182274
  • desigo
    Azért annak örülök,hogy már nem toronymagasan a Brawn csapat vezet...
  • M@TriX
    az eddigi futamok alapján megismert erőviszonyokat azért tükröződni látom...

igazad van, de én nagy meglepire nem számítok a Ferraritől az időmérőn sem...
  • Kit--Kat
    Szabadedzésekből nagyon nagy hiba bármit is leszűrni, mennyit is ért a Ferrari kettős győzelme Malájban?!
  • RATCUSTOM
    tök mind1 sajnos, hogy 16. vagy 18. :/
  • paj01
    jah jo volt a button vs hamilton.. latszodott h mennyit er a kers... szart se.. latvanyosan jobb a brawn kanyarsebessege.. kigyorsitasnal egy kicsit visszamaszik hamilton de minimalis a kulonbseg.
    Ez tenyleg ferrari palya... jol mentek a force indiak..:D
    Ferrari ha igy halad kurvanagy boges lesz. bekene vetni vmi 3 kiallasos taktikot vagy vami mereszet es bizakodni mert egy sima 2 kiallassal siman sereghajtok:)
    Eyyebkent mi az a furcsa motorhang amit a brawn nal meg a red bull nal is lehet hallani... mikor fent jar a motor magas fordulaton neha mintha leszabajozna es visszaesik majd megint felmegy rovid ido alatt a fordulat..?
  • M@TriX
    igaza volt Massa-nak előrébb is végzett... :)

2. szabadedzés...

• zsutyesz
    ALONSOOOO! :D
  • M@TriX
    látványos volt az az egymásra vetített kép (Hamilton és Button-t mutatták egyszerre egymásra vetítve mutatva ezzel hogy az adott szektorban hogy mentek)
  • RATCUSTOM
    Massa megy KERS-sel, rajta van a matrinya az autón :D
    meg amúgyis ő reklamált, hogy kell neki KERS
  • Black Ghost
    Itt lehet nézni Sport Tv
  • M@TriX
    2. szabadedzés elkezdődött... (banner)
  • Kit--Kat
    Elmondom mi van. Massa megy KERS-el, Kimi meg a frissen elkészült ultrakönnyű kasztnival KERS nélkül.
  • Mersant
    tobb helyen meg az ellenkezojet...majdcsak kiderul :)
  • WNW
    DSF-en ezt mondtak...
  • Mersant
    forditva
  • WNW
    Massa KERS nelkul ment, Kimi KERS-el... Ma tesztelik, melyik verzio hasznalhatobb..
  • zsutyesz
    kár ennek sztem olyan nagy jelentőséget tulajdonítani...
  • RATCUSTOM
    az még haggyám...

de Lajos meg a 2 BMW mitől lett ilyen jó, hogy ők az első 3, ráadásul úgy, hogy a közelükben nincs senki?

és most melyik autókon is van KERS? :D
  • GPx8
    Vettel 12??? :/
  • Mersant
    megy az...;)
  • jpwadkan
    új fejlemény, időközben elkezdte közölni lent a vezérlőpanelen (vagy mifenén), hogy 'not broadcasting'...úgy látom marad a live timing
  • RATCUSTOM
    szerintem nem, nem tudom mi lehet a baj, nálam jó

Lajos milyet ment má' :O
  • G_ArchAngel #80292
    Kimi elment homokozni - keszul a WRC-s korszakara:-)
  • jpwadkan
    Hali
    Nekem ez nem akar bejönni, Adobe Flash Player-en kívül kell hozzá valami?
  • RATCUSTOM
    eddig elég izgalmas... xD
  • szolszil
    élő adás a szabadedzésről: link
  • RATCUSTOM
    na kezdődik az 1. szabadedzés :D
  • paj01
    Jah szerentjuk sumit meg nagy asz... de azert voltak neki alattomos aljas megmozdulasai is... nekem ezek miatt nem volt igazan szimpatikus..inkabb hakkinen meg raikkonen:)
  • MR ME
    nekem megvan, de azzal te nem sokat érsz :)
  • Kit--Kat
    1998-ban volt.
  • Gabor_(HSF)
    Legalább is nekem az annyira már nem tetszett,csak annyi,hogy akkor Sumi nyert
  • Gabor_(HSF)
    Az már nem volt olyan jó "amugy!"
  • Freedom88
    06 Imola ugyanúgy
  • Gabor_(HSF)
    Ja meg persze ami már lentebb oly sokszor volt emlitve,az a bizonyos utolsó futam 2006 brazilia,az a agyament tempó se akármi volt..
    Meg volt még egy ilyen hasonló,de ezt megnem momdom melyik évben Japan nagydij,itt is hátúlról zárkozótt és jött mint a tank,amig csapágyasra nem küldte a ferkát.(arra méf emláxem Frank Tamás is közvetitette a Palikékkal és azzal volt elfoglalva Hill meg Vilnöv törleszt mert feltartja Sumit)
  • desigo
  • Gabor_(HSF)
    Én szivesebben nézem a Sennaval való csatározást,még a Benettonos időkből,vagy Hill,Mansel,Hakkinenről nem is beszélve,de ez már a Ferraris korszak és hát 2005 Imola Alonsoval sem akármi volt..
  • kifli
    egyetértek ez volt a legjobb csapat, a 3 zseni, todt braw schumi :/
  • Freedom88
    06 Török, 06 Német, 06 Hungary példagyorsan :)
  • kifli
    tudnátok nekem mondani olyan futamokat ahol schumi nagyon szoros csatákat vívott? pl amikor alonsóval körökön keresztül csatáztak meg hasonlók, köszi ekőre is
  • lampard99
    ns-n top 10 volt sorry