FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Kavarodás van a rendszerben.

"Igenis buntetest erdemel, ha felhasznalta az adatokat, hanem."

Hoppá, mondtam énis h azért büntessék amit csináltak, azért ne amit nem, de ez majd kifog derülni mert nemtudni, csak azt h ott volt. Még az sem tiszta ki révén honnan és hova, mert 5 variáció van, ez sem tiszta teljesen.

Tudom h szar szemét vagyok mert nekik drukkolok és azt se látod amit én mondtok, de mind1, téma lezárva, 1 hullámon vagyunk, ezen kár többet rágódni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Ne haragudj, kit erdekel mi van a Ferrarival ?

A MC"Lie"ren segedkezett egy buncselekmenyben.
Igenis buntetest erdemel, ha felhasznalta az adatokat, hanem.
Ha azon mulik zarjak ki, vagy vonjak le a pontjaikat.
A lenyeg, hogy megfeleloen sulyos buntetest kapjanak.
Es ez az osszes csapata vonatkozik az egesz F1-ben, aki ilyen piszkos eszkozokhoz nyul, mert az ilyen buncselekmenyekkel veszelyeztetik az egesz versenysorozat letet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Rohadt csalók, kizárni õket, tuti felhasználták, a 2006os mekit kidobták és a ferrari alapján megépítették a csoda kocsit ( jobban mint a ferrari a sajátját ).

Tessék igy jó? -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Nem ez a lenyeg, hanem ki mennyire nezi objektiven a tenyeket.
Te ezt nem teszed igy aztan, teljesen elrugaszkodtal a valosagtol.
Mar pedig ha valaki nem tudja beismerni, hogy nem lehet igaza az korlatoltsag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Leglább vannak emberek akik mindent tudnak, ez jó dolog<#eljen>

BaliBoy
Ez nagyon jól meg lett fogalmazva! <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Év elején senkinek nem jutott az eszébe ilyen, most már mindenre rá lehet fogni h azért jók mert...

Ferrari is mondta h ezek a gumik teljesen mások mint az elõzõ években használtak, õk is elszúrhatták a dolgokat, de láttuk, valahol õk valahol a másik csapat jobb, ha az észérveket nézzük akkor idén minden futamot a Ferrarinak kellett volna nyernie és már náluk lenne a Vb mert õk vel mentek...

[Jakuza]
Istencsaszar, dehogy nem!
Folyamatosan veded oket es minden tezised megdolt mar.
Olvasdd vissza a hozzaszolasaidat a botrany kirobbanasa ota.
Az elejen meg leirtad, hogy biztos kamu a hir, nem is tudtak rola, szemenszedett hazugsag es osszeeskuves elmeletet krealunk,aztan kiderult, hogy tudtak rola, utana mar azzal vedted oket, hogy nem mindegy ki tudta, a vezetok biztos nem tudtak rola.
Aztan kiderult a vezetok is tudtak rola, akkor elkezdtel azzal vedekezni, hogy, nem hasznaltak fel belole semmit, ezert artatlanok.
Aztan mire mi azt mondjuk, hogy lenyegtelen mert buncselekmenyt kovettek el egy buncselekmeny elhallgatasaval jossz, azzal a frazissal, hgoy a media a hibas, es kitalacio, a vezeto mernokei a MCLarennek hulyek es hadd ne soroljam 😄
Igaz mar olyannyira kitalacio az egesz, hogy mar a MC"Lie"ren Mercedes szinte mindent bevallott az adatok felhasznalasan kivul, mar csak par csepp hianyzik, hogy kiboruljon az egesz bili.

b-type
sztem az lehet a probléma, hogy a Ferka 2005-s éve is magyarázható a gumival, a Renault idei szereplése is magyarázható a gumival.
De a McLaren tényleg kicsit nagyot fejlõdött, nem kûzd mint a Renault, hanem rögtön Melbourne után jól használja a gumijait.
...és ez necces, nem mondom hogy mámingyá' bünösök lettek, de szvsz csodák nincsenek..ez pedig finoman szólva is zavaros, én spec. a fejlesztõi munkában hiszek.
A Ferka dominanciája magyarázható....olyan helyzetben voltak hogy az év felétõl már akár tesztelhették a jövõ évi autót,..azaz egy nyugodt kiegyensúlyozott, jó és nyerõ adatokon alapuló fejlesztés zajlott.
2005-re mindez felborult a gumiszabály megváltoztatása miatt...ez is teljesen összeklappolt képben, próbálták hozzáfejleszteni az autót a nem elégséges tapadáshoz évközben, de a fõ gond a gumi volt, amig a Bridge' nem tudott megfelelõt nyújtani addig szenvedtek.
Ezért 2006-ra sem volt meg az a kiegyensúlyozott, jó adatokon nyugvó fejlesztés, ami term. rányomta a bélyegét az évre, de akkor már harcban voltak a VB-ért.
Uez a Renault-nál..szépen felfejlõdtek, francia gumi, francia csapat, francia tesztpálya (pláne meglehetõsen jól használja a gumit).
Jó csapatvezetés...mittomén, szépen fejlõdtek kb. mint a Bmw.
Aztán a Bridge'-re váltás nem ment egyszerûen...
De a McLaren a tavalyi év második felében visszatekert üzemmódban müködött, mint mindenkinél, náluk is volt egy gumiváltás.
De õk nagyon gyorsan meglépték az akadályt, és ez nem igen magyarázható, hiszen nem tesztelhettek többet mint a többiek, nincs olyan tesztpálya, nincs olyan kapcsolat...vhogy billeg ez a dolog nálam is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Szerintem amugy felesleges ezen rágódni, majd lesz ami lesz, azon kivül hogy magunkat idegeljük, nem tudunk semmit😊 Ne legyenek olyan tévképzeteink hogy igazság meg ienek, majd egy üzletileg elõnyös döntés születik úgyis, lezsírozzák valahogy az ügyet, konstruktõri bajnokságot odaadják a ferkának hogy kussoljanak, dennis elmegy nyugdíjba, alonso vissza a renaulthoz, ami jövõre megint nagyon jó lesz, sokan azt fogják mondani, hogy azért mert fernando odament, etc etc.😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Sejtettem, hogy ez lesz a válasz. 😊
Még azt bele akartam írni, - csak véletlenül rányomtam a mehetre - hogy most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fejlõdhetett magától ilyen szintre, hanem, hogy ha már ott voltak egy másik konstrukció adatai akkor miért ne néztek volna bele?!

Tehát akkor ott vagyunk, hogy 2004, 2005, 2006, hiszen hiába építettek gyors motort ha nem bírtak ki 1 hétvégét sem.

b-type
nagggyon nagy volt 😄DD
Sajnáltam hogy Pantano nem tudta megõrizni a pozícióját a letört vezetõszárnnyal, de így is grat neki, nagyot csapott a pályára. <#eljen>
Meg Glock-nak és a többieknek is persze...rosszabbat vártam, egy SC sem volt ma.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
1 ki.....tt szóval nem mondtam h ártatlanok, csak annyi h majd kiderül, mert az se biztos hogy azok és h nem azok. Valamiben sárosak, majd kiderül miben, meg is kapják érte de hogy pontosan mibe?

Itt a topikba 20 ember már kizárná õket amikor nem tud többet mint mindenki, és van 1-2 ember aki megvárja a tényeket ami majd eljön, ennyi.

Istencsászár
Max 2006, 2004-beb volt sikertelen. 2003ban Vbért harcoltak az utolsó versenyig, 2004ben elcseszett konstrukció, csak a b változat hozott elfogadható eredményeket, 2005ben a legjobb autót építették ( motorral gondok voltak ), 2006ban teljesen úk autót építettek ( motor problémák megoldódtak ).

Egy minden évben Vb esélyesként induló csapat nehogymár ne tudja összeszedni magát. Rönó is honnan jött? hol volt 2 évig? most hol van?
Ferrari 2004 után hova lett? tavaly hol volt? idén holvan?

Punker
te véded õket, mondj 1 logikus érvet ha ártatlanok miért beszélnek össze vissza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BaliBoy
Véleményem szerint, azért hihetetlen ez az egész "nem néztünk" bele mese mert egy ilyen csapat mint a Meki, akik évek óta rendesen benne voltak a gördörbe... szóval eléjük raknak infókat más autóról, ergó megkapják a lehetõséget, hogy egy ütõképes autót összerakjanak... hááát nem hiszem, hogy visszautasítanák. Hangsúlyozom fõleg az elmúlt évek sikertelenségei után!

Istencsászár
Nekem kellene ezt tudnom?

Punker
miért hazudoznak összevissza ha nem használták fel az infókat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Dobálódzol a HA-kal, "ferrari motorjanak a kepe, szerkezeti rajza, tipus szama" ??? tények? honnan? 100 ez 1hez h ez volt amit mutattak neki, és akkor sem biztos h ilyen állt a papírokba. -.-

A GP2-es verseny tiszta bolondokhaza... Mint egy tomegverekedes... Allat...😊

[Jakuza]
Te olyan naiv vagy, hgoy az mar inkabb nem is naivsag, hanem butasag.
Egy vezeto mernok ele odatolnak egy dossziet, amiben benne a ferrari motorjanak a kepe, szerkezeti rajza, tipus szama stb es nem jon ra, hogy mi van elotte ? Ne nevettesd mar ki magad.

gercse
így van, minden sportágban vannak általában kiemelkedõ tehetségek

azért ne felejtsük el, hogy van egy olasz fiatalember, aki kétkeréken csinálta meg azt, amit Michael...

http://gaborszantai.co.uk/

DummyBoy
Hali!

Nem tudtok olyan cimet ahol online közvetitik a mai versenyt? (Meló .. pfhhh <#szomoru1> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

minimize
<#worship>
Maximális tiszteletem Schuminak.
Behozhatatlan,amit "csinált".

No one can stop Death!

desigo
Istencsászár
Mondtam már hogy nem haragszok😊

A média ilyen, kivételek vannak persze, de sajnos erre mozdul el minden, szvsz.

nagyon sötét vagy, már ne haragudj...

pár okos vélemény miatt mondasz véleményt a médiáról, holott lehet beszarnál, ha abban a világban kellene helytállnod...

Bucser
Bocs az ilyenekrõl is írni kell mint ahogy a doppingügyekrõl is írni kell...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Egyedül az F1 racing magazin az ami némi infokat ad a dolgokról, mert az online médi hát... több a szenzáció meg a bulvár és a feszültség, kavarás mint a technikai információk és a kulisszatitkok.

E havi számban több oldalon át átélhetõ ujra a Nürbrugringi futam ahogy a Rönónál történtek a dolgok a team rádión keresztül. Semmi kódolás teljesen nyilvános az egész, nagyon jó néha vicces és fõként érdekes... na ilyenekrõl kéne írni, nem ilyen szennyekrõl ami miatt a szúrkolók egymás torkának esnek, vagy már csúnyán néznek rá mert x,y teamnak embernek drukkol.

lac coo
Hogyne lenne .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Ha holnap kétszer elõznek az is a 13. helyért fog menni akkor nemigen van mit irni😊))

Istencsászár
Én senkit nem osztok mert semmit nem mondok, vagy igen vagy nem ennyi, konkrétumot azt nem a média és nem mi tudjuk, el kell fogadni, ki fog derülni aztán lehet dobálódzni a tények tükrében.

lac coo
Látom Dennis ellen hatósági nyomozás (is) indult 😊)))
Sikkasztás, kémkedés miegymás 😊)))
Egyre jobb lesz , de ha felbosszantják Barna bácsit,és csökkentik a bulija népszerûségét, lesz itt nemulass 😊)))

Bucser
Vajon mennyi pénzt kapott ezért az interjúért Coughlan?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lac coo
Kimi Räikkönen komoly balesetet szenvedett az Olasz Nagydíj harmadik szabadedzésén, ám sérülés nélkül megúszta a bukást. Az idõmérõ edzésen csak az ötödik rajtkockát sikerült megszereznie, ám elmondása alapján ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy délelõtt összetörte a Ferrarit.

"Bizonyára nem segített, de nem is befolyásolta túlságosan a történéseket. Majd holnap kiderül, hogy mit tehetünk a versenyen. Jobban is sikerülhetett volna az idõmérõ, de a versenyen javítani lehet."

A balesetet nem a kerékfelfüggesztés meghibásodása okozta. Räikkönen az Ascari sikán elõtt módosított a fékegyensúlyi beállításokon, aminek következtében a hátsó kerekek blokkoltak. "A hátsó fékek blokkoltak, és sajnos elõször jobbra kormányoztam bal helyett. Amikor az autó elindult jobbra már semmit sem tehettem. Vártam, hogy megálljon az autó. A füvön nem sokat lehet tenni."

Csodalkoztam is , hogy valami alkatrész hibára gyanakodtak. Szimulátorban ezerszer jártam így én is 😊))
Ha hátul van a fékegyensúly könnyebben fordul fékezés közben , de ha túl nagyon fordul az autó piurett lesz a vége 😊))
A fenének kell mindent piszkálgatnia 😊)))

lac coo
Persze. De mivel halott ügy , jó lenne elfelejteni 😊
Inkább az F1-rõl írna a sajtó .

Punker
magukat buktatták/járatták le a hazudozással.

lac coo
Hát én nagyon várom , hogy pont kerüljön az ügy végére, vagy így vagy úgy...
Az igazság soha nem fog kiderülni , ezt mindenki nagyon jól tudta már az elején, nem lehet rájuk húzni egy olyan egzakt dolgot, mint bizonyos adatok felhasználása....Hisz elég csak az írányelvekbe ,az ötletekbe bepillantani és onnantól saját maguk is kifejlesztik az adott megoldást ...
De már mindenkinek a könyökén jön ki a sok hazugság, legyen vége inkább mert elég idegesítõ .

Aki nyitott szemmeml jár a világban, simán tudja , hogy sáros a McLaren ....

Kit--Kat
Mindenkit oltassz, hogy fölöslegesn osztja az észt, csak magadat felejted ki ebbõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ezt te abból látod amit a média kavar, ami valszeg nem ugy van, valamit kitalálnak és hozzáraknak és kész a címlap... várjuk ki a végét, nem kell a az innen onnan, ebbõl az országból abból az roszágból megtudott irományok után ilyenrõl beszélni. Valami biztos lesz, de h mi majd kiderrül, addig még van pár nap, újabb elméletek tucatjai fognak napvilágot látni, lehet csámcsogni meg minden😊

Az is kifog derülni h chateltek is a McLaren emberei😊

Persze hogy ezt mondja, ra meg az is elkepzelheto, hogy borton var.. Miert vallana maga ellen, inkabb tagad mig lehet......

Istencsászár
Orrod elé tolnak valamit ( számok? táblázatok? vagy mi a lótúró? ugylátom te tudod, mond mi volt az ) ( feltehetõleg nincs rajta a 20 cmes logo h mi ) akkor te rávágod h miaz?

Akkor rossz úton haladsz h még nem fedeztek fel, ekkora elmét igy elveszni😊

[Jakuza]
Ez is lol. 😄

"Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak."

Milyen hulyek lettek egybol a legokosabb mernokok. 😄

BaliBoy
Jah... közben De La Rosa meg Alonso arról leveleznek, hogy a Ferrari mitõl tudja jobban használni a gumikat.... biztos akkor más sem nézett bele a papírokba... Azért nem kis ellentmondások vannak itt.

[Jakuza]
SENKI ez lemaradt 😄

az a baj, hogy jelen állás szerint a két pilóta ennél jóval korábban látta...

ez egy nagy-nagy hazugságvár, ami bármikor összeomlik, már csak az a kérdés, hogy hány embert temet magaalá

[Jakuza]
Istencsaszar, Caughlan nem hasznalta fel, hiszen nem reg meg nem is latta. 😄

[Jakuza]
Vagy pedig atmennek a Ferrari boxba alkatreszt kerni, "sracok most ment tonkre az alkatreszunk, adjatok mar egyet kolcson, ugy is hasonlot hasznalunk, miota lattuk a papirjaitokat" 😄

Istencsászár
Vártam mikor rakod be EZT is ( ha jól láttam még nem lett )

Coughlan: a McLaren nem használta az adatokat

A McLaren-Mercedes menesztett fõtervezõje, Mike Coughlan védelmébe vette korábbi csapatát és a The Guardian címû lapnak elárulta, hogy a 780 oldalas Ferraris dokumentumot március közepén, kérés nélkül kapta Nigel Stepneytõl. Elismerte, hogy röviden belepillantott a dossziéba, ugyanakkor leszögezte, hogy nem használta fel az információkat az MP4-22-es konstrukcióhoz, ahogyan Jonathan Neale sem, aki mindössze két fényképet látott – Neale még azzal sem volt tisztában, hogy azok a konkurenciától származnak.

Coughlan vallomása döntõ lehet, az FIA ugyanis csak abban az esetben szankcionál, ha bebizonyosodik, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta az adatokat és ezáltal elõnyre tett szert. Mike Coughlan korábbi, eskü alatt tett vallomásában elmondta, hogy "nemcsak Neale tudott a dokumentumokról", és mint késõbb kiderült két további mérnök is bepillantást nyerhetett az adatokba, ám azokkal nem tudtak mit kezdeni.