FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Az lehet csak nem szabad megfeledkezni arrol, hogy abban a kanyarban Zonta az egyenes kozepen ott autozott (kolbaszolt) ahol a kanyarbejaratnal az van kedvezo pozicioban aki belul marad. Lattunk hasonlo esetet iden tobbszor is amikor ilyen kanyarban vegig szivattak Alonsot, es csak az kellett hozza hogy belso iven maradjon valaki.
A szituacio miatt kenytelen volt a Ferrariban behuzodni a masik bejarati ivre a Sumak.
Zonta meg zsenialisan behuzodott kozepre kinyitva a kaput az amugy is szelarnyekban halado autonak megadva azt az elonyt hogy kedvezobb pozicioban legyen.
Addig eselye nem volt elozni Hakkinennek vegig ugyanebben a kanyarban lezartak elotte a belso ivet es ezt most nem lehetett megcsinalni Zonta szerencsetlenkedese miatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hummmm.. Ez a 4 Mercedeszes moka nekem nem igazan tetszik.. Erdekes lesz egy-egy verseny, ahol a focsapat mondjuk megy elol, a masodik csapat meg mogottuk (mert ugye valoszinuleg kicsit lassitanak rajtuk), es az lesz a kizarolagos feladatuk, hogy a tobbieket akadalyozzak igy, vagy ugy.. Vagy forditva, es a vegen felreallnak az elso csapatnak, persze nem utasitasra, aaaaa.... A DTM-ben van ilyesmi, ott se az igazi, meg ha ertheto is a sajat szempontjukbol...

Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Attila889
mármint az az ív,ami fent van....az a fura alak...

Attila889
nincs sok különbség az elsõ szárnyakon.Mármint én nem vettem észre.Amúgy a Mclarennek is iylen íves az elsõ szárnya,sõtt még a Williamsé is.Meg amúgy a Renaulté is.

Attila889
igen.De az az ív ami a Mclaren elsõ szárnyán van azt a Ferraritól csórta.Tehát az a Ferraritól van átvéve :D

Kit--Kat
Hosszú a névsora azoknak akik nem bírtak vele.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Meggyõztél :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
BMW Sauber v1.0 :) ( év eleje vagy azelõtti már nemtudom mikori kép )

Ez már az update verzio v1.1 :) év közben

Ez pedig a meki verzió, amit nemtudom már mikortól használtak, de Monty ment vele sok versenyt.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ez nem akkor van már, mikor a teljesen rossz gumikat használta rongyá Shumi?

lac coo
Ezt a szögletes szárnyformát eddig csak a BMW alkalmazta ..Legalábbis én nem emlékszem másra .

Istencsászár
de la Rosa vs Schumacher Hungaroring 2006

Minden tiszteletem Pedroé, mert egy jó pilóta ás kiváló tesztpilóta, de azért mert õ nem bírt Sumival hát nem raknám õket egy lapra agresszivitásban és tudásban:), de ha jól tudom és a videó is bizonyítja 2szer is megelõzte:)

3xor gyorsabb kicsit sántít, kanyarokba jobban tapadt a McLaren, egyenesben pedig a Ferrari volt gyorsabb, és azért a ringen nem olyan 1szerû elõzni fõleg egy Sumahert.

Kit--Kat
Hát azért Schumachert megelõzni tényleg az 1ik legnehezebb dolog volt a világon. De La Rosat is bealázta amikor 3x gyorsabb autóval nem tudta megelõzni<#hehe>

Milyen McLArennel???

Lefutotta volna... <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Bocsánat! ezt lehet meg kell gyónnom:)

Hogy gondolod!
A Nagy Schumacher-t csakúgy megelõzni!?
Soha, senki nem tudta, csak külsõ körülmények hatására...
Schumacher-t még Chuck Norris sem tudta volna azzal a McLaren-nel megelõzni...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Lehet ott nem, dá máshol igen, mert jóval gyorsabb volt:) persze csak akkor ha Sumi nem huzza rá a kocsit mint elõtte:)

igen, és a Nap sem kell fel többet, a Föld sem forog tovább, de a Hold továbbra is sajtból van...:)

[Jakuza]
Szep elozes volt az teny de ha nincs ott az a lekorozott auto ami nem huzodott le az eletben nem elozi meg :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

otrosinka
mindent a ferraritól....lassan átmehetnek versenycsapatból termék szállítóvá.........

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Attila889
ha szárnya gondolsz akkor már régi.Elsõnek úgy tom nem a BMW alkalmazta,hanem a Ferrari :)

lac coo
Kis BMW update :))))))

MaSzKa
ezeket a videokat honnan szeded?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Ezek hiányoznak az F1bõl:) a momentumok, bár most van belõle pár, csak hát a közvélemény nem ugy reagál rá mint ahogy kellene...

Montoya-Alonso páros lenne csak a tûz és tûz vagyis maga a pokol:)

nem hinném, hogy a Megane GT-mben alkalmazni tudnám:)

GT = GrandTour, azaz kombi:)

Istencsászár
engem csak az autók pilóták és a vezetési sílusok érdekelnek, azokat szoktam nézegetni, a futamokat csak megszokásból szedem melléjük:), az onboard a lényeg.

2 hete töröltem lenne, a Magyar futam után 120 Gbyte-nyi F-1 anyagot, de nem bánom ez a sport(?) egy CD-t nem ér...

Istencsászár
Az 5. a legszebb:)

Istencsászár

<#crazya>

lac coo
Jaja :)

Istencsászár
Nem találtam sehol a mai napig:), aggaszt a dolog, hiányos lesz a gyûjtemény -.-

BaliBoy
OMG! Jövõre 6 Ferrari fog indulni?! + Torro + Spyker. <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
A Magyar Nagydíj full onboard felvételérõl tud valaki valami torrent oldalt?
A szokásosokon nincs fennt :(((

bardocz
volvo*
bardocz
azért milyen szar lehetett neki hogy egy totál átlagos kocsiban kellett ülnie,egy bmw volva vagy mercedes helyett:))
Kit--Kat

Kit--Kat

Count Adyn
Induljon mindenki McLarennel, az a biztos:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
A Prodrive a 2008-as McLarennel indulna

Az Auto Motor und Sport értesülése szerint nem az idei, hanem a jövõ évi McLaren-Mercedesszel indulna a 2008-as világbajnokságban a Prodrive. A német szaklap úgy tudja, hogy a Forma-1 legújabb csapata már három jelentõs szponzort szerzõdtetett, és a tárgyalások végsõ fázisában tart a McLarennel az MP4-23 és a hozzá tartozó Mercedes-Benz V8 erõforrás használatáról. Az AMS riportjából kiderül: a versenyzõi posztokkal eddig kapcsolatba hozott Pedro de la Rosa, Gary Paffett és Alex Wurz mellett a DTM-ben versenyzõ francia-kanadai Bruno Spengler is esélyes az egyik ülésre.

Rosberg + De la Rosa ideális páros lenne.

Ütõképes Ferrari, McLaren, BMW és Renult. Kimi, Massa, Alo, Hami, Nick, Kubi, Kova, Piquet?, Rosberg, Pedro harc a dobogókért!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Istencsászár
Minek jönne? fájna a feje neki is Alonso, Hami, Kimi miatt, nembiztos hogy feltudná venni a versenyt velük. A DTM-ben közel azonos autókkal mennek, nagyon megkell küzdeni egy jó eredményért, és ott igazán a pilóta számít. Jó helyen van, ha látni akarod nézd azt és drukkolj neki, mert képes nyerni, habár nem a legjobb ott, mert vannak jobbak.

http://www.youtube.com/watch?v=I_S3q0Hiwm4

Itt van :)

Zonta csak kapkodja a fejét a tükrök közt :))

Attila889
jah kár hogy Hakkinen nem jön vissza F1-zni :)

M@TriX
hát nagyon nyomta Haki az tuti ;)

szerintem a szendvincsben besz@rt a pilóta ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

az évszázad elõzése :))