FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy vezeto mernok ele odatolnak egy dossziet, amiben benne a ferrari motorjanak a kepe, szerkezeti rajza, tipus szama stb es nem jon ra, hogy mi van elotte ? Ne nevettesd mar ki magad.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem tudtok olyan cimet ahol online közvetitik a mai versenyt? (Meló .. pfhhh <#szomoru1>#szomoru1> )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Maximális tiszteletem Schuminak.
Behozhatatlan,amit "csinált".
No one can stop Death!
A média ilyen, kivételek vannak persze, de sajnos erre mozdul el minden, szvsz.
pár okos vélemény miatt mondasz véleményt a médiáról, holott lehet beszarnál, ha abban a világban kellene helytállnod...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
E havi számban több oldalon át átélhetõ ujra a Nürbrugringi futam ahogy a Rönónál történtek a dolgok a team rádión keresztül. Semmi kódolás teljesen nyilvános az egész, nagyon jó néha vicces és fõként érdekes... na ilyenekrõl kéne írni, nem ilyen szennyekrõl ami miatt a szúrkolók egymás torkának esnek, vagy már csúnyán néznek rá mert x,y teamnak embernek drukkol.
Sikkasztás, kémkedés miegymás :))))
Egyre jobb lesz , de ha felbosszantják Barna bácsit,és csökkentik a bulija népszerûségét, lesz itt nemulass :))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Bizonyára nem segített, de nem is befolyásolta túlságosan a történéseket. Majd holnap kiderül, hogy mit tehetünk a versenyen. Jobban is sikerülhetett volna az idõmérõ, de a versenyen javítani lehet."
A balesetet nem a kerékfelfüggesztés meghibásodása okozta. Räikkönen az Ascari sikán elõtt módosított a fékegyensúlyi beállításokon, aminek következtében a hátsó kerekek blokkoltak. "A hátsó fékek blokkoltak, és sajnos elõször jobbra kormányoztam bal helyett. Amikor az autó elindult jobbra már semmit sem tehettem. Vártam, hogy megálljon az autó. A füvön nem sokat lehet tenni."
Csodalkoztam is , hogy valami alkatrész hibára gyanakodtak. Szimulátorban ezerszer jártam így én is :)))
Ha hátul van a fékegyensúly könnyebben fordul fékezés közben , de ha túl nagyon fordul az autó piurett lesz a vége :)))
A fenének kell mindent piszkálgatnia :))))
Inkább az F1-rõl írna a sajtó .
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Az igazság soha nem fog kiderülni , ezt mindenki nagyon jól tudta már az elején, nem lehet rájuk húzni egy olyan egzakt dolgot, mint bizonyos adatok felhasználása....Hisz elég csak az írányelvekbe ,az ötletekbe bepillantani és onnantól saját maguk is kifejlesztik az adott megoldást ...
De már mindenkinek a könyökén jön ki a sok hazugság, legyen vége inkább mert elég idegesítõ .
Aki nyitott szemmeml jár a világban, simán tudja , hogy sáros a McLaren ....
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az is kifog derülni h chateltek is a McLaren emberei:)
Akkor rossz úton haladsz h még nem fedeztek fel, ekkora elmét igy elveszni:)
"Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak."
Milyen hulyek lettek egybol a legokosabb mernokok. :D
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ez egy nagy-nagy hazugságvár, ami bármikor összeomlik, már csak az a kérdés, hogy hány embert temet magaalá
Coughlan: a McLaren nem használta az adatokat
A McLaren-Mercedes menesztett fõtervezõje, Mike Coughlan védelmébe vette korábbi csapatát és a The Guardian címû lapnak elárulta, hogy a 780 oldalas Ferraris dokumentumot március közepén, kérés nélkül kapta Nigel Stepneytõl. Elismerte, hogy röviden belepillantott a dossziéba, ugyanakkor leszögezte, hogy nem használta fel az információkat az MP4-22-es konstrukcióhoz, ahogyan Jonathan Neale sem, aki mindössze két fényképet látott – Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak.
Coughlan vallomása döntõ lehet, az FIA ugyanis csak abban az esetben szankcionál, ha bebizonyosodik, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta az adatokat és ezáltal elõnyre tett szert. Mike Coughlan korábbi, eskü alatt tett vallomásában elmondta, hogy "nemcsak Neale tudott a dokumentumokról", és mint késõbb kiderült két további mérnök is bepillantást nyerhetett az adatokba, ám azokkal nem tudtak mit kezdeni.
<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Észrevettétek hogy egyre többet vallanak be? :DD
1. Milyen dokumentum? Ki az a Stepney?
2. Ja igen, hallottunk róla
3. Várjunk csak, láttunk egy vastag piros dossziét
4. Hát hogy felejthettük el, na belepillantottunk
Mi jön még? Fél év múlva leszakad egy hátsó szárnyuk, és beperelik a Ferrarit? :D Szándékos elírás a dossziéban :DDD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mert vegul is a Mekinel csak a portas nem tudott a doksirol, pilotak sem csak levelezgettek hogy hasznalja a bridgestone-t a ferka:)
Igaz hogy Fisiko 1-1.3 seccel lasabb meg lett tavaly ota, de a Meki 15 perc alatt megoldotta ezt a dolgot es repeszt a masikfajta gumin:) nagy tapsot nekik!!!! es nem vagyok ferrari fan megjegyzem azt is utaltam amikor ok csaltak.
Räikkönen: a bukás nem befolyásolta az idõmérõt
(A furcsa, hogy ez egy új fékrendszer, amit most vetnek be elõször, így semmi jóra nem számíthatnak verseny közben sem...)
Az ANSA értesülései szerint a modenai államügyészség nyomozást indított Ron Dennis és két további McLaren-Mercedes munkatárs ellen. A vád: csalás, ipari titok megsértése és sikkasztás. Dennis szombaton kézhez kapta az ezzel kapcsolatos iratokat.
A WMSC szeptember 13-án tárgyalja a kémbotrány ügyét, ám a McLaren-Mercedes egy esetleges felmentés esetén sem tekintheti lezártnak az ügyet.
Elõzmény: A Monzában felreppent hírek szerint az évad kezdetén de la Rosa E-Mailben titkos adatokat osztott meg Alonsoval, melyeket Mike Coughlantõl kapott. A spekulációk szerint a két versenyzõ közti levélváltás másolata az az 'új bizonyíték', amely arra az elhatározásra juttatta az FIA-t, hogy a fellebbviteli tárgyalás helyett újra a WMSC tartson meghallgatást a kémbotrány ügyében.
Haug: a versenyzõk valóban leveleztek
A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug beismerte, hogy a versenyzõk valóban leveleztek ám az emailek tartalmára nem akart kitérni. "A WMSC meghallgatásán minden kiderül majd. De arról mindenkit biztosíthatok, hogy az autó a saját ötleteink révén lett gyorsabb."
Coughlan is elismerte, hogy röviden belepillantott a 780 oldalas Ferrari dossziéba, ugyanakkor leszögezte, hogy nem használta fel az információkat az MP4-22-es konstrukcióhoz, ahogyan Jonathan Neale és az a két mérnök sem, akik mindössze két vázlatot tekintettek meg.
A Renault spanyol vezetõje, Olivier Murguet Monzában megerõsítette: csapata tárgyalásokat folytat a McLarennel arról, hogy Fernando Alonso jövõre visszatérhessen a Renault-hoz.
Mint ismert Alonso szerzõdése 2009 végéig érvényes a McLarennel, ám az utóbbi idõben annyira megromlott a két fél viszonya, hogy a kétszeres világbajnok szeretne visszatérni régi istállójához.
forrás: formula.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Razokolevagasban Alonso mindig is szerintem nagyonkiraly volt, jobban is forditotta ra a masodik sikan masodik kanyarjaban az autot. Jobban tudott kiloni, anelkul hogy az auto tolta volna az orrat a szele fele.
Ettol fuggetlenul emlitettem egy masik opciot is, hogy a Ferrari rontotta el az utolso fejleszteseket.. Holnap kiderul...
Kinél találtak dokumentumot ember?
Ja másra mutogatás elõjön persze