182274
  • nearo
    Hóvihar...?
  • nearo
    *20
  • lampard99
    best of 10 rally crash
  • ScarY MAN
    az a vicces hogy még viccelődtek is páran a hétvégén ezzel
  • desigo
    Most már minden versenyen természeti katasztrófa lesz vagy mi?
    még kell forgószél,jégeső,földrengés
    hát lol
  • passatgt
    "Formula-1: homokvihar miatt veszélyben a Bahreini Nagydíj"
  • Gabor_(HSF)
    Ők is!! Te nem vagy képbe
  • fekete0012
    az csúnya volt, de én most a brazil versenyről beszéltem csak
  • zsutyesz
  • immovable
    Igaz szerelem lehet.
  • M@TriX
    neki is élnie kell valamiből, "bulvárhős"
    szerintem nehezen viseli ha nem foglalkoznak vele és az eredményeik nem éppen érdekesek ;)

• madmanic
    Brióst lassan a FOTA által kisorsolt szerencsés pilóta szájbarúghatná...

"Senki sem akarja, hogy egy biztonsági őr (Barrichello), egy borkereskedő (Trulli), egy előnyugdíjas (Button) és egy vasárnapi sofőr (Nakajima) legyen a Formula-1 élén."

Milyen duma ez..? Kinek hiszi magát ez a csávó?
  • G_ArchAngel #80262
  • Count Adyn
    azaz:DDDD
  • Magic Boy
    Barichelonak a Box:
    Schumacher mögötted. Schumacher mögötted és te versenyben vagy.
    Ezen azóta is röhögök, ha eszembe jut.
  • Bandee1987
    Régebben is láttam ezt a videót, mindig meghat.
  • Magic Boy
    Köszönöm a segítséget a youtube donwloader egyszerűbbnek tűnik és mivel a menyasszonyomnak lesz így azt választottam.
  • Gabor_(HSF)
    2 hete néztem meg,idén kb hatodszor
  • fekete0012
    valakinek nincs meg a 2006-os brazil veseny teljes egészében
  • fekete0012
    ez a brazil verseny volt a legjobb az elmult években
  • fekete0012
    google-be beírod youtube donwloader vagy freestudio 4.1 ezekkel le lehet tölteni
  • fekete0012
    raikkonen-t elküldeni a picsába a massával egyetemben,alonsot a ferrariba pedig nem csípem anyira de ő lenne a legjobb az autóba.
  • Magic Boy
    Ha már belinkelted akkor azt is megmondhatná valaki, hogy hogyan lehet letölteni.
  • Gabor_(HSF)
    A körönkénti bő 1 mp-t versenyben én nem hajszállnak nevezném..
    Ráadásul ami az egyik legfontosabb dolog,tizedekre azonos köröket menni a versenyen,vagy ha kell gyorsitani folyamatosan,mindig és minden pályán,ez teszi igazán naggyá az adott versenyzőt.
    Nos erre ebben a mezőnyben 3-4 emberke képes és ezért nem lesz "sztár" akár Rosberg,Truli Webber,vagy sorolhatnám a 80% ukat..
  • fekete0012
    ez a ferrari egy vicc,ez volt az igazi ferrari szerintem
  • Gabor_(HSF)
    És még össze se beszéltem Sumival
  • Gabor_(HSF)
    Legalább annyit szeretnék tudni,kinek címezted valójában,mer az tisztán látszik lővésed sincs a dolgokról..
    Alonso (akit közel sem szeretek,de legalább nem utálom ,mint hamit)fél kör hátránnyal kezdte a versenyt és már ott volt Barichellon a 4. helyért,viszont tőle szokatalan módón a 2. kiállása után ,nagyon erőltette Hami előzését ezért esett vissza..szóval egyszerüen nem hogy visszaesni,hanem igen jó versenytempóval felzárkozott..
    És ehez semmi másra nincs szükség,mint egy jól látó szempárra,az ennyi isősen,még igazán meglehetne nálad
  • Kit--Kat
    Igen erről beszélek, és ha olvasol külföldi oldalakat ott le is volt írva, hogy hivatalosan a problémákat a motor beázása okozta.
    Jó lenne már egy száraz futam...
  • Istencsászár
    "különösen akkor, amikor közel kerültem másokhoz"

hülye megfogalmazás vagy fordítás:) mondjuk amikor Hami beesett mellé, rányomta a Kerst akkor tényleg úgy érezhette:D
  • Count Adyn
    Ms interju, avagy miért lesz VB Vettel?:D
  • campy
    Alonso? hol élsz te? nem így történt egyébként pedig így is úgyis visszacsúszott volna azért nem kell Fernandot se magasztani...én nem tudom elképzelni h a francba lehet neked szimpatikus Lewis Hamouthlon de legyen egyéni vélemény...te ugyanezt mondhatnád gondolom Massára #80229

Vettel hajszállal is de már jobb mint Webber...Webber kicsit kifelé megy bármég 33 éves lesz csak és eléggé fiatalos a srác benne több év van még és mellette több sportot űz pl tenisz, bringázás... de Vettel parádés télleg senki nem adta még oda a 8 vb címet neki de ne aggódjatok meg fog küzdeni azért a vb címért.Munkáért megkapja a jutalmát...Buttonról meg annyit h szegénykém évekig szenvedett és majd szezon közben és a végefele tudjuk meg, hogy is állunk akkor kezdhetünk el beszélni vb esélyekről

mindenesetre jön Bahrein és az elvileg Ferrari pálya, de nem úgy néz ki a helyzet, hogy nyernek a vörös lovak idén:(
  • miilann04
    2
  • WNW
    Kimi Räikkönen: (10) "A futam első szakaszában nem alakultak rosszul a dolgok, de az első boxkiállásom után a gumijaim elvesztették a tapadásukat, és a későbbiekben nem tudtam annyira nyomni, mint amennyire akartam, mert rengeteget csúszkált az autóm. Néhányszor úgy tűnt, a motorom veszít ez erejéből, különösen akkor, amikor közel kerültem másokhoz, de a probléma utána magától elszállt."
  • Barnabyka
    Azért kiváncsi leszek ,h Massa mire lesz képes Bahreinben mivel a legutolsó 3 Bahreini futamon ő győzött..
  • paj01
    nah jo tenyleg nem kell vb ket osztogatni 3 verseny utan belatom... nah meg amugy is kimi lesz a vb XD:P
    De az is egy nagy baromsag h Vettel meg "keves" hozza... ez alatt mit ertesz? nem ujonc... de ott volt hamilton... 1 évében 1 pontra szopott...(mondjuk teny h a tapasztalatlansaga miatt bukta el XD) auto kerdese az egesz.
    Ha Bahreinben szarazon is felveszik a versenyt a brawnal akkor minden eselye megvan
  • Kit--Kat
    Na jó '97-től vissza fele homályosabbak dolgok, de azért képben vagyok.
  • Gabor_(HSF)
    Mert akkoriban te még nem is éltél
  • Kit--Kat
    Én csak Kimiére emlékszem.
  • Gabor_(HSF)
    Az csak annyiban fog segiteni,hogy jobb egyensúlyt lehet kialakitani.De az 5-10 kilós ráhagyás akkor is kell,mert a gumik is minimum 5 kilót a pályán hagynak és még az olyan extrém helyzettel is kell számolni,mint mondjuk amikor Sumi kipufogója letőrt
  • Kit--Kat
    Ha minden összejön nem sokára emelik az autók minimum súlyhatárát és nem lesznek előnyben a mini emberek.