182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
felsetűnt xD
EPIC xDAS_D_ASD_DAS_ASD_
amugy hol lehet nezni az edzeseket online? -
Te is elhúzhatnál vele együtt kétszínű idióta, ha jól látom rá 7 percre még röhögtél rajta, ma meg aludtál rá egyet és mivel értelmeset idáig sem tudtál szólni hozzá, hát benyögted, hogy húzzon innen.
Na erre válaszolj valami értelmeset, ha meg nem tudod összeszedni a gondolataidat egy értelmes megfogalmazott prezentációra, akkor inkább fogd be és maradj a háttérben! -
Bullitt #81593 Pár éve nem is nagy van F1, csak vmi szenvedés, aminek Formula 1 nevet adtak... -
HUmanHunter #81592 érted se lenne kár ha itthagynád ezt a fórumot amúgy :) -
Ma lesznek az edzések, ne felejtsétek el :) -
bocsi, válasz erre: 81578 -
-
úgy odavannak ezekkel a költségekkel, hogy már mániákusan ezt üldözik. nem kellene ezen pörögni, akinek van pénze az költse, akinek nincs az húzzon el, majd jön akinek van még több, úgy csinál a Börni meg a Mözli, mintha az ő pénzükből készülnének az autók. Csökkentsék inkább az én költségeimet, ne Forma-1-es csapatokét. -
-
nemtom, de mózlit/börnit igazán megterrortámadhatnák már... -
Amúgy elgondolkodtam,hogy történt e valami fajta "terror"támadás a Forma-1 ellen?El kellett halasztani egy versenyt,ilyesmi:) -
Még mindig nem a költségcsökkentéssel van bajuk a csapatoknak. -
2010 autó is versenyzői lesznek benne
Codemasters=SZOPACS.Ha Ferrari meg Renault nem lesz:)
Ki ne szeretné kilökni a két Brawn-t az első kanyarba?::D -
paj01 #81582 Basszus ez azert eleg cink.
csak sikerul szetbaszni ezt a sportagat... nem ertem.
pedig jovore igertek vegre jo kis f1 pc szimulatort:D -
Még nekem is hiányozna Kimi :) pedig mindig szidtam :) -
viizo #81580 első reakcióm: katt a felhasználó adatlapjára, hogy beigazolódjon a sejtésem, miszerint 14 alatti a júzer :D
és meglepő, de nem - ez így még nagyobb loál
-
HUmanHunter #81579 lol -
nemhiszem hogy kár lenne értük -
Räikkönen nem hiszi, hogy a Ferrari a Forma-1-ben marad
Alonso is kiszáll, ha a nagy csapatok mennek
No comment, a mezőny két vezéregyénisége.
Ebből jövőre már nem lesz F1. -
szvsz ha nincs fix kölcségvetés akkor unalmas lenne hogy mindig az a jobb akinek több pénze van, viszont ha fix lenne akkor több lenne az izgalom a pályán, a mércének két oldala van -
Szvsz ha le akarnak lépni akkor most kell Monaco után...amugy sincs értelme pénzt ölni ebbe az évbe.
Akkor Mosley (és Bernie) még ebben az évben kapják a botrányt, és a pályák höbörgését....csak ezzel lehet őket megverni. Különben be kell hajolni és lenyelni akár az egyenmotort is.
Ez nekünk nem lesz jó..nagyon nem lesz jó, de ha a csapatok akarnak valamit külön akkor most rögtön kell, hogy a pályák még ebben az évben szerződést bontsanak, azaz elkezdődjön a cirkusz. Jövőre nagyobb esély van arra hogy elbukják...mert Bernie jobban fel fog készülni.
...valamint nekik is kell egy 100millás plafon, mivel kell a mezőny az új sorozatnak is. Mosley-t a saját fegyverével kell szembesíteni.
Mert egyébként amit mond az nem feltétlen rossz, de messze nem is jó. -
40 millas szabaly akkor is vicc... Csak egy kozepes szponzor a McLarennek evi 10-15 millio fontot fizet, a nevado szponzor ki tudja mennyit. Ferrarinal gondolom hasonlo arak vannak. Ezert a penzert persze eredmenyt is varnak, hogy legyen reklamerteke a logojuknak az auton.
Namost ha vmi noname garazscsapat osszetakol egy autot 40 gurigabol es sorra nyeri a versenyeket a rajuk nem vonatkozo szabalyok miatt akkor szvsz az osszes nagy szponzor is kivonul szepen a legendas csapatokkal egyutt aztan orulhetnek ha elerik a GP2 szinvonalat. Nem is beszelve az F1 mindig hangoztatott technikai uttoro szereperol. 40 milliobol fognak feltalalni meg kifejleszteni a szeria autogyartasban kesobb felhasznalt dolgokat?
De meg ha forditva is tortenik minden es lenyelik a nagycsapatok a bekat, akkor se latnek szivesen mindenfele minardikat megint a palyan akik atlag +3 korrel vegeznek a vegen.
Miota az eszemet tudom jol tudtak menedzselni az f1-et, meg a schumi era unalmaban is voltak jo versenyek. De ez mar vicc kategoria az idei modositasok egy reszevel egyutt. Biztonsagosabb forma-1? Amikor jovore ismet tobbszaz liter benzinnel kell 300 felett autozni? Csinalhatjak gyemantbol is a tankot, a sulya akkor is veszelyes tenyezo lesz nagysebessegu utkozesnel... -
Laceee #81573 bebukta a Ferrari... -
hát.... nekik nem jött össze az élet mint Zsoltinak. :/
az sg-n amúgy is mindenféle ember megfordul. 15 éves biológusok, na meg 16 éves profi autóversenyzők. A választék igen széles palettája között válogathat bármely erre szakosodott ember. Csak itt titokban működnek, a háttérből mondják a pontos infókat és nem figyelnek fel rájuk. Na de eljön majd az ő idejük is!
-
Gabor_(HSF) #81571 De pláne ezen felül még mennyi verzsenyző is van!És csak kallódnak össze-vissza..
Bár az inkább valószinű valamelyik versenygépbe,utasként is, levosnák az inukat -
vzz ne legyél már ekkora sztár, teljesen zöld amit mondasz. :) -
Laceee #81569 Sárga zászlónál rágyorsítani, hogy a safety car mellett elférjen és, ha esetleg nem sikerül akkor meg mindenki az ő vérét szívta volna, még akkor is, ha ilyen amatőr módon jött ki a safety car. -
Egyébként meg nem is kapott engedélyt a SC hogy kimenjen a boxutcából :D -
Azt én is láttam a videón, hogy valószínűleg tövig nyomja a féket. Durva, hogy egy olyan rövid távon is egy 100ast lassult...
Azt meg nem tudom, hogy mi lett volna a jobb választás, de valószínűleg nekem meg sem fordult volna a fejemben, hogy rágyorsítsak :) -
Laceee #81566 Csak a Safety Cart akkor lehet megelőzni, ha engedélyt kap rá a versenyző, ez nem az NFS széria. -
Persze te jobban leragáltad volna azt az esetet. Lett volna rá 2 vagy 3mp-ed reagálni. Te biztos egyből a jó útvonalat látnád.
Utólag könnyű már mondani. -
SzocsA #81564 hogy nem e? -
SzocsA #81563 ő addig jutott hogy satufék és úgy akart balra kanyarodni mikor a kerekeket állóra fékezte! ha padlógáz simán elmegy mellette még a tükrök is helyén maradtak volna valszeg! -
Annyival ütötte meg. addigra már lassult, de azt venni ki, hogy még nem volt benne biztos hogy honnan van esélye elférni mellette, ...mivel olyan meredeken jött ki az SC.
Tipikusan nehéz helyzet, nyomjak még egy kövéret hátha elférek még elötte (és a korlát között), vagy inkább próbáljam meg mögé elfékezni az autót..
Az utóbbi volt a veszélyesebb, mert ha az SC nem marad mozgásban akkor beleszállhatott volna az utastérbe.
Ez így végül is elég szerencsésen alakult, csak a győzelmi esélyei röpültek el Engstler-nek.
Egyébként már kezdett lassítani. -
#81556-ból
Engstler hit the Chevrolet Safety Car at a speed of 107 km/h.
De amúgy igazad van. -
el. mint a knight rider, ketkerekre allitja a gepet es elslisszan, nem? 200 koruli tempoval ment, olyankor eleg keves ido van am reagalni, latszik nem mentel meg ennyivel -
Ühü... egy ilyen helyzetet sz.gépen sem kerülsz ki, nem hogy a valóságban... -
Na persze, egy versenyzőnek így sikerült lereagálni, de te valszeg jobban megoldottad volna. :))
Hihetetlen micsoda tehetségek nem csinálnak semmit az országunkban. -
SzocsA #81557 ott még el lehetett volna férni a bmwvel! -
Itt azt olvasom, hogy az SC-nek nem volt engedelyezve, hogy a palyara hajtson.