182274
  • passatgt
    shell labor
  • bardocz
    Távirányítós autó.
  • nearo
    Mi az az antenna a ferka tetején? Vagy az mögötte van...? :)
  • desigo

• Magic Boy
    Az apával kapcsolatban igazatok van, de nincs is annál fájóbb, mint amikor egy szülő eltemeti a saját gyermekét.
  • campy
    ( kiakadnék rá de biztosan nem menekülnék semmiféle szenvedélybetegségbe... maximum depresszió...)
  • campy
    ezt kár volt mondanod mert meghalt...de nem tudhattad semmi vész...
  • madmanic
    én túladagolnám.. mármint az öreget..
  • b-type
    jogos :))
  • Firerock
    a hungarorigre hol lehet jegyet kapni szabadedzésre,esetleg időmérőre?
    szóval bármire csak a futamra nincs pénzem:D
  • M@TriX
    ha a faterod a Blikk címlapján feszíteni náci egyenruhában meztelen kurvákkal akik ostorozzák, te mit csinálnál? ;)
  • desigo
    Full beteg család
    nem tudnak a sok pénzükkel kínukban mit kezdeni...
  • Hamed
    Drog nem valogat vegzettseg es eletkor kozott. Nem hiszem, hogy klasszikus heroin tuladagolas volt. Gondolom kolazott rendesen, aztan a szive aszonta eleg.
  • Punker
    stresszes életmód.........
  • campy
    ezt nem értem egy 39 éves közgazdász hogy lehet drogos??? na mind1 mindenesetre most sajnálom Max papát csak attól félek most még inkább be fog dilizni és lőttek az F1-nek:(
  • Laceee
    OFF
    Magyarországra vetítve a válság lényege: fizetések alacsony szinten tartása, létszám leépítések a válságra hivatkozva.(meg egyéb politikai érdekek amit nem fejtenék ki itt)
    ON

Meghalt Mosley fia, állítólag túladagolásban... (tudnak élni Mosley-ék)
  • nearo
    Hehe, poén lenne, ha nico vagy nakajima verseny előtt traubit iszogatna =)
  • M@TriX
    nemigen érted akkor a válság lényegét. Aki gyenge elhullik. Attól mert vállság van még nem áll meg az élet.
  • Laceee
    válságban F1 csapatot szpozorálni..., tényleg válság van, vagy csak minket szivatnak ?
  • Minstrel
    ó, de kár, hogy nem a traubi lesz rajtuk
  • Enc0re
    Többéves szponzori szerződést kötött a Williams Forma-1-es csapattal a Candy Globe Magyarország Kft - tudta meg a Népszabadság. Ez az első magyar cég, amely hosszú távú támogatói együttműködést kötött az F1 valamelyik csapatával.
    A Candy Globe gyártja többek között a Hell (Pokol) nevű energiaitalt, amelyet 19 országba, Magyarország mellett többek között Franciaországban, Németországban, Izraelben is értékesítenek. A vállalat tavalyi forgalma meghaladta a 15 milliárd forintot.

Korábban maga a cég tudatta, hogy két csapattal is tárgyal, akkor a Williams mellett a Brawn GP is terítéken volt.
    Vélhetően azért esett a választás előbbire, mert Ross Brawn vezette alakulat az első négy versenyből hármat megnyert, így a felületeinek értéke is jelentősen megemelkedhetett. A Williams ezzel szemben évek óta pénzhiánnyal küzd, s egy új szponzor minden bizonnyal jelentősebb megjelenést kaphat a pénzéért. Az utóbbi években elvesztette a Petrobrast, a Baugur csoportot, de a főszponzor a Royal Bank of Scotland is bejelentette, hogy az idei az utolsó éve a csapattal.

Tomas Grosch, a Candy Globe nemzetközi stratégiai igazgatója még korábban úgy nyilatkozott, hogy régi terve volt bejuttatni a Hellt a Forma-1 támogatói közé. Nekik éppen kapóra jött a gazdasági válság, mert a távozó szponzorok miatt a kisebb vállalkozások könnyebben juthatnak be. A magyar vállalat a Forma-1 óriási reklámértékét kihasználva új piacokat akar meghódítani.

Várhatóan az autó karosszériája mellett, a versenyzők Nico Rosberg és Kazuki Nakajima overálján is feltűnik a felirat, de valószínű, hogy az italos flakonjaik is az energiaitalos doboznak megfelelően alakulnak át.
  • MEdievil
    = tesztelnek versenyzés helyett nem valószínű hogy a dobogóért mennének de talán a rendszerrel is baj van..
  • campy
    ez nagyon jó kép tetszik
  • desigo
    A BMW Saubernél úgy döntöttek, a hétvégi Spanyol Nagydíjon nem fogják használni a KERS-t, mert az megnehezítené az új aerodinamikai csomagjuk hatékonyságának kiértékelését.

• Laceee
    A kétkedőknek itt le van írva rendesen...
  • paj01
    egyenes vonalu palyan lehet tesztelni...:) de gondolom valahogy megkell fordulni...XD igy aztan semi ertelme az egesznek..:D
  • MR ME
    ha jóltudom akkor reptéren tesztelnek, nem pályán
  • bardocz
    Szerintem de.Mondjuk én ezt nem vonnám meg a csapatoktól,sokaknak lett volna idejük saját pályát építeni.
  • Minstrel
    az nem számít tesztelési tilalom megszegésének, hogy a Ferrari most az új vasat gurigatja a saját pályán?
  • Norbi1990
  • Enc0re
    hát ez nem ide 8)
  • Enc0re
    Taky dobsz egy setupot pi-re?
  • campy
    ez lol xD
  • campy
    komolyan nem értem Ecclestone-t miért kezdett el irigykedni a Brawn GP-re? elvileg még örülnie kéne h a Brawn (ha jelenleg is) de megtörte az évek óta tartó Mclaren - Ferrari v (Reanult) párharcokat és kicsit új színt vitt az F1-be..elvileg így a nézettség is talán nagyobb lett, de miért fáj neki? meghülyült? vagy pedig ennyire ad Briatore szavára? mi járhat az öreg fejében? vajon milyen üzleti trükkön töri a kicsike fejecskéjét? nagyon fura de akkor se kéne a Brawn csapatra ilyen kijelentéseket tenni...lehet h most elhuztak a vb- p és k versenyben de még behozhatják őket...na mind1
  • Solten
    Rohadek. A szenilis mumiabol (Borni), meg mar regota elegem van.
  • madmanic
    talán most már tényleg létrejön az új széria és ez a két idiót vén majom elgurigázhat a gyógyszereivel..

Tönkreteszik az f1 et, de már fel se b@szom magam, minden nap jön valami ökörség..
  • zsutyesz
    Mindent a győztes visz 2010-ben
  • nearo
    Ja, meg a jerez-i pálya nekem is szemet szúrt :)
  • nearo
    az istálló névadója, Jenson Button
  • Firerock
    "„A múlt héten ellátogattam a csapathoz, ahol egy kicsit megünnepeltük az eddigi sikereinket, és persze utánanéztem, hogy állunk a legfrissebb fejlesztésekkel. Tudom, hogy kemény csata vár ránk, ha az élen akarunk maradni, de úgy érzem készen állunk erre” – közölte Button, akinek főnöke, az istálló névadója, Jenson Button elárulta, új alkatrészeket is használnak majd Spanyolországban, ám arra nem tért ki, hogy pontosan miket."

ki veszi észre a hibát??honnan sikerült ezt kimásolni?teli van hibával