FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ferrari megmondta, hogy a kettõs gyõzelem a cél a hátralévõ hat futam közül mindegyiken. Ennek érdekében maximálisan kiszámított kockázattal dolgoznak.
Mivel a 2 pilóta között egyetlen pont volt csak Kimi javára, a Ferrari jogosan dönthetett úgy, hogy a pole-ban lévõ versenyzõt támogatja. Ha lett volna egy 4-6 pontos Kimi elõny, akkor szerintem megoldották volna, hogy a box után már a finn legyen elõl.
Így viszont a Ferka 100 %-ra hozta a hétvégét. Kiminek meg van öt futama, hogy bebizonyítsa, jobb, mint a brazil. Megjegyzem, ehhez nem ártana, ha az idõmérõn is megverné a csapattársát, és nem a verseny után sírna, hogy a pályán nem lehet elõzni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Leszögezem nem ferka hanem Kimi drukker vagyok lehet ezután az elfogultságomra hivatkozni.
Tény, hogy az ucsó gyorskör egyfajta figyelem felkeltés, hogy fiúk én is itt vagyok, de amikor az emebert ennyi frusztráció éri talán más is megtenné és itt nem csak a mostani eseményekre gondolok. Hányszor lehetett volna már VB Kimi ha nem õõ lenne a megtestesült balszerencse...Jah és, hogy a kocsit kimélni kell tény, de nem egy gyors kör miatt fog elszálni a motor ráadásúl versenyben egy egy elõzéskor vagy annak visszaverésében ettõl jóval többet kapnak azok a motorok tény ha pont amiatt a kör maitt modja majd be az unalmast a motor akkor felelõtlenség és böszmeség volt tõle, de ezt merõben kétlem.
Valamint rendben van Massa nem hibázott az idõmérõn magáénak tudhatta a polt és ahogy Kimi is nyilatkozta a verseny végi interúban csapaton belül akié a jobb pozicíó és nem történik semmi ami felrúgná a papírformát akkor beza azé is marad nos ok nem kockáztat a ferka vonatoztaják õket nincs sebben semmi kivetni való f1 rég nem az igazi veresnyrõõl szól sajnos...De kérdezem én akkor hol marad a következetesség nem egyszer játszoták már el úgy a box kiállást, hogy az Massanak kedvezzen jobban... holott Kimi volt jobb pozícióban...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De tapasztalata akkor is neki van...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ennél többet érdemelnének mind a ketten.
Hihetetlen gyenge a Honda :((
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként én kedvelem, de rossz látni, ahogyan a kisebb csapatok szimpatikus, tehetséges pilótájából egy kiégett buszsofõrré vált...
A legjobb példa erre a Vettel gyerek aki BMW-vel szépen ment határon gyorsan, majd amikor beültették a 2 kategóriával alacsonyabb STR-be nyomta neki ugyan ugy csak a pálya szélérõl szedte össze magát mert a kocsi nem tapadt, nem kanyarodott hiába akart õ hatékonyan menni.
De azért az mégsem mellékes, hogy nekem nem is volt rá esélyem. Hasonló Massa esete is. Ha enélkül vizsgálod a dolgot akkor az egésznek semmi értelme.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Volt már harcban bajnoki címért 2x is. Massa mit csinált?
Szerintem az olasz keresheti a karrierjét levezetõ csapatot...:)
(oké, ezt eddig is tudtuk...)
http://gaborszantai.co.uk/
Alap követelmény lenne hogy ha egyedül futja a tempóját, akkor a maximumot hozza..még azt a maximumot ahol nem kell a fogakat csikorgatni, de a határt közelíti..és ott tizeden belül autózza a köröket.
Beleszámolva gumikopást persze.
De vannak esetek sztem amikor kell ritmust váltani...ilyen ha gumit vált, vagy ha felszabadul az õ tempóját befolyásoló elõtte haladó versenyzõtõl...de lehet egy száradó pálya is, vagy egyszerûen ha a másik versenyzõ nyomást helyez rá, akkor tudjon egy kicsit emelni a tempón.
sokszor azt hiszi hogy gyorsan megy, de valójában beleragad egy köridõbe,...ilyenkor mondják a versenyzõknek hogy: Giancarlo, nem bánnánk ha egy kicsit gyorsabban mennél! :))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Arra elékeztek amikor a futam elõtt volt egy riport sorozat, hogy az egyes csapatok, hogy kezelik azt, hogy csapaton belül ki a kedvezményezett vagy, hogy vannak-e máshol is konfliktusok a két versenyzõ között:
Heiki Kovaleinen: Nálunk nincs ilyen probléma, a csapatfõnökünket Flavio Briatore-nak hívják... Ezen azt hittem kinyúlok. <#nevetes1>#nevetes1>
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak a többi pilótának szurkolók szempontjából. :)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mikor Kimi nagyszerü elõzéseit hiányoljátok elfelejtitek hogy akkor volt "tekerd fel a fordulatszámot 1 es fokozatba" szoval akkor nagyobb volt a motorok és az autok közötti külöbség és ha kellet az embernek +20 lóerõ akkor csak állitott a kormányon és megvolt 2-3 körig. Most ilyen nincs mindenki 19 ezret pörög nincs tartalék, viszont a szélárnyék egyre "szemetesebb" szerintem már direk úgy tervezik az autokat hogy a mögötte haladónak káros örvények legyenek. Ja és az egyen gumik sem segitik az elõzést , mert régen az autora vagy akár pilótára tervezték a gumit , a mostani meg vagy 2mp vel lassabb föleg úgy hogy az autot is köztesre kell belöni , mert az nem jó ha szupergyorvagy a lágyal , de a keményel meg lassú.
Na szép napt mindenkinek , kicsit összevissza lett , remélem azért megértettétek
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Hja, csak elott elgurult ott Fernando, Kimi s Felipe is, mindegyik átment rajta. meg amugy is, mar a 5. kanyarban az elso korben, megette a mezony az ovatoskodo Lújizzt:) Mig Button pl. aki Alonso mogott kozvetlenul jott, majdnem kiutve a spanyolt, csuszott ki ugyanugy, mint Hamilton. Pedig Angliaban sokat esik nem?:)
Kimi messze van Schumitól,de nagyon ...Schuminak bátran benyöghette a Ferrari, hogy kérünk 15 ultra-brutál gyors kört és nyerni fogsz...És nyert ....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gondolod azért vett egy un, toppilótát 40 egynéhány dollárért, hogy utána visszafogja ....?