FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Na a formula.hu nálam egy életre elásta magát, tiszta blikk az egész oldal... az f1hireken sokkal kevesebb dolog van, de legalább nem hazugság a cikkek 80%-a... <#levele><#levele><#levele>

Punker
Tv2 hírekben azt mondják a kizárást ajánlották!!!! de még nincs lezárva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Ja. A McLarennek végül is részvényei vannak a tõzsdén ...

A medve nem játék.

nearo
lol? XD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

[Jakuza]
Szerintem az elso hir igaz volt, csak kozben telefonaltak a milliardosok, hogy betomnenek par ehes szajat a testuletbol nemi apropenzzel, csak valtoztassak meg a dontest, par ejnye-bejnyere. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DannyL
jé neked is az az állat jutott eszedbe? 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
köszi 😊

írtam valahol, hogy melyik terembõl😊

megint kombináltok...

Alonso elhagyta a süllyedõ hajót, mint a patkányok - hátbaszúrta a McLaren-t és lelépett😊

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Na most akkor mi van?... Döntsék már el😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Persze, én is kizáratnám az antipatikus pilótákat, csapatokat, sokkal jobb lenne nélkülük...
Istencsászár
"Semmivel nem foglalkozom, csak azzal, ami itt történik a paddockban"- kezdte a spanyol.

"Megbeszélésem volt a mérnökökkel, kiválogattuk az elsõ két szabadedzésen használatos gumikat, átfutottuk az idõjárás elõrejelzéseket és a beállításokat, amiket még a júliusi tesztek alkalmával használtunk. Mással igazából nem foglalkozom"

"Száz százalékig a munkámra koncentrálok, és arra, hogy megnyerjem a hétvégi futamot. Mással egy pillanatra sem szeretnék foglalkozni."

"Semmihez nem akarok hozzászólni, ami ma történik. Nem foglalkozom azzal, hogy mi történik Párizsban"- nyomatékosította Alonso

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Sõt. A legújabb!
A McLarent kötelezték a Baumgartner-Palik páros indítására! 😊

A medve nem játék.

Punker
elb@sztad mert Alonso el se ment 😊

valszeg a renault-os szerzõdés tervezetét olvasgatja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hivatalos: Alonso-t és De La Rosa-t kizarták!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...a terembõl, mert büdöseket pukiztak!😄DD

ZaJanga
Ha valóban loptak és ez egyre nyílvánvalóbb akkor megérdemelnék a büntetést.
Hamiltont sajnálom mert nagy tehetségnek tartom.
Alonsot....nem

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Shiwo
hát nálam speciel 6 oldal is nyitva van ezen kívül..nehezen is bírja szegény gépem...

(formula1.com, f1.automoto365.com, eurosport.yahoo.com/motorsport, news.bbc.co.uk/sport/, f1hirek.hu, f1-live.com)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Punker
ez a topic a tuti, õk is innen értesülnek 😊

Punker
úgyis túlnépesedés van 😊

DannyL
Hali! A www.formula1.com-on kívül érdemes figyelni még valami oldalt a hírekkel kapcsolatban?

azért lehet ezzel a hírrel kinyírtak pár nyugdíjas McLaren-fant<#idiota>

Shiwo
magyarán szólva úgy kéne nyerni Raikonak vagy Massának, hogy nem zárják ki a mekit..és akkor lehet mondani, hogy totálisan gyõzedelmeskedtek

Shiwo
vagy még nem hallották a cáfolatot

Hehehe, ezt egyszerre irtuk..😊

Ha meg nem buntetik meg oket, akkor amennyiben a 2 McLarenes pilota kozul nyeri valamelyik a VB-t, az lesz mindig mellemondva, hogy hat ja akkor csaltak a McLarennel, csak igy nyertek...

valahogy úgy érzem, hogy ez az egész tudatos - így többen érdeklõdnek az F1 után, mintha simán lefutna az éved...

a negatív reklám is reklám...

lac coo
Õk még nem vették le ? 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

a.carkey
Ha Alonso vagy Lewis nyer, akkor Õk meg azért mert loptak...

elvan cseszve 2007...😞

lac coo
Hát azért több volt ez mint kitaláció, több hivatalos külfödi oldal is lehozta...Majd levették az oldalról, ez a "FIA egy tisztviselõje" cáfolta szintén kicsit bulváros ...

De legyünk türelmesek, meglássuk 😉

Istencsászár
Most valahogy nem vicces szerintem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shiwo
😄

sõt, visszamenõleg 1900ig 😊

Istencsászár
Az a gáz hogy a média megint kitett magért, még most is csak kitalációkat közölnek le valódi szenzációként, ahogy az ügy kapcsán eddig is sokszor tették, meg más téren is, najó minden téren.

Shiwo
nyah errõl beszéltem..

a.carkey
Max Mosley: "A hír nem igaz. A kiszivárogtatást csak cáfolni tudom.
2009-re is eltiltottuk õket ..."

A medve nem játék.

Shiwo
mondjuk többieknek is gáz, ha totálisan kizárják a mekit... akár Raiko akár Massa lesz a bajnok abban az esetben, sokan azt fogják mondani, hogy csak azért mert a mekit kizárták

lac coo
Jobb mint egy krimi .😊)))
A legújabb: kizárták a Ferrarit mert valójában õ lopott és szabálytalan autóval versenyzett egész évben 😊)))

Istencsászár
A legújabb hírek szerint azonban az ítéletnek hitt hír, csupán
szóbeszéd. A FIA egyik szakembere cáfolta a híreszteléseket.
Jelenleg több külföldi oldalról is lekerült az eltiltásról szóló
cikk.

Istencsászár
BULVÁR Formula.hu

Súlyos büntetés: kizárták a McLarent? A FIA cáfolja a híreket

Jacek
Meg azt sem tudjuk hogy es mibol zartak ki oket!!!

lac coo
Persze, azért a részletekre én is kiváncsi vagyok..De ha tényleg ezt kapták akkor valami elképzelhetetlen nagy disznóságot csináltak .De így belegondolva valóban iszonyatos nagy büntetés lenne,olyan következményekkel a nézetségre , amit tuti nem akar sem a FIA sem Börni bá'.

Shiwo
az is félreérthet bármit..majd akkor hiszem el 100%-osan, ha más hírforrásból is megerõsítik

oké 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lac coo
Nem lehet, hogy annyira nem reklámozzák ? 😊)))
Egy ottani tudosítónõ jelentette egyébként telefonon .

nearo
ja, ok 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nem nézek több forma1 et..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Punker
én sajnálom Alonso-t is amíg nem kapott agymosást Brióstól addig nagyon csíptem, és tény hogy qrvjaól megy a srác, csak valami értelmes fõnök kellett volna neki elöbb Briós aztán Ron, persz ehogy elszállt az agya 2 ilyen f@sz között.

Shiwo
www.f1news.com-on sincs még kint...elnem hiszem, hogy magyar siteon már kintlenne a hivatalos döntés, külföldieken meg nem, nem lehet, hogy kamu ?

nearo
lehet, hogy félreérthetõ... én nem a kizáráson ujjongtam... de lehet, hogy én értettelek félre... ez esetben fejtsd ki légyszíves😊

ja bocs, azt hittem a hírrel kapcsolatos 😄 Bocsi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

akkor van értelme az egésznek 😄