FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ha egy idõmérõ ennyire fontos nem kell elrontani 😊)))Ez a dolga .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

igen, és így látom, hogy Massa maxra van húzva és Kimi követ el hibákat...

de egy idõmérõ elvesztésének nem kellene a futamgyõzelembe kerülnie - és ez nem Massa/Kimi/Lewis/Alonso hibája, hanem az elcseszett F-1-é...

http://gaborszantai.co.uk/

Balszerencse tekintetében is egyformán állnak,sõt mind2 en egyformán sokat is hibáznak ,Tehát én inkább azt mondom,Kimi esett Massa szintjére,nem pedig Massa nõtt fel hozzá...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nem, inkább Nicholas Todt-é...

amúgy a kis Todt egyezkedik a ProDrive megvételérõl...
nem biztos, hogy McLaren fiókcsapat lesz...

(Biatore is ráhajtott)

Punker
és az is MAssa hibája mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na igen, Kimi 2× esett ki...
persze ki mással történne meg ez is...

kölykezhetne neki Alonso szerencsedisznója egy malacot😊))

chalezlopez
Massa felnõtt Kimi szintjére, aki ezt nem látja, az vak. Ennyi.

bye.

Vamos Argentina!

DHL-kupa:

Kimi Räikkönen - 5 leggyorsabb kör
Felippe Massa - 4 leggyorsabb kör
Fernando Alonso - 2 leggyorsabb kör
Lewis Hamilton - 1 leggyorsabb kör

nearo
#55181: Nekem feltûnt, hogy nincsen szarva, csak nem tulajdonítottam neki nagy jelentõsséget.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Count Adyn
Igazából ha Kimi alatt nem áll meg az autó egyszer se, már vezetné a VB t:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
Kimi-tõl sokan azt várták év elején átveszi MS helyét (kicsit én is) de nem jöt tminden 100%-osan össze így Massa vérszemet kapott (mert reálisan gondolkodva az idei év az amikor õ lehet "az elsõ" a csapatban) a Ferrari meg úgy van vele hogy minimális a különbség a 2 pilóta között (1 pont az semmi) nem tud dönteni, és lehet ezért lesz Hamilton VB mert igazából csak nagyon jó csapatmunkával lehet elcsípni a kölköt, de a ferrarin belül nincs meg a 100%-os összhang.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Idén van ien leggyorsabb kör kupa is, Kiminek lehet tetszik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem tudom miért bántjátok Massát. Mindenkit elsõsorban saját magához kell viszonyítani és szerintem Massa amit tud azt ki is autózza a ferkából, ezért csak dicséret illeti. Kimitõl meg szerintem sokan (én is) többet vártak ennél a csapatnál, ami még várat magára. Nem hiszem, hogy komolyan gondoljátok, hogy pusztán a kedvezményezett mivoltának köszönhetõek Massa eddigi eredményei.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Mert ideje volt rá..nyerni nem nyerhetett,elõnye volt bõven és lehet unatkozott is,legalább a leggyorsabb kört vigye el..
És hát feszüétség?? naná hogy van,Kiminek meg kellene ennie Massát reggelire,de sehogy sem jön össze...
Nézd meg Alfonst,mennyire koncentrálatlanul megy,mióta úgy érzi nem kapja meg a neki járó támogatást a csapattól...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
nem kell ezt itt túl misztifikálni, 2. box kiállás után kb 1 % az esélye hogy meg tudta volna elõzni, nem szokták a csapatok megengedni hogy az elsõ 2 helyen lévõ pilótája kakaskodjon, Kimi úgy érezte gyorsabb tudna lenni de aztán visszavett, tippre Hamilton-t leszámítva mind 3 pilóta frusztrált 4 pilóta 3-3-3-3 gyõzelemmel, Alonso-nak égés, Kimi-nek dühítõ, Massa-nak görcsös, Hamilton-nak ajándék 😊

tekintsünk el az idõmérõtõl, boxtaktikától, új konstrukciótól...

miért ment Kimi egy leggyorsabb kört és miért volt feszültség köztük az interjúszobában?

valami ott sem babarózsaszín...

Új kaszni!!nem mind1
Vagy is nem fix vázra épûlt elemekbõl áll,tehát nincs olyan.hogy veszit a rugalmasságából,vagyis az elemek tartják össze,mint a mai szgk-on,csak nem pontheggesztve van

Punker
abban nincs igazad hogy ez akkora elõny volt neki, mindig a pontversenyben rosszabbul álló pilóta volt a kísérleti nyúl a csapatoknál, a box stratéga meg a franc s etudja miért lett olyan amilyen, én nem tom kinek volt több tankolva te tudod 100%-ra? szal nem kell mindig összeesküvés elméleteket gyártani a 2 pilóta között 1 pont a különbség kétlem hogy azon az 1 ponton fog múlni a VB.

Na most miert orult volna Alonso, megint vegigalazta mindenki, aki arra jart... A mak meg egy ido utan mar nem boldogit...

Heidfeld nem érti Alonsot

Ron Dennis a televíziós interjúk közben gratulált Fernando Alonsonak, aki nem vetett különösebb ügyet a csapatfõnökére. A BMW versenyzõje, Nick Heidfeld nem érti kollegája viselkedését. "Furcsa, hogy Ron gratulált Fernandonak, õt meg nem igazán érdekelte."

A korábbi bajnok, Niki Lauda is furcsállta a címvédõ reakcióját. "Ron örült, Fernando nem igazán. Alonso ezúttal magára gondolt."

Milyen alvázról??? ez nem gokart!!!
Még mindig Gyuszkóék okos mondásain éltek

lac coo
Én várom az ÚJ (!) alvázról a képet 😊))))
Semmi szükségem a flémre, ugyis elfogult itt mindenki, de hidd el nem ma kezdtem az F1 szakmát 😊)))))
Vajon hány embernek tünt fel az az óriási különbség, hogy Hungaring óta nincs szarva a McLarennek ?
Tehát leszarom mit ír a sajtó, látok amit látok, a szememnek jobban hiszek, és fõképp olyanok véleménye nem érdkel, akik csak a festés alapján különböztetnek meg egy F1 autót ...

várom az alvázról is a képet, mert eddig rajtad kívül senki nem cáfolta meg...😊

lac coo

azért tényleg jó olvasni - magamat is beleértve😊 - hogy ennyi szagértõ van az SG-n...

elképzelem, hogy lefordítanák ezt Mario Thiessen-nek, amit ide írogatunk, lehet belehalna a röhögésbe...😊))

Hoppá, Dennis-ék el"gyurcsányozták" Hamilton boxkiállását:

Dennis: ilyen elõfordulhat

A McLaren-Mercedes rosszul taktikázott a Török Nagydíjon. A csapat – a második hely reményében – tovább tartotta kint Lewis Hamiltont aki defektet kapott, és így visszaesett az ötödik helyre.

A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis a futam után elmondta: "Tudtuk hogy nehéz verseny lesz. Változtattunk a stratégián, hogy Lewis harcba tudjon szállni a második helyért. A gumihiba elõfordulhat. A Bridgestone is legjobb tudása szerint teljesít. Monzában újra erõsek leszünk."

Alonso kapott egy 6 gombócos fagyit Ron bácsitól😊))

Hat speciel Massaval akartak kibaszni az uj konszrukcioval, mert ugye ove volt a kockazat, hogy szetesik... De hat nem sikerult a trukk, a srac korbetekerte madzaggal, es bevitte kezben...<#eplus2>
Komolyra forditva a szot, nem lehet tul nagy kulonbseg a 2 kaszni kozott, valoszimuleg egy-ket dolgot finomithattak csak.. Egyebkent mikor szamitott, a 2 elso etapban, Massae volt a leggyorsabb kor.. Ez az utolso korokben nyomogatott Kimi fele erofitogtatas meg szanalmas... Teljesen feltekerni mindet, csak azert, hogy fusson egy gyors kort, mikozben sporolni kene Monzara a kocsit, haaaat hulyeseg... Csendesen megjegyzem, ez az a palya, ahol a szelarnyek tobbet segit, mint hatraltat... Igy nem birta megfogni Kimi Massat, Alonso meg Heidfeldet... Bezzeg hatul a topszlik elozgettek egymast... A sok luzert nem hatraltatta a szelarnyek...<#eplus2>

lac coo
Sajtónak csak a hülye hisz 😊))))
De ha gondolod minden versenyrõ lelmondom neked, pontosan milyen fontosabb újításokkal álltak elõ a csapatok .Fõképp mert a FIA ezeket leközli tök hivatalosan 😊)))))

Punker
nem kellett Massának gyorsabbnak lennie elég volt kényelmesen autóznia, a szárnyak megakadályozzák az elõzések 95%-át azonos sebeségû autóknál, szal Massának annyi dolga volt hogy hiba nélkül autózzon egész hétvégén és meg is csinálta, igazából azt hittem el kell majd engednie Kimit de 1 pont miatt még ha más a menedzsere se lett volna utasítás.

értem, a sajtó és a nép beetetve, Téged meg felhívott Todt, hogy átb*sztunk mindenkit...

ne haragudj, akkor, megmondanád a jövõheti lottószámokat?

Neked megint fingod sincs mirõl beszélsz<#lama>
A Ferrarinál betartják a versenyzõk,hogy egyik versenyet az egyik ,a másikon a másik a kedvezményezett,azaz késõbb jön a boxba,ellentétben a mekivel

lac coo
Nincs új alváz .

lac coo
Hanem ki ? Nem kell rallyzni idõmérõn, nem kell másnaposnak lenni mittudom én, oda kell figyelni és megvan a pole .....De semmivel sem volt gyorsabb Kimi .Franciaországban õ kapta az extra köröket, most Massa ...De a fizetésük alapján Kimi csak 50%-os 😊))))

#55086 komment eleje?

Bemutatnád az új alvázat is a képeden?
Ja, ezt nem tudtad?!
Hát bizony, egyetlen drága komám, az alváz nem kicsi szerepet játszik ebben a játékban...

amíg nem lehet a jelenkori forma1-ben elõzni, addig nem a leggyorsabb nyer😊

lac coo
szóval ennyi a nagy kvételezettnek járó, új autó 😊)))
És még kapott valami plussz kis elemet az elsõ keréktácsatakaró is, de asszem azt Kimi is megkapta ...

lac coo
Aztán meg visszakapott 3-at .😉
Az a gyorsabb aki nyer 😉
A többi csak spekuláció 😊))))

nem utálom, csak a menedzsere nélkül nem lehetne itt, inkább Nico Rosbergnek kellene a Ferrariban ülnie, nem a "csapatutasítás bajnoknak"...

ha annyira jó a Massa - és fõleg gyors - akkor a finn miért tudott mindig akkor ráesni, mikor szükség volt rá?

Mert az alkoholista addig csak spórolt és a boxkiállások elõtt hirtelen 1,5 másodpercet faragott?
Biztos mert túlfizetett sztárpilóta...

lac coo
Nem én hoztam egy szintre õket saját maguk megtették ezt 😊)) Massa hihetelenül javult, Kimi meg romlott.
Hát nem vagyok "kemény drukker" , de sztárpiltaként sztárgázyiért nem sokat nyújt Kimi .Én lapátra tenném és negyed annyi pánzért hoznék egy jó kis újonc versenyzõt m,ásodpilótának, mondjuk Nico-t 😉

Kit--Kat
Szerintem Kimit és Massát összehasonlítani és fõleg 1szintre hozni, merénylet az autósport ellen😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ez nem így van. Alonso vitathatatlanul jó, De Kimi is, és Schumin tavaly sokkal gyengébb esõgumik voltak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Hát igen. Ehhez semmi kétség nem fér, hogy Massa nem esõ menõ. De a Nürnburgringi esetet én inkább Alonso javára írnám. Õ volt a jobb és nem Massa a rossz, már ha érted, hogy értem. Nekem amúgy is úgy rémlik, hogy Massa egyébként hasonló köröket ment mint a többiek. Alonso volt aki kitûnt a többiek közül.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Alonso az egész mezõnyt ugyanígy beálazta tavaly a Mogyoródon 😉 Szal az nem szégyen, esõben senki nincs a közelében ...

BaliBoy
Nekem teljesen elfogadható. Csak azért hoztam fel mert minahogy Te is bizonyítod néhány emberben túl teng a konspirációra való hajlam. És pont ebben a hozzászólásodban bizonyítod ezt be a legjobban. És ha Massa kapta akkor mi van? Ott voltál a teszteknél? Tudod, hogy egyáltalán jelent valamit (idõben)? Szerintem nem tudod! (esetleg sejted vagy hiszed, de tényként semiféle képpen nem kezelheted) De konspirálj nyugodtan. Tudom egyébként, hogy utálod Massa-t ezért nem is fogsz mást mondani...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Az az újy konstrukció, valójában csak egy plussz hütõkopoltyút jelent, gondolom letesztelték a nagyon gyors Monza elõtt ahol létfontosságú a hûtés .
Egyértelmüen Massa az elsõszámú pilóta a Ferrarinál, gyors megbízható egyenletes teljesítményt nyújt .Már amikor minden klappol 😊))))

A Kimi féle leggyorsabb körrõl meg csak annyit, hogy valszeg Massa is megfuthatta volna ugyenezt a verseny végén, de elég rendesen visszavett már akkor ....Semmivel nem volt gyorsabb Kimi, 500 milliós pilóta létére, én egyértelmûen lapátra tenném , ennyi pénzért lehet menni máshová lazáskodni 😊)))

Kit--Kat
Azért azt szögezzük le, hogy a 4esbõl, magasan a Massa a leggyengébb. Ha a korrektek a kiállások, akkor 2.ra Kimi jöhetett volna be késõbb.
Massa alapvetõen nem érdemelne VB címet, pláne azokután, ahogy megalázta Alonso a Nürburgringen, és ahogy õ alázta meg a Ferrari címert a Hungaroringen.
Sosem értettem miért szerzõdtette le a Ferrari.
Megint kedvezményezett volt, remélem Monzába meglesz alázva a feje Kimi által.

gondolom az Neked elfogadhatatlan, hogy emberek tankolnak, akik hibázhatnak - senki nem kényszerítette Massát, hogy addig ne fusson megfelelõ kört a Q1-ért, mert volt rá lehetõsége...

de nem emberi hibának hívnám, azt mikor Nicholas Todt védence kapja meg az új konstrukciót...

gercse
örültem én is hogy Ferrari gyõzelem volt, meg Massanak is, csak eszembe jut néha a Nürnburgringi verseny...mi van ha esik az esõ valahol? akkor Massanak szerintem annyi, esõben(szerintem) elég sokan jobbak nála

mflex
Egyre jobbakat alszom,ezeken a versenyeken😊))

What about the forests?