182274
  • Firerock
    Jerez-i pályára???
  • Laceee
    Szerintem amenyiben kiegyenlítettebé válik az erősorrend, egyre hátrébb kerül majd Rubens, és akkor majd egyedül nem sokat fog érni Button, de lehetnek nagy keresztbeverések, úgyhogy nem lehet semmit előre megmondani, főleg úgy, hogy most vetik be az új fejlesztéseket a "nagy"csapatok.
  • desigo
    ez mekkora fattyúság
    mintha a Brawn GP más szériában versenyezne

Remélem,hogy toronymagasan megnyerik a konstruktőrit!
  • passatgt
    Formula-1: Button új fejlesztéseket kap a spanyol futamra

A Formula–1-es világbajnoki pontversenyt vezető Jenson Button a legutóbbi két futam után egyaránt arra panaszkodott, hogy autója már nem a legjobb a mezőnyben és a Red Bullok már jobbak. Ennek megfelelően a hétvégi spanyol futamon a brit Brawnját már egy egész sor új fejlesztésű alkatrésszel szerelve küldik majd a jerezi pályára.

„A múlt héten ellátogattam a csapathoz, ahol egy kicsit megünnepeltük az eddigi sikereinket, és persze utánanéztem, hogy állunk a legfrissebb fejlesztésekkel. Tudom, hogy kemény csata vár ránk, ha az élen akarunk maradni, de úgy érzem készen állunk erre” – közölte Button, akinek főnöke, az istálló névadója, Jenson Button elárulta, új alkatrészeket is használnak majd Spanyolországban, ám arra nem tért ki, hogy pontosan miket.
  • Laceee
    Hát ha nem is kivégezni, de legalább háttérbe vonulhatnának, kiszálni úgysem, legfeljebb kihalni fognak
  • MR ME
    "És ha ez még nem lenne elég a Brawn GP-nek, Ecclestone azt is megjegyezte, nem tartja kellőképpen figyelemfelkeltőnek az istálló nevét, ami szerinte nem mond semmit az embereknek."

hát nemtudom, aki nézi a forma 1et pár éve annak igenis sokat mond Ross Brawn neve, ecclestone-t meg ki kéne már végezni!
  • BaliBoy
    Fail. Börnire gondoltam.. :D
  • Laceee
    De nem Briatore dönt a pénz szétosztásáról, ő csak elmondta a saját véleményét a médiának akik lehozták a cikket, nem tartom kizártnak, hogyha megkérdeztek volna más csapatvezetőt lehet lett volna még olyan aki ellenezte volna, és a 2009-es pénzről van szó.
  • BaliBoy
    Ha a Brawn-nak annyire keresztbe akarna tenni, akkor csak annyi kellene, hogy engedi az év közbeni tesztelést....
  • Borg
    Teljesen mindegy ki osztja szét a pénzt. A bevételből a Honda a tavalyi szereplése alapján részesedik. Ha az utód csapatának nem ítélik oda, akkor kapja meg a cég.
    Itt csak annyiról van szó, hogy Briattore keresi a kiskaput, hogy hol rakhat keresztbe Brawnnak, ha már a pályán nem képes megverni...
  • Laceee
    Ezzel csak az a baj, hogy nem a csapatok osztják szét a pénzt...
  • bardocz
    Mekkora gecik...
  • Borg
    Itt a tavalyi évben befolyt pénzekről van szó, nem?
    De még ha nem is, akkor is a csapatok megegyeztek 2008 végén abban, hogy az utód csapat megkaphatja a pénzt idén. Most meg felrúgják ezt, csak mert Briattorének nem tetszik, hogy idén jobbak náluk...
  • Laceee
    Mit utalnának a Hondának ? A Honda nem vesz részt az idei bajnokságban, a BrawnGP mint jogutód szerette volna megkapni ezt a pénzt, mert 3 évig nem kap kereskedelmi pénzt 1 új csapat, talán akkor megkapták volna, ha Honda motorral indulnak.
  • Borg
    Ahm. Kiváncsi leszek átutalják e a Hondának mint cégnek akkor, vagy maguk között szétosztják.
  • Laceee
    Ez várható volt, csak annak fáj aki álomba ringatta magát, hogy megkapják a Honda kereskedelmi bevételeit, a Honda ígyis kb 100 millót, ha nem többet ad a BrawnGP-nek+Virgin, ne sírjon a szájuk hamarosan 40 millóból kell gazdálkodniuk a csapatoknak.
  • zsutyesz
    azért ebben Ecclestone is vastagon benne van.
  • Borg
    Na a kis pondró Briattore csak elérte amit akart...

Remélem a rönóról olyan ütemben kerülnek majd lefelé a támogatói logók, mint ahogy a Brawn GP-re fel...
  • campy
    úristen Irvine, Hill és Ross bácsi:D de komoly egyikük se volt még ősz:) mennyit változott az idő mintha tegnap lett volna 1998...:( faszér kell felnőni az embernek
  • Black Ghost
    Ha valakit érdekel Formula Renault euron most.
  • barmi
    Hamilton fan műsor a Spektrumon most....
  • SzocsA
    a mercédes motorgyár is ki akar szállni a forma 1 ből!

azért az durva hogy 400 millió dollár ról akarják levenni 40 milla fontra
    igaz a font és a dollár között van különbség de

tudjátok mindig azok az emberek pofáznak akik azt se tudják hogy mi a helyzet!
  • a.carkey
    Kiváncsi lennék, hogy ha a Ferrari kijelentené, hogy

"Igen? Akkor mi ki is szálltunk ...", akkor a sport (pénz) érdekében vajon meddig is maradna Mosley a helyén. Előkerülnének apja náci múltját, az ő orgiáit firtató dolgok. Szerintem kb. annyi esélye lenne, mint korábban a Fibernetnek a Hír TV-vel szemben. Visszavonulásra kényszerülne, és örülne, ha nem csapják el. Olyan médiapotenciál áll a Ferrari mögött - plusz fél Olaszország, meg Berlusconi is szépen kihasználná -, hogy esélye nem lenne MAxnak, egyáltalán nyilatkozási felülethez jutnia. Bernie is kihátrálna mögüle, ha egyáltalán még ott áll. Megnézném a F1et a Ferrari és a szurkolói nélkül ...
  • CHEAPBOY
    F1 időmérő 1998.
  • CHEAPBOY
    Na most mit vágtam el...?:/
  • CHEAPBOY
    Bizony az, máig visszasírom, számomra anno az egyik legizgalmasabb:

s ez megy tovább, a relatednél lehet folytatni.

• campy
    ez amióta kurvázott azóta meghülyült...vagy egyszerűen megunta az unalmas életét és elkezdett játszadozni szépen az FIA-ban:D Bernie papa pedig öregszik 78 éves azért mégiscsak multimilliárdos valószínű h 90 évet le fog élni de a butulást, memóri kihagyást nem lehet pénzért megvenni...jegyezzétek meg egy öregember már kezd visszatérni a gyerekkorra...ők már gyerekek Mosley papával visszakéne vonulniuk hiába tapasztalat egyszerűen kell a fiatal erő az autósportba és magába az üzleti életbe is...most kellene egy 42 év körüli nagy tudású ember az FIA élére tuti h rendbe jönne minden feltéve ha nem hatalom és pénzéhes az
  • CHEAPBOY
    A nyelvét mondjuk lenyelte szerencsétlen...
  • desigo
    David Coulthard és a Red Bull-Racing ezúttal Fekete-tenger felé vette az irányt, hogy a romániai Constantában parádézzon. DC a csapat 950 lóerős RB1-es versenygépével gyorsulgatott az 1,2 kilométeres egyenes szakaszon.

• desigo
    Mosley elhúzhatna már a rákba
    retardált selejtes roncs ember...
  • Istencsászár
    A szokásos duma. A Ferrarinak is kell az F1, az F1nek is a Ferrari, ahogy a költségcsökkentés is kell mindenkinek, az ilyeszgetés meg a pofázás mindig megy, de végül ugyis dűlőre jutnak, Mózli eléri a célját, lehet utálni ahogy Börni papát is, de értenek hozzá, jobban mint mi itt az biztos...
  • Bandee1987
    Szerintem is inkább enélkül a perverz állat nélkül lenne jobb az F1, ilyen baromságokat nem kéne összehordania. Végülis csak az egyik legnagyobb múlttal rendekező csapatról beszél...(egyébként ha a Mclarenről beszélne így, azt is megvédeném. Lehet hogy nem szeretem meg ellenfélnek tartom, de szükség van az F1-ben ilyen nagy múltú csapatokra)
  • Laceee
    Csak a marhanagy technikai szabadságot is ki kell használni, ahhoz meg fejlesztések kellenek ami nem 40 milla, ha jól tévedek akkor a Force India 100 millából gazdálkodik idén a válságban !
  • donatus13
    Sry nem f5 öltem...
  • donatus13
    "nem kell maximalizálniuk a motorok fordulatszámát, valamint két szezon között bármennyit tesztelhetnek, versenypályán és szélcsatornában egyaránt."
  • a.carkey
    Mert ezt a "nem kell maximalizálniuk a motorok fordulatszámát, valamint két szezon között bármennyit tesztelhetnek, versenypályán és szélcsatornában egyaránt" dumát nem veszem be. A motorok fordulatszámát 2008-ra (?) maximalizálták. Eltelt két év, és megint engednék? Megint lehetne csalni, trükkök százaival élni? Minek hoznak szabályokat, ha évente ide-oda változtatják őket?
    Pl. a Toro Rosso szarrá teszteli magát, 40 millából építi az autóját, szarrá tesztel, aztán beleolvad a Red Bullba, akik nem 40 millából fejlesztettek és szinte ingyér kurva nagy előnyre tesznek szert. Megjelennek a kamu csapatok?
  • a.carkey
    "nagyobb technikai szabadságot kapnak jövőre azok a Forma-1-es csapatok, amelyek vállalják, hogy 2010-ben nem költenek többet 40 millió fontnál"

Újabb ajánlott kötelező, mint amivel az idei bajnokságot is befolyásolták? Csalás, amit támogatnak, vegy milyen technikai szabadságra gondol ez a faszfej? Hatkerekű autó? Plusz szárnyak? Vagy mi a szar?
  • a.carkey
    Mosley: A Forma-1 meglesz a Ferrari nélkül

Szerintem Mosley nélkül is meglennének ...

Vsz ez volt az utolsó csepp.
  • Norbi1990
    Még Barrichello-nak is volt egy súlyos balesete azon a hétvégén:

De ő túlélte.
  • Kit--Kat
    Ez eléggé hitelesnek tűnik, hogy eldeformálódott a feje, mert több forrásból is olvastam, az orvosok és asszem Berger nyilatkozta aki bement hozzá még mielőtt meghalt végleg.