FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coulthard kocsija szepen egett.......<#mf1>

hol megy a közvetítés?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ugorjon már át valaki a McLarenhez.. 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Massa kocsijaval nem tudom megint mi van, megy 2 kort, ezutan teljesen szetszedik, ujra megy 2 kort, megint szetszedik, es vadul matatnak a valto korul.. Mikor elkezdtem nezni, akkor is szet volt szedve, plusz a szerelok egy bazi papiron tanulmanyoztak valamit... Ha rosszmaju vagyok, akkor a terveket, hogy mi hol is lehet a kocsiban...<#vigyor1>

BaliBoy
És eddig nagyon szimpatikusak az eredmények. Bár az elsõ két pozicióban lévõt felcserélném. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Most..

whiskeyman
mikor van ma szabadedzés?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Kit--Kat
😄DDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kimi nyilatkozott a Mclarenen belüli huzavonáról...és a 2 pilota
kapcsolatáról...
" Raikkönen, aki jelenleg 20 ponttal van lemaradva Hamilton
mögött a bajnoki pontversenyben, a következõket mondta viccesen:
"Úgy tûnik, egy nappal hosszabb nekik a nyári szünet."
😄DDD

http://gaborszantai.co.uk/

Wurz: óvodát csinálnak a paddockból

Alexander Wurz hosszú éveken keresztül dolgozott a McLaren-Mercedesnél, így számára nem szokatlan, hogy a fõnökök és a versenyzõk csütörtökön nem látogatnak ki a pályára.

"Mi csak jól járhatunk, ha szombaton és vasárnap is így tesznek. De komolyra fordítva a szót, a média most túlságosan felfújta a dolgot."

Az Alonso – Hamilton viszályból azonban elege van.

"Amit a versenyzõk csinálnak, az igen gyerekes. Nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a McLaren fizeti õket, a Mercedes-Benz és a szponzorok pénzébõl. Nem kellene úgy viselkedniük a paddockban, mint a csecsemõk, akik elejtették a cumijukat. A pályán sem. Ez egy kicsit több a soknál."

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Count Adyn
Inkább Coulthard utálja Massát, arra nem gondoltál?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja, Kimit meg kétszer kiejtették a versenyen, mert Massat akarják elõnyben részesíteni...

szegény DC-t Kimi úgy alázta, ahogy akarta - mély nyomokat hagyhatott az öregben😄DD

DjDano
Mondja ezt az örökös második akit Hakkinen és Raikkonen is szarrá vert... szánalmas

Én ugyan nem utálom Coulthardot, de ez kevés a meggyõzõ érveléshez. Természetesen joga vana véleményét kifejteni, de összeesküvés-elméleteket költeni egy sajtótájékoztatón, számomra nem éppen józanságra valló dolog.

McLarennél is voltak Hakkinnen és Coulthard idejében szerencsétlenkedések, Barrichello Ferrarijából pedig egyszer verseny közben fogyott ki az üzemanyag. Jól emlékszem, hogy járt így Hakkinnen is? Leginkább ott vérzik el az elmélet, hogy a Ferrari nem elég megbízható, íyg mind a csapat, mind Kimi szereplése érdekében Massát be kellett volna hozni a Raikkonnen és Hamilton közé. Persze végül Kimi sem került Hamilton elé, többek között azért, mert nem jól számolták ki a Hamilton üzemanyagmennyiségét. Talán õt is szabotálják, és valójában az újoncnak kedveznek?
Istencsászár
Coulthard: A Ferrari szándékosan szabotálta Massát?A Török Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján David Coulthard szerzett néhány kellemetlen pillanatot a mellette ülõ Felipe Massának. Amikor a csapatok stratégiái kerültek szóba a skót hirtelen azzal vádolta meg a Ferrarit, hogy szándékosan elõnyben részesítik Kimi Räikkönent Felipe Massával szemben. Szerinte ugyanis mással nem magyarázható az, ami a Magyar Nagydíj idõmérõ edzésén történt - nevezetesen, hogy nem töltöttek elég üzemanyagot Massa autójába.

„Honnan tudhatjuk, hogy a Ferrari nem szándékosan nem töltött elég üzemanyagot Felipe autójába? Talán a csapat azért döntött így, mert Kimit akarják elõnyben részesíteni. Hogy lehet elfelejteni benzint tölteni az autóba?" - tette fel a kérdést a Red Bull versenyzõje, aki a McLarennél maga is volt Räikkönen csapattársa.

A mellette ülõ Massa kelletlenül mosolygott: „Nem volt szándékos. Félreértés volt." - cáfolta Coulthard állítását.

A skót azonban nem hagyta annyiban: „Elég alapvetõ félreértés. Szerintem összeesküvés volt, hogy Kiminek kedvezzenek. Sok szerencsét." - mondta.

Van még olyan pilóta akit a Ferrari szurkolók nem utálnak?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amiga
Na persze én is láttam a kezükben a mobilt.

De a képet most láttam elõször, sory, ha untattalak benneteket. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BaliBoy
Ezt úgy hívják, reklám felvétel.
"Szent a béke?" - szó sincs róla 😛

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Fél éves kép?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amiga
Szent a béke?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

gercse
és ha ennyit árulnak el, akkor mennyi lehet a tényleges...

A MacLarennel abbol a 97 millcsi pluszbol (a Ferrarihoz viszonyitva) fizettek a kemeket, meg a szabotoroket...<#vigyor1>

A 2006-os adatok alapjan ez Massa palyajanak tunik.. Ha megtankoljak ugye az idomeron, meg nem 3 teli benzintankkal, meg utanfutoval kuldik ki a versenyre, jo eselye van.. Meg Kiminek is....😊

Hát tudod mennyi kütyü van a James Bond filmekben, valamibõl finanszírozni kell 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez durva, 2007-es költségvetés:

McLaren 497 millió dollár
Honda 420
Ferrari 401
Toyota 392
BMW 388
Renault 312

majdnem 200 milla van a tavalyi bajnok és az idei kémcsapat között...

MaSzKa
"hiszen a motor hûtését az üzemanyaggal oldották meg és amiatt a BMW-erõforrások fogyasztása az egyik legrosszabb volt a mezõnyben. Ennek ellenére különleges edzésmotort építettek, ahol az elektronikának köszönhetõen a motor egy körig hihetetlen 1400 lóerõs teljesítményre volt képes. Ez azt jelentette, hogy 1 literre majdnem 1000 lóerõ jutott! Ezzel a BMW minden idõk legerõsebb Forma-1-es motorját építette meg. Soha senki nem épített ennél erõsebb F1-es erõforrást."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

idõmérõ:
Hamilton
Alonso
Kimi
Heidfeld
Massa
Kubica
Kovalainen
Ralf

Futam:
Kimi
Hamilton
Heidfeld
Alonso
Massa
Rosberg
Webber
Kovalainen

Attila889
én meg mondom hogy fog alakulni 😄
1.Raikkenen
2.Alonso
3.Hamilton

Vagy:
1.Raikkenen
2.Alonso
3.Massa

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
vagyis akarom mondani grandprix1950-tõl de 1900-as évekbõl autóverseny leirás is jöhet

otrosinka
juj...

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

MaSzKa
"Egyesek szerint a gyár udvarán hagyott blokkokat gyakran le is huggyozták a dolgozók,bár ennek nem tudom mi értelme volt,de egészségükre."
<#taps><#vigyor5><#idiota><#vigyor1><#heureka>

MaSzKa
ilyen régi F1-es leírásokat magyarul linkelhetnétek be 1900-as évektõl

ezeket a videókat látta valaki - mert F1-es rajongóknek kötelezõ!?
- a nácik autóversenyzõje
- a formula 1 hõs halottai

MaSzKa
Hájrá BMW a 7végén!

MaSzKa

Attila889
remélem F1-be átül majd és megmutatja hogy õ itt is jó,és nem csak a GP2-ben 😊

Attila889
kár pedig õ is eléggé ügyes pilóta lenne 😊

Kit--Kat
Én nem látok itt totális fölényt sehol.
Amikor Schumi már Magny Coursban VB lett, na az volt fölény.
Ráadásul Kimi esett ki elõle motorhiba miatt a McLarennel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
Nelson Piquet Jr.-t a Renault-val hozták összefüggésbe, méghozzá versenyzõi pozícióba Fisichella helyére! Amúgy azt nyilatkozta, hogy nem akar minden áron a F1-be kerülni, tehát vagy egy jobb csapat, vagy még kivár....

Istencsászár
Vettel távozása utána Glock lett a tartalék pilóta a BMW-nél, valszeg a teszpilóta is õlesz, ha nem egy ujabb fiatal tehetséget talál Theissen.

Attila889
a teszt pilótákról késõbb döntenek.Tuti Glock lesz...meg Nelson Piquet Jr.

Istencsászár
Hogyan? mi is figyelemmel kísérjük 😊

Istencsászár
Aztán Hamiltonra már a légy sem lenne veszélyes😄D azért nem kellene totális fölény ujra az F1be...

Alonsot vegyek fel teszversenyzonek.. Vegre a helyere kerulne..😊

Alonso figyelemmel kísérte a BMW fejlõdését

A BMW-Sauber istálló hivatalosan bejelentette, hogy az elkövetkezendõ esztendõben is a Nick Heidfeld – Robert Kubica párossal képviseltetik magukat a Formula-1-ben. Az elmúlt idõszakban Fernando Alonsot is összefüggésbe hozták a csapattal, mint kiderült nem alaptalanul – a spanyol érdeklõdött a német gárda iránt.

"Alonso figyelemmel kísérte a csapatunk fejlõdését." – árulta el a BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen.

A kétszeres bajnok szerzõdtetése azonban nem volt komoly téma. "Örülünk, ha élversenyzõk érdeklõdnek a csapatunk iránt. De itt két különbözõ esetrõl volt szó: a tény, hogy még nem jelentettük be Heidfeld szerzõdés hosszabbítását, illetve, hogy Alonso feltehetõen nem elégedett a csapatával. De ekkor már megegyeztünk Nickkel."

Kezdenek elvonasi tuneteim lenni.. Versenyt akarok...........

otrosinka
Na ezt köszönöm. Örülök hogy kubi marad, az egyik kedvencem...

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Count Adyn
"Kérdés: Forma 1-es csapatot vezetni olyan, mint...
MT: ...kétmaroknyi labdával zsonglõrködni, mialatt egyik lábaddal Bernie Ecclestone, a másikkal Max Mosley vállán állsz..."
😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"