182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért annak örülök,hogy már nem toronymagasan a Brawn csapat vezet... -
az eddigi futamok alapján megismert erőviszonyokat azért tükröződni látom...
igazad van, de én nagy meglepire nem számítok a Ferraritől az időmérőn sem... -
Szabadedzésekből nagyon nagy hiba bármit is leszűrni, mennyit is ért a Ferrari kettős győzelme Malájban?! -
tök mind1 sajnos, hogy 16. vagy 18. :/ -
paj01 #80310 jah jo volt a button vs hamilton.. latszodott h mennyit er a kers... szart se.. latvanyosan jobb a brawn kanyarsebessege.. kigyorsitasnal egy kicsit visszamaszik hamilton de minimalis a kulonbseg.
Ez tenyleg ferrari palya... jol mentek a force indiak..:D
Ferrari ha igy halad kurvanagy boges lesz. bekene vetni vmi 3 kiallasos taktikot vagy vami mereszet es bizakodni mert egy sima 2 kiallassal siman sereghajtok:)
Eyyebkent mi az a furcsa motorhang amit a brawn nal meg a red bull nal is lehet hallani... mikor fent jar a motor magas fordulaton neha mintha leszabajozna es visszaesik majd megint felmegy rovid ido alatt a fordulat..? -
igaza volt Massa-nak előrébb is végzett... :)
2. szabadedzés...
-
ALONSOOOO! :D -
látványos volt az az egymásra vetített kép (Hamilton és Button-t mutatták egyszerre egymásra vetítve mutatva ezzel hogy az adott szektorban hogy mentek) -
Massa megy KERS-sel, rajta van a matrinya az autón :D
meg amúgyis ő reklamált, hogy kell neki KERS -
Itt lehet nézni Sport Tv -
2. szabadedzés elkezdődött... (banner) -
Elmondom mi van. Massa megy KERS-el, Kimi meg a frissen elkészült ultrakönnyű kasztnival KERS nélkül. -
tobb helyen meg az ellenkezojet...majdcsak kiderul :) -
WNW #80301 DSF-en ezt mondtak... -
forditva
-
WNW #80299 Massa KERS nelkul ment, Kimi KERS-el... Ma tesztelik, melyik verzio hasznalhatobb.. -
kár ennek sztem olyan nagy jelentőséget tulajdonítani... -
az még haggyám...
de Lajos meg a 2 BMW mitől lett ilyen jó, hogy ők az első 3, ráadásul úgy, hogy a közelükben nincs senki?
és most melyik autókon is van KERS? :D -
GPx8 #80296 Vettel 12??? :/ -
megy az...;) -
jpwadkan #80294 új fejlemény, időközben elkezdte közölni lent a vezérlőpanelen (vagy mifenén), hogy 'not broadcasting'...úgy látom marad a live timing -
szerintem nem, nem tudom mi lehet a baj, nálam jó
Lajos milyet ment má' :O -
G_ArchAngel #80292 Kimi elment homokozni - keszul a WRC-s korszakara:-) -
jpwadkan #80291 Hali
Nekem ez nem akar bejönni, Adobe Flash Player-en kívül kell hozzá valami? -
eddig elég izgalmas... xD -
élő adás a szabadedzésről: link -
na kezdődik az 1. szabadedzés :D -
paj01 #80287 Jah szerentjuk sumit meg nagy asz... de azert voltak neki alattomos aljas megmozdulasai is... nekem ezek miatt nem volt igazan szimpatikus..inkabb hakkinen meg raikkonen:)
-
nekem megvan, de azzal te nem sokat érsz :) -
1998-ban volt. -
Gabor_(HSF) #80284 Legalább is nekem az annyira már nem tetszett,csak annyi,hogy akkor Sumi nyert -
Gabor_(HSF) #80283 Az már nem volt olyan jó "amugy!" -
06 Imola ugyanúgy -
Gabor_(HSF) #80281 Ja meg persze ami már lentebb oly sokszor volt emlitve,az a bizonyos utolsó futam 2006 brazilia,az a agyament tempó se akármi volt..
Meg volt még egy ilyen hasonló,de ezt megnem momdom melyik évben Japan nagydij,itt is hátúlról zárkozótt és jött mint a tank,amig csapágyasra nem küldte a ferkát.(arra méf emláxem Frank Tamás is közvetitette a Palikékkal és azzal volt elfoglalva Hill meg Vilnöv törleszt mert feltartja Sumit) -
-
Gabor_(HSF) #80279 Én szivesebben nézem a Sennaval való csatározást,még a Benettonos időkből,vagy Hill,Mansel,Hakkinenről nem is beszélve,de ez már a Ferraris korszak és hát 2005 Imola Alonsoval sem akármi volt.. -
egyetértek ez volt a legjobb csapat, a 3 zseni, todt braw schumi :/ -
06 Török, 06 Német, 06 Hungary példagyorsan :) -
tudnátok nekem mondani olyan futamokat ahol schumi nagyon szoros csatákat vívott? pl amikor alonsóval körökön keresztül csatáztak meg hasonlók, köszi ekőre is -
lampard99 #80275 ns-n top 10 volt sorry