FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja gyorsabb volt mint a Renault.. Csak pont ezert is essett szet mindig... Tulhuztak a fiuk...

"Idén egy teljesen új autót terveztek, szélcsatornát építettek, jó szakembetek dolgoznak náluk: Coughlan, Stepney...stb stb

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Utoljára 11 évvel ezelõtt fordult elõ, hogy aMcLaren nem nyert futamot .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DjDano
A tavalyi évet nagyon elbaltázta a Meki, tény hogy nagyon jelentõs a javulás, de azért nem megmagyarázhatatlan... 2005-ben pl nagyon is versenyképes autójuk volt, gyorsabb volt mint a Rönyó csakhát a megbízhatatlanság miatt bukták a VB-t. Aztán jött a 2006-os pocsék év.

Idén egy teljesen új autót terveztek, szélcsatornát építettek, jó szakembetek dolgoznak náluk...stb stb

Ha megfigyeltétek 2003, 2005, 2007 a páratlan években versenyképes a Meki, szintiszta statisztika 😊

Thx, akkor tartom magam ahhoz amit mondtam 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
Épp ezért meglepõ nekem ez a szezon ...

A medve nem játék.

Attila889
he-he...én nemtom.Én msot találtam a cikket.Sajna már mindenki hazudik...a valós igazságot már nem lehet megtudni 😞

BaliBoy
Szóval a meklárennél megint hazudik valaki. (miért nem lep meg :S) Ugyanis a nagydíj hétvégéjén maga RD nyilatkozta le, hogy a két pilóta nincs jóban. broáf

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Attila889
áááá kubica furcsa lenne a mekiben 😄
Mondjuk siekres is lenne.De szerintem a BMW-nél a helye 😊

Attila889
hát szerintem nem 😄
Egy tojás fejüvel kevesebb XD

Attila889
Nemtom hogy volt-e már de:
Szent a Béke a Mclarennél?

nem nyert

Nemzetisporton most szavaztam, hogy Alonso az év végén befejezi a pályafutását <#hehe>

Most néztem meg ma a tavalyi zárófutamot, ott a Palikék említették, hogy tavaly a meki nem nyert futamot. Én nekik nem nagyon hiszek 😊 Utánna akartam nézni csak nem találtam megfelelõ honlapot. Ha igaz lenne akkor a mai meki a világ nyolcadik csodája <#ravasz1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nem, én azt sem hiszem, hogy Ron tudtával felhasználtak belõle valamit, patkány az öreg, de nem ennyire...

az a gáz, szembébe hazudtak az egész világnak...

másik fórumról:

"Kimi már VB lehetne, ha a McLaren elõbb megtanul lopni"

😊))

desigo
Ahhoz képest,hogy szerinted "szar" 40 %-al több nézõ volt a ringen.
A világbajnokság izgalmas nem pedig egy személy nyer 50 futamból 48-at.
A kémügy a kutyát sem érdekli már lezártnak tekintheted kb.(egyébként puffoghatsz vele még fél évig semmi jelentõsége)
Gondolod,hogy a Mercedes nem fejlesztett milliókat beleölve?
Az utolsó csavarig loptak mindent nem <#idiota>
a.carkey
A mai F1es mûsorban volt egy kérdés, hogy miként viszonyul Hamilton gyõzelmeihez?
"Nem örülök neki" volt a válasz. Persze megvágva ...

Legalább õszinte.
Legalább nem nyom olyan dumát, hogy:
"Örülök a csapitárs gyõzelmének, megérdemli, ..." stb.

A medve nem játék.

miért?
szar az egész F1 - ezen csak röhögni lehet...
ha normálisan lehetne AUTÓVERSENYt nézni itthon (ChampCar, Nascar, DTM, WTCC, WRC...) akkor lesz*rnám, de csak ezt a korcs szériát közvetítik normálisan...

nem baj, a német nézõket elüldözi majd a BMW-Alonso páros, akkor lekerül a TV-rõl az F1, fõleg ha az olaszok is elpártolnak a kémügy miatt...

desigo
Sokan fognak itt sírni év végén...
se**fej lett belõle...😊

DjDano
Stuck: Alonso nem tud veszíteni

"A korábbi Formula-1-es versenyzõ, Hans-Joachim Stuck úgy véli, hogy Fernando Alonso szándékosan akadályozta csapattársát az idõmérõ edzésen. A Premiere szakértõje a BAMS-nak elmondta, hogy Ron Dennis helyébe elküldené a spanyol a csapattól.

A McLaren-Mercedes helyében amilyen gyorsan csak lehet megszabadulnék tõle. Ez az ember Budapesten kimutatta a foga fehérjét. Nincsen szükségük egy ilyen versenyzõre. Hetekkel ezelõtt is mondtam, Alonsot idegesíti ez a helyzet. Vagy továbbfejlõdik vagy se**fej lesz belõle. Alonso nem tud veszíteni."

Ezzel csak egyetérteni lehet <#eplus2><#hehe>

én a BMW-t sajnálom...
meg a németeket, akik MS miatt így is utálják a spanyolt

DjDano
Miért sajnálod? Kubica meg beül a mekibe és kész 😊

desigo
Alonso nélkül csak vonatoznának a pilóták és az egész futam dögunalom lenne... <#nyes>
Ja aztán versenypálya amely érintené az Emirates és a Highbury stadiont, továbbá a Stamford Bridge-t (Chelsea), meg a White Hart Lane-t (Tottenham), csakhogy a rivális csapatoknak is megmutassa ki az úr a háznál 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Attila889
Nah srácok akkor Hamilton marad a Mclarennél.Örülhet,Alonso meg mehet a BMW-hez.Bár Kubicát sajnálom 😞
Szerintem Alonso menjen ki a Forma1-bõl.... 😄 😄
Amúgy a Hungaroringen most nem volt jótékonysági foci a futam elött?Hogy hogy?Azért mert nincs Schumi?<#idiota>

a.carkey
Különösen, hogy Bernie 4 milliárd dollárért (fontért?) akarja megvenni ("be akar fektetni" LOL) az Arsenalba ... 😊

A medve nem játék.

Én sem tartom szerencsésnek például, ahogyan a Hungaroringen fellázadt, de az eddigi viselkedése alapján általánosságban (és nem a konkrét 1 db ügyben) még nincs miért elítélni. Persze lehet, hogy közben veri a családját, de amíg ez nem derül ki, addig nem is tételezem fel róla. Idõvel úgyis vagy kimutatja igazándiból a foga fehérjét, vagy nem.
Istencsászár
Üssék csak egymást azér vannak ott, legyen beképzelt, sikerre éhes, mindent megpróbálok mert ugyis bejön stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Mert most éppen õ volt a jófiú ..Ennyi .A balhéhoz többen kellenek, de van, hogy valaki nem önként jelentkezik rá 😊))
Jó lenen ha ezt a sok balhét ami manapság az F1 körül van, senki nem drukkerként, rajongóként kezelné, hanem a száraz tényekre és a józan észre hagyatkozna !
Nem lenne annyi flém és hülyeség ....

Kit--Kat
Én nem szeretem Alonsot, de Hamilton is ugyanennyire benne van a belhéba, csak õ úgy van beállítva mint a jófiú, ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A mártíromkodni éppen Alonso szokott ("a média nem ért meg"), csak kevesen vevõk rá.
lac coo
Ki játszik mártírt ????????? <#wilting><#wilting><#wilting>
LOLLER 😊)))

Kit--Kat
Az se jobb, ha mártírt játszik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Meglehet, de eddig a legutóbbi eset kivételével semmi csúnyát nem csinált. Nem baj az, ha valaki kultúrember módjára disztingválja magát. Bezzeg van, aki nem fojtja magába, aztán csodálkozik, hogy nyakán a média...
Kit--Kat
Hamilton is csak játsza a jó fiút.

dienesoft
Simán.Winkelhock meg cisnál egy új istállót. 😊

Count Adyn
ÁH az lesz hogy a ferrari kilép az egészbõl, aztán kizárják a mclarent, és így Heidfeld lesz a VB<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
valójában nem, csak el kell olvasni 😊
LacCoo azt a nézõpontot képviseli hogy ez a dolog mennyit árt az F1-nek.
G_ArchAngel egy ellentmondásról.
én pedig arról hogy a tiszta és becsületes McLaren nem használt volna fel tisztátlan és becstelen húzást az ellenfele ellen,..és a fair play jegyében felhívta volna a figyelmét az ellenfelének arra, hogy az egyik alkalmazottja hajlandó piszkosan játszani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt
3 válasz hozzászólás, mindegyik másról szól😊)

b-type
Az a helyzet hogy azzal, hogy Stepney súgása alapján érték el hogy a Ferrari-nak szabálytalan legyen az autója, már beszennyezõdtek...egyfelõl mert szinte az összes csapatnak trükkös padlólemeze volt (nekik is), de azzal hogy megtudták hogy a Ferrari-nak milyen, már könnyû volt trükközni az FIA felé...és még csak nem is egy az egybe mártották be a Ferrari-t hiszen akkor meg kellett volna nevezni a forrást, hanem egy hasonló padlólemez javaslatát nyújtották be...mert ugye a mérési pontok szerint az szabályos lenne.
Majd..hallgattak Stepney-rõl a Ferrari elõtt,....mert ahogy RD mondta hasznosak és kellnek a kémek (pláne ha nekik hozza az infót).
Valszeg valóban volt egy, az FIA által javasolt megegyezés az Auszi verseny után, és annak fényében ez lépcsõfokokkal lett aljas húzás.
De nekem már önmagában sem tetszik, pláne a RD nyílatkozatok után hogy becsület meg tisztaság...
..és most sem volt kerek Ron, betámogatta Alonso-t a médiában a 10mp miatt, majd az FIA meghallgatta a rádióbeszélgetést, és ott kiderült hogy ez egyáltalán nem tervezett és szokványos dolog volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

igen, felhasználták Stepney infóját - BEVALLOTTA a McLaren, felhasználta a McLaren - felfogtad?

Couglan bevallotta, hogy nála voltak a papírok - McLaren alkalmazott? IGEN! A cég felelõséggel tartozik az emberéért? IGEN! Bûnösnek találta a bizottság a McLarent? IGEN! Megbüntették? NEM! <<<<------Itt a baj!

Ezt nehéz felfognod? Vagy azt hogy Ron szerint nem tudott róla McLaren alkalmazott, utána meg azt mondja, hogy Õ ajánlotta Couglan-nak, hogy semmisítse meg. Hja, és hogy más McLaren vezetõ is elismerte, hogy látta...
HAZUDNAK! Folyamatosan...

A bizottság, a FIA, a szurkolók, a csapatok ezt felfogták - TE NEM!

Szereted a McLarent, ezt elfogadom, de beteges a hozzáállásod, fõleg mert azt sem fogadod el, hogy kimondták, hogy BÛNÖS a McLaren, csak büntetést nem kapott és ez ami érthetetlen...

lac coo
Ott volt, titkolták, hazudoztak ... Mi kell még ? 😊))))
A McLaren végtelenül sportszerütlenül ,etikátlanul járt el az egész ügyben a hónapok alatt, fõképp hogy amíg nem derült rá fény nem is nagyon verték a mellüket, hogy itt a kocsi, nézzétek meg !!! 😊))))

Hangsúlyozom, már régen nem arról szól az egész történet , hogy felhasználták-e vagy sem .
Az egész ( amúgy is kicsit mélyponton lévõ) sportot járatják le , leírhatalanul szemét dolgokkal .

És nem egy nagy ember lesi évek óta, hogy tudná eltörölni a föld szinérõl az F1 bajnokságot, létre hozva egy saját rendszerét !!!

Szal a McLaren egy nagyon-nagy seggberúgást érdemelne .

Istencsászár
Ugyan azt a kört ne fussuk le 1000.szerre, mert NEM érdekel, nem akarok vitatkozni azon amit te máshogy látsz szal pihi, én most fejeztem be ezt a szarságot mert ennek semmi értelme.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
OTT VOLT ( kinél? ) vs FELHASZNÁLTÁK ( ami a vizsgálat alapja és NEM tudták bebizonyítani a "semmit" vagy amit nem követtek el )

Én valahogy nem látom egynek ezt a két dolgot, bocsáss meg ha nem tényként kezelem azt amit szakemberek nem állapítottak meg.

lac coo
Hát azért van alapja ...
De a lényeg : az F1 szurkolók nagyon-nagy része egyértelmüen kifejte nem tetszését, és ha nincs nézõ, nincs pénz, nincs F1 .....Természetesen senki nem tudja mi történt, tény hogy náluk voltak apapírok, tény hogy gátlástalanul hazudoztak egy világ elõttt... Nem kellett volna belekeveredni ebbe az egészbe, legalább is nem most kell kimászni belõle ...

lac coo
Na , szépen kilökted a hsz-em 😊))))))

amúgy nyitott szemmel olvasod a híreket? monitor bevan kapcsolva?

ezt az utolsó mondatod miatt kérdezem...

mert ha már Ron Dennisnek sem hiszed, hogy náluk voltak a lopott infók, Stepney beszélt velük, akkor már nem tudom melyik orvost ajánljam neked😊

Istencsászár
És Kimi a földig issza magát és a Ferrari gyárban fog randalírozni szétver 1-2 szélcsatornát... azért a Ferrari sem hülye és nemfogja a mártír halált eljátszani mert nem a Mekivel b@fn@ ki, hanem a pilótákkal és magukkal, abban viszont teljesen egyetértünk h Todt 1 héttel a meghallgatás elõtt ugy elkezdt pattogni mint egy gumilabda, abba meg bele sem merek gondolni hogy h bírná ki ha a Ferrari még nagyobb hátrányba kerülni a következõ futamokon. A lényeg hogy a média uszítása a rivális csapat lejáratása ( még ha alapja sincs, és a bíróság ott sem talál semmit az "elméleti" rágalmakból ) Todt kezében van.

gercse
na ez aztán elmélet 😊