FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RTL Klub
desigo
Azért azt ne feledjétek,hogy a reklámnak mindegy,hogy milyen.
Lehet az jó vagy rossz a lényeg,hogy beszéljenek róla.

A McLaren ebbõl is csak profitálni fog...
Jacek
mondjuk tavaly annyira gyors sem volt, de a renault mert lassult az uj gumikon 1 masodperc folott koronkent??? Meki meg fogta folrakta jaj de jo kiralyok vagyunk had szalaggyon vazze!!

gordon 24
Én nem ugy láttam! De azért ezen ne kezdjünk el vitázni!
Tavaly a Meclaren minden volt csak jó és gyors nem!

Downhill!!

Istencsászár
Akkor majd rendet tesz és kicseréli maga:D ne féltsd:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Tavaly is gyors volt a merci csak nem volt megbízható.
lac coo
Ha nincs pont , gondolom nincs részesedés a tv-jogdíjakból, nincs ingyen utaztatás, a sponzorok is erõsen gondolkodhatnak ...STB ;)

Az 100 milla nem csak annyi lesz a végén .....De amúgy az is iszonyatosan sok, mintha otthagyta volna õket a Vodefone ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Mi derült ki? linkeld pls

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jacek
Nekik nem volt meg hogy is kene az uj gumival menni:D

ha ez megfelel a "jóhírnév elvesztésének", akkor Alonso szerzõdést bonthat?

akkor viszont torokra csúszott a broki, mert Hamilton az 1-es számot jövõre megõrzi a McLaren-nek, Lonzika kereke lehet pont lefog esni boxutca után...:)))

http://gaborszantai.co.uk/

gordon 24
Hát sajnos ezzel 1 baj van!
Az hogy a ferrari történelmébe egy ilyen esetet nem tudsz mutatni!
Most ti vagytok a sárosak. Tudom nehéz megszokni de ez van!

Downhill!!

laca133
Az FIA Motorsport Világtanácsa a McLarent bûnösnek találta a Ferrari adatainak jogszerûtlen felhasználásában és több órás tárgyalás után a csapatot kizárta a 2007-es világbajnokságból, megfosztotta a konstruktõri bajnokságban gyûjtött pontjaitól és 100 millió dolláros büntetés fizetésére kötelezte. Az összeg a motorsport történetének legnagyobb büntetése.

A McLarennek a 2008-as idényben való indulása elõtt vizsgálatra kell bocsájtania az autóját.

Bár a csapatról kiderült, hogy csaltak, éedekes módon a két versenyzõ, Fernando Alonso és Lewis Hamilton tovább küzdhetnek az egyéni világbajnoki címért a szabálytalan autóval.
Én is furcsállom kicsit!
Mondjuk a renault meg eltûnt egy kicit
JA! A McLaren NULLA ( 00000000) Bridgesone gyakorlattal csak ide jon A 2007 es szezonba, es megveri a Ferrari't, akik mar vagy 8 EVE !!!! Bridgestone on mennek....... my ass! Ezt csak ugy lehet megcsinalni ha lopsz tervet... a seggggg szivasssss most a McLaren re kerult. Ez igy van. Ez Formula One!

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Istencsászár
Aki jövõre gyors lesz az csaló.

danikarate
Kétlem!:):)

gordon 24
te ezt elhiszed?
Hogy lett egy tavaly Gagyi autóból ilyen autó 2007-re? Kitaláltak valamit? Nem valószinû: Volt mibõl gazdálkodni! És be jött nekik? Be.
És miért is? Mert ki nem szarja a konstruktöri bajnokságot. Egész évben arról fognak beszélni hogy ki lett a VB. És mivel idén tutti mekis lesz ezért nem vesztettek semmit.
Loptak és jól jártak. Ez a valóság.

Downhill!!

Hamilton jó úton halad
Jacek
Eza 100 milla szerintem csak a indulo a Mekinek es Denisnek mert ezutan falkaban kuldi az ugyvedeket polgari perben a Ferka, remelem is hogy szarra perlik oket!!!

desigo
Nem mintha az összes többi autót nem vizsgálnák át...
Kiváncsi leszek mikor lesz egy fasza gyerek,aki begyûjt 7!!! világbajnoki címet
Istencsászár
FIA lát valamit, a Meki javítja, a többiek is tuti kihasználják a Meki köpi õket, ez elõny:D

látom sötétedik Neked is...

felkellene fogni, hogy nem a tervek az érdekesek, hanem a beállítások, taktika, fogyasztás, etc...

mert az...

szerinted, hány "kiskapus" elem van az autókban?
(mindben, nemcsak a NyekkLárenben)

desigo
Szépen fognak megdõlni azok az eredmények a gyengébb motorok ellenére is!
desigo
Jah,hogy a szuper fejlesztés iratait ellopták
aztán egybõl ment a kukába mert látták,hogy azzal csak füstölõt építhetnek nem autót...
<#falbav>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Ez miért lenne az?

a lúzer ferrarival Michael Schumacher megdöntött minden rekordot,amit ember megtudott!!!
minimize
<#taps>
gratula, legyen büszke magára ez a két "tolt" gyökér. nevetséges döntés volt egy "muszályperben"..ide süllyedt a mclaren? azt hittem, õk büszkébben, de csak csalók. dönisz szépen búcsúzzon, gondolom azért....

No one can stop Death!

Istencsászár
Szvsz ez egy köztes megoldás lehet, sok új dologot nem tudtak bizonyítani, de valamit még igen amit multkor nem.

Elítélik az autót de a pilóták nyerhetnek vele Vbt. Ez nem stimmel.

2008 ra, McLaren nek muszaj bemutatni az autojukat az FIA elott, hogy ok atvizsgaljak a szezon elott.

"McLaren will also have to present its 2008 car for examination by the FIA before the start of next season"

http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=40651

Jo nagy szivas!

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

hát a csaló mekkláren ellen nehéz is...

lac coo
ez akkor is érdekes, fõképp ha ezt be is vállaja a FIA vagy akárki nagykutya :)))
Erre vajon mit lép a többi csapat ....

minimize
részemrõl a pilótákat is min.20pontos levonással sújtottam volna.
legalább elõlrõl kezdõdne, 0ról.
Egyébként ez azért abszurd, mert ezek a a pilóták tudták, hogy mivel "dolgoznak"..

No one can stop Death!

desigo
Ha nem tudja a lúzer Ferrari csak így megnyerni a vbt...
gordon 24
Majd kiirják a Meki elejére:
Sponzored by Ferrari:DDD

Szánalmas! Ugy szar az f1 ahogy van!

Downhill!!

lac coo
Hát nem tom...Egy percig sem gondoltam, hogy valaha is kimondják a teljes igazságot, fõképp ha ezáltal ki kellene dobniuk a McLarent és két top-pilótát ....

Mózlí megmondta a McLaren pilótáknak, hogy Õket nem büntetik, ha vallomást tesznek - ezt legalább betartották...

Hivatalos: a Forma 1 meghalt és mélyre temették, mellé ásták a Fair Play-t is...GYÁSZ

Már csak az egyéni világbajnoki címet kéne valahogy bezsebelni!
Hajrá Ferrari!!!
lac coo
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Ezért várom az indoklást, és hogy kerek-perec mondják ki miben találták vétkesenek õket.

Kit--Kat
Ezt mondom én is. Most Kimitõl vesznek el 1 jogos VB címet, a csalók javára.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Jakuza]
Na ez az egyik legigazsagtalanabb dontes ami szulethetett.
Mert ha a csapat bunos a papirok birtoklasaert, akkor az autoik elonyt elveztek, viszont ha az autoik elonyt elveztek, akkor a benne ulo pilotaik is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jacek
Lehet hogy a 100 milla a Ferrarie:)) licencdij:))))))))))))))))

Istencsászár
Hát ezaz ezt kéne megtudni, mert most is csak ujabb kérdések merültek fel, de nemsoká meg lesznek írva a dolgok remélhetõleg.

Jacek
Kit erdekel hogy a pilota tehet rola vagy nem???? ha bele raknak egy v12-es 3500-as motort az autoba de nem szolnak a pilotanak akkor kizarjak a csapatot de a pilota meg nyert??:DDDDDDDDDDDD

Szerintem a pilótákat nemszabad bûntetni a csapat hibája miatt!
Ezt úgy mondom,hogy rühellem Alonsot,mindig Ferrarinak szurkoltam!
lac coo
De mit modtak , miben bûnösök ? Vagy ezt még nem tudni? Engem egyedül ez érdekel igazán, a büntetés úgyis csak politika....

De hogy mi a logika abban , hogya pilóták gyözelme tuti egy illegális autóval .....<#fejvakaras>

Jacek
Nekem mondod? 1x evig Mekinek szurkoltam!! jott alfonzo es ennek vege szakadt!!! ha forditott lenne a helyzet es a ferka csalt volna akkor is ezt mondanam! nem ugy mint egyes elvakult fanboyok! De most jelen pillanatban az F1 nalam a magyar Rally szintjen van!! ami nem kis dolog:))