FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
itt gondolom a Ferrarira gondolt..bár amennyi pénzt a Toyotákba tömnek, az se sinylené meg...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"
Lehet, hogy a McLaren nem fog fellebbezni a kémügyben született ítélet ellen, de nem a bûnösség elismeréseként, hanem a "sport érdekében" - jelentette ki Ron Dennis Spában. Az FIA Motorsport Világtanácsa csütörtökön kizárta az istállót a konstruktõrök bajnokságából és 100 millió dolláros büntetést rótt ki rá, versenyzõi pontjait azonban érintetlenül hagyta. "Ha úgy döntünk, nem fellebbezünk, az azért lesz, mert szeretnénk lezárni az ügyet" - idézi az autosport.com Dennist. - "Remélem, a többi csapat megérti, mekkora pénzügyi büntetést kell lenyelnünk a sportág érdekében. Nem akarom tovább húzni ezt az ügyet, ha pontot tehetünk a végére. Teljes lezárásra van szükség." A McLaren szerdáig fellebbezhet a büntetés ellen, és Dennis szerint a végsõ szót az istálló részvényesei - rajta kívül a Mercedes, a bahreini uralkodócsalád és Mansour Ojjeh - mondják majd ki. Becslések szerint egyébként a McLarennek mindössze 30-50 millió dollárt kell befizetnie a büntetésbõl, azt ugyanis csökkenti a pontlevonás miatt kiesõ bevétel. Dennis ennek ellenére úgy véli, nem sok istálló bírna ki ekkora bírságot. "Egyetlen másik csapat van a boxutcában, amely elviselne egy 100 millió dolláros kiesést. A magunk részérérõl mi le tudjuk nyelni - fogalmazott."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azzal mutatta, hogy nem sok hianyzott. Talan egy hajszalra celzott vagy porszemre, esetleg a tavolsagra, amennyivel megelozhettek.
Semmi felhaborito nem volt benne.
Mellesleg Ferrarik az élen!<#ravasz1>#ravasz1><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> Mind két pilóta jól ment, de sztem Raikkonennek most több dícséret jár!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Direkt linkeltem, nehogy a madmanicutáljaalonsot címû mûsort kelljen végigszenvedned....
Kaptál egy linket.
Ovasd el.
Vond le a következtetést.
Én azt tettem, viszont nem írtam le...
Mi volt a problémád a modorral? Ja, a CSITULJ MÁR EL re gondolsz biztos....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ne kussoltass lécci... nem vagyunk olyan viszonyban hogy megengedhesd magadnak... Szerintem... thx...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az atlag emberek megkapjak az informaciok valos 25%-at, a tobbi media/penzugyi spekulacio, es azokra alapozva itt gyozkoddik egymast a topic lakok😉)) Abszolut ertelmetlen, idopocseklas ilyennel foglalkozni😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"