FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
OFF
És még így is csak második a topik. 😄DDD
Mondjuk megértem miért elsõ most a magyar válogatottasos.
ON

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Shiwo
hát tán még 1 nyulfaroknyit igazságosabb lett volna, ha mondjuk a mekis versenyzõk 1gyel kevesebb pontot kapnának az évadra (visszamenõleg is), mivel cheater kocsival mentek... úgy még szorosabb is lenne a vb címért való mérkõzés 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én most már inkább megvárom az indoklást, addig tényleg kár ítéletet hirdetni az ítéletrõl.
BaliBoy
OMG 200 új hozzászólás 😄D

A döntés: Korrekt, lenne, de mégsem teljesen az, vagyis elég visszás. A mekláren megérdemli a pont levonásokat és a pénz büntetést is. 100 milla sztem nem kevés, de ami még sokkal rosszabb a presztizs veszteség. Megbélyegezték saját magukat és nem csodálkoznék ha a támogatók is elpártolnának tõlük ami szintén vinné a lóvét. Szóval az a 100 milla még lehet ennek többszöröse is. Ráadásul ha jól tudom a Ferrari nemcsak a FIA-nál jelentette fel a meklárent és az alkalmazottakat. Szvsz rd-nek befellegzett, nem hiszem, hogy következõ évben viszont látnánk. És akkor, hogy miért is visszás a döntés... Azért mert a pilóta és az autó 1. Sõtt, a pilóta+autó + csapat is 1. És ebben a "szimbiótikus" kapcsolatra igaz az, hogy ha az egyik elkövet valamit akkor az egyenrangúan vonatkozik a többire is. Tehát hiába nem csalt maga a pilóta, mégis olyan autót használt ami csalásból készült. De ha csak a stratégiákat használtak fel akkor is jogtalan elõnyhöz jutottak a pilóták. Azt egyébként én is kicsit durvának érezném ha a pilótákat is büntették volna, de mégis úgy gondolom, hogy kellett volna, hogy tényleg igazságos döntés szülessen. Az szvsz nem lett volna jó ha kizárták volna õket 2008ból. Külön üdvözlöm, hogy jövõre nagyon alaposan átnézik majd a mekit.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

danikarate
Ja csak az már nem lenne az igazi! Jó hogy azért van A McLaren. Legalább van miért izgulni! Azért még kíváncsi lennék a De La Rosa és az Alonso közötti párbeszédre!

"A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug sokkolónak találja az ítéletet."

én is annak tartom, enyhe, mint a csecsemõ fing...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Semmi konkrét info nincs csak az ítélet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az FIA Motorsport Világtanácsa hosszas tanácskozás után úgy határozott: törli a McLaren-Mercedes konstruktõri pontjait, illetve 100 millió dolláros büntetést kell fizetnie. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug sokkolónak találja az ítéletet.

"Az ítélet sokkolóan hat a csapat tagjaira, és ahogyan a reakciók mutatják a média képviselõire, illetve a rajongókra is. A Vodafone McLaren-Mercedes minden erejével azon lesz, hogy a pályán adjon választ."<#vigyor><#merges2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DjDano
Még egy két infomorzsa:

A FIA hivatalos sajtóközleményt adott ki a határozatról, amelybõl kiderül, hogy a tanács decemberben ismét összeül és a következõ szezonra érvényes, a wokingi istállót érintõ esetleges szankciókról hozza meg döntését. Ezenkívül a hátralévõ futamokon a McLaren-Mercedes pilótájának gyõzelme esetén a versenyzõt nem kísérheti fel a csapat egyetlen képviselõje sem az ünnepélyes eredményhirdetésre.

Arra a kérdésre, hogy igazságos döntés született-e, Max Mosley, a FIA elnöke tömören annyit válaszolt: "Igen". Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója ugyanakkor azt mondta: "A döntés mindenkit sokkolt a csapatnál és ahogy a média és a szurkolók reakcióját nézem, nem csak ott."

Most már csak arra lennék kiváncsi mi volt a döntõ momentum, ami alapján kizárták õket!

Punker
ez komoly vagy most faragtad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akkor a pilóták nem is jutottak tisztességtelen elõnyhöz, csak a csapat?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Egyáltalán nem lúzer.... hanem igenis nagy csapat és ott vannak harcban, csak mivel történt az az incidens és lenyúltak ezt-azt, de nem ragozom...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jaj, gyerekek...

mindjárt elbõgöm magam😊

jövõre koppanunk, amikor kijön az új lista:
McLaren: 800milla
Prodrive: 600 milla
Ferrari: 500 milla
BMW: 500 milla
Renault 400milla
stb...

lac coo
És ha a pontokat és helyezést is elveszik ez még durván feljebb kúszik 😊)))Még egy-két sponzor is hátat fordít nekik, és 10-évre mehetnek a BMW mögé 😉

Punker
számold a járulékost is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo
nyah..lelépek 1 órácskára és hivatalos döntés születik..és mi lett a vége ? így legyen ötösöm a lottón... <#nezze>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

majdnem 600milla a költségvetésük, pár hete írtam be a listát...

mintha a fizetésem 6-át nyúlnák le - nem örülnék asszem

<#wave>

Látom zajlik az élet!

" © danikarate
ma 20:28 | privát | válasz erre | #56165

Ki ez az okos ember itt! Mindenkinek adsz valami frappáns választ csak, hogy védd a csapatod? Nem tudom, de ha az én csapatom csinálna ilyet biztos átálnék a másik szurkoló táborba és nem mentegetném õket! És ez már egy másik sportágban meg is történt velem!
Válasz 'Istencsászár' üzenetére (#56151)
"

Váó, hallod te aztán nagyon ügyes vagy!
Vállalod elõször is a könnyebb megoldást és átállsz az ellen szurkolótáborához, mikor ezidáig a kedvenc csapatodnak szurkoltál?
Lol, grat.
Megesett msá sportágban veled... hmm, akkor nem lehetsz vmi hû, de nagy drukker, bármelyik sportágról is beszéltél.
A szurkoló nem attól szurkoló, hogy, amikor minden klaffol, rekedtre ordítja magát a kedvencéért, hanem attól, hogy a nehéz idõkben kiáll a kedvence mellett és biztatja, bátorítja jólesõ, buzdító szavakkal fórumokon, ilyesmi helyen, esetleg levélben, ha akad olyan.
Jó, nem nézi az illetõ kedvenc, de legalább tezs vmit és megmutatja ki a legény a gáton... te nagyon nem vagy az.
Istencsászárt pedig ne szekáld, õ jó fej, láttam itt fórumozgatni és teljesen korrektül válaszolgat, semmi okoskodás sincs benne! Tehát lelehet szállni róla! 😛PPP

Sry, de ezt nem hagyhattam ki, mert sztem ez így van.

#56160: vmennyire így van, de ne is ragozzuk tovább, ne legyen belõle kárörvendést.
Én személy szerint sajnálom nagyon a mcLarent... nem könnyû mindig az arany közép úton maradni, a sportszerûség, a fair play szabályai szerint élni, s mivel mindenki ember, mindenki hibázhat... néha kicsit, néha nagyot... ám ettõl még a csapat egy remek csapat, a pilóták is klasszisok, nem kell ezért õket szidni... vannak esetleg bûnösök igen, de, hogy is mondjam... hmmmm... nah szal majd megtalálják az ügyben a felelõsöket, kik ebben tevékenykedtek, majd ítéletet hoznak és minden kiderül a maga idejében.
Vagy ilyesmi... hát igen, picit belegabajodtam a mondandómba, sry.
Lényeg, ennyit akartam csak, meg azt, hogy se Ferraris, se mcLarenes ne szidja egymást, ha mennének nagyon a szidások.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Count Adyn
Nah most néztem mi van, hát elég nevetséges... Az idei egyéni VB címet egyszerûen nem kéne odadni senkinek és kész...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Kimi és Massa esélyes lenne mind a kettõ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

danikarate
Nem lett volna jó ha kizárják õket! Akkor kik harcoltak volna egymás ellen? Sato és Yakamoto?

danikarate
Hát igen ez a "normális" hangsúly nagyon jó! Am. nem akartalak megsérteni. Bocs!

b-type
pont jó példa, kõkeményen büntettek is...kik is? ja az olaszok 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ezt nem vártam volna, adod alá a tûzet és még hülyeségeket is írsz, na mind1, ami nem igaz az engem nem érint, de nem kellene....

danikarate
Na hát azért ez tényleg nem kis pénz (18 milliárd Ft). Legfeljebb jövõre lespórolják a kocsiról a gumikat!

lac coo
Hát a Ferrari ezt nem vállalná be , az tuti .

Én is valami hasonlóra emléxem.
Úgy tudom ez ideji költségvetésük nagyobb,mint a toyotáé
DjDano
Az olaszoktól se áll távol a csalás, lásd foci bundabotrány... És amit egy sportágban megtesznek, azt máshol is megtehetik maximum sose derül ki

Istencsászár
Nem az én csapatom, a személyeskedéssel semmire nem mész, senkit nem védek, nem fogok más csapatnak drukkolni, ha meg valami bajod van inkább privátba mond mint és ne topiknak a jelenlegi "normális" hangsúlyát rontsd.

lac coo
Hát a kb 470 millás költségvetésbõl ( de javítsatok ha tévedek, csak nagyjából emlékszem..) elég nagy tétel az a 100 M 😊)))

danikarate
Jaa az más😊😊😄

Punker
õ nem 1 csapatnak drukkol hanem 1 kivételével mind ellen, majd megszokod, évek óta így nyomja....

danikarate
Ki ez az okos ember itt! Mindenkinek adsz valami frappáns választ csak, hogy védd a csapatod? Nem tudom, de ha az én csapatom csinálna ilyet biztos átálnék a másik szurkoló táborba és nem mentegetném õket! És ez már egy másik sportágban meg is történt velem!

nearo
a pilótáknak meg trabit vesznek merci helyett?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
valamit nem értek teljesen... csak simán elvették a pontokat, vagy a hátralevõ futamokon már nem szerezhetnek pontot a csapatnak?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
lehet jövõre már nem bazilika méretû sátorral mászkálnak? 😊

DjDano
Azért 100 millió dollár nem kevés összeg, nem beszélve a presztizsveszteségrõl... most már mindenki csalóként fogja emlegetni õket

Bandee1987
Lám-lám, eddig a Mclaren mindig sírt, hogy így a csaló Ferrari, úgy a csaló Ferrari. Ennyit róluk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dehogy nem!
Hello ki zárták a mercit? ügye nem?

Jacek
100 millabol most tenlyeg mehetnek Vegasba😊)

De szerintem a 100 milla a tomegnek szolt a legtobb ember aki csak ugy nezegeti, az most folhordul majd hogy uristen 100 milla!

Jacek
Iagazabol meg Kimit nem gyoztek le soha!!! de nagy harcban van mindig az autojaval😊

desigo
Az a szomorú,hogy most legalább végre izgalmas a VB
Viszonylag kiegyenlített és ilyen hülyeséggel kell el.aszni.

Ráértek volna télen pereskedni amikor nincs futam.

Kit érdekel,hogy kit hány 100 millára büntetnek?
Nem tétel nekik
röhögve kifizetik.

De ne errõl szóljon már a Forma 1.
Punker
hát ez érdekes azt mondom a büntetés kevés, de így legaláb bHamilton-t nem vágták el, mert a legtöbbet az egésszel õ veszített/het

haha...ez jo volt!

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Jacek
Sato monacoban bazz😊) amikor valaki raugrott a hatara akkora fust volt😄

Istencsászár
HA Hamilton gyõzi le Kimit idén akkor jövõre csamilton lesz a megszólítása?😄

Istencsászár
Lehet nem nézted a Honda kocsiait, azok sem ma kezdták a lángolást füstölést.

DjDano
Gondoltam, hogy a Ferrari fanok verni fogják a nyálukat... én Kimi drukkerként se tartottam volna igazságosanak ha a vesenyzõket is megbüntetik, bár csalfonzóért nem lett volna kár

Jacek
Merci tudott volan rendes motort faragni nyert is volna de 2005-ben amikor tenyleg gyors volt, ugy robbantak fol a motorok hogy en akkora langcsovat max omega koncerten lattam bazze😊