182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hidd pont az ilyen húzásokkal lehet az F1 megítélésén rontani.
Szidják a Ferrarit, mert nem versenyképes, néhány éve az volt a baj, hogy nem lehet őket megverni. Én csak sajnálni tudom, azokat az embereket, akiknek ez a véleménye. A "bohócok társasága" mégis a legeredményesebb az F1 történetében.
Én sok embert ismerek, akinek a történtek ellenére sem csökken az érdeklődése a forma1 irányt. -
paj01 #80593 "Formula One Racing has the largest television viewing audience in the world with just the Formula One championship bringing in 40 billion viewers annually. Considering there are only 6 Billion people in the world, less than half with television sets, and only a fraction of those caring about Formula One racing, that's quite a few... When questioned, the FIA did not respond."
A nezettseggel sztem nincsen baj :P -
off
nem vagyok egy ps guru, mesterek jobban megcsinálnák :))...amúgy símán elhiszem hogy úgy volt kiírva :P
-
G_ArchAngel #80591 Ezt a sportagat rossz hirbe hozni? Hogyan?
Olyan negativ a megitelese, hogy ezen mar nem lehet rontani - ez koszonheto a Ferrari, McLaren, Renault evek ota tarto askalodasainak, a vilaguralomra toro Mosley-nak es a penzhajhasz torpenek...
Ha csak a sulimba jaro kozel egytucat olasz sracot nezem, akkor kozoluk egyet sem (ismetlen 1-et sem!) erdekel az F1, mind MotoGP megszallottak, a Ferrarit bohocok tarsasaganak tartjak, de ha elmegyek egy pub-ba futam kozben, akkor is inkabb focit, loversenyt vagy rugby-t neznek az angolok.
Tegnap voltam az uj Ferrari Store-ben a Regent Street-en, par kisgyerek lezengett benne, egett a fejem, hogy ott teblabolok...
Ha nem lennenek ezek a kisebb botranyok, akkor ZERO erdeklodes ovezne ezt a szagoldo..., helyesebben gurulo cirkuszt... -
Remélem tényleg látható eredménye lesz, mert igaz nemszeretem a Ferrarit, azért hiányzik az élmezőnyből. Az lenne az igazi, ha a McLaren és a Renault is összeszedné magát, és akkor tényleg nagyon izgi futamok következnének. -
Félrebeszéltek? Hazudtak, amivel mindenki félrevezettek a jobb a pozíció megszerzése érdekében. Trullinak szted milyen érzés volt emiatt elveszíteni a dobogós helyezését?!
"a csapat öt pontban sértette meg a Nemzetközi Sportkódex 151c cikkét, vagyis rossz hírbe hozta a sportágat."
Az ilyen esetek elkerülésért kellne súlyosabban megbüntetni őket. Sztem senki sem szereti, ha a futam után 3 héttel a tárgyalóasztal mellett dől el a végeredmény. -
Barcelonában jön az új Ferrari F60 B -
G_ArchAngel #80587 nem gondolod, hogy kisse tulliheged?
a kemugy szemetseg volt, ott valos tudast loptak, itt most felrebeszeltek, ezt kisse felfujtak, sok hulye raugrott, az egyetlen elonye, hogy az F1 cimlapon volt egy ideig... -
campy #80586 jobb is ha nincs itt mert csak idegesítene a nagy burája... -
campy #80585 áá és elhitték Witmarsh könyörgését ne máár...ezek fognak még hazudni olyanok mint a politikusok...hagyták elmeneülni őket pff....akkor már legalább 1 versenyes eltiltást kaphattak volna konstruktör és egyéni vb-ben is...vagyis pl Barcelonában se teszt/szabadedzés se időmérő se verseny...:S az a gond h ezután lehet óvatosak lesznek, és tanulnak a hibájukból (amt kétlek):D de az 1 év pillanatok alatt letelik tehát ez a büntetés olyan mintha nem létezne..:S na mind1 nem tud mit csinálni az ember el kell fogadni így döntöttek -

"Egyes feltételezések szerint a McLaren márciusban leköszönt csapatfőnöke, Ron Dennis nemrégiben a hazugságügy miatt is döntött úgy, hogy a jövőben egyáltalán nem foglalkozik a Forma-1-es projekttel."
Van Isten. -
Igen a cirkusz télleg nem kellett volna.
Példát kéne mutatni, hogy a csapatok lássák, hogy a szabályszegésért büntetés jár, mert ha megúszák, akkor a többi csapat is kaphat az alkalmon és ilyen módon keresztbe tehetnek a másiknak. -
Laceee #80582 Nehéz lenne itt igazságot szolgáltatni, szerintem elég volt a kizárás, amit már megkaptak, csak ez a cirkusz nem kellet volna utána, kiszálunk, Lajos abbahagyja stb... -
Elméletileg kaptak büntetést, de ha nem csinálnak semmit 1 évig, akkor gyakorlag nem is kaptak, pedig nagyon nem volt szép, amit csináltak. -
Laceee #80580 ez aztán az ítélet
-
A McLaren felfüggesztett büntetést kapott -
off
egy megfelelő topikba várom a saját verziódat... pfff. ;)
on -
pfff PS-el 2 perc megcsinálni... -
csak nehogy a Balaton is a terroristak kezebe keruljon.. -
csak nehogy a terroristak kezebe keruljon...
-
esetleg a balaton vízszintje emelkedik a globális felmelegedés miatt és ellepi a pályát :/ -
a kátyuk miatt? -
ez a legfainabb komment:
"Még jó hogy a finneknél nincs forma1 mert lefagynának az autók
vagy lehet hogy jönne a jégkorszak3"
-
és nálunk miért fog elmaradni? : ) -
campy #80570 xD xD xD kicsit magyarosak -
campy #80569 tudjátok mi lesz majd Monacoban->fokozott elszegényedés és az alagút lebomlása miatt elmarad a futam xD xD -
még anno linkeltem ;) -
Légúton terjed! -
No comment:
-
francokat, mossanak kezet, nehogymár emiatt elmaradjon.
én nem hinném... -
Volt már monsun, fenyegetőztek homokviharral és találjátok ki hogy Barcelona-ban mi várható.. na mi... hát persze hogy sertésinfluenza. link -
ne kattintsatok rá, maffisás szar :/ -
lovacska25 #80562 Összefoglaló vidi a tegnapi futamról. -
mivel nem automatikus rendszerről van szó így az emberi irányítás miatt szerintem meg igen..., de majd meglátjuk persze -
Én nem hinném.
-Ausziknál Hamilton lemaradása a Q2 tophoz 1 mp volt, most Bahrain-ben a Q2 top idejéhez képest 2 tized.
-Az Ausziknál a versenyben futott leggyorsabb köröket tekintve Hamilton a 13. volt.Bahrain-ben a 6.
Persze ez most egy KERS-s pálya volt, de hát a KERS is fejlődik. Szal sztem a McLaren halad felfele. -
Laceee #80559 ha már mindenkinek lesz, nem lesz enyire érdekes... -
hát kétségtelen, hogy a futam legizgalmasabb része a start volt.
Remélem nem veszik ki jövőre a KERS-t. szerintem visz egy kis színt az egészbe... -
campy #80557 ugyanez a véleményem én sztem a többiek szépen felzárkoznak a Mclarenre is Hamilton ezért fél kicsit...ha a Ferrari a Renault drasztikusan feljavul (talán a BMW) akkor a Mclaren ugyanott tarthat mint Ausztráliában...?! ez mégcsak kérdőjel nem tudjuk...egyébként milyen érdekes Senna is ezt mondta 91-es szezon után h utálja a politikát és más emberek szereplési vágyát. hmm -
Button ezt a mai győzelmet megérdemelte.Szépen megdolgozott érte.
Barichello mekkora szánalom volt a mutogatásával együtt.
Fájhat neki,hogy alatta is ott a hibátlan versenyképes gép és mégis elkenik a száját jópáran.
Mclaren szépen lassan fejlődik de a Ferrari nem remekel.BMW meg botrányos -
köszönöm.