182278
  • nearo
    Minden bizonnyal vannak egy páran, akik csak olvassák a fórumot, és csak akkor írnak be, ha valami egetrengetően nagy baromságot látnak/véleményt akarnak nyilvánítani valamiben/stb (mint ahogy én is szoktam), mert az idejük nem feltétlenül engedi meg, hogy a legkisebb apróságokra is reagáljanak.
  • 5m0k3sh0w
    de látom most kijelentkeztél, és istencsászár névvel bejelentkeztél..
  • Laceee
    mer ujrekk vagy...
  • [Jakuza]
    Kerdezd meg oket miert nem irtak ide.
    Aztan meg lehet nezni azt is, hogy en mikor irtam ide te langesz.
    Az ilyen idiotak miatt nem irtam ide, mint Totti aki osztja az eszt, kozben a 80%-a idiotizmus, amit a elfogltsaga miatt ir, vegig lehet nezni a Mercedeses idiotizmusait, mint peldaul a Mercedes nem csalt,nem lopott csak a veletlenek osszejatszasa es kulonben is a Ferraris szerelo vitte az adatokat, tehat a Ferrari a bunos es sorolhatnam az idiotizmusait.
    Ellenben ha visszaolvasol akkor itt 2003-as beirast is talalsz tolem.
    Szoval ennyit az uldozesi maniadrol.
  • 5m0k3sh0w
    te hogy kerültél ide? most látlak először...
  • Laceee
    arra válaszoljál, hogy ezek az emberek eddig miért nem irtak ebbe a topikba, nincs szükségem álregre...
  • Laceee
    Mi van Jakuza már nem mered felválalni magadat ? Érdekes semmi közöd nem volt itt a témához mégis valami oknál fogva úgyérzed, hogy ide kell böfögnöd...
  • [Jakuza]
    Te ugy latszik magadbol indulsz ki.
    De ezekszerint nagyon sok hu szolgam lehet mert mar vagy 4-en 5-en irtak be ugyanazt mint en.
    Szoval ez sem nyert draga komiszar baratom. Ha mar, a sok allitolagos klonomnak is ugyanaz a velemenye mint nekem, akkor csak annyit tudok mondani, mint mar oly sokszor, eloszor okosodjon Istencsaszar alias Tott vagy Laceee vagy minek nevezzem utana mondjon meg olyan okos dolgokat, hogy a fo beveteli forrasa a Ferrarinak az F1 es ha megszunik, akkor magaval rantja a Ferrarit is, mikozben a Fiat tulajdonos es csak ugy mellenyzsebbol perkalja az oruletes osszegeket a versenysorozathoz, amit a legtobb csapat meg sem engedhet maganak.
    Szoval osszatok meg kicsit az eszt, bar az a kerdes vajon a nemletezot hogy lehet elherdalni ? :D
  • 5m0k3sh0w
    Miért nyalod istencsászár seggét? csak nem alreg vagy "régreg"...
  • Laceee
    ül az ujrekk...
  • Laceee
    Amúgy összesen mennyi reged van az SG-re? Csak azért mert egy kicsit furcsa, hogy ahol megjelensz mindig követnek a hű "szolgák" és teljesen megegyezik a "véleményük" a tiédel ? És azelőtt egy hsz-ük sem volt a topikban...
  • [Jakuza]
    ????

Mit irtam en le ? Nekem nem kell semmit leirnom ismerem Tottit ezer eve.
    Egy konzol es Mercedes szagerto es kb olyan szemellenzot visel, ha ezekrol a dolgokrol van szo mint egy murakozi igaslo es olyan idiota dolgokat is szokott mondani ezekben a temakban, amitol az ember a fejet fogja altalaban,akkora marhasag.
    Szoval nem kell bemutatni, tudom milyen muki okelme.
  • 5m0k3sh0w
    amit Kurafi írt. leülhetsz, 1-es..
  • Laceee
    attol meg minden szava igaz amit leirt ...te irtad
  • [Jakuza]
    Attol, hogy a nyelveddel fenyezed Totti hatsojat, attol meg minden szava igaz amit leirt, elvtars.
  • Laceee
    Újreg te aztán ismered..., úgynéz ki nagyon belegázolt a lelkivilágotokba, ha még mindig ezen lovagoltok.
  • Kurafi
    Kamus gyerek, legalabb ne osztanád az észt, ha hazudozol az üggyel kapcsolatban és még te mered mondani másra, hogy nem mond igazat.
    Ismerünk már innen is és a konzolos topicból, hogy olyan idióta dolgokat mondasz, hogy az már valami förtelem és még sose ismerted be ha tévedtél, hanem ha még nem volt igazad, akkor mindig kitaláltál valami hazugságot, hogy az elöső valótlan állításodat leplezd.
    Szóval ne add itt az ártatlant.
  • Black Ghost
    Mit kell pátyolgatni a kis csapatokat, az F1-ben mindig is jelen volt a pénz. Az F1 olyan mint a NASA itt mindig fejleszteni kell ahhoz meg pénz kell, de a fenébe is ez az egész 60 éve működik, mit kell itt szarakodni ezért ez a királykategória.
    Képzeljétek el hogy egy független szervezet akinek pénze is van csinál egy másik sorozatot, és azt mondja a gyártóknak hogy nálunk ezt is, meg azt is, meg amazt is szabad. Nem feltétlenül kell a csapatoknak összefogni és új sorozatot indítani, elég ha csak jobb feltételeket kapnak és élnek vele. A Mozli-Börni kettő egyenlőre monopol helyzetben van, aztán ne csodálkozzunk ha összeáll három Szaudi sejk és csinálnak egy F1 klónt.
  • madmanic
    így van

bár én maximálisan egyetértek az új "bajnokság" megalakításával.

A "nagycsapatok" átmennek, saját normális szabály és költségvetési rendszert csinálnak maguknak, az lesz az igazi F1.

Az FIA nak meg maradnak a "kiscsapatok" meg a most nevezni készülők a költségvetési limitjükkel meg az idióta szabályaikkal.

Egy ilyen fapados F1.

De megnézem a két vén hülye arcát mikor a szponzorpénzek elapadnak, meg a közvetítéseket sem tudják eladni mert senki nem kíváncsi arra a szarra, nézik inkább az új szériát, ha világbajnokságnak hívják ha nem.

De várom már..
  • Black Ghost
    Nekem is ugyan ez a véleményem, lejjebb már írtam, a Toyota-nak 400 000-es költségvetése volt, ez meg a 10%-a és a többiek is 2-300 000-ból gazdálkodtak. A Brawn-t megértem, a 2010-es sorozatra egyenlőre nincs meg a pénz és látjátok hiába nyert 5/4-t még sincs telematricázva az autó.
  • Bullitt
    A legnagyobb baj ezzel az egésszal, és így a Ferrarinak, Toyotának, Redd Bullnak stb., hogy a kétféle rendszerben épülő autók egymás ellen versenyeznek. A 40 milliós plafonosoknak privilégiumai vannak, melyek azért elég nagy különbséget okoznak. Az egésznek akkor lenne értelme, ha lenne egy A és B kategória, egyikbe a 40-, másikba a 40+ költségvetésű csapatok versengenek egymás mellen.
    A kritizáló csapatoknak igaza van, egyszerűen nem sportszerű ez az előny. Persze ellenérv, hogy a gyári csapatoknak nagyobb a költségvetése, így az se sportszerű a kiscsapatokkal szemben, de már a kezdetek óta ez van. Ha pedig a csapatok kiszállnak, az F1-nek egyszerűen vége. A Ferrarinak még mindig hatalmas a szurkólótábora, ami ha eltűnik a lelátókról, hát a költségvetési sapka se menti meg a "krály" kategóriát.
  • Laceee
    A 40 millás limit is karcsú, a Brawn is támogatja a 40 millás limitet, mikor 200+ millóból építette az idei autóját...
  • Black Ghost
    Bernie Ecclestone
    "Az a legfontosabb, hogy senki sem akar párhuzamos technikai rendszert, és úgy gondolom hogy egyetértés van abban, hogy erre nincs szükség mert mindenki azonos feltételek szerint szeretne versenyezni. Azt hiszem, hogy a szabályozott költségvetés ellen senkinek sincs kifogása, valaki jobban örül neki, valaki kevésbé."

Most akkor mi van? Hát nem ez volt a kivonulással fenyegetőzök egyik fő problémája?

• Istencsászár
    amíg nem jössz itt nekem valami kézzelfoghatóval addig csak a risza megy, ergó kamuzol, de még mindig döbbenet hogy ennyire belelovaltad magad egy olyan visszakérdezésbe amiről lesül hogy nem volt komoly egy percig sem, de neked ez már egy külön sportág h ilyen dolgokból akarsz kiindulni és okoskodni
  • Istencsászár
    nem én kezdtem, azért azt a Jakuzát már ne védjétek aki kamuképekkel próbált, hazudni és mindenkit átverni egy másik topikba...
  • [Jakuza]
    Nem o nem olyan, de fokent azt nem szokta beismerni, ha teved inkabb nyomja tovabb a vakert. :D

Ui Totti:
    Keresobe hiaba irsz be barmit, mert kb a 3/4 hozzaszolast elnyeli, mert a forummotor kicsit erdekesen mukodik, mint pl nyugodtan ird be a Fiat szot es az en tobb hozaszolasomat sem fogod latni,pedig megemlitettem par hozzaszolassal lejjebb, meg sem talalhato a hozzaszolasok kozott.
    Errol ennyit.
  • kifli
    olyan nincs hogy te valakivel valamiről ne vitatkoztál volna -.-
  • Istencsászár
    légyszíves tedd meg ( én beírtem a keresőbe a fiat szót de sem veled, sem mással nem vitatkoztam sosem, semmiféle ferrari-fiat, fiat-ferrari dolgokról és semmi másról ami ezzel kapcsolatos, valamit nagyon benéztél ismét )
  • [Jakuza]
    Igy van most Totti eszoszto baratod felvilagosodott.
    De majd visszakeresem neked, amikor elso alkalommal is ezt csinalta amikor a Fiat mint fotulajdonos kerdesere nagyokat nezett.
    De persze te amikor mi errol beszeltunk ezen a forumon, meg regisztralva se voltal, szoval a felvolagosodas fogalmat egyesek itt mar reg kitalaltak.
  • Laceee
    Jól van na, lehet most a napokban világosodtak meg és most megpróbálják osztani az észt mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt...
  • b-type
    Nem ez volt az első alkalom hogy felmerül a FIAT téma (ugye G_Archangel) :)
    Szal kizárható hogy aki rendszeresen idejár az ne vágná a felállást.
  • passatgt
  • zsutyesz
  • Istencsászár
    "Ráadásul azt is tudjuk, hogy nem tudta, hogy a Fiat a főtulajdonosa a Ferrarinak, mivel másnak is ezt állította."

kinek?:)
  • UUUU
    Nincs gyerekszobád, vagy az oviban nem tanitottak meg jómodorra ?
    Amúgy pedig, nem hisszük, hanem tudjuk, mivel ez már nem az első ilyen megnyilvánulása volt. Ráadásul azt is tudjuk, hogy nem tudta, hogy a Fiat a főtulajdonosa a Ferrarinak, mivel másnak is ezt állította.
  • bardocz
    Bazmeg de gecibuták vagytok,komolyan azt hiszitek,hogy Istencsászár komolyan kérdezte?!
  • Bandee1987
    Egyébként szerintem is meg fognak egyezni...
  • Bandee1987
    Lehet hogy most tényleg szarul megy az idény nekünk, de ne feledd hogy még mindig ezeknek a csapatoknak van a legnagyobb rajongótáboruk. És ez nem csak nézőket jelent, hanem ugyebár pénzt, kurvasokat.
  • Laceee
    Kell egy limit, de nem 40 milló font, hanem 100 millió körül első lépésben, aztán megvárni mithoz a jővő év gazdaságilag, szükség esetén tovább lehetne csökkenteni a csapatok egyeztetésével.
  • Kurafi
    Igen komolyan mivel azt sem tudtad, hogy a Ferrarit a Forma egyben a Fiat pénzeli, de persze ilyen hülyesegeket beszélsz, hogy az utcai autóját a F1 adja el. Szerintem jobb ha nem okoskodsz annyit, ha nem értesz valamihez.