FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
én úgy tudom nem lehet buszmegállóba parkolni(chultard)<#vigyor1>
renault kifingott szar francia

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ja 2006-ba nem volt itt verseny

atomboy
Atepitettek.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

akyyy
hamilton kint ezek meg reklámot tsznek be...:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MaSzKa
ez a belga nagydíj?

MaSzKa
füstölt a fék a boxba mclarenen láttátok?

MaSzKa
végén még nyernek:-)

danikarate
Ja és Sutil-ról beszéltem! :)

danikarate
Na a Spyker lenne szerencsétlen? 19. helyrõl feljött a 12.-re és most DC-t ostromolja. Igaz lágykeverékû gumival.:D

Count Adyn
Uh Alonso durván kitette Hamit a bukótérbe:D Mint anno MS Montoyat kb:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
nekem még csak most tetelül a tv tuner+beállítás
reméle még látok belöle valamit

desigo
bakker
épphogy hazaértem :)

BaliBoy
Légyszíves a McRae-vel kapcsolatos gondolatokat ide írjátok!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MaSzKa
Sajnos mindenki meghal egyszer, nem élünk örökké!<#sir>

MaSzKa
gyászos nap ez minden autóverseny kedvelõ számára, elhunyt egy legenda. nyugodjék békében
4en utaztak a helikopterben mely lezuhant, nincs tûlélõ. McRea, és fia is bennégtek

MaSzKa
szomorú hír:<#shakehead>

"Feltehetõen McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerõsíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendõrség vasárnapra virradóra.
A rendõrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévõ helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdõs területen.

A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.

A rendõrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást.

McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzõje. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.

MaSzKa
Ferrari 1-3
MClaren 2-6
BMW 4-5

tipp csak

Nem értem, hogy az ilyen tehetségekkel mért így kell elbánnia az égieknek...<#shakehead>
DannyL
Akkor most már bizonyossá vált a dolog. :( Szomorú.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Colin McRae bennégett a felrobbant helikopterben

| 2007. 09. 16., 10:44 | Frissítve: 6 perce

Vasárnapra bizonyossággá vált: az 1995-ös ralivilágbajnok is az életét vesztette, amikor szombaton lezuhant és megsemmisült a maga vezette helikopter.<#sir>
a.carkey
Még ott van az a feared.
Hátha <#sir>...

A medve nem játék.

http://eurosport.yahoo.com/16092007/58/mcrae-feared-killed-chopper-crash.html

:((

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jézusom <#shakehead>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lac coo
Attól hogy köcsög még nagyon jó :))) Ez van ...Senna is egy színparaszt volt ;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Megis alfonzo a legjobb!! aki bemegy es megzsarolja Denist hogy o legyen az elso szamu pilota:)) nem tudom hogy lehet szurkolni ennek az embernek...
Mar akkor nem ertettem amikor sirt a radioba kanadaban hogy Fisico mert nem engededi el.

jaszy
"A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone pénteken a BBC-nek adott nyilatkozatában elárulta, a McLaren nagyon közel járt ahhoz, hogy a szövetség két évre kizárja a Forma-1-bõl, aminek híre még a valós ítélethirdetés elõtt el is terjedt."

Bandee1987
Látszik, hogy olvasni nem tudsz...

EZEK A MEGÁLLAPÍTÁSOK A JÚLIUS 26-AI TÁRGYALÁSHOZ (oda is van írva, hogy akkor) KAPCSOLÓDNAK....Vagyis te egyáltalán nem olvastad el a cikket, csak a legelejét...azóta újabb bizonyítékok kerültek elõ (Ron Dennistõl ha jól tudom? ) Úgyhogy ezek a megállapítások, amiket sikeresen kopipészteltél szart se érnek. Olvasd el a full cikket, a bizonyítékokat. htx, bye

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

atyaisten....

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Tudjátok min röhögnék én?
Ha az lenne hogy a ferrarinál tudatosan hamis adatokat közöltek abba a dokumentumban amit az egyik elbocsátott vagy távoz szerelõ átadott a maclarennek!
tehát a ferrarinál tudták hogy ugyis megkeresik az eltávozott szerelõjûket, ezért pl a nagy sebességnél meghajló hátsó szárny, ami késõbb a futam végére elgyengûl és leesik a kocsíról vagy a gumiba fújt különleges gáz ami csökkenti a szemcsésedést defektet okozna és egyéb ilyen dolgok!
Ha ez lenne mekkora szívás lennek a meclarennél! nem? csak még nemtudni hogy mit építettek bele a kocsijukba!
haha
Coughlan vallomása alapján akkor megállapítást nyert, hogy:

* a Ferrari bizalmas információi nem terjedtek el a McLarenen belül;
* a McLaren nem használta a Coughlan birtokában lévõ Ferraritól származó bizalmas információkat és nem profitált belõle;
* Coughlan tetteiért nem felelõs a McLaren mint csapat, mert egy alkalmazott egyéni akciójáról volt szó.

Tehát nem használtak fel semmit! akkor miért nem füstõl el a motor minden futamon mint tavaly vagy azelõtt?
mert nemhaszbáltak semmi informácíót!
Ja és ha már a levegõben volt a 2 évre kizárás bûntetése, de csak pénzbírág lett belõle semmi más. mert nagycsapat! prsze ha az egyik kiscsapat tenne szert ilyen informácíóra azt habozás nélkûl kitíltanák õrökre a forma 1 bõl!
a pénzbírságról meg csak annyit hogy röhögve összedobják a pénz! 100 millió nevetséges. a konstruktõri pontokat meg kinemsz..ja le, hogy elvették tõlük igy is megkapják érte a pénzt, akkor hol itt a büntetés??!!!
valaki azt mondta hogy intõ lesz az eset a többi csapat számára! TEHÁT ha nagy csapat vagy kémkedhetsz csalhatsz csak pénzbírságot kapsz! amit simán kifizetsz, és az elõny megmarad a sértett csapattal szenben!
FAKE!
5w0rdf15h
ez borzasztó :(

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DjDano
A legújabb hírek szerint a fia is vele utazott, aki szintén életét vesztette :(

OrioN the S
<#wow2><#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szegény Burns, agydaganatban.....McRae pedig ien hülye balesetben...hihetetlen..

de ahogy olvasgatok, bbc, cnn, kisebb oldalak, vanahol mártényként kezelik...másrészt cáfolni sokkal könnyebb volna, mégsem cáfolja senki..

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

DannyL
Ez hihetetlen, remélem tévednek. :(

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Istencsászár
Nemtudom.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem a pontos összeg érdekel, hanem ,hogy mi alapján számolják ki :)))
Elméletben adogatják a pontokat, és bár helyezés nem jár érte, a vele egyenértékû zsetont megkapják ? Gondolom így valahogy lesz ....

Istencsászár
"miért pont ennyi"

lehet 65 csak:) de lehetne 40 is... ha 70 körül van akkor 70 körül van.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hát, én eleve azt nem értem miért is jár ez most nekik, gondolom a szerzõdések miatt, de azt végképp nem, hogy miért pont ennyi :))))))
De végülis mindegy, ahogy a tv-ben mondták a be nem folyt nyereség is veszteség ....

Istencsászár
Az összegbe ugyanis beleszámítanak a konstruktõri pontok levonásával elvesztett, 2007-es televíziós jogdíjak is, amit a lap a McLaren esetében 68.9 millió dollárra becsül.

lac coo
De valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy miért is illeti mega McLarent a 70 milla???? A 0 pontos utólsó 70 millát kap , vagy hogy ???

Bár a legutóbbi indoklásban mûár nem szerepel számszerû összeg, lehet, hogy a kizárás elõtti pontjaik alapján fogják év végén helyezni õket, elméletben ?

lac coo
Hát a kizárást sok más neves F1 oldal is tényként közölte ;)

DjDano
De most õszintén ha nem McRae lenne az egyik áldozat akkor hol van? Sajnos ehhez nem kell azonosítás, szintiszta logika :(

a.carkey
Burns után Colin tényleg durva lenne.

A medve nem játék.

akyyy
én is most olvasom ezt, hát szörnyû:( elég csak a nevével jelzett játékra gondolnunk:O

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Megerõsítve még nem volt. Ha megerõsítették volna, pl. kint lenne az egyik legmértékadóbb portálon, a BBCn, ahogy õk voltak a legkorrektebbek pár napja, nem úgy, mint mikor ugyanez a Scheider Andrea közölte, hogy kizárták a McLarent a 2007-2008-as idénybõl ...

De mindegy. Remélem nem igaz.

A medve nem játék.

Istencsászár
Szurd már le az embert hogy nem hiszi el elõször.

2 ember bárki lehetett, annyit olvastam h az õ halikpotere h kik voltak rajta kitudja? mind1 h kik sajnálatos dolog, de nem biztos h Mcrae.

desigo
"Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket."

és neked ez mit mond?
a.carkey
Én is olvastam a Colin, a két fia, és a fiúk egyik barátja, tehát a négy emberes verziót, de remélem nem igaz.

A medve nem játék.

Bucser
"A balesetben legalább két ember meghalt, túlélõk nincsenek."

Neked mit mond, hogy 2 ember meghalt és túlélõk nincsennek?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF