182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vass17 #81195 Kifogás...Egyértelmű, hogy elsiették, sokkal hamarabb visszajött, mint Vettel, nekem már akkor gyanús volt, hogy 6mp-es tankolás elég lesz-e?! -
campy #81194 könyörgök 3 futamra tért vissza de mind1 nem akarok vitázni... -
Az istálló vezető versenymérnöke, Chris Dyer elárulta, hogy Massa tankoló-berendezése egyik kiállásánál sem működött megfelelően.
-
vass17 #81192 3 liter benzinen azért spóroltak eleget, ne féltsd őket:D -
Grat Ferrary. Ment Massa mint a golyó, egy liter benzinen elúszott két helyezés és a jóégtuggya mennyi lóvé. meg persze pont. -
Gabor_(HSF) #81190 Látod ez is egy ostoba felvetés..egy 7x es vb-ről beszélünk,talán tudhat valamit és érdemes meghallgatni,ráadásul mindenidők egyik legjobb versenyzője,elfogultságodat már tényleg nem értem.. -
Gabor_(HSF) #81189 Az a baj én nem vagyok laikus.bár hozzáértőbbek is vannak sokan és bizony szét lehet kurni még ezt a komoly regulátorral biró verdákat is,rossz váltással,menet közben állitott túl szegény keverékkel és még számtalan modja van a motor kivégzésének..kettönkell ellentétben,te mindent elhiszel amit a TV-ben hallasz -
Az a baj, hogy nálad hozzábbértőek, mert van ilyen:) lenyilatkozták, hogy a modenrkori F1-es autókat nem lehet széthajtani úgy ahogy azt a laikusok elképzelik. Egy pilóta tehát nem tudja szétpörkölni a motort rossz pedálkezeléssel stb, ez egy olyan urban legend amit ráaggattak Kimire mint a "nem tud fejleszteni"-t, amit szintén megcáfoltak a Ferrarin kívül, a McLarennél is hivatalosan.
-
detto szal nem vagy az egyetlen :P -
Gabor_(HSF) #81186 Persze hogy nem,mert falába van és autó gyilkos,de ezt a véleményem itt az sg-n nem osztja senki,mind1 én akkor is igy gondolom -
most öszintén Kiminek annyira sohse ment tökmindegy hol volt :D
mekibe is szar volt mert mindig tönkrement itt miért lenne másként :P
nem az ő világa ez vagy csak nincs szerencséje
-
Gabor_(HSF) #81184 Nem nyitok vitát erről,Sumi simán megnyerhette volna Irvine-ak a vb-t -
Az első óra elég unalmas volt de a második óra már tetszett
A ferrari szépen megszívatta saját magát.Gratula nekik
Vettelt nagyon sajnáltam,hogy ugyanazon a taktikán volt mint Massa.Szépen ráment a versenye.De mondjuk nem csak akkor kell gyorsnak lenni ha nincs előtte senki.
Gratula Buttonnak.Ismét egy hiba nélkül végigment... -
campy #81182 és pedig a rajtnál elvileg elengedte Schumi utána a boxba dőlt el minden...de ez már történelem.. -
Miért kellett volna hallgatnia, Kimi a saját útját járta mindig is ahogy az igazán jó és nagy egyéniségű pilóták is.
Kimi aláírt, tehát nem tartott. -
campy #81180 nem tett Irvine alá Schumi tévedsz szimplán Irvine volt lassú azonon a bizonyos Sepangi futamon sehol nem volt Schumi pedig nem tudta volna elengedni hiszen Irvine a közelébe se volt pedig próbálta volna segíteni...Japán nagydíjon ugyanez volt -
Gabor_(HSF) #81179 Attól,hogy elolvastád a statisztikát,még nem vagy olyan okos mint képzeled..
97-től folyamatos harcba volt a vb ért Sumi és 99 ben csak a lábtörése miatt nem lett bajnok,de Irvine lehetett volna,ha nem nyilatkozott volna olyan sértően,igy Sumi visszatérése után alátett..
Ez történelem kispofám,csak ismerni kellene,nem pedig írogatni a marhaságaidat -
campy #81178 igaza van lehet hogy tényleg sok időt kell várni hogy egy újabb bajnokcsapat lehessünk, úgy látszik a nagy bajnokok is tarthatnak egy kis szervíz lámaság szünetet:) de lehet 20 év múlva a vén Montezemolo megpihen:( -
1979 után (Jody Scheckter) 2000-ben nyert M. Schumacher egyéni VB címet a Ferrarinak, látom te mégjobban képbe vagy! -
Gabor_(HSF) #81176 2000-ben? Látom te még mindig képbe vagy.. esetleg a LEGO? -
Komolyan nem unod még hogy egyre nagyobb hülyeségekkel állj elő? Elhiszem hogy kellemetlen hogy a kiskedvenceidről nem tudsz semmi jót kitalálni, de ne itt éld már ki magad, thx... -
leht, hogy újra 20 évet kell majd várni a Ferrari feltámadására, mint anno 2000-ben? -
Gabor_(HSF) #81173 38 évesen már hova vegye fel a kesztyűt?
Amugy meg Kimi sosem hallgatott rá,akirmilyen csábitó is volt az a 80 millás szerződés a Mallborotól,a 2006 os Brazil nagydijjon még megmutatta az "öreg" mire képes,cóval inkább Kiminek volt mitől tartania -
Szerintem inkább kicsit tartott Kimitől, mert ez a nem tud vele együtt dolgozni eléggé érdekesen hangzik.
Mi az, hogy nem tud vele együtt dolgozni? Nyilván kimi nem állt volna be 2. pilótának, és nem istenítette volna mint Massa.
Ezen kívül más nincs.
Schumi már érezte szerintem, hogy a csúcson kell abbahagyni. -
SzocsA #81171 ebből bann lesz! -
campy #81170 ez akkora baromság mert Schumi a boxban áll Kiminek nem megy ezt a média nagyon felfujta utálják Schumachert mert annyi éven át nyert és unalmassá" tette a sportot...na mind1..ez nem rajta múlik, Domenicalit bezzeg senki nem veszi elő...elkéne zavarni ezt a 4-5 olaszt és 2 Franciát innen ezek csak hátráltatnak minket...angol, német, osztrák szakemberek kellenének ide -
Gabor_(HSF) #81169 Na te is ráhuzhatnád anyád száját a farkamra,persze ha jól megfizeti -
marcimilan #81168 :D-> link -
campy #81167 ez hihetetlen ez a brigád komolyan mondom ennyi hibát...mondjon már le Domenicali ez nem igaz:S Massa simán 4. lehetett volna áá:S
grat Buttonnak 5-ből 4...de mondjuk ha Barinak is szóltak volna a 2 kiállásos taktikáról akkor ő nyert volna...icemankimi megértem h nem tetszik az idei év de akkor elvileg neked a tavalyi se tetszhetett mert Raikkonen örült h 3. lett a világbajnokságban...idei évbe télleg sok előzés, safety car és sok más már volt...eddig ez volt talán még a legnormálisabb futam...baleset itt is volt, de Bahrein pedig hihetetlenül felejthető futam volt ez pedig taktikus itt gondolok Barrichellora és Webberre...Alonso hazai közönség előtt (szerencsével is) de 5. lett ez szép...Hamilton megszakadhatott akkor is csak 9. lett:D -
Gabor_(HSF) #81166 Már előbb...amikor Sumi meg Brawn hagyta ott őket,Todt bácsi, már csak i-re a pont..
Mivel az a nagy "vállás" amúgy sem volt olyan felhőtlen,mint azt a média anno megírta,igy nem is kellet akkora jostehetség ahoz,hogy a Ferka visszaesik oda,ahonnan 96-tól ki lett kaparva..
Mint ahogy az sem köztudott,de tény,Kimi szerződése már megvolt,mielőtt Sumi döntött volna,a kérdés az volt,Sumi-Kimi vagy Massa-Kimi felállás lesz..
Nem csoda,hogy Sumi folyamatosan elutasitja a Ferka csapatfönöki állást,hiszen már 2006-ban tisztában volt azzal,hogy ő Kimivel nem tud együtt dolgozni..
Nos azóta ferka rájött mekkora hibát követett el és kapaszkodik minden szalmaszállban,de ez már veszett fejsze nyele..
Valószinű Monacoban látjuk őt utoljára a Ferka boxban,mivel lejár a szerződése,igy megnyugodhatnak azok,akik Kimi mumusának tartják... -
Haggyaddmármagad légyszives :DDD -
hát nemtudom, nekem is kezd elmenni a kedvem ettől az egész f1-től :/
2006-os brazil futamot idén már 4. alkalommal néztem meg és sokkal jobb volt...
tavalyi futamokból is néztem 1-2-t az is jobban tetszett
-
Nagyon helyes... Bohozat lesz 2010-re a Cirkuszbol. -
Már az első versenyen. -
Penske johet -
SzocsA #81160 A Toyota nem nevez 2010-re, ha nem változnak a szabályok
lesznek kiszállók és érkeznek új csapatok! -
közvetítés sokkal jobb volt palik nélkül
-
Egyetertek, Ferrarihoz is elkellt egy Ross Brawn. Ez volt tobbek kozt a sikerrecept.
Jol lattam Lajost lekoroztek???
Ha valaki tavaly ilyet josolt volna: Button lekorozi Lajost a "Hondaval", elkuldik elmeszakertohoz...
Hihetetlen mekkora fordulatot vett a sport... Izgi.
-
atesz111 #81157 te már csak tudod 
-
Kiváncsi lennék, hogy az öreg Enzo hány baki után rúgta volna őket picsán? :)