a többi díját és sikerét...
szvsz -
Hamiltont és Vettelt Laureus-díjra jelölték
Haminak erősen csökkentek az esélyei rá,hogy megkapja ... -
Téves himnuszt játszottak le a Red Bullnak
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko Sebastian Vettel és Mark Webber sikere ellenére sem volt teljesen elégedett, mivel a német és az osztrák himnusz helyett a német és az angol himnuszt játszották a győzelemi ceremónia során. "Osztrák licensszel versenyzünk, mégsem volt himnusz, de lehet, hogy csak a kínaiaknak nem volt meg." -
De ismetlik az adast es elvileg/talan a hivatalos oldalon is fent lesz. -
Megvan, csak hianyzik az elso nehany masodperc:( Keson kapcsoltam. -
ez komoly volt
a video nincs meg ? -

-
Nincs megfelelő irányító a csapatnál, csakúgy mint a McLaren-nél, tavaly Todt vonult vissza, idén Ron Dennis és hát meg is látszik mindkét csapat teljesítményén. Hiányzik az a tapasztalat amit ez a két ember tudott, motiválni, összetartani és sikerre vinni egy csapatot.