FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igenis buntetest erdemel, ha felhasznalta az adatokat, hanem."
Hoppá, mondtam énis h azért büntessék amit csináltak, azért ne amit nem, de ez majd kifog derülni mert nemtudni, csak azt h ott volt. Még az sem tiszta ki révén honnan és hova, mert 5 variáció van, ez sem tiszta teljesen.
Tudom h szar szemét vagyok mert nekik drukkolok és azt se látod amit én mondtok, de mind1, téma lezárva, 1 hullámon vagyunk, ezen kár többet rágódni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A MC"Lie"ren segedkezett egy buncselekmenyben.
Igenis buntetest erdemel, ha felhasznalta az adatokat, hanem.
Ha azon mulik zarjak ki, vagy vonjak le a pontjaikat.
A lenyeg, hogy megfeleloen sulyos buntetest kapjanak.
Es ez az osszes csapata vonatkozik az egesz F1-ben, aki ilyen piszkos eszkozokhoz nyul, mert az ilyen buncselekmenyekkel veszelyeztetik az egesz versenysorozat letet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tessék igy jó? -.-
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Te ezt nem teszed igy aztan, teljesen elrugaszkodtal a valosagtol.
Mar pedig ha valaki nem tudja beismerni, hogy nem lehet igaza az korlatoltsag.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ferrari is mondta h ezek a gumik teljesen mások mint az elõzõ években használtak, õk is elszúrhatták a dolgokat, de láttuk, valahol õk valahol a másik csapat jobb, ha az észérveket nézzük akkor idén minden futamot a Ferrarinak kellett volna nyernie és már náluk lenne a Vb mert õk vel mentek...
Folyamatosan veded oket es minden tezised megdolt mar.
Olvasdd vissza a hozzaszolasaidat a botrany kirobbanasa ota.
Az elejen meg leirtad, hogy biztos kamu a hir, nem is tudtak rola, szemenszedett hazugsag es osszeeskuves elmeletet krealunk,aztan kiderult, hogy tudtak rola, utana mar azzal vedted oket, hogy nem mindegy ki tudta, a vezetok biztos nem tudtak rola.
Aztan kiderult a vezetok is tudtak rola, akkor elkezdtel azzal vedekezni, hogy, nem hasznaltak fel belole semmit, ezert artatlanok.
Aztan mire mi azt mondjuk, hogy lenyegtelen mert buncselekmenyt kovettek el egy buncselekmeny elhallgatasaval jossz, azzal a frazissal, hgoy a media a hibas, es kitalacio, a vezeto mernokei a MCLarennek hulyek es hadd ne soroljam 😄
Igaz mar olyannyira kitalacio az egesz, hogy mar a MC"Lie"ren Mercedes szinte mindent bevallott az adatok felhasznalasan kivul, mar csak par csepp hianyzik, hogy kiboruljon az egesz bili.
De a McLaren tényleg kicsit nagyot fejlõdött, nem kûzd mint a Renault, hanem rögtön Melbourne után jól használja a gumijait.
...és ez necces, nem mondom hogy mámingyá' bünösök lettek, de szvsz csodák nincsenek..ez pedig finoman szólva is zavaros, én spec. a fejlesztõi munkában hiszek.
A Ferka dominanciája magyarázható....olyan helyzetben voltak hogy az év felétõl már akár tesztelhették a jövõ évi autót,..azaz egy nyugodt kiegyensúlyozott, jó és nyerõ adatokon alapuló fejlesztés zajlott.
2005-re mindez felborult a gumiszabály megváltoztatása miatt...ez is teljesen összeklappolt képben, próbálták hozzáfejleszteni az autót a nem elégséges tapadáshoz évközben, de a fõ gond a gumi volt, amig a Bridge' nem tudott megfelelõt nyújtani addig szenvedtek.
Ezért 2006-ra sem volt meg az a kiegyensúlyozott, jó adatokon nyugvó fejlesztés, ami term. rányomta a bélyegét az évre, de akkor már harcban voltak a VB-ért.
Uez a Renault-nál..szépen felfejlõdtek, francia gumi, francia csapat, francia tesztpálya (pláne meglehetõsen jól használja a gumit).
Jó csapatvezetés...mittomén, szépen fejlõdtek kb. mint a Bmw.
Aztán a Bridge'-re váltás nem ment egyszerûen...
De a McLaren a tavalyi év második felében visszatekert üzemmódban müködött, mint mindenkinél, náluk is volt egy gumiváltás.
De õk nagyon gyorsan meglépték az akadályt, és ez nem igen magyarázható, hiszen nem tesztelhettek többet mint a többiek, nincs olyan tesztpálya, nincs olyan kapcsolat...vhogy billeg ez a dolog nálam is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még azt bele akartam írni, - csak véletlenül rányomtam a mehetre - hogy most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fejlõdhetett magától ilyen szintre, hanem, hogy ha már ott voltak egy másik konstrukció adatai akkor miért ne néztek volna bele?!
Tehát akkor ott vagyunk, hogy 2004, 2005, 2006, hiszen hiába építettek gyors motort ha nem bírtak ki 1 hétvégét sem.
Sajnáltam hogy Pantano nem tudta megõrizni a pozícióját a letört vezetõszárnnyal, de így is grat neki, nagyot csapott a pályára. <#eljen>#eljen>
Meg Glock-nak és a többieknek is persze...rosszabbat vártam, egy SC sem volt ma.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt a topikba 20 ember már kizárná õket amikor nem tud többet mint mindenki, és van 1-2 ember aki megvárja a tényeket ami majd eljön, ennyi.
Egy minden évben Vb esélyesként induló csapat nehogymár ne tudja összeszedni magát. Rönó is honnan jött? hol volt 2 évig? most hol van?
Ferrari 2004 után hova lett? tavaly hol volt? idén holvan?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy vezeto mernok ele odatolnak egy dossziet, amiben benne a ferrari motorjanak a kepe, szerkezeti rajza, tipus szama stb es nem jon ra, hogy mi van elotte ? Ne nevettesd mar ki magad.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem tudtok olyan cimet ahol online közvetitik a mai versenyt? (Meló .. pfhhh <#szomoru1>#szomoru1> )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Maximális tiszteletem Schuminak.
Behozhatatlan,amit "csinált".
No one can stop Death!
A média ilyen, kivételek vannak persze, de sajnos erre mozdul el minden, szvsz.
pár okos vélemény miatt mondasz véleményt a médiáról, holott lehet beszarnál, ha abban a világban kellene helytállnod...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
E havi számban több oldalon át átélhetõ ujra a Nürbrugringi futam ahogy a Rönónál történtek a dolgok a team rádión keresztül. Semmi kódolás teljesen nyilvános az egész, nagyon jó néha vicces és fõként érdekes... na ilyenekrõl kéne írni, nem ilyen szennyekrõl ami miatt a szúrkolók egymás torkának esnek, vagy már csúnyán néznek rá mert x,y teamnak embernek drukkol.
Sikkasztás, kémkedés miegymás 😊)))
Egyre jobb lesz , de ha felbosszantják Barna bácsit,és csökkentik a bulija népszerûségét, lesz itt nemulass 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Bizonyára nem segített, de nem is befolyásolta túlságosan a történéseket. Majd holnap kiderül, hogy mit tehetünk a versenyen. Jobban is sikerülhetett volna az idõmérõ, de a versenyen javítani lehet."
A balesetet nem a kerékfelfüggesztés meghibásodása okozta. Räikkönen az Ascari sikán elõtt módosított a fékegyensúlyi beállításokon, aminek következtében a hátsó kerekek blokkoltak. "A hátsó fékek blokkoltak, és sajnos elõször jobbra kormányoztam bal helyett. Amikor az autó elindult jobbra már semmit sem tehettem. Vártam, hogy megálljon az autó. A füvön nem sokat lehet tenni."
Csodalkoztam is , hogy valami alkatrész hibára gyanakodtak. Szimulátorban ezerszer jártam így én is 😊))
Ha hátul van a fékegyensúly könnyebben fordul fékezés közben , de ha túl nagyon fordul az autó piurett lesz a vége 😊))
A fenének kell mindent piszkálgatnia 😊)))
Inkább az F1-rõl írna a sajtó .
Az igazság soha nem fog kiderülni , ezt mindenki nagyon jól tudta már az elején, nem lehet rájuk húzni egy olyan egzakt dolgot, mint bizonyos adatok felhasználása....Hisz elég csak az írányelvekbe ,az ötletekbe bepillantani és onnantól saját maguk is kifejlesztik az adott megoldást ...
De már mindenkinek a könyökén jön ki a sok hazugság, legyen vége inkább mert elég idegesítõ .
Aki nyitott szemmeml jár a világban, simán tudja , hogy sáros a McLaren ....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az is kifog derülni h chateltek is a McLaren emberei😊
Akkor rossz úton haladsz h még nem fedeztek fel, ekkora elmét igy elveszni😊
"Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak."
Milyen hulyek lettek egybol a legokosabb mernokok. 😄
ez egy nagy-nagy hazugságvár, ami bármikor összeomlik, már csak az a kérdés, hogy hány embert temet magaalá
Coughlan: a McLaren nem használta az adatokat
A McLaren-Mercedes menesztett fõtervezõje, Mike Coughlan védelmébe vette korábbi csapatát és a The Guardian címû lapnak elárulta, hogy a 780 oldalas Ferraris dokumentumot március közepén, kérés nélkül kapta Nigel Stepneytõl. Elismerte, hogy röviden belepillantott a dossziéba, ugyanakkor leszögezte, hogy nem használta fel az információkat az MP4-22-es konstrukcióhoz, ahogyan Jonathan Neale sem, aki mindössze két fényképet látott – Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak.
Coughlan vallomása döntõ lehet, az FIA ugyanis csak abban az esetben szankcionál, ha bebizonyosodik, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta az adatokat és ezáltal elõnyre tett szert. Mike Coughlan korábbi, eskü alatt tett vallomásában elmondta, hogy "nemcsak Neale tudott a dokumentumokról", és mint késõbb kiderült két további mérnök is bepillantást nyerhetett az adatokba, ám azokkal nem tudtak mit kezdeni.