182274
  • bodajoci
    Jah hála a magasságosnak, hogy nem ez a marha nyomta a hülye szövegét. Ez a Wéber gyerek ezerszer többet ér.
  • paj01
    Jajj de banom h nem palik kozvetitett...:D:D
    Pedig most Massa kapcsan mondhatott volna egy ket szot a shell laborrol..:D
  • bodajoci
    Hát a Ferrari megint alkotott sajnos, Button megérdemli a győzelmet a Bárány csak egy szájhős volt mindig, de akkor is Vettel a favorit nálam. A Ferrarinál meg le kéne váltani ezeket a komolytalan olasz főnököket, akkor talán rend lenne, mint Todt, meg Brawn idejében.
  • pzoli00
    Ha nagyot akarnak alkotni, akkor elkezdik fejleszteni a jövőévi autót, mert az idei szezon közben tudnák már tesztelni és fejleszteni az egyes elemeket, gondolok itt a Ferrari, McLaren, Renault vagy akár a BMW csapatokra, mert idén már VB-t egyiksem fog nyerni a 2., 3., 4. vagy az 5. hely pedig lényegtelen.
  • BaliBoy
    Az sem kell. Vegyék meg nyugodtan jó olcsóért. Nem magával a KERS-el van a gond, hanem azzal, hogy teljesen megváltoztatja az autó tulajdonságait és mindent ehhez kell adoptálni ami rengeteg megtett kilométer nélkül nehéz lesz. Szóval vagy ezt csinálják pl. a Brawn-ék (voltak erről hírek), hogy év közben szépen elkezdik beszerelgetni, de akkor majd 100%, hogy sokat fognak vele bukni, vagy majd csak ez év után. Viszont az is szívás.
    A technikai, gyorsasági előny is olyan mint a pályán az előny. Csak úgy nem tűnik el. A Ferrari, meki most 'sokat tankolt' és lassabbak. De a többieknek is fel kell majd tankolniuk és akkor ők lesznek rohadt nehezek.
  • a.carkey
    Akkor látszódott, hogy baj van, amikor még tavaly eröltették azt a szar digitális boxlámpát.
  • a.carkey
    Ez szerintem helyére fog kerülni. Ennyire nem blamálják magukat. Túl sokan felelősek szerintem egyes dolgokért, így meg nehéz gyors és főleg helyes döntéseket hozni. Addig beszélnek róla, míg már teljesen más a helyzet és nincs idő korrigálni.
  • a.carkey
    "Jövőre az összes többi csapat fog ugyanígy (de sztem még ennél sokkal jobban) szívni mert nem lesz tapasztalatuk a KERS-el."

Pontosan. Semmi baj a Kersel. Edzésen még látszik, hogy sok, de ez változni fog.

Azt kéne csinálni, hogy oké, megveheted a miénket a szezon előtt egy nappal, száz milláért. Persze ki is próbálhatod a szezon előtt egy hónappal (mint a Clear and Present Dangerben - Végveszélyben Jack Ryan a helikoptert :D), aminek az ára száz milla, vagy persze te is kifejleszthetsz magadnak egy valamilyent száz milláért. :) (Persze ha jól emlékszem, hogy akik nem használják, meg akarják majd venni mástól.
  • pzoli00
    idén a Ferrari már a TOP 5 csapat közé sem fejlődik fel, ez a csapat mégha a legjobb autójuk lenne sem tudna győzni, persze nem a pilóták miatt, hanem a csapatot irányító vezetők és stratégák miatt. Ugyanez a csapat Schumacher-al, Ross Brawn-al és Jean Todt-al 5 VB címet szerzett zsinórban.
  • bardocz
    Tyrell,Dallara,Wolf,volt annyi csapat...
  • BaliBoy
    Mind1. Én bízom benne, hogy kiforrja magát ha nem is ebben az évben de jövőre az, hogy a Ferrarinál erőltetik a KERS-t. Jövőre az összes többi csapat fog ugyanígy (de sztem még ennél sokkal jobban) szívni mert nem lesz tapasztalatuk a KERS-el. (kiv.: meki)
  • Gabor_(HSF)
    Hát ja! azok a go-kartok ugy is csak töltelékek lennének
  • a.carkey
    Inkább támasztanák fel a Lotust, a Ligiert, a Brabhamet, ha már 40 milla lesz a max. amit elkölthetnek/év!
  • a.carkey
    Ma ezek nagyon barmok voltak, de szerintem itt felejtsd el a fele pénz dolgot. Nem ezen múlik. Egyszerűen azon, hogy a Ferrari Kersre és szimpla diffúzorra, míg a Brawn nem Kersre és dupla diffúzorra kezdte el fejleszteni az autóját. Szartak a Kersre, mert gondolták megveszik majd valakitől. Nos, ezért ez a fellángolás. De ha vesszük a Ferrari gyorsaságát KERSel!, és helyére kerül Monacora a csapat is, akkor bizony utolérik a Brawnt kb. Monacora, ahogy 1991ben Mansell is utolérte a szezon elején 4x! nyertes Sennát.

De tény, hogy nem elég, hogy barmok voltak a benyával, még nem is értették meg Massával időben, hogy engedje el Vettelt, mert különben Alonso ellen is bukja a poziciót ...
  • Gabor_(HSF)
    Hát ez sajnos nem jött be..És még ráadásul az első kiállást is elszámitották,pedig az a 4 mp Button-nal szemben,még visszahozható lett volna..Kár érte,pedig egy szinte biztos gyözelmet dobtak el Vettelék..Na majd legközelebb
  • Shep
    Már miért ne lehetnének rajongói, azért mert te azt hiszed, attól még szerintem egy egész ország várja mit szól hozzájuk.
  • barmi
    Év elején úgy örültem ennek az új csapatnak... Mostmár nem annyira...
  • ldavid
    gondolom nem hiszi, hogy vannak neki rajongói (szerintem sincs sok xD)
  • barmi
    jóvan na.. kövezzél meg... Tudod miről ugatok az a lényeg
  • nearo
    *Brawn

jegyezzétek már meg...
  • Shep
    Tudom, nekem is. Az első helyen már nagyon régóta nincs csata, vagy simán nyer valaki, vagy pedig a boxban elintézik.
  • sosemt
    Te meg kivered Buttonra?
  • barmi
    Ugyanaz a helyzet mint akkor sajnos... Brown
  • zsutyesz
    számomra ez ugyanaz
  • nearo
    most is kb 2 csapat 2 pilótája küzd (button és vettel), csak buttonnak eddig sokal jobban jött ki a lépés ;)
  • Shep
    Persze, most mindig Button nyer, nem Sumák.
  • Shep
    Miért azt hitted brazilul? :D
  • zsutyesz
    hát, ez most valóban sokkal változatosabb
  • nearo
    Javítanék:
    H a picsaba van az h az osszes fostalicska vegig megy mindig, Kimi ala meg nem tudnak egy normalis kocsit epiteni mar evek ota.
  • passatgt
    igen

szóval mi a probléma?:)
  • LaszloLedzenyi
    most szar a ferrari szar a mclaren szar a bmw. bele kell törődni hogy valaki(k) jobbat csináltak az idén fele annyi pénzből mint ők, meg az f1 is mekkora unalmas lenne ha az lenni mint sumák idéjébe hogy elrajtoltak és utána senkinek sehol beleszólása nem volt. legalább massa-hamilton visszavesz a pofából kicsit.
  • DJS8
    vótmá?

IndyCar-csapat jönne az F1-be?
  • sosemt
    ferrari

Hát kb azt a szintet hozták amit elvár az ember 2009-ben. Szép volt fiúk!
  • DJS8
  • M@TriX
    portugált nem?
  • Máté94
  • barmi
    Fizetésmegvonást mindenkinek a csapatnál! Talán az észheztéríti öket...
  • bordy
    hehe ezt a dumát a végén.

"mindenesetre button humánusabban bánik barichelloval mint schumi annak idején"
  • BaliBoy
    Hát én speciel Barit egy dekát sem, sajnálom...
  • kifli
    a ferrari saját magát szopatja