FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gondolod azért vett egy un, toppilótát 40 egynéhány dollárért, hogy utána visszafogja ....?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://gaborszantai.co.uk/
Azt viszont nyugodtan kijelenthetem, hogy az elsõ epatra nem friss gumikkal mennek ki, egész biztos, hogy benne volt már néhány kör abban a gumiban is. Én úgy gondolom, hogy Kimi ugyanúgy nyomta az elsõ etapos leggyorsabb körét, mint a verseny utolsó elõtti körét.
De mindegy, valószínûleg egyetérteni úgysem fogunk... ha írsz választ, azt meg csak holnbap fogom elolvasni 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hát bizony ha valaki hibázatni akarja Raikkönent ne tegye, mert csakis a Ferrari tehet arról, hogy nem tudja a saját ritmusát autózni!
A pály javulásával egyetértek, ugyanakkor Kimi gumiját már vagy 20 kör óta koptatta + vasárnap nagyon erõs oldalszél is volt a célegyenesben. De a lényeg az - ahogyan Totti is mondta-, hogy a kopott gumi nem arra való, hogy leggyorsabb köröket fussanak vele. Ha emiatt a tempó miatt beszopott volna egy olyan defektet, mint ami Hamiltonnak volt...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Vamos Argentina!
tíz év múlva, ha valaki elõvesz egy könyvet, már csak az elsõ három végeredménye lesz benne, és a kutyát nem érdekli, kié volt a legggyorsabb kör.
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mindegy, végül is teljesen mindegy, gondolom egyetértünk, hogy ez egy teljesen felesleges erõfitogtatás volt.
Minek szaladgálnak ki mindig uj gumiért kvalin? cserélési mániájuk van?😄
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a nem maxra tekert lehet ideális 90%-os versenytempó, a pálya tökéletesen tiszta, felvan gumizva, üres a tank - sokkal jobbak a körülmények, mint az idõmérõn...
Szombat, idõmérõ, 1. etap: 1:27.294, Raikkonen
Szombat, idõmérõ, 2. etap: 1:26.841, Alonso
Szombat, idõmérõ, 3. etap: 1:27.329, Massa
Vasárnap, verseny: 1:27.295, Raikkonen
Vagyis a versenykör pertuban volt azokkal a körökkel, amiket a szombati idõmérõn, friss gumikkal, csúcsratekert motorral, egyetlen gyors körre kihegyezett autóval futottak.
Ne haragudj, de Forma 1-hez valamennyire is értõ ember nem mondhatja azt, hogy takarékra vett motorral, fáradt gumikon valaki megfut egy ilyen idõt. Ezt csak határon autózva lehet. Egyet értünk?
Ennél erõsebb bizonyíték nem kell. Bárki, aki ért a Forma 1-hez és ránéz ezekre a köridõkre, azt fogja mondani, hogy Kimi mindent beleadott, ami benne és az autójában volt.
se igazolni, se cáfolni nem lehet ezt...
Massa: sokan lesajnálják, szídják, a menedzserének tulajdonítják az ederményeit. Én úgy emlékszem, hogy az idõmérõn megvert mindenkit, és így a pole-ba került. Sõt, Massa rendszeresen elveri a mezõnyt az idõmérõn, ha az autó rendben van. Nem tudom, más is észrevette-e.
Kimi: amit idén nyújt, az nem profi. Minden második idõmérõn lenyilatkozza, hogy "hát igen, azért szállt el a köröm, mert hibáztam". Ez õszinte, de miért hibázik ennyit? Ugyanakkor nem is emlékszem, mikor mutatott utoljára Kimi igazi versenyelõzést. Talán Kanadában? Az viszont tény, hogy év eleje óta a rajtja rengeteget javult. Én minden esetre neki drukkolok.
Alonso: nyavalygó kisovodás, mert kétszeres világbajnokként egy újonc elkente a száját. Nyomás alatt hülyerségeket beszél, lásd tavaly: "a Renault nem akarja, hogy nyerjek".
Hamilton: az év bombameglepetése. Sajnos van, aki a bõrszíne miatt utálja, vagy mert újonc, ezért a F1-be lépve relative kevés rajongót tudhatott maga mögött. Az idei teljesítményét elnézve azonban mindenképpen õ érdemli meg 100 %-osan a VB címet. Idén összesen két alkalommal nem végzett dobogón. Itt azért, mert eldurrant a kerék, a Nürnburgringen pedig szintén defekt miatt eleve nagyon rossz pozícióbol rajtolt, majd a pályán az átfolyáson megcsúszott (mindenki más is, aki épp arra járt). Hamilton olyan kiegyensúlyozott élete elsõ F1 évében, ahová a legtöbb pilóta életében nem jut el.
Visszatérve Massára, kétségtelenül felnõtt a Ferrari versenyzõi székéhez. Ezen a versenyen sem arról volt szó, hogy annyira feltartotta volna Kimit, hogy Hamilton már azt sem tudta, melyik oldalról kerülje meg a finnt. Ahogyan én láttam a versenyt, a pilóták egymásnak adták a leggyorsabb köröket miközben húztak el Hamiltontól. Erre nehéz józanul azt mondani, hogy Massa nem érdemelte meg a gyõzelmet.
Ami pedig Kimit illleti, hogy fut még egy leggyorsabb kört... Rettenetesen hülye. Amikor már minden pilóta visszavesz, õ bekeményít a nagy semmire. Már az idõmérõn is megmutatta, hogy el tudja bénázni a körét. Miért kell kockáztatni a semmire? Nem lennék meglepve, ha Todt nagyon lassan formálva a szavakat megkérné szépen, hogy ne kakaskodjon. Nyolc pontot és egy második helyet tett kockára a semmiért, visszakapcsolta és taposta a motort azért, mert "unatkozott". Ez nonszensz. Felelõtlenség.
Szóval én Kiminek drukkolok, de idén úgy lenne igazságos, ha Hamilton nyerné a VB-t. 12 versenybõl 10 dobogós hely (lenne 11, ha nincs balszerencséje)... magáért beszél.
Hol vannak azok a "Jézus isten mit csinált Kimi Raikkonen", amikor mindenki döbbenten ül és nem hiszi el amit lát, hol? mert itt a Ferrarinál nincs.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tökéletesen tudta, hogy bár mindenki az utolsó körében a leggyorsabb, senki nem hajt maximumon így játszva tud menni egy leggyorsabb kört !!!!
Aztán legalább ennyi megmarad neki a toppilóta image-bõl 😊))))
miért nyomta, ha tudta, hogy levannak osztva a lapok és Kimi nem elõzheti meg? (sorba nyomta a legjobb köröket)
Motorgyilkos Massa😊))
ja, hogy neki szabad, ma az "Köcsög Kimi gyorsabb kört mert futni, mint a drága Massa"-nap van?
mert akkor kussolok a drága szaGértõkkel szemben...
Akárhogy is, Kimi sokat visszaesett Massa pedig emberfelettit fejlõdött.
END !
Vamos Argentina!
egyébként mivel én a Ferrarinak szurkolok, oly mindegy hogy ki nyer, nekem igazán azzal van bajom hogy a pilóták nem tudnak elõzni azonos autókkal
Van két jó pilótánk, örüljünk ennek! Az idény legjobbja számomra továbbra is Hamilton, ezért sajnáltam a visszaesését, és bár ezzel Alonsónak szerencséje volt, de ez a verseny része, az idén szerzett pontjait alapvetõen nem egy hihetetlen szerencsesorozatnak köszönhette.
szeptember 16. BELGA NAGYDÍJ Spa Spa-Francorchamps
szeptember 30. JAPÁN NAGYDÍJ Fuji Fuji Speedway
október 7. KÍNAI NAGYDÍJ Sanghaj Sanghaj International Circuit
október 21. BRAZIL NAGYDÍJ Sao Paulo Interlagos
azért lesz még 1-2 érdekes futam, remélem jó sok esõvel 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ami viszont nem feltételezés az a dobogón a sorrend 😊)))) Meg hogy ki volt a pole-ban ....
Ti drukkerek mind ilyen elvakultak vagytok ?
(de tudom, amíg Felippe neve mellett volt a leggyorsabb kör, az természetes és elfogadható dolog volt - csak a finnek nem szabad a gázt nyomnia LOÁL)
Honnan tudod? Amíg nem futja meg addig csak feltételezés...
Ez van ...
A medve nem játék.
Lehet, hogy nem így volt - a Ferrari nem Meki, nem esnek egymásnak szir-szarért nyilvánosság elõtt így sosem tudjuk meg ki kinek szopja a f... -, de elgondolkodtató volt az egész 2. kerékcsere.
Aztán a kerékcsere után Kimi visszavett és a futam végéig ott lötyögött Massa mögött.
Szerintem felmérték, hogy nem lesznek egyéni elsõk, még jön ugye a meghallgatás is, így kisérleteztek. Kimi nem lázad, Massa meg nagyon boldog volt, hogy nyert.
Kiváncsi leszek Monzára.
A medve nem játék.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>

"Sajnos mostanában szinte lehetetlen elõzni, így a hibára vagy a boxkiállásra vársz."
de egy idõmérõ elvesztésének nem kellene a futamgyõzelembe kerülnie - és ez nem Massa/Kimi/Lewis/Alonso hibája, hanem az elcseszett F-1-é...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu