182274
  • WNW
    Kimi meg az egyik BMW szepen osszedaralta Massat...
  • Enc0re
    birka kilökte volna, és még mindig 0 pontjuk lenne :)
  • Enc0re
    + szélárnyék, és így is alig volt gyorsabb
  • Freedom88
    9.6mpig tartott, amikor kb. 6,5alatt meglehetett volna csinálni. Rubens elé pont bejött volna és akkor csata.
  • baaka
    jaja
  • Laceee
    nem sikerült a bal első kereket gyorsan cserélni, de szerintem nem ez miatt bukta az 5. helyet
  • Istencsászár
    6-7 mps tankolást 10 mpig csinálták, nem ment fel az egyik papucs... és ott min. 2en el is mentek neki.
  • Enc0re
    pf, vettelt csak azért előzte meg mert nagyon hamar kezdett fékezni, ezért bukott 2 helyet...
  • G_ArchAngel #80506
    formula.hu-n a hozzaszolasok kozott olvasom, hogy Kimi boxkiallasat elb*sztak, ezert bukta az 5. helyet - lehet akkor csinaltam KV-t, mi is tortent?
  • Istencsászár
    Barichello kétszer előzött az első kanyarban, de ezért két pofont érdmelne, azt bárki megtudja csinálni hogy 1 kmerről beesik aztán lesz ami lesz, vagy nekimegyek vagy nem... ronda és idétlen előzések voltak.

Kers nekem tetszik, Hamilton remekül használta a rajtnál, Piquet idén először mutatott valami értékelhetőt ahogy tartotta Barichellot és nyomkodta a Kerst, igaz pontot most sem szerzett, de leglább nem pörgött forgott és nem amortizált.

( Kova csúnyán kikapott megint Hamitól )

• G_ArchAngel #80504
    Jenson Button autosiskola mai adasat lathattak Kedves Nezoink:-)

Ferrari-nak van harom pontja, hihetetlen, hogy ennek is orulni kell:-)
  • a.carkey
    Miért? Most is szinte ugyanaz az első, második, harmadik ... és a pontszerzők személye sem sokban változik ... :D
  • joebacsi
    kurvajó most az f1 :)
  • a.carkey
    Bírom ezt a "költségkímélés" dumát, "mert gazdasági válság van", amikor bevezetik a KERSt, százmillás fejlesztésekre kötelezve azokat, akiknek még van pénzük, majd kitalálják, hogy "ajánlott kötelező", és meglepődnek, hogy akik nem építették be, mennyivel jobbak ...
    Persze azért kijön, hogy Rubens is max. az autó miatt jó, és sohasem lép ki a büdös életbe sem a NO2 driver szerepkörből. Amit ezen a futamon Piquet kapcsán csinált, az undorító volt.
  • Istencsászár
    Mármint a verseny végkimenetele... az csak közvetítési zavar...
  • Istencsászár
    Unalmas:(
  • Christian88
    Bárcsak csak őket keverné össze. De Webber Vettel-t is folyamatosan keverték össze és volt még pár hülyeség amiket mondtak
  • Borg
    Ez egy szép hármas lesz a dobogón, ki ahogy érdemli
  • SzocsA
    pontosan én is mintha azt hallottam hogy barichellot mondott pedig nagyothallok!

de nemcsak őt keverte össze hanem vettelt webberrel mikor webber leszélesítette a kanyart előtte meg egy renault volt!
  • DJS8
    HAJRÁ BUTTON!!!!!!!!!!
  • Laceee
    Palik össze keverte Massa-t, Barichello-val :), mikor Massa-t lekörözte Button
  • Black Ghost
    Belsőben hallani lehet hogy hirtelen felmegy a motor fordulatszáma miközben felfelé vált,és ráadásul még jóval a kanyarok előtt, ez mitől van, vagy ilyenkor egyet vissza vált, miért?
  • Shiwo
    kérd meg a retek-klubbot, hogy több reklámot nyomassanak menet közben, addig se dumálnak a kommentátorok :)
  • Enc0re
    piquet jól tartja magát :)
  • bodesz
    megtaszajtotta szakszerűen
    nagyon jók az ehhez hasonló palik beszólások.miért nem lehet a kommentátort mutezni??? UH-ÁHH
  • fekete0012
    ez a palik nagyon elfogult hamival szemben.
  • Peppus
    Ne szenvedj már..
  • Istencsászár
    Nem kell túldramatizálni, végre nem ez a téma ezen a hétvégén... a Mercedes nem akar kiszállni, nem akar szakítani, arra koncentrálnak hogy visszaérjenek az élre, és jó úton vannak. McLaren nélkül a Forma1es mezőny olyan lenne mint ha valakinek levágnák a karját...
  • campy
    "Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit nagyon. Európában ilyen böszmeséget még Forma1-es csapat nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az első meghallgatást! Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Safety carok 1000-rei amik kijöttek, segítette, hogy ezt túléljük pontszerzés nélkül. Ha el kell számolni a csapatnak amit csinált akko mit mondunk? Tyűű a 700-zát... a Mclaren csapat le van írva. Majdnem beledöglöttünk abba, mintha szabályosan autóversenyeztünk volna ehelyett hazudtunk reggel, délben meg este. Lesznek feljelentések lesznek. Há fel lehet jelenteni minket előbb utóbb eltakarodunk, fellebbezünk!"
  • campy
    nem kell a Mclaren én úgy reménykedem benne h komolyan megbüntetik őket!! csaló hazug banda mint a Gyurcsány kormány
  • Istencsászár
    Nem róluk hanem a MacLaren Ferrari párharcról szól és biztos vagyok benne hogy amint elékszülnek a nagyobb fejlesztésekkel, az új autókkal újra az élen lesznek.
  • campy
    Mclaren fölösleges az élmezőnybe...nem róluk szól ez az egész...Ferrarinak is lehetnek gyenge évei a nézők talán most újraértékelik az egész száguldó cirkuszt és legalább megszeretnek egy Trullit egy Webbert egy Vettelt (bár őt már most nagyon sokan szeretik), egy Buttont vagy akár Rosberget ha feljavul:)
  • paj01
    par eve meg az volt a kerdes adott esetben h kimi vagy sumi vagy alonso mit tudnak kezdeni hatulrol.... most meg az h webber mit tud kezdeni:)
    erdekes lesz figyelni. en most a mclarennek meg a ferrarinak szurkolok h odaerjenek:) ugy meg izgalmsabb lenne
  • Black Ghost
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekel a BTCC, akkor most kezdődik a Thruxton-i futam: link
  • madmanic
    hogy te miért nem kullancsnak születtél öcsém..

bentszakadhatott volna a fejed..

*többiektől bocs*
  • ScarY MAN
    megkéne szüntetni azt az oldalt
  • Barnabyka
    Maffiózó..
  • rajmika1992
    Bunda lesz a mai futam, már most ki van írva hogy button lesz az első..
  • Kit--Kat
    Egyre jobban az RBR kezd favorittá válni, talán a Toyotával együtt.
    Barcelonára szerintem felérnek a nagyok is és beindul egy nagy meccselés.
  • Istencsászár
    Attól még fényévekre van, alig megtankolt autóval is csak 6. tudott lenni... dobogó is csoda lenne.