FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Kicsit bulvár szagú, de ha igaz akkor ezt gondolom Alonso valotta, és akkor kezd nagyon mocskos dologgá fajulni ez az ügy...Nem mintha eddig nem lett volna az 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
A mai napon azonban a La Gazzetta dello Sport részleteket is közölt a levelezésbõl.

"Tudtad, hogy megtaláltam a magyarázatot arra, hogy a Ferrari hogyan képes a gumiabroncsait tökéletesen mûködtetni?" - idézte az olasz lap Pedo de La Rosa Fernando Alonsóhoz intézett levelét.

"Nigel Stepney elmondta Mike Coughlannek" - tette hozzá.

"Ezt nem hiszem el" - válaszolt Alonso.

MaSzKa
szerintem kimi lesz a befutó vasárnap

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

: ASDASDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nearo
elõször azt hittem, hogy komolyan gondolod...<#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BaliBoy
Olyan izé vagy...
Vedd tudomásul a McLaren a világ legbecsületesebb csapata. Õk soha nem csalnának úgy mint a Ferrari. A szemét Ferrari már megint beakarja mártani õket, ez a napnál is világosabb... csak ha nem lennétek ilyen elvakult Ferka rajongók ti is láthatnátok. Amúgy sem bizonyított semmi sem. És ha ott hevert néhány papír akkor mi van!? A média, az talál ki mindent, meg a szemét ferkások... A Mekinél nem hazudnak reggel, délben meg este...
<#idiota><#idiota><#idiota><#wilting>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor az Alonso fan admin kedvéért kijavítom:

Alonso egy hosszú, csupasz farkú, nagy fogú rágcsáló ami a csatornában él.

Kösz a büntipontokat.... Olvasgathatnád a topikot gyakrabban....

gyerekek, most már én is unom...
szerintem 13.-ig hagyjuk a fenébe az egészet

http://gaborszantai.co.uk/

[Jakuza]
Az viszont biztos hogy egy buncselekmeny passziv resztvevoje voltak ezzel.
Bunreszesek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Most már volt...

Valószínû, tehát nem biztos😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Egy volt Ferraris alkalmazott.
Marpedig nem tudjuk mit kapott az adatokert, de az biztos hogy nem alkalmazta volna a Ferrari, ha ezt elore tudja.
Marpedig azert sem lehet a Ferrarit beallitani bunosnek, mert egy alkalmazottja adta at az adatokat. Vannak gerinctelen emberek, ez nem a csapat hibaja.
Es azert nehogy mar ne legyen bunos a MCLaren mert egy Ferraris adta at az adatokat, hiszen o naluk volt es nyugodtan jelenthettek volna az esetet.
Mar pedig nem tettek meg. Ezen kellene elgondolkozni, hogy miert partoltak egy buncselekmenyt. Az ok eleg valoszinunek tunik, profitalni akartak a dologbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"mert õ nem tudjatja az igazat mint ahogy a McLaren dolgozóin kívül senkise."

Na igen, Ok meg sajat magukra nem kotelesek terhelo vallomast tenni.. Es igy hallgatnak, nehogy elvigye oket a rabomobil...<#vigyor1>

Istencsászár
Adatokat még mindig egy Ferraris lopta a Ferraritõl, és még mindig az a kérdés h került oda ahova és ott mi lett vele ha lett. Akkor ujra ami tény és elõszeretettel irják az emberek. Tudtak róla, ott volt a tagnál akinek a Ferraris adta át ( ezt még õk is tagadják és ez se biztos ), szal semmi sem biztos, csak az h hamarosan talán valami hivatalos info is napvilágot lát, mert minden oldal minden ember a saját igazát mondja, ha ebbõl valaki kivesz valakit az elfogult, tök mind1 melyik oldal, mert õ nem tudjatja az igazat mint ahogy a McLaren dolgozóin kívül senkise.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
DjJano nem kell ez a hatsofenyezese az MCLierennek.
Ismerjuk a Ferrari undorodat, csakhogy most ez nem a Ferrarirol szol, hanem hogy lopott adatokat a MCLieren es hogy hazudoznak.
Ha tetszik ez neked ha nem, hiaba probalod beallitani a Ferrarit bunosnek, nem ok loptak el az adatokat, nem ok hazudtak errol es nem nekik kell a hatukat tartani a buntetesert es az F1 rajongok elpartolasat egy olyan csapattol, aki csak art az autoversenyzesnek ennek a buncselekmenyeknek az elkendozesenek kiserletevel.

DjDano
Jakuza lehet, hogy te már azért is megbüntetnéd a McLarent ha ráhajt a fûre.... de szerencsére a versenybíróság nem elvakult Ferrari fanokból áll!

Gondolom akkor is ilyen buzgón ugráltál, amikor 1999-ben a MAláj nagydíjon a Ferrarik szanálytalan kocsival indultak a futamon és nem kaptak érte semmi büntetést... és összességében is elmondhatjuk, a legtöbb balhé a Ferrari csapathoz és M Schumacherhez fûzõdik

[Jakuza]
Mi nem vilagos mar megint ?
Az a hivatalos szabalyzat forditasa.
Nem kitalacio, nem hasrautes. Kar kotekedned, mert elszusztal az altalad eldobott bananhejon 😄

chalezlopez
<#nezze>

Vamos Argentina!

Istencsászár
Errõl van szó, kösz.

Istencsászár
A hírekbõl másolni énis tudok, ez engmen egyátalán nem érdekel.

Mi számít kiemelkedõnek?

Az biztos h nem ez a szabály, ez csak egy általános megfogalmazás.

Pontos szabályokat mondj, mikor kell. Mikor nem kell?

"De pontosan tudjuk az idevonatkozo szabalyokat."

Pontosan szeretném megtudni.

Persze tudom h gondoltad, de akkor ne igy ird le 😊 mert akkor rákérdezek mi az a pontos😊

[Jakuza]

[Jakuza]
FIA szabalyzat 16.1.2. pont a torestesztrol, hogy megint ne legyen igazad.

"Amennyiben bármilyen kiemelkedõ módosítás történik a versenyautó szerkezetének bármely részén, abban az esetben újabb tesztek elvégzésére van szükség."

Istencsászár
Akkor másold be nekem a töréstesztre vonatkozó részt az FIA szabályzatból, ha te pontosan tudod😊 Én örülök neki ha valaki ennyire vágja a témát, de akkor okíts kérlek tényekkel és hivatalos irásokkal.

Az ügytõl eltéreõen érdekel a dolog.

M@TriX
biztos állítgatnak, holnap majd meglátjuk kinek hogy fexik most a pálya.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ferrari közelében sincs saját délelõtti idejének...

A McLarenrol lekerult az elso szarnynal az ativelo elem, a Williamsnel meg felpakoltak egy ilyet... Fejlesztenek a sracok mit mondjak...😊

Hat most nem uralja... Viszont ez jo volt amit most lattam.. Kimi kocsija kb. 1 meter magassagban lebegett valami emelokon, es igy szallt be...😊

M@TriX
Ferrari uralta a monzai nyitóedzést

ez is izgalmas futamnak ígérkezik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amiga
Egy apró érdekesség: ennek a topiknak a két nyitóüzenete 2000. július 6.-án. Mintha semmi nem változott volna, csak Coulthard bukta el a Mercit. A fanok viszont ugyanúgy viselkednek ma is. 😊

"Ide varom a F1-es megjegyzesek tömkeleget!!!
MCLAREN vs.FERRARI
FERRARI COOOOOOOOOOL!!!!!!
Szemet kultard,mas annyat nem illik szidni,miközben a seb.:260 km/h "

"Hali
Klassz topik, Schumacher meg bekaphatja, ki nem állhatom, Coulthard a király, nagyjából ennyi így elsõre, ja és természetesen a Mercedes a legjobb."

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

formula.hu-n olvastam a legvalószínûbb kimenetelt az üggyel kapcsolatban:
- ha nyer idén a McLaren, akkor pénzbüntetés
- ha nem nyer, akkor törlik az eredményét

[Jakuza]
Most aztan tenyleg kiderul, hogy senki nem is tudott az adatokrol.
Legalabbis a Meggyeskovacsi Kis Janos nevu alkesz az Idd le Magad kocsmaban, mert az ominozus idopontban az egyik arokban hevert hulla matan. 😄

[Jakuza]
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62097

Megerositettek a hirt, miszerint Max Mosley az Alonso,De La Rosa Email valtasrol adatot kapott.

Count Adyn
Meg nem hülye hogy hazudjon eskü alatti vallomáskor... 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kimi
Massa
Lewis
Alonso
Rosberg
Button !!!
Fisico
Kubica
Nick
Trulli
Heiki

MaSzKa
az durva

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

már patkányok is vezethetnek autót?😊

[Jakuza]
De pontosan tudjuk az idevonatkozo szabalyokat.
Minden ilyen cserenel torestesztet kell csinalni, amit a McLieren Mercedes elmulasztott.
Ezert mar vettek el pontot csapattol. Ami varhato volt oket egy olyan csekely penzbuntetesre iteltek, ami egyszeruen nevetseges egy ekkora csapatnal. Itt latszik milyen oldalszelen evez a MC Mercedes.

Istencsászár
Tévedsz, mert autóversenyzõ.

Alonso egy patkány..

ennyi...

Állítólag van egy olyan pont a szerzõdésében, hogyha ilyesmi bajba kerül a McLaren, akkor nem kell kivárnia a 3 évet. És ha igaz az, hogy el akar menni, akkor most itt a lehetõség, hogy kihasználja ezt, plusz így még a saját seggét is menti a FIA-tól.
DjDano
Alonso a saját csapatát mártja be? Szerintem a meki ki fogja dobni a szûrét... 😊

Kit--Kat
Hát a Mclaren egyremélyebben benne van a kakiban a csodás paddock palace-ával 1ütt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
E have F1 racingban nagyon jó cikk van.

Renault szemszögébõl a Nürburgringi futam. Hogy miért is érdekes? mert több oldalon át olvashatjuk a teljes rádiózást amit a futam alatt beszéltek a versenyzõk és a csapat, érdekes nagyonm, fõleg egy ilyen eseményes futamon.

Istencsászár
akkor egyenesbe vagyunk😊

na, én meg a csapatot sz*rom le, jó hígan😊

Istencsászár
Hajjaj, nem tudsz megfogni mert erre azt mondom neked, hogy nekem nem dolgom Sumi védelme, már miért is lenne? sose drukkoltam neki. Egy pilóta ügye nem mérhetõ egy csapat ügyével, de miért pont ezt kell felhozni? megannyi pilóta sumák volt idén is.

Még mindig nem értem a logikát, a nagy csapatot megilleti az ártatlanság vélelme, de egy pilótát egybõl el kell meszelni szó nélkül?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Végülis mind1 hogy kamionnal ütközöl vagy minivel, ok téma lezárva.

Istencsászár
Ugy hiszem h itt fogalom zavarok léptek fel.

A sebváltó nem volt szabálytalan, hanem új fejlesztés. A dolog lényege hogy nem csináltattak töréstesztet. ( állítólag azért mert a kasznin semmi módosítás nem kellett, csak magát a váltót cserélték )

A kérdés h miért? mikor kell töréstesztet csinálni? mik az erre vonatkozó FIA paragrafuksok, hol vannak átfedések? stb.

Megint nemtudnunk semmit, vagyis a szabályokat a tényeket.

De mivel ezekszerint mulasztottak kaptak büntetést, pénzt, ami korrekt.