182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem volt kár a Cheviért
-
az egy dolog, de a pilótának még azt sem mutatták a kanyar előtt, avagy a kanyarban hogy a pályára jön az SC, a sárga zászlóról nem is beszélve, ugyebár akkor lassítani kellett volna neki, de így padlógázon vette... -
Ez eléggé komoly
elég bénán jött ki a SC -
Eurosporton eloben nyomtak :D -
bazze ez az első kör, mi ez nézni fogom ha mindig így nyomják :D -
Laceee #81510 Kiváncsi leszek mi lesz belőle, SC-sem vághatja csak úgy át a záróvonalat a boxutcánál, főleg így nem... -
WNW #81509 En meg ezt lattam ma... A vegefele a durva...:) -
red bull road show -
Laceee #81507 Ezen mi a csoda ? már 1 hete reklámozták... -
aha :) -
Szegeden? -
basszátokmeg ma mit láttam az utcán
egy redbull renaultot egy nascar kocsit egy skoda faibia s2000wrc-t meg egy pár veteránt -
lehet ám, kegyetlen jó pálya -
javítás: "az egyik..." -
Brands Hatch-l a célegyenes tetszik, nyújtott jobbos kanyar az elején meg a végén, agy egyik hegynek fel másik le, ráadásul a vége kifelé dob.
J. Plato idén jót driftelt rajta.
-
Nem rossz Donnington,..na de Brands Hatch az nálam jobb :) -
Az idei Donigtoni pálya se rossz, ha érdekel az átépített vonalvezetés, most megnézheted élőben. Link -
Brands Hatch oo...de szép lenne! köröket futnék, ha ott mehetnének ezek a srácok. -
ok -
Laceee #81496 Én nem mondtam, hogy nincs meg a Ferrari az F1 nélkül, nem teljesen mindegy nekik sem azért egy új széria vagy egy olyan ahol 60 éve versenyeznek, túl kell élni ezt a két szellemileg leépült öreget és akkor rendeződhetnek a dolgok. -
és így elméletet nyer az a meglátás, hogy a Ferrari simán meg van F1 nélkül és F1 szorul a Ferrarira.
mennyien is mennek? elég sokan és a Ferrari tervezne1másik kategóriát, LOL. ebből látszik, hogy ő neki édes mindegy, F1ben van, v nincs. -
Laceee #81494 Körvonalazódik az új Forma-1 ? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
madmanic #81492 ott a pont.. -
Mondja ezt egy Ferraris!:D -
??? -
új nem ujj:) -
Nincs mit Zsu :D
Amugy ideje is lenne a Forma 1 megujjulasara, mert mar nem egyeb mint egy bulvar, koszonhetoen a botranyoknak, amiket neha csak ugy krealnak, neha meg teljesen valos alapokon nyugszanak.
A nezo versenyt akar latni, nem azt hogy ez az autogyarto igy csalt, vagy a versenybirok milyen paragrafus miatt allitottak a verseny utan 3 hettel sorrendet es sorolhatnam.
Idejel lenne a Mosleynak es Bernie papanak a talpara utilaput kotni, es egyszerubbe tenni a versenysorozatot, mert mar tulbonyolitottak es a szabalyokat is kb ezer modon ertelmezik futamrol-futamra, raadasul legtobbszor uzleti erdektol vezerelve. -
5m0k3sh0w #81487 ki itt az úr? a divat hamilton fanok? -
köszönjük mester -
LOL :D Lebukott a srac ? :D
Megegyszer leirom akkor a gyengebbek szamara, a Ferrari neve osszecseng az F1-el, de ez nem jelenti azt, hogy az F1-re lenne utalva, meg van o annelkul is, meghozza igencsak szepen koszonhetoen a dusgazdag autoimadoknak, akiknek a tobbsegenek a garazsaban ott figyel legalabb egy darab.
Az F1-nek ellenben nagyobb szuksege van a Ferrarihoz, mert ha kilep, magaval visz tovabbi csapatokat es ha ez meg nem eleg rengeteg, supportert, nezot es sorolhatnam, amibe hamarabb belerokkan a Forma1 mint gondolna. -
Nem lehetne végre abbahagyni? kurva unalmas már... -
madmanic #81483 ippon..
-
Attól,hogy HRC Member vagy, vagy mi attól nem te vagy itt az úr. -
5m0k3sh0w #81481 igen. meg vannak a lacee fajták, akik istencsászár seggét nyalják, faszságokat beszélnek, és egész nap a gép előtt döglenek. -
sok az off... nem lehetne ezt mondjuk saját topicba megbeszélni? -
Minden bizonnyal vannak egy páran, akik csak olvassák a fórumot, és csak akkor írnak be, ha valami egetrengetően nagy baromságot látnak/véleményt akarnak nyilvánítani valamiben/stb (mint ahogy én is szoktam), mert az idejük nem feltétlenül engedi meg, hogy a legkisebb apróságokra is reagáljanak. -
5m0k3sh0w #81478 de látom most kijelentkeztél, és istencsászár névvel bejelentkeztél.. -
Laceee #81477 mer ujrekk vagy... -
Kerdezd meg oket miert nem irtak ide.
Aztan meg lehet nezni azt is, hogy en mikor irtam ide te langesz.
Az ilyen idiotak miatt nem irtam ide, mint Totti aki osztja az eszt, kozben a 80%-a idiotizmus, amit a elfogltsaga miatt ir, vegig lehet nezni a Mercedeses idiotizmusait, mint peldaul a Mercedes nem csalt,nem lopott csak a veletlenek osszejatszasa es kulonben is a Ferraris szerelo vitte az adatokat, tehat a Ferrari a bunos es sorolhatnam az idiotizmusait.
Ellenben ha visszaolvasol akkor itt 2003-as beirast is talalsz tolem.
Szoval ennyit az uldozesi maniadrol.