182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
cafe986 #80554 ide -
cafe986 #80553 Nesze Neked:katt ide! -
valaki egy végső eredményt pls..(amit az rtl kiszokott írni ha lehet olyat kérni) -
Lehetett volna bátrabb taktikája Kiminek, de ma lehetőségeihez mérten jól ment, ha nem buzizzák el a 2. kiállást nem csak toyota de Brawn skapl is meglehett volna.
A legjobban azt tetszett, hogy Glockot nem boxban verte meg. -
Gabor_(HSF) #80550 Aha..kössz,azthittem valami izgalmasabb,legalább is az a "kék hmm" arra utalt -
Továbbá hogy szeret itt lenni, szereti amit csinál, viszont amikor a politika ( botrányok ) ennyire bekavarnak az nem tetszik neki... -
tömören azt mondja hogy úgy gondolta hogy 5 évig itt lesz az F1be minimum, de mára ebben már nem biztos annyira... -
Gabor_(HSF) #80547 Aranyos vagy,hogy feltételezed angol tudásunkat,de és speciel egy kukkot se,én még oroszul tanultam.. -
*Massának ... -
Érdekes lesz, de továbbra is tartom hogy a tesztilalom miatt hozhatnak bármit, nembiztos hogy nagy előrelépések lesznek...
Lewis nem túl optimista
"A különbség még nagyobb lesz Barcelonában, mert az egy nagy leszorító erőt igénylő pálya. Spanyolországban a reális cél az első tíz lehet, egy újabb top 5-ös eredményt nehéz lesz összehozni."" -
A Ferrari amúgy hozta a formáját: egész verseny alatt nem volt kapcsolata a mérnökeivel ... -
hmm. -
Kimi pl. rajtnál egy nehéz autóval elég magabiztosnak tűnt.
Nála valahogy az van, hogy ha nehéz a helyzet, akkor erőre kap, ha jó az autó, akkor meg elkényelmesedik, különösen a vb címe óta. -
Ide ment. -
Jó, hogy kapaszkodik a McLaren nekik már ott van a frissített diffúzor, és drukkolok is nekik.
Spanyolban jön a Ferrarié, meg persze arra mindenki fejleszt, de remélem az övék kiemelkedően szerepel.
Alonson meglepődtem, a több körrel könnyebb Renault-al sem tudta tartani Kimit. -
Laceee #80539 a Williams legfeljebb a 4. legjobb autó és akkor optimista voltam, de várjuk meg Barcelonát... -
főleg hogy kvalin gyorsabbak mint az edzésen, és ott már nem tud első lenni... a williamsbe benne van 1-1 jó eredmény ha összejön minden, de alapjaiban messze van a Brawn, RB, Toyota, McLaren-től. -
Laceee #80537 erre céloztam énis, szabadedzés elsőségre nem adnak pontot -
Gabor_(HSF) #80536 Rosbergre nem momdanám,hogy béna lenne,hiszen ha vlaki minden versenypályán tud leggyorsabb lenni,azt nem kell magyarázni..
De ha figyelmesen olvastad volna amit írtam,kihámozhattad volna a lényeget -
Majd ha verseny utána Rosberg a dobogón ünnepel erre visszatérhetünk. -
Laceee #80534 Akkor a versenyzők bénák azt mondod? -
Gabor_(HSF) #80533 Attól hogy te nem,azért az még az egyik legjobb autó.. -
Gabor_(HSF) #80532 Én se azt mondtam,hogy leírom,csak sztem fejben kevés,mint ahogy Trulli is,még annak ellenére,hogy ma saját magához képest, jól ment,csak éppen akkor nem tud gyors és koncentrál lenni,amikor szükség volna rá.
Ma is csak azért volt viszonylag közel Vettelhez,mert ő sem tudta kiautózni a saját taktikáját -
Willamsot nem sorolnám oda, hiszen semmit sem mutattak eddig, azt hogy Rosberg edzéseken szorja az első helyeket, semmit sem számít, versenyeken esélytelen sajnos. -
Zéró teszt miatt a fejlesztések bevetése, azok kiértékelése, esetleges módosításai több időt vesznek igénybe illetve sokkal kevesebb idő áll rendelkezésre hiszen van 3 órája a csapatoknak egy hétvégén hogy teszteljenek és a versenyre/időmérőre koncentráljanak. -
campy #80529 kis elfogultsággal de Rosberget nem írnám le jó ő versenyen is csak egyszerűen nem értem hogy maradt le...megint a csapat szurta el neki? ugyanott maradt mint ahonnan indult 9.:S iszonyú nagy taktika húúha... -
Gabor_(HSF) #80528 Ja kb ez a helyzet..
Bár sztem továbbra is a Brawn,Toyota,Williems RB az erősorrend,de azért ma az is kiderült annak ellenére,hogy Button könnyed nyeréséhez,azért kellett Vettelék nemigazán jól müködő taktikája is,meg persze Hami kiválló rajtja..
Rosbergék és Trulliék szereplése nálam továbbra sem meglepő,hiszen köztudott én csak egy körös pilotáknak tartom őket..
Viszont a Meki igenis kapaszkodik legalább is Hamival,a Ferkáról már ezt nem mondanám,Kiminek volt ma jó taktikája amit jól is használt ki..
Rönöval nemtom mi lesz,mert ma arra is fény derült,versenyben még annyira nem jók..
Kell az első europai futam,hogy minden világas legyen..
"Arkangyal!" Azért 100-100 fontot rakhatnánk Vettel-re,most még sokat lehetne kaszálni vele -
De tavaly nem volt olyan ütőkártya mint a dupla diffúzor, ami nagyon sokat hoz Massa szerint 7 tizedet kapásból, plusz a többi fejlesztés.
Ez így azért más. -
campy #80526 kizárt dolog...láthattuk a versenytempóját a csapatoknak nem fognak tudni olyan mértékben fejlődni...Alonso is tavaly szenvedett egy csomo ideig a Rönóval aztán mikor is indult be? szezon hátralevő részében nyert 2 futamot...maximum a Hungaroring után fejlődhetnének nagyot. Esetleg Valencia után, de ezt megtippelni nem tudjuk szval lehet hogy kár feltételezéseket szűrni...annyit mondok jelenleg Button 12 ponttal vezet és a legjobb "tavalyi élmenő" Hamilton is csak 9 pontos -
Monacora rendeződnek a dolgok. Szerintem onnantól visszajön az élre legalább a McLaren, de az is lehet, hogy a Ferrari is.
Ez volt a Ferrari első sikeresnek mondható taktikája, bár azért ezt is elcseszték egy ponton. Legalább Kimi már előz, nem csak szarozik középen, és elég jól startolt a nehezebb autóval is. Ennek ellenére száraz pályán még mindig van 1 mp. hátránya a Ferrarinak, és 6 tized Hamiltonnak, picivel több Kovának. -
Ja, kár, hogy elszúrta a 2. kerékcseréjét a Ferrari, bár elég nagy veszély forrást jelent egy Barrichello bárki mögött, Glock is majdnem kiütötte.
Apropó az a hideg kemény gumis előzés majd a pozíció végig védése a lágy gumis Glockal szemben sem volt kis teljesítmény.
Remélem inentől felfelé vezet az út.
Mondjuk ez a taktika túl konzervatív volt én Hamiltonos taktikával indítottam volna.
Trullinak nagyon drukkoltam, kár érte.
Webber is belefásult a középmezőnybe. -
...és akkor palik isten a sárga földig leteremté a másfél évtizede f1-es barrichello-t, mert szent palik valá: a brazil míly béna, bezzeg Ő, a nagy palik simán tudja hol s hogyan kell előzni, mert rubens hozzá képest csak egy kis béna egér, nade ő, az ertéeles szuperisten...
valaki kimenthetne már minket ettől az önimádó "szakembertől"... megkerestem már inkább dannerékat a németen, és bár abból egy kukkot nem értettem, de inkább azt néztem... vicc ez a fasz i -
híííjj én még nem mondanám :)
Azért az hogy Hamilton már képes volt tempót tartani a pole-s Toyota-val és a kettős győztes Red Bull-l az már ködöl valamiféle fejlődést. Kár hogy Kova' eközben hozzá képest 1 perces lemaradásban a 12. helyet igyekezett megtartani Bourdais előtt.
Alonso most sokat nem tudott hozzátenni a futamohoz eredményben, ..nem elfeledkezve arról a jó kis jelenetről. Kimi pedig nem volt rossz azért.
A Katalánok után már világosabb lesz sztem a helyzet valamivel. :) -
Egy dolog biztosra vehető, idén új egyéni és csapatvilágbajnokot ünnepelhetünk! -
Gabor_(HSF) #80520 De legalább tanulságos volt és 1-2 homályosabb kérdés is kitisztult.. -
Semmiképp nem BMW volt az, valszeg Button volt.
Márészt Kimi hátsó kerekébe futott bele Massa, ott csak is magát okolhatta sőt még szerencse, hogy nem vágta ki Kimi gumiját. -
Legalább csináltál valami hasznosat ;D -
Borg #80517 Rönó szemszögből biztosan :D -
hát, az ablakpucolás izgalmasabb volt, mint ez a futam
-
G_ArchAngel #80515 koszi, akkor vegulis semmi kulonos nem tortent, csak hozta az idei szinvonalat a Ferrari...